Bestsellers.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Had een wasmachine besteld bij Bol, werd geleverd door Bestsellersnl. Maar moest hem helemaal zelf installeren. Naderhand dus heel erg gebonk bij centrifugeren. Gemaild met Nick van Bestsellersnl.... Toon meer

Besteld via Bol bij Bestsellers. Fijne aankoop. Snel verstuurd en ook op een aanvullende vraag werd snel en positief gereageerd. De bestelde deurbel zelf is trouwens ook een heel fijn ding!

Ik stuitte op Bestsellers, omdat ik 2 warmtepompdrogers nodig had. Bosch (of Siemens =identiek). Ik koop voor duizenden euro's p.j. op internet, en Eurosellers bleek honderden euro's goedkoper. En dat... Toon meer

Maandag inbouw Siemens vaatwasser besteld. Moest eerst voicemail inspreken en werd binnen een uur teruggebeld door een zeer vriendelijke Mark Schippers. Al mijn vragen werden naar volle tevredenheid b... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Hifi-winkel
  4. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestsellers.nl is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed

Prima bedrijf nette afhandeling en wordt goed op de hoogte gehouden zelfs na3 uur besteld en toch andere dag in huis

1 september 2016

Beste Marian,
Bedankt voor je goede beoordeling!
Groeten van Bestsellers.eu

Levering conform de afspraken.

Op 18 augustus 2016 telefonisch contact gehad met de vraag of de Bosch vaatwasser de volgende dag geleverd kon worden. Dat kon. Vervolgens besteld en inderdaad de 19e geleverd.

Antwoord van Bestsellers.nl

Hoi H Petri, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor deze goede review! Groeten van Bestsellers.eu

Vlotte levering volgens afspraak

Na bestelling was eenvoudig een afspraak te maken met de transporteur over het tijdstip van leveren.

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste Jelle Veldman, bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5-sterren beoordeling! Groeten van Bestsellers.eu

Bestsellers.eu komt zijn belofte na!

De Website van Bestsellers ontdekt via Google voor de aankoop van een AEG stofzuiger. Bestsellers bleek de goedkoopste te zijn.
Gelijk een AEG stofzuiger besteld voor 15.00 uur in de middag.
Werd de andere dag geheel volgens afspraak bezorgd. Toppy!!

Antwoord van Bestsellers.nl

Hoi F. Meinders, dankjewel voor deze mooie 5-sterren beoordeling! We zien je graag weer eens terug in onze webshop. Groeten van Bestsellers.eu

Geweldig product, beste prijs

Ik heb een Dyson DC33C via Bestsellers.eu gekocht, en ik ben 100% tevreden. Ze hadden de beste prijs, en het product werd snel afgeleverd. Geen klachten.

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste Anouck, 100% tevreden klinkt heel mooi, goed om te horen! Veel plezier van de nieuwe stofzuiger. Groeten van Bestsellers.eu

Zeker tevreden!

Samsung wasmachine besteld en na een bestelling bleek dit model was niet meer leverbaar. We hebben een mooie aanbieding als vergelijkbaar alternatief gekregen. Deze machine van Siemens was normaliter iets prijziger was dan de door ons gekozen machine.
Een bijbetaling was niet nodig, dus heel netjes gedaan.
Het valt me wel op dat de machine van Samsung nog steeds wordt aangeboden terwijl deze door Samsung niet meer geleverd wordt.

