Varning! De luras med lockvaror och falsk marknadsföring, enligt min uppfattning. Gjorde beställning och fick orderbekräftelse där de ta lade för mitt köp och att en vara ska väntas in från levera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mottog leveransen med kraftigt skadat emballage på flera ställen och ha lede av mig direkt. Trots detta krävde företaget att jag skulle stå för returfrakt. Har vid upprepade tillfällen bett om att bli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dyrt porto både för att få varan och ännu dyrare för returen. Det ges ingen möjlighet att välja ekonomifrakt. Långsam dialog med kundtjänst, i vissa fall inget svar på flera dagar trots upprepade förs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nöjd med snabba leveransen och hur produkten var paketerad men tyvärr förutom att man betalar för frakt så måste man betala för retur ifall man är inte nöjd med produkten. Dessvärre ska man betala... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Babyland grundades 1959 och har sedan dess levererat barnvagnar, bilstolar, leksaker och andra baby- och barnprodukter till den växande familjen. 2012 lanserades Babyland.se och sedan dess finns vi framför allt online men driver fortfarande en butik i Vasastan i Stockholm.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabba svar och lösningsorienterade.
Snabba svar och lösningsorienterade.

Antwoord van Babyland.se
Trevlig kundservice och bra köpupplevelse
Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice! Alltid en trevlig köpupplevelse hos Babyland!

Snabb och professionell service
Snabb och professionell service. Är jättenöjd med hur Babyland snabbt hanterade reklamationen. Rekommenderar!

Från negativ till positiv
Erhöll en trasig vara, men tack vare ersättningsprodukt och mycket bra bemötande från kundsupporten vände hela köpupplevelsen till positiv. Mycket uppskattat hanterande från Babylands sida.

Bästa barnbutiken!
Alltid snabba leveranser och grym kundservice! Handlar alltid barnens leksaker på Babyland!

Alltid snabb leverans
Alltid snabb leverans. Alltid bra kvalitet. Idag annullerade jag beställningen jag gjorde igår för att beställa annat istället. Kort kö trevligt bemötande. Fick pengarna åter inom några minuter vilket underlättar när man beställer igen.

Antwoord van Babyland.se
Jag skickade efter två dockvagnar från…
Jag skickade efter två dockvagnar från Babyland, Docksulky 62 cm och betalade 439 kronor. När vi skulle göra den hopklämda vagnen brukbar gick den sönder och blev oanvändbar. Vid tänkte att det var ju en enkelt sak att reklamera men det visade sig ge ytterligare kostnader för skräpet. Man skulle själv stå för emballage och den ursprungliga leveranskostnaden skulle man inte få ersättning för. Förlusten på det köpet skulle bli 100 kronor plus emballagekostnad plus jobbet med att hitta en leverantör. Så vi bestämde att strunta i reklamationen och komma ihåg att aldrig köpa något på Babyland igen.

Beställ INTE här ifrån
Jag hade gett minus betyg om det hade gått!
Ett oseriöst företag med dålig kundtjänst som inte har något intresse att ersätta något som blivit skadat pga varor som är köpta från Babyland. Beställde en vara som helt förstörde vårat babynest och ingen ersättning kommer betalas från Babyland. Kundtjänst återkopplar inte inom en vecka och lösningen som de erbjuder är under all kritik.
Kommer aldrig mer köpa från babyland och rekommenderar inte någon annan att göra det.

Antwoord van Babyland.se
Ni lovade leverens på ett visst datum
Ni lovade leverens på ett visst datum. Jag i min tur lovade mitt barn. Barn blir ledsna och besvikna av sånt, vet ni... samtidigt lär de sig att Babyland är egentligen Tramsland, med vuxna som inte håller sina löften...

Antwoord van Babyland.se
Otroligt bra och snabb service!
Otroligt bra och snabb service!! Fick en skadad bok som jag skulle ge i present. Blev ombedd att skicka bild, vilket jag gjorde. Fick en ny skickad i raketfart vilket jag var glad över då jag skulle ge bort boken i present.
Fick även behålla den skadade boken att ge vidare till någon annan. SUPERSERVICE! 10/10!

Antwoord van Babyland.se
Grym service och snabb återkoppling…
Grym service och snabb återkoppling 😃⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Babyland.se
The only company I’ve ever ordered a…
The only company I’ve ever ordered a product from that charges money to return a product.

Antwoord van Babyland.se
Reklamationen togs emot trots dåliga…
Reklamationen togs emot trots dåliga förutsättningar

Antwoord van Babyland.se
Jättebra service när postnord delat ut…
Jättebra service när postnord delat ut fel paket i paketskåpet. Babyland styrde upp allt. Jättenöjd

Köpte skateboardskydd
Köpte skateboardskydd, gick sönder första användningen. Fick supersnabb hjälp o nytt skickat med posten. Väldigt uppskattat!

Vi är nöjda
Vi är nöjda, snabb leverans, bra och ordentligt packat.
Köpte julklapp åt sonen 27/8, och smidigt att man kunde hämta ut paketet på instabox!

Antwoord van Babyland.se
Jag har åtskilliga gånger försökt…
Jag har åtskilliga gånger försökt reklamera en helt ny bilbarnstol från Britax. Vi har redan från start haft problem med bältet som inte vill hållas på plats, vilket gör att vi inte kan ha vårt barn i stolen.
Jag har fått skicka filmer och bilder, men varje gång återkommer dom med ursäkten att det nog sitter fast smuts.
Tror mig jag har kollat, undersökt, städat mm, men där är inget smuts och inget hjälper. Alltså måste det vara ett konstruktionsfel. Tycker det är under all kritik att man ens ska behöva argumentera fram och tillbaka. Handlar faktiskt om ett barns säkerhet.

Dit is Trustpilot