Via vergelijkingsite bij Castle.nl uitgekomen vanwege de laagste prijs. Smartphone besteld en via Ideal betaald. Keurig de volgende dag geleverd. Na bestelling volgt track en trace, deze is helaas... Toon meer

Geven niet thuis en verschuilen zich achter de fabrieksgarantie, terwijl er een wettelijke bepaling is, waar een winkelier aan moet voldoen al was het uit fatsoensoverwegingen en goede service. Voor m... Toon meer

Via website artikel bekeken, Toch nog een vraag over prijzen, gebeld en werd zeer vakkundig te woord gestaan. O.b.v. telefonische contact overgegaan tot aankoop, voor 16:00 besteld, gedurende de dag... Toon meer

Diverse medewerkers gesproken waarvan 1 niet echt veel zin had om te helpen, maar die had wellicht zn dag niet. Ben verder zéér vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden over de afhandeling van mn '... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dé webwinkel voor gratis smartphone aanbiedingen, abonnementen met cadeau en sim only. Snel en betrouwbaar. Castle Telecom officieel dealer van: Vodafone, T-Mobile, Telfort, KPN en Hi.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

4,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ze doen wat ze beloven

Eigenlijk was Castle voor mij onbekend, tot ik een aanbieding van hun zag die ik niet kon weerstaan. Mijn aanvankelijke scepsis was snel verdwenen, zo snel en correct had ik nog niet eerder via internet zaken gedaan. Ze doen wat ze beloven en buitengewoon snel en dan die voordelige prijzen. Contact met de klantenservice was vriendelijk en to the point. Bedankt Castle!

1 juli 2014

castle.nl is top

je hebt me perfect geholpen bij het maken van mijn keus en de afhandeling was op een storing bij de koerier na top

28 juni 2014

Beter kan niet

voor herhaling vatbaar dit was de tweede keer dat ik hier wat besteld heb gewoon een perfecte service raad het bij mijn kennisen ook aan

28 juni 2014

Super snelle levering

De Samsung Galaxy Grand Neo besteld en 2 dagen later ontvangen. Prima website en makkelijk te bestellen.

onduidelijk

We kregen onze bestelling binnen, door een fout in het contract, moest de bestelling weer mee terug. Na de wijziging van het contract is het afgewezen door de provider Tele2 en zou alles geannuleerd worden. Vervolgens moeten wij de abbonementskosten nu wel elke maand betalen. Castle zegt: klop maar aan bij Tele2. Tele2 zegt: klop maar aan bij Castle.

Antwoord van Castle

Tijdens het bestellen moet een klant ID gegevens invullen. Na het invullen sturen we de ingevulde gegevens ter bevestiging naar de klant en vragen we de klant om deze goed te controleren. Helaas bleek toen de koerier aan de deur kwam om de gegevens te controleren dat de gegevens door de klant niet juist ingevuld waren. We hebben toen Tele2 verzocht om op de juiste gegevens een creditcheck uit te voeren. Helaas werd, op 12-06-2015, met de juiste gegevens de klant afgewezen en mochten we van Tele2 niet overgaan tot levering.

We hebben direct een annulering ingediend bij Tele2. Tele2 had inmiddels al wel een factuur gestuurd, door de annulering zou deze factuur automatisch gecrediteerd worden.
Naar aanleiding van uw belletje op 19-06-2015 hebben we voor de zekerheid nog even contact opgenomen met Tele2, Deze gaven aan dat u de afgeschreven facturen kon laten stoneren bij de bank en ze de facturen uiteraard naar aanleiding van onze annulering ook intern zouden crediteren.

In mijn ogen kunnen wij er niks aan doen dat u de verkeerde ID gegevens ingevuld heeft, we kunnen er ook niks aan doen dat u met de juiste gegevens afgewezen bent. De gestuurde factuur is door Tele2 netjes gecrediteerd.

Super snel

Alles kwam snel binnen formulieren tekenen en klaar. Ook het overstappen van provider ging snel en zonder problemen. Ik ben tevreden.

27 juni 2014

Medewerkers denken mee en snelle levering

Ik was op zoek naar een nieuwe tv en via google kwam ik uit op castle. Daar heb ik gebeld met een medewerker die ik om advies heb gevraagd. Fijn dat ze meedenken (als ik me tele2 abbo zou verlengen hoefde ik geen aansluitekosten te betalen ) en ook over de tv naar mijn wens uitgezocht. Heb nu een 47 inch tv, en met 24 uurlevering, top dus!!!!

22 mei 2014

Slecht hebben mij opgelicht!

Ik heb een Huawei ascend g6 bij hun gekocht. op mijn facturen, bestellingbevestiging en zelfs op mijn betalling bevestiging stond dat ik er een tablet bij zou krijgen deze heb ik nooit gekregen en na wat mail contact met hen kreeg ik te horen dat ik hem ook nooit zou ontvangen want zij een foutje hebben gemaakt en het niet bij de actie hoorde dus dat ik maar pech had. ik heb deze telefoon op mijn verjaardag gekocht van het geld dat ik heb gekregen en die tablet was een cadeau die zij gaven voor hun verjaardag. maar nu blijkt dat ik blij word gemaakt met een dooie muis en alleen hun verjaardag word gevierd

12 mei 2014

Antwoord van Castle

Er was een actie , die ook groot op onze website stond, dat in combinatie met een gsm abonnement we naast de Ascend G6 we ook een tablet zouden leveren.

De klant kwam via kieskeurig op onze website en daar stond nergens een vermelding over een tablet. Alleen in de bestelbevestiging per e-mail na het bestellen stond per ongeluk de tablet.

We hebben netjes gecommuniceerd naar de klant dat dit een fout was en dat hij ook nog kon annuleren.