22 augustus 2016

Antwoord van Bestsellers.nl

Hoi, wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. Bedankt voor deze review! Groeten van Bestsellers.eu

Teleurstellingen door Bestsellers.eu

Mijn ervaringen met Bestsellers.eu zijn ronduit slecht. De door mij bestelde Siemens wasdroger en wasmachine bleken niet leverbaar. Volgens Bestsellers.eu vanwege brand bij een toeleverancier. Mijn betaling was toen reeds gedaan. Bestsellers.eu bood mij tegen extra bijbetaling een passend alternatief, maar nadien ontdekte ik op internet dat deze "upgrade" veelvuldig door Bestsellers.eu wordt toegepast.
Toen de levering van de apparatuur vervolgens keer op keer werd uitgesteld, werd hier door Bestsellers.eu schouderophalend op gereageerd; niet hun probleem maar de verantwoordelijkheid van transporteur Exchange NL. De levertijd zoals vermeld op de website van Bestsellers.eu, werd uiteindelijk zeven(!) keer zo lang.
Bij de aflevering werd niet een half uur van tevoren gebeld, zoals vooraf door transporteur aan mij was bericht. Bovendien werd ongevraagd mijn oude wasmachine door transporteur Exchange NL ingeladen. Dit, terwijl zowel in mijn bestelling als telefonisch voorafgaand nadrukkelijk door mij kenbaar was gemaakt de oude apparatuur niet te willen laten afvoeren.
Onder protest wilde Exchange mij daarna de wasmachine weer teruggeven, maar deze bleek inmiddels zwaar door hen te zijn beschadigd. Exchange NL ontkende de beschadigingen te hebben aangebracht, totdat ik foto's toonde van de onbeschadigde wasmachine van de dag ervoor. Uiteindelijk heb ik hen de - inmiddels onverkoopbare - wasmachine toch maar laten meenemen.
Tenslotte, door de transporteur kon ook niet de draairichting van de deuren van de nieuwe wasapparatuur worden aangepast, alhoewel door mij EU 30 was betaald voor de installatie.

20 augustus 2016

Beste Aldo,
Wat jammer dat we de bestelling niet goed hebben afgehandeld. Het komt wel eens voor dat een product langer op zich laat wachten dan verwacht. Wij melden dat dan zo snel mogelijk en kijken altijd meteen even of we een mooie oplossing kunnen bieden. De installatiekosten gelden voor het uitpakken, naar boven tillen een aansluiten van de machine. De deur van een wasmachine wordt hierbij niet omgedraaid, omdat dit bij de meeste modellen niet mogelijk is. We vinden het erg vervelend dat het zo rommelig is verlopen. Is alles inmiddels naar wens opgelost? Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen verzoeken we je even een email te sturen. Groeten van Bestsellers.eu

Toppie

Heb nu een aantal weken de philips preformer pro in mijn bezit. Top stofzuiger. Voldoet aan de wensen. Zuikracht, borstels en geluid. Prima.
Keurig bezorgd. Zeer tevreden. Ada

1 juli 2016

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste Ada, Bedankt voor deze goede beoordeling. We wensen je veel plezier van je nieuwe stofzuiger! Groeten van Bestsellers.eu

geen communicatie

ik wou 2 dysons snoerloze stofzuigers kopen ( € 598,00 ) maar wou graag wat aanvullende informatie hebben.dus gebeld ( € 0,45 pm plus de gebruikelijke telefoonkosten ) na een menu werd mij gevraagt of ik mijn nummer wou achterlaten en ik zou zsm terug gebeld worden.Het is nu vijf dagen later en ik zit nog te wachten op telefoon.Ik heb toch die stofzuigers besteld, die netjes zijn bezorgd.Maar ik zal hier beslist niets meer kopen omdat ze niet het fatsoen hebben om iets van zich te laten horen. Dan kun je beter bij Bol.com iets kopen,daar wordt je namelijk wel netjes te woord gestaan Ik hoop dat toekomstige klanten hier iets aan hebben
M.v.g
T.H

24 juni 2016

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste T.H, bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat we u niet hebben teruggebeld. We gaan aan het eind van de dag pas naar huis wanneer alle berichten via email, telefoon, chat, facebook enz. beantwoord zijn. We hebben uw voicemailbericht helaas niet terug kunnen vinden. Als u nog vragen heeft over de Dyson stofzuigers kunt u altijd opnieuw contact met ons opnemen, dan helpen we u graag verder. Wel zijn we blij om te horen dat de stofzuigers netjes zijn geleverd. We wensen u veel plezier van de mooie stofzuigers. Onze excuses voor het ongemak!

