BRIGHT Sport Reviews

1.480
TrustScore 2 uit 5

1,8

Wat ging er niet mis.....alles ging "gewoon" mis. Spaarkaarten gespaard bij Jumbo Baarle-Nassau, 3 voetbalShirts besteld begin juni. Nu begin juli en nog steeds niks ontvangen. Jumbo trekt zijn hande... Toon meer

Bal besteld voor nog best wat centen. Ten eerste kwam deze al te laat voor Sinterklaas. Maar oké dan maar een kerstcadeau. Maar als je goed naar de bal kijkt is de bal echt ontzettend lelijk af... Toon meer

Basketbal besteld, prima geregeld, kleurspiegeling valt wat tegen, zo goed als zwarte bal. Ook de levering duurde langer dan verwacht maar gezien waar deze vandaan moet komen weer relatief snel. Op... Toon meer

Ook wij hebben 4 WK shirts besteld bij het bedrijf Bricht Sports voor de kleinzonen, vanaf begin Juni. Nu nog niks ontvangen en krijgen geen reactie van hen via het contact formulier. Waardeloos. Ook... Toon meer

1. Sportwinkel
  2. Sportartikelenwinkel

BRIGHT was created to transform the way we channel imagination, inspiration, and innovation into the way we play sports. Play in the Future.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.480)

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bal besteld bij hun voor kerst maar…

Bal besteld bij hun voor kerst maar nooit op tijd gekomen.ja 6 weken later maar nu wilde we hem niet meer omdat we wat anders hebben gekocht?bal terug gestuurd maar we wachten al 6 weken op ons geld.niet reageren op mailtjes je krijg ze echt niet te pakken 🤔🤔bestel nooit meer bij hun..

8 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

I see your order has been refunded. All is well that ends well. Thank you!

Oplichters

Helaas de ballen niet op tijd ontvangen,dus ik wil retourneren, bijna 3 week bezig met retour en nog steeds geen retour adres, ze reageren nooit, echt slecht ervaring

10 januari 2023

Antwoord van BRIGHT Sport

Thank you for bringing this to our attention. We apologize for any inconvenience caused. We are sorry to hear that you have had difficulty with our return process. As per checking, the return information has been sent to you since January 17th, but unfortunately we have not received a response from you. Please check your spam or junk folder in case our emails have ended up there. We kindly ask you to get in touch with us as soon as possible so we can resolve this issue for you. Thank you for your patience and understanding.

The Bright Sport Team

Pakket besteld op 7 december

Pakket besteld op 7 december, nog steeds niets ontvangen!

31 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Hallo daar, bedankt voor het plaatsen van uw review hier, hoewel we hopen dat we uw zaak privé hadden kunnen oplossen door ons meteen een 1-ster review te geven, begrijpen we ook de frustratie die dit bij u heeft veroorzaakt. Als u uw bestelgegevens kunt verstrekken, kan dit ons helpen uw bestelling te controleren en op te volgen om u op de hoogte te houden. We willen nog steeds DANKJEWEL zeggen voor het steunen van Bright Sport en hopen dat we uw ervaring in de toekomst een beetje positiever kunnen maken. Een fijne dag toegewenst!

Oplichters!!!

15-11 2 ballen besteld, ik dacht mooi op tijd voor Sinterklaas. Helaas de ballen niet op tijd ontvangen. Nou dan maar met kerst. Ik heb de ballen ondertussen nog steeds niet ontvangen! DHL geeft wel aan de ballen in de brieven te hebben gedaan op 3-12. Heel bijzonder dat 2 ballen door een brievenbus passen. Bright reageert niet op mijn e-mails op 1 keer na. Ik wil mijn geld terug!

27 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Hallo daar, bedankt voor het schrijven van je recensie hier, maar het zou leuk zijn als je ons je bestelgegevens kunt laten weten, zodat we het voor je kunnen controleren en kijken wat we voor je kunnen doen. Het geluk van onze klanten is onze topprioriteit en we hopen dat we uw ervaring een beetje beter kunnen maken dan een beoordeling met één ster. Bedankt!

Niets bestellen!!!!