De voorwaarde dat de tablet met een abonnement was stond duidelijk gecommuniceerd. De klant kwam vanuit kieskeurig op onze website en nergens stond dat er een gratis tablet bij zou zitten. De tablet was ook nagenoeg even duur als het los aangeschafte toestel. Dus bij een toestel een even dure tablet gratis terwijl we al de goedkoopste op kieskeurig was redelijk duidelijk.

Service van A-Z

Zeer klantvriendelijke organisatie die alle stappen van A-Z duidelijk met je door neemt. Snelle levering, al 6 jaar tevreden gebruiker!!

21 maart 2014

na een tijdje beetje teleurstellend

1 ste paar bestellingen verliepen prima daarna weer een bestelling geplaatst na 1 week nog geen bericht of bestelling binnen terwijl er een levertijd van 3 dagen is als het product op vooraad was en dat was het product ook toen ik bestelde . beetje jammer nu al week zonder hoesje ze zeggen volgende week dus hopen maar denk dat ze het gewoon vergeten waren

14 februari 2014

Antwoord van Castle

Erg vervelend dat u ontevredenbent over uw bestelling. Er was inderdaad was misgegaan waardoor het hoesje net wat langer duurde. Ook bij ons gaat helaas wel eens wat mis. Mijn excuses voor de iets langere levertermijn

Uitstekend

Goede service, wilde afspraak verplaatsen ging zonder probleem kon zelfs tijds blok aangeven terwijl ik hier niet voor had betaald.
Goede ervaring dus!

18 januari 2014

Castle Ik ben dik tevreden!

Voor de derde keer online een abonnement afgesloten bij Castle telecom. Moest je eerst nog copieen van bankpas en legitimatiebewijs opsturen of uploaden, nu kan je dit aan de deur afhandelen. De chauffeur van het koeriersbedrijf heeft een koffer met scan en kopieermachine en scan het benodigde. Abonnementen bij Castle zijn aanmerkelijk goedkoper dan bij de concurrent. Zelfs rechtstreeks bij de provider afsluiten is duurder dan bij Castle. Volgende keer zal ik wederom bij Castle kijken.

2 januari 2014

Prima levering maar daarna grote teleurstelling

In eerst instantie ging alles prima , later blijk ik 2 maanden met 2 abonnementen tegelijk te zitten , en nu wijzen castle en Tele 2 steeds naar elkaar . Er is niets mee aan te doen , maar ze weten zelf ook niet precies hoe het nu gekomen is.
Waardeloos dus , wijzen naar voorwaarden maar ik kan ze niet vinden!,!!!

naar aanleiding reactie castlle.nl nog het volgende:
ik heb bij de aanvraag bij ingang contractdatum en ingang nummerbehoud
de datum ingevuld waarop mijn huidige contract afloopt.
daarop is de bestelling gewoon in gang gezet en geen telefoontje of iets gehad , dat dit helemaal niet mogelijk is per die datum , alleen een tekst onderaan het contract dat we voor nummerbehoud 2 maanden voor het aflopen van het huidige contract even contact op moesten nemen, en dat hebben wij dan ook netjes gedaan, wij zijn door tele 2 niet benaderd dat we konden kiezen voor een nieuw telefoonnummer.
op onze telefoontjes werd heel wisselend gereageerd , de ene keer weten ze niet hoe het komt, de andere keer wordt naar tele2 verwezen.
na plaatsing van deze beoordeling wordt er wel heel veel energie in gestoken
om mij er van te overtuigen dat ik het helemaal zelf verkeerd heb gedaan en wel 5 keer gezien moet hebben dat dit zo zou gebeuren . (komt overigens heel erg naar over)
ik had graag gezien dat ik eerder gewaarschuwd was dat ik beter 1 maand later de order had kunnen plaatsen.
dan was er beiden een hoop gedoe bespaard gebleven.
wat mij betreft wil ik het hier nu bij laten, blijkbaar komen we er niet uit met castlle .nl en tele 2

na mijn slechte beoordeling op deze site is er contact met mij opgenomen en het lijkt er op dat het nu naar tevredenheid opgelost is .
dus hierbij wijzig ik mijn beoordeling . jammer dat dit niet direct na mijn eerste contact gebeurd is , dat had erg veel tijd en energie gescheeld , maar nu dus alsnog een pluim.

30 december 2013

Antwoord van Castle

Nummerbehoud is alleen mogelijk voor klanten waarvan het huidige contract minder dan 2 uiterlijk 3 maanden loopt. Wij attenderen de klant hier 3 x op tijdens het bestelproces. Vervolgens geven we op het contract, recht onder de in te vullen datum nummerbehoud, aan dat wanneer de datum nummerbehoud buiten de 2 maanden valt dat dan de klant een nieuw nummer krijgt die direct in gaat. Daarnaast heeft de klant een afwijzing gekregen van nummerbehoud maar geen contact met ons opgenomen. De klant is conform procedure gebeld door Tele2 om te kijken wat de klant wilde. De klant heeft vervolgens zelf gekozen voor een nieuw nummer.

Nou maanden later belde de klant op dat ze een factuur had ontvangen voor het nieuwe nummer en niet had begrepen dat deze direct in zou gaan. Uiteraard kunnen wij hier 3 maanden na dato niks meer aan doen.

Jammer dat de klant ontevreden is en we doen er altijd alles aan om een klant goed te informeren. we trekken alleen wel de streep bij 3x informeren tijdens bestelproces. 1 x op het contract en tevens op nog 2 andere plekken op de website.

Samenvattend:

De klant was te vroeg met bestellen, had tijdens het bestelproces de informatie op de site niet gelezen. Vervolgens het contract niet goed gelezen ( en nee waren geen kleine lettertjes) en na de afwijzing zelf gekozen voor een nieuw nummer.