Vreemde verpakking

mijn bestelling arriveerde een dag later dan beloofd op de site. Hierover werd niet door het bedrijf gecommuniceerd. Ik had een bepaald type stofzuiger besteld, maar deze werd geleverd in een doos van een ander type stofzuiger. Doos was half ingedeukt en aan alle kanten getapet om de doos bij elkaár te houden. In de doos zat een rode stofzuiger, maar onduidelijk of dit nu inderdaad het gewenste type was. Wel zag alles er nieuw uit. Omdat ik de stofzuiger dringend nodig had, heb ik m toch maar gehouden en hij werkt naar tevredenheid. Maar het geeft geen vertrouwen om op deze manier een bestelling te krijgen. Ook hierover hadden ze kunnen communiceren. Het maakt al met al een onbetrouwbare, onprofessionele indruk en ik had ze wellicht een kans moeten geven om het recht te zetten. Maar ik heb betere ervaringen met andere leveranciers, en zal daarom niemand bestsellers aanraden.

23 juni 2016

Beste Joanna,
Wat jammer dat je niet even contact met ons hebt opgenomen, want we willen graag dat je 100% tevreden bent. Het lijkt er op dat de doos onderweg bij PostNL beschadigd is geraakt. Bij ons gaan namelijk alleen onbeschadigde dozen de deur uit. Wanneer een doos bij PostNL beschadigd raakt, wordt bij PostNL meteen gecontroleerd of er echte schade is ontstaan, of dat dit alleen de verpakking betreft. Waarschijnlijk is het pakket daarom ook een dag vertraagd. Mocht je nog vragen of twijfels hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Je kunt dan even contact opnemen met onze klantenservice. We wensen je veel plezier van de nieuwe robotstofzuiger!

Super. Snel.

Levering was heel snel. S'middags besteld de dag erop s'middags al in huis. Super

5 juni 2016

Beste Sophie,
Dankjewel voor deze positieve review!
Groeten van Bestsellers.eu

Goede service en snelle communicatie.

De door mij bestelde wasmachine was niet snel genoeg leverbaar door een probleem bij een toeleverancier van de fabrikant. Voor een kleine bijbetaling een erg goede aanbieding gekregen voor een stuk luxere machine. Communicatie via mail en chat hierover verliep prima. Toch vraag ik mij af of dit soort webshops in deze vorm het gaan redden. De grote blauwe concurrent bijvoorbeeld investeert erg veel in IT, gebruikt big data optimaal, heeft grote geautomatiseerde magazijnen en is met een gelikte app. een sterk merk. Begrijp me goed, ik ben erg tevreden over prijs/kwaliteit verhouding, maar ben wel bang dat zonder investeringen in IT dit soort bedrijven uit de markt gedrukt kunnen gaan worden. Mobiel aanwezig zijn als merk met een app. is mi onontkoombaar. Lees tenslotte veel de term "eerlijk" in andere reviews en daar sluit ik me van harte bij aan. Dat gevoel had ik ook; aanrader!

26 mei 2016

Hoi Rob,
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. De grote winkels worden inderdaad steeds groter, maar als we de nieuwsberichten moeten geloven is het daar ook niet makkelijk om aan het eind van het jaar wat centjes over te houden. Wij zijn een relatief klein, financieel gezond bedrijf met hardwerkende enthousiaste collega's. Wij geloven dat wanneer je echt eerlijke en persoonlijke aandacht hebt voor de klant en vaak net dat stapje extra zet, dat de klanten altijd terug blijven komen. Bedankt voor je goede beoordeling en tot de volgende keer!

toppy

Keurig behandeld en snel geleverd

25 mei 2016

Beste Henk,
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling!

