Bestsellers.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Had een wasmachine besteld bij Bol, werd geleverd door Bestsellersnl. Maar moest hem helemaal zelf installeren. Naderhand dus heel erg gebonk bij centrifugeren. Gemaild met Nick van Bestsellersnl.... Toon meer

Besteld via Bol bij Bestsellers. Fijne aankoop. Snel verstuurd en ook op een aanvullende vraag werd snel en positief gereageerd. De bestelde deurbel zelf is trouwens ook een heel fijn ding!

Maandag inbouw Siemens vaatwasser besteld. Moest eerst voicemail inspreken en werd binnen een uur teruggebeld door een zeer vriendelijke Mark Schippers. Al mijn vragen werden naar volle tevredenheid b... Toon meer

1. Fotowinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Hifi-winkel
  4. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bestsellers.nl is in 1999 gestart met de verkoop van wit- en bruingoed via het internet. Wij hebben inmiddels een zeer goede naam opgebouwd bij vele consumenten en bij alle importeurs van Nederland. Door de importeurs wordt Bestsellers gezien als een betrouwbare partij met een gezonde toekomstvisie. Bestsellers.nl verkoopt uitsluitend artikelen die afkomstig zijn van Nederlandse importeurs.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super

Een Tv van Samsung besteld bij Bestsellers.eu. Helaas bleek het bestelde type op korte termijn niet leverbaar te zijn. Men kwam zelf met een ander type Samsung TV. Deze was zelfs beter dan die ik besteld had. Hiervoor hoefde ik maar een geringe meerprijs te betalen. Ik kreeg er ook nog een gratis verloopkabeltje gratis bijgeleverd voor de aansluiting van mijn videorecorder.Top! De TV is volgens afspraak geleverd!

1 december 2015

Zeer tevreden

Nadat ik een wasmachine had besteld werd mij een nog betere aangeboden tegen kleine meerprijs.
Levering spoedig volgens afspraak.
Helaas was er een kleine schade die direct zonder tegenspraak keurig opgelost werd.
In de toekomst weet ik waar we veilig en goedkoop ons witgoed kunnen bestellen!

28 oktober 2015

Zonder twijfel een topper!

Ik stuitte op Bestsellers, omdat ik 2 warmtepompdrogers nodig had. Bosch (of Siemens =identiek). Ik koop voor duizenden euro's p.j. op internet, en Eurosellers bleek honderden euro's goedkoper. En dat is structureel, dus geen superactie of een vergissing. Machines zelf even afgehaald. Wat een prettige, no nonsense service. Ook handen uit de mouwen bij het inladen. Voorafgaande vragen werden schriftelijk uitgebreid en to the point beantwoord. Andere aanbieders kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

21 oktober 2015

Vriendelijke (top) Klantenservice!

Zeer goed te benaderen via mail, zeer snelle response op vragen. Prettig, vriendelijk en vlot contact, zeer goed geholpen, snelle afhandeling! Sterk Service gericht, ook bij product vragen en vragen over de prijs van een artikel.
Bij een annulering snel en kordaat geholpen (bedrag stond weer binnen 1 dag op mijn rekening).
Top Service! Ik ben zéér tevreden!

8 oktober 2015

Keurig bedrijf en zeer klantvriendelijk.

Via de website een vrieskast besteld van Bosch in de standaard uitvoering.
Dezelfde dag kregen wij nog een mail met de mededeling dat er een levertijd van 1 tot 2 weken op de vrieskast zat, ze hebben ons toen hetzelfde model in de exclusief uitvoering aangeboden tegen dezelfde prijs.
de vrieskast werd keurig op de juiste datum binnen het opgegeven tijdsraam geleverd.

super service

1 september 2015

Prima bedrijf, lost problemen accuraat op

Wij hadden een bestelling geplaatst bij Bestsellers.eu op basis van hun website. 3 stuks keuken apparatuur. Daarmee ging van alles mis. 2 van de 3 apparaten waren niet (meer) voorradig bij de leverancier, acties waren verlopen en de aangeboden alternatieven duurder dan de gekozen apparaten met bovendien afwijkende designs. Na een paar teleurstellingen en bijbetaling heeft het bedrijf alle moeite gedaan om toch een goede levering te kunnen doen. Toen uiteindelijk bleek dat de leverancier een duurder apparaat bij bestsellers.eu had afgeleverd heeft het bedrijf de extra kosten voor eigen rekening genomen.
De bestelling had een valse start maar de problemen zijn voortvarend opgepakt waardoor wij zeer tevreden terugkijken op deze bestelling.
Wat ons betreft is bestsellers.eu een aanrader.
Gert de Vries

29 mei 2015

Prima leveringswijze

Erg tevreden met de optie pakjegemakje, waarmee je je pakketje naar het dichtsbijzijnde ophaalpunt kunt laten bezorgen. Veel webshops bieden dit niet aan, met als gevolg dat je of thuis moet blijven voor de bezorging of dat ze eerst een paar keer het aanbieden en dan pas op het ophaalpunt afleveren. Zelf ophalen werkt voor mij het beste en zo ging dat met mijn bestelling dus ook.

9 maart 2015

Topwinkel

Ik schrijf nooit een review, zelfs niet bij slechte ervaringen. Maar deze keer is het anders. Ik vind mezelf redelijk kritisch als het gaat om het doen van internetaankopen. De site moet goed en duidelijk zijn, goede prijzen en snelle leving. Ik moet eerlijk zeggen dat dit allemaal dik in orde is bij bestsellers. Misschien zijn ze nog wel beter dan mediamarkt of saturn door hun vriendelijke klantenservice. Ik ben fan!

11 november 2014

Prima!

Vier sterren om het volgende minpuntje: het product werd slechts in de originele verpakking geleverd en niet in een (beschermende) doos. Hierdoor wordt naar mijn idee een ongeschonden vervoering niet gewaarborgd. Tevens ziet de koerier wat je besteld hebt en dat vind ik niet prettig.

Voor de rest helemaal tip top in orde voor zover ik kan beoordelen: heldere website, veel variatie, bestelgemak, snelle aflevering en goede prijzen.

5 augustus 2014
Logo Bestsellers.nl

Antwoord van Bestsellers.nl

Beste Charlotte,

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent.
We beoordelen per bestelling of een extra verpakking nodig is en dat had bij jouw bestelling beter gekund, We geven het door aan onze collega's in ons magazijn.
We wensen je (of waarschijnlijk degene voor wie je hem besteld hebt) veel plezier van je bestelling!

Vriendelijke groet,

Cas van den Engh
Bedrijfsleider
Bestsellers.eu

Beste Persoonlijke Webshop

Laatst hier een kruimelzuiger de AG4112 besteld. Bleek helaas niet meer op voorraad te zijn, maar ze hadden een mooi alternatief voor mij. De opvolger de AG5112 dus die besteld met vele extra opties

Ben erg tevreden!

11 maart 2014

De goedkoopste

Goed assortiment en prima prijs. Levering is goed, maar afhalen nog goedkoper en eenvoudig, kun je doen op jouw moment.

Karel

16 augustus 2011

geen service mentaliteit

Heb lang moeten wachten op een product dat ik besteld heb. Nooit gekregen, bel ik op, hadden ze het niet meer. Nu moest ik ook nog achter hen aan gaan om mijn geld terug te krijgen, waar lange tijd overheen ging.

2 februari 2011
Reviews in alle talen tonen. (186 reviews)