Ik lees genoeg over dit bedrijf, oplichters. Nieuw is dvd toezenden terwijl je niets hebt besteld. Factuur volgt paar dagen later daarna aanmaningen. Je hoeft niets te doen zoals in het burgerlijk wet... Toon meer
Ik had van te voren beter naar de beoordelingen moeten kijken, want het is inderdaad de meest waardeloze web-shop. Eerst moet ik er zelf achter komen dat mijn (reeds betaalde) bestelling, door cosmo... Toon meer
Eerder al regelmatig bij Cosmox besteld en zelfs andere aangeraden. Dus voorheen zeer positief. Nu begin juli 2014 bestelling inderdaad wel correct ontvangen en betaling tijdig voldaan. Nu meerdere... Toon meer
In november bij deze club een xbox met 2 cotrollers besteld, maar slechts 1 gekregen. Een aantal mails en een aantal telefoontjes bij de zeer dure klantenservice (zodra ze open zijn minimaal 10 minu... Toon meer
Cosmox is in 2006 als webshop begonnen om lezers, filmkijkers, muziekliefhebbers en gamers te verrassen met een enorm assortiment van meer dan 550.000 boeken, films, cd’s, games en meer. En onze klanten verrassen, doen we nog steeds met veel plezier. In 2013 hebben we de publieksprijs beste webwinkel in de categorie boeken, films, games en muziek gewonnen bij de Thuiswinkelawards en daar zijn we bijzonder trots op!
Postbus 97, 3990 DB, Houten, Nederland
Ik koop niet meer bij filmreus
Onlangs een bestelling gedaan voor een aantal series
Een gedeelte van mijn bestelling kon pas vanaf 27/4 geleverd worden.
Wel alles goed ontvangen, dus het product is prima!
Echter, tot mijn verbazing zie ik dat er een 1+1 gratis sticker op alle dvd's zit. Jammer de bammer de actie startte op 27/4, hier ben ik niet van op de hoogte gebracht en dit vind ik erg jammer. Dit is alleen niet de oorsprong van de titel
De werkelijke actie is 2+2 gratis. Klinkt leuk, maar om een voorbeeld te geven (ik heb foto's van mijn order en de website voor wie dit niet gelooft)
2+2 gratis, in mijn geval had ik drie seizoenen van vampire diaries op de kop getikt voor 15,95+15,95+18,95
Diezelfde dvd's kosten nu op de website: 34,95+34,95+39,95!
met daarbij de melding dat je al korting krijg, want