super cute pizza oven

Ik heb zaterdag voor Pinksteren (2016) de elektrische oven pizza merk: Pizza de casa gekocht, woensdag netjes bezorgd zonder verzendkosten in huis! tot nu toe 1x gebruikt, wij als een gezin van 3 zijn er super blij mee, mijn kinderen van 9 en 17 jaar vinden het geweldig leuk! Het geeft een leuke sfeer gezellig aan tafel en ieders maakt zijn pizza of hun manier. de elektrische oven pizza bakt mijn home made deeg super krokant in 3 a 4 min tijd, ligt aan de hoeveelheid toppings je op je pizza ligt. de gebakken pizza glijd makkelijk zo op je bord, de pizza is heel erg heet dus kan je volgende pizza maken, zodat de pizza kan afkoelen. geen rook, geen nare geurtjes echt super !!. Het komt met 4 lepeltjes en een pizza deeg cutter. Het is makkelijk schoon te maken. Ik als moeder ben helemaal tevreden met de aankoop ik raad het echt aan!. bestseller heeft de beste prijs ( heb € 30 gespaard) vergeleken met bol en cool blue. goeie service ivm track and trace je pakketje, geen verzend kosten en ze communiceren goed via de mail. Ik zal in de toekomst zeker eerst kijken bij bestsellers.

21 mei 2016

Antwoord van Bestsellers.nl

Bedankt voor deze leuke review! We zijn zelf ook erg enthousiast over de pizza oven. Wist je dat je er ook koekjes in kunt bakken?
Groeten van Bestsellers.eu

Snelle bezorging, prima verpakt, en voordelig prijzen!

We hebben hier een stofzuiger besteld voor moederdag. De stofzuiger werd op tijd en goed afgeleverd, en was minimaal 20 euro goedkoper dan lokale concurrenten. Al bij al een goede aankoop en m'n moeder is er blij mee, en ik dus ook.

21 mei 2016

Beste Johannes,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wellicht tot de volgende keer!

Prima levering en service

Na dat ik de betaling had afgebroken werd de bestelling gewoon geannuleerd. Daarna opnieuw besteld en alles conform afspraak geleverd. Tijdens de hele procedure werd ik netjes op de hoogte gehouden.

20 mei 2016

Hoi Daniël,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling! We wensen je veel plezier van je bestelling.
Groeten van Bestsellers.eu

Product was overduidelijk opnieuw ingepakt.

Product ontvangen en de doos was dermate dicht geplakt dat het overduidelijk een retourproduct was. Ook het plastic beschermkapje had een scheur. Aangezien het product werkt en het kapje minimaal gebruikt wordt heb ik het niet teruggestuurd. Maar ik zal hier niet meer iets bestellen.

17 mei 2016

Beste Chris,
Onze excuses dat je het product niet netjes hebt ontvangen. Retourproducten worden bij ons nooit als nieuw verkocht, dus er is ergens iets mis gegaan. We hadden het graag even van je vernomen, want dan hadden we het product natuurlijk kosteloos voor je omgeruild. Mocht je dit alsnog wensen is dat uiteraard geen probleem. Meld je dan even bij onze klantenservice met je ordernummer, dan gaan we het voor je regelen.

Hoofdtelefoon Beyerdynamics T70p

Heerlijk op de bank naast mijn meisje, keiharde muziek spelen, terwijl zij ongestoord naar the bold & beautyfull zit te kijken. Dat is waar ik deze hoofdtelefoon voor gekozen heb. Mooi fris hoog, bescheiden diep. Je merkt niet dat je hem draagt zo comfortabel. En de muziek komt van Spotify via mijn Sony Xperia z3 compact (zonder extra equalizer).
Op maandag besteld en woensdag avond geleverd.
Alleen kon er niet gepind worden aan de deur (jammer Postal), de volgende dag opgehaald bij AH.

15 mei 2016

Hoi Nol,
Goed om te horen dat je zo geniet van je nieuwe hoofdtelefoon. We wensen je er heel veel plezier mee!