Ik heb mijn bestelling 2 weken geleden besteld. Er werd beloofd via de email dat hij voor kerst binnen zou zijn. Tot op heden niets ontvangen. Klantenservice stuurt alleen maar geautomatiseerde emails.

9 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Bedankt voor het schrijven van een review over uw ervaring met ons bedrijf. Na verdere controle is uw bestelling geleverd via EVRI, zoals we ook via e-mail hebben bevestigd. We hopen dat je net zoveel van de bal houdt als wij en we zouden deze recensie kunnen bijwerken om je ervaringen ook met anderen te delen. We zijn dankbaar dat u onze klant bent.

Het beste,
-Het Bright Sport-team

Pas op! Wordt niet geleverd!!

Besteld voor Sinterklaas, het is nu kerst en hij was dan voor onder de boom maar nog steeds niet binnen.
Eerst kreeg ik nog reactie op mijn mail en werd er beloofd dat de bal er voor kerst zou zijn, maar hij is er niet en nu krijg ik ook geen antwoord meer. Heb mijn geld terug gevraagd maar ook hier geen reactie op. Vreselijk bedrijf!! Valse beloftes en nu niet meer reageren.

23 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Hallo daar, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling hier, hoewel we hopen dat we uw zaak privé hadden kunnen oplossen door ons meteen een 1-ster beoordeling te geven, begrijpen we ook de frustratie die dit bij u heeft veroorzaakt. Als u uw bestelgegevens kunt verstrekken, kan dit ons helpen uw bestelling te controleren en op te volgen om u op de hoogte te houden. Ons team streeft er altijd naar om binnen 24 uur te reageren, maar we hebben momenteel te maken met een groter aantal bestellingen en e-mails dan we hadden verwacht, wat een achterstand in bestellingen en e-mails veroorzaakt. We willen nog steeds DANKJEWEL zeggen voor het steunen van Bright Sport en hopen dat we je ervaring een beetje positiever kunnen maken. Een fijne dag toegewenst!

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Order te laat. Bal is gewoon stom zwart en moet je helemaal met een app gaan filmen. Order kwam veel te laat (sinterklaas) en nu maken ze het onmogelijk om te retouren! Ga t via PayPal wel regelen nu....

4 december 2022

Hoi!

Bedankt voor het delen van uw feedback hier bij Trust Pilot. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de ballen omdat u verwacht dat ze oplichten in het donker.

De Bright Sport bal is gemaakt van holografisch materiaal en reflecteert zichtbaar licht. De bal lijkt zwart als het donker is, maar licht op als je er een foto of video mee maakt met de flitser aan. De bal gloeit dan op je telefoonscherm.

Als je overdag buiten speelt, is het effect ook met het blote oog te zien! Hoe de bal werkt, wordt ook uitgelegd op de productpagina's van onze website: https://brightsport.com/apps/help-center#hc-hoe-werkt-het-1

Bedankt
-Bright Sport-team

Ik geef 1 ster omdat ik anders niks kan…

Ik geef 1 ster omdat ik anders niks kan schrijven. Dan voor mij tot hiertoe geen enkele ster. Heb een bestelling geplaatst en betaald op 29/11/22 we zijn vandaag 14 december. Nog niks ontvangen. Niet de bestelling , geen bevestigingsmail, geen trackcode. Heb nog een week voor kerst. Schandalig. Mails worden niet beantwoord. Geen telefoon nr. En maar reclame maken. 😡😡

13 december 2022

Hello Nadia,

Thank you for writing a review about your experience with our company. Upon further checking, your order has been delivered. We hope you love the ball as much as we do and would be able to update this review to share your experience with others as well. We are grateful to have you as our customer.

All the best,
-The Bright Sport Team

Veel te duur!

Bal besteld voor nog best wat centen.
Maar als je goed naar de bal kijkt is de bal echt ontzettend lelijk afgewerkt.
Ik heb het idee dat als je er tegen aan trapt dat er een gat of een lek in komt
En dat voor 40 euro!!!
Het is nog even afwachten aangezien hij de bal nog niet gekregen heeft.
De meeste ballen zijn rond. Maar deze is aardig misvormd.

