1 ster is nog te veel, ben al een maand bezig om mijn geld retour te krijgen. Dochter heeft zelf betaald van haar hard gewerkte centen. Waardeloos bedrijf, zou er niet bestellen.
Leuke webshop, al meerdere bestellingen gedaan. 1 keer duurde de bestelling wat langer dan verwacht, bericht via Facebook gestuurd netjes te woord gestaan ( bleek een pre order artikel bij te zitten... Toon meer
Mooie webshop met mooie kleding & goeie kwaliteit. In december had ik een pre-order tussen mijn bestelling staan waardoor mijn bestelling langer onderweg zou zijn De eigenaresse heeft mij de ande... Toon meer
Al 5 weken geleden besteld!!!! Niets ontvangen!!!! Wel Zielige verhalen posten op Social Media, Maar reageren op mails niet. 3x gemaild. Geen reactie gekregen. Nooit meer dat ik hier bestel! Gemail... Toon meer
Bij Chickz Fashion shop je online de fijnste sets fashion musthaves van Chickz voor chickz!
Emmastraat 16, 2678EP, De Lier, Nederland
- klantenservice@chickzfashion.nl
- www.chickzfashion.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte service
Meer dan 2 maanden op m'n bestelling moeten wachten,geen tot weinig communicatie en uiteindelijk bleken 2 van de 3 artikelen niet meer op voorraad,ben teleurgesteld.......
Duurde heel lang eerdat mijn bestelling…
Duurde heel lang eerdat mijn bestelling geleverd werd.
Kwam mijn bestelling eindelijk binnen, zit er in een shirt een gaatje. Dit gemeld maar ook hierop duurt de reactie weer erg lang.
Ik heb goede ervaringen bij jullie,en…
Ik heb goede ervaringen bij jullie,en als ik wat weten hoor ik altijd van jullie !😘
Bestelling nooit gekomen
Bestelling nooit gekomen, geld zou teruggestort… je raad het al: niks nada noppes!
Reageren niet tot nauwelijks. Allemaal smoesjes.
Ik koop al een lange tijd kleding bij…
Ik koop al een lange tijd kleding bij chick vroegen het ideeenhuis. Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Er komen vaak nieuwe voorwaarden waardoor je veel keuze hebt.
Reageert niet op berichten, communicatie 0. En dan posten dat er hard gewerkt om alle bestellingen mails bij te werken. Terwijl dit in dec 2024 ook al zo was. Voor mij nooit meer!
Super blij met mijn bestelling
Super blij met mijn bestelling!
Dank je wel voor de snelle levering…
Linda
Leuke kleding van goede kwaliteit en…
Leuke kleding van goede kwaliteit en voor een leuke prijs. Ik bestel hier al jaren kleding.
Super mooie kleding !!
Super mooie kleding !!
Word met liefde ingepakt.
Heel blij met jullie pakketjes
Leuke webshop, leuke kleding voor een leuke prijs.
Leuke webshop, al meerdere bestellingen gedaan. 1 keer duurde de bestelling wat langer dan verwacht, bericht via Facebook gestuurd netjes te woord gestaan ( bleek een pre order artikel bij te zitten ).
Ik raad het zeker aan om hier je bestelling te doen..
Vergeet niet dat ondernemen en alles bij houden een hele opgave is, maar ach azijn pissers tussen reviews hou je toch..
Super tevreden
Paar keer besteld en ga dat zeker vaker doen! Er word snel gereageerd op berichten en de bestellingen waren super snel binnen. Leuke collecties ennnnnn heel vaak leuke acties!🥰
Geweldig kleding en goed service
Geweldig kleding en goed service.
Soms duurt het wat langer, maar dat is ook logisch als je alleen bent. Je hebt ook nog een leven buiten de website.
Jullie bericht complimetvind ik superrr eerlijk.
Jullie bericht vind ik superrr eerlijk.
Inderdaad heel veel mensen hebben geen geduld.
Samen sterk en ga zo door.
Lieve groet en geniet van de kleine dingen
Bestelling wordt niet geleverd
Bestelling wordt niet geleverd er wordt niet gereageerd op mail WhatsApp. Op Facebook wordt je geblokkeerd als je meerdere malen commentaar onder een post geeft. Waardeloos bedrijf!
Onbetrouwbaar
Hele leuke spullen, maar een preorders werd niet geleverd. Afspraken waren niet te maken en diverse mails vanuit mijn kant waar de order blijft en toen waar mijn geld blijft leveren niets op. Maanden zijn we verder en helaas nog steeds niets vanuit deze webwinkel. Heel jammer!
Geen geld teruggekregen
Wel mijn bestelling ontvangen na een maand te hebben gewacht. Retour gestuurd half juni. Wel afgeleverd, geen contact en geld teruggekregen. Na erachteraan te hebben gemaild ook geen reactie! Schandalig!
Geen levering en geen communicatie
De bestelling die ik op 14-6 heb geplaatst is nooit geleverd (#13683) Bij navraag geen gehoor. Ik geef de eigenaar nog een week de tijd om mijn bestelling te leveren anders ga ik juridische stappen zetten. Ik sta al in contact met een incasso bureau. Voelt als oplichting hier
*Edit*
Aangezien ik nog steeds niks heb ontvangen èn überhaupt geen contact weet te krijgen met dit bedrijf voelde ik mij genoodzaakt om aangifte te doen bij de politie en een melding heb gemaakt bij Consuwijzer. Ik adviseer dit iedereen die door dit “bedrijf” is opgelicht hetzelfde te doen
Geen communicatie
Ik ben al weken bezig met dit bedrijf omdat er iets niet goed is gegaan tot nu toe 0 reactie erg jammer!
Ik had een bestelling gedaan die pas 7…
Ik had een bestelling gedaan die pas 7 weken later bezorgd werd. De helft van de bestelling werd zonder dat ik daar bericht van kreeg niet bezorgd, kreeg daar nog wel mijn geld voor terug. Slechte communicatie.
Het bedrijf is heel slecht bereikbaar
Het bedrijf is heel slecht bereikbaar. Een van de onderdelen van mijn bestelling is helemaal niet binnengekomen. Daar heb ik mijn geld voor teruggevraagd, maar tot op heden nog steeds niks gezien en gehoord na aardig wat appverkeer. De andere set is nog steeds niet binnen en de bestelling is 20 mei geplaatst, dus ik ben bang dat ik daar ook wel naar kan fluiten. Geen aanrader!!