Varning! De luras med lockvaror och falsk marknadsföring, enligt min uppfattning. Gjorde beställning och fick orderbekräftelse där de ta lade för mitt köp och att en vara ska väntas in från levera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mottog leveransen med kraftigt skadat emballage på flera ställen och ha lede av mig direkt. Trots detta krävde företaget att jag skulle stå för returfrakt. Har vid upprepade tillfällen bett om att bli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dyrt porto både för att få varan och ännu dyrare för returen. Det ges ingen möjlighet att välja ekonomifrakt. Långsam dialog med kundtjänst, i vissa fall inget svar på flera dagar trots upprepade förs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nöjd med snabba leveransen och hur produkten var paketerad men tyvärr förutom att man betalar för frakt så måste man betala för retur ifall man är inte nöjd med produkten. Dessvärre ska man betala... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Babyland grundades 1959 och har sedan dess levererat barnvagnar, bilstolar, leksaker och andra baby- och barnprodukter till den växande familjen. 2012 lanserades Babyland.se och sedan dess finns vi framför allt online men driver fortfarande en butik i Vasastan i Stockholm.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bra omdöme
Var verkligen noga med leverans. Lämna besked att den var en dag försenad till ombud. Strålande. Tänk om fler brydde sig om sina kunder

Antwoord van Babyland.se
Skriver att man har Supersnabba…
Skriver att man har Supersnabba leverenser vilket inte stämmer. Skyller på att de just precis har fått så många beställningar så de just nu inte är supersnabba. De levererar inte heller dit man har lagt in och som de rekommenderar att man skall välja utan de byter istället till något annat ställe som inte har öppet alla dagar.

Dålig info, oseriöst
Avdrag på returen för en påstådd påverkan på produkten. Intressant då jag inte ens använde den, då jag såg direkt när den kom att färgen inte stämde överens med bilden på hemsidan för fem öre, utan skickade tillbaka direkt. Även sanslösa avgifter för returfrakt gör att ska man handla här måste man vara 100% säker på att man vill ha det man beställer, annars är det kört. Hade de varit mer transparenta i hur de hanterar returer hade jag likaväl kunnat lämna grejerna till second hand i stället, hade inneburit en minimal merkostnad men sparat sjukt mycket tid. Blir aldrig mer Babyland för mig, inte värt risken...

Antwoord van Babyland.se
Urkass produkt + kundservice!
Urkass produkt + kundservice!
Frågan är om det går att hitta en sämre kundservice?
Beställt en bedside crib som är en katastrofkonstruktion. Mailat fram o tillbaka, fram o tillbaka. Upprepar samma saker gång på gång, men säger också olika saker beroende på vem som svarar.
Behandlar mig som kund som att jag vore helt inkompetent och inte alls villig att komma fram till en snabb och effektiv lösning för mig som konsument.
Kommer aldrig att handla där igen.

Antwoord van Babyland.se
Smidigt och enkelt att hitta rätt på…
Smidigt och enkelt att hitta rätt på hemsidan. Supersnabb leverans!

Sämsta företaget någonsin
Sämsta företaget någonsin, nu är det bara att bojkotta er. Kundtjänst är ett skämt samt deras retur policy. Aldrig mer.

Kundtjänst gör reklamation svår
Vad dumt av mig att inte läsa omdömen här innan köpet. Som många andra är jag väldigt besviken på företagets policy om reklamation. Jag köpte en hussäng I mars som inte ens använd för mitt barn är fortfarande bebis. Sängen är av väldigt dåligt trä kvalitet och fick sprickor på många olika ställen. Inte sprickor på färgen som kundtjänsten ville påstå men sprickor i trä brädorna. Jag vill självklart reklamera varan. Då fick jag höra att jag antingen får jag nya brädor (inte ens hela säng) eller jag får häva köpet bara om jag står för emballage och frakt på 599kr när hela sängen kostar 1600kr till och börja med. Jag kommer givetvis aldrig handla därifrån igen och hoppas andra kunder läser omdömena på trustpilot innan de gör samma misstag som jag.

Väldigt bra kundservice
Fick en vara som inte fungerade men kund service är väldigt bra de svarade direkt och skickade en ny! Rekommenderas🙏

Antwoord van Babyland.se
Så bra service rekommenderar Babyland…
Så bra service rekommenderar Babyland alla dagar i veckan!!!

Antwoord van Babyland.se
Payment deducted but got no order confirmation
My payment for the products had been deducted but I didnt got any confirmation sms or email. They have not given any order number or other details.I cant track my order. They should have done the home delivery after 4 days but still havnet received it yet after 5 days. Email has been sent on which they answer that they cant find any order on my email. And not answering after that. I think its a FRAUD site.

Fantastisk kundservice!
Handlat på Babyland i många år. Bra produkter och priser, snabb leverans. Men det som fick mig att lämna denna recension är faktiskt deras FANTASTISKA kundservice. Lättillgängliga, väldigt trevliga och tillmötesgående. Många företag skulle kunna lära sig mycket av er! Om ni velar kring att beställa mellan två olika företag hade jag valt Babyland alla dagar!

Fin och trevlig kundservice
Fin och trevlig kundservice som löste problemet snabbt och enkelt!

Antwoord van Babyland.se
Alltid bra upplevelse av kundtjänsten
Alltid bra upplevelse av kundtjänsten! Sidan enkel att navigera.

Bra kundservice
Svar inom rimlig tid och man hade möjlighet att skicka video med frågor.

Urdålig kundtjänst
Urdålig kundtjänst! Köpte en mask till mitt barnbarn i födelsedagspresent som var trasig. Blev erbjuden prisavdrag med 40% eller skicka tillbaka trasiga masken för fullt pris tillbaka. Måste själv stå för emballage o gå till posen o skicka tillbaka. Kostar dom mer o vad gör de med en trasig plastmask. Kommer aldrig handla något mer där.

Mycket nöjd
Vänlig o hjälpsam! Löste mitt problem! Kommer fortsätta vara kund hos er!

Bra kundservice!
En del till vagnen hade gått sönder, jag fotade, skickade till kundservice och dom skickade ut en ersättningsdel från Britax. Inget tjaffs.
Är inte alltid man får sån enkel och rak service nuförtiden.

Reservdelar
Jag fick hjälp av kundtjänst med en reservdel trots att jag inte köpt vagnen där från början. Fantastisk!

Dit is Trustpilot