10 december 2022

Zelfs de ene ster niet waard

Zelfs de ene ster niet waard. Wat een misleidende reclame. Eerst duurde het ruim 3 weken voor de ballen er waren. Dus niet o tijd voor Sinterklaas. Gisteren ontvangen maar wat een teleurstelling voor mijn lieve kleinkinderen. Een bal die dus helemaal geen licht geeft! Een witte voetbal zou je nog beter zien en mooier zijn dan dit lelijke zwarte ding. Schandalig! Ik las hier dat iemand telefonisch contact had gehad? Ik zou heel graag het nummer willen hebben! Want de mail reageren ze niet op!
Ik vind het zo dom van mezelf dat ik hier in getrapt ben. De teleurstelling op die kinder gezichtjes vond ik nog het ergste!

8 december 2022

Supersnelle reactie

Ons kado voor het heerlijk avondje (op zondag) dreigde te laat te komen. Toen ik op vrijdag belde, ging de vriendelijke medewerker meteen aan de slag en werd het pakje zaterdagavond nog gebracht door DHL.

1 december 2022

Heb 3 a 4 weken geleden iets besteld en…

Heb 3 a 4 weken geleden iets besteld en betaald maar nog niets ontvangen

1 december 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Bedankt voor het schrijven van een review over uw ervaring met ons bedrijf. Bij verdere controle is uw bestelling afgeleverd via DHL, zoals we ook via e-mail hebben bevestigd. We hopen dat je net zoveel van de bal houdt als wij en we zouden deze recensie kunnen bijwerken om je ervaringen ook met anderen te delen. We zijn dankbaar dat u onze klant bent.

Het beste,
-Het Bright Sport-team

Het is een normale voetbal

Het is een normale voetbal! Geeft alleen licht wanneer je een foto maakt met flits, anders niet!! Reflecteerd niét overdag, ook niét
Als er licht op schijnt op het voetbalveld savonds! Is echt, echt niét zoveel geld waard!

29 november 2022

Hallo daar!

Als je overdag buiten speelt, is het effect ook met het blote oog te zien! Hoe de bal werkt wordt ook uitgelegd op de productpagina's van onze website: https://brightsport.com/apps/help-center#hc-hoe-werkt-het-1

Bedankt
-Het Bright Sport-team

Ik heb een bal en pomp besteld 11…

Ik heb een bal en pomp besteld 11 november om cadeau te geven met Sinterklaas. Nog niets mogen ontvangen. Ook geen reacties op de verstuurde mails.
Ik kan alleen nog maar hopen dat de betaalde bestelling toch nog komt.

23 november 2022

Antwoord van BRIGHT Sport

Thank you for writing a review about your experience with our company. Upon further checking, your order has been delivered via DHL as we have confirmed via email as well. We hope you love the ball as much as we do and would be able to update this review to share your experience with others as well. We are grateful to have you as our customer.

All the best,
-The Bright Sport Team

na een minder leuke tijd en geen…

na een minder leuke tijd en geen reactie, kan ik zeggen dat nu alles opgelost is en ik een retourbon toegestuurd kreeg en inmiddels is mijn geld ook weer terug op mijn rekening.
Jammer dat het zo heeft moeten lopen, naar van twee sterren nu toch naar vier.
Ik hoop dat ze in toekomst sneller zullen reageren.

23 januari 2022

Zeer slecht

Zeer slecht! Begin december bestelling gedaan. Tot op heden niets ontvangen en op al mijn mails 1 x een reactie gehad. Pakket schijnt verzonden te zijn maar staat vanaf 23 december als onaangemeld bij DHL. Bedrijf is niet bereikbaar. Ik zou hier zeker niets bestellen, niet te vertrouwen!

6 januari 2022

Super bal

Super bal! En het werkt echt! Supersnel verzonden de volgende dag al in huis! Het was een kerstcadeau, maar zeker geslaagd, want mijn kind was er echt heel blij mee

27 december 2021

Top 👍🏼

Top
Goede klantenservice, snelle levering en een toffe bal om kado te geven
Kids zijn er superblij mee

22 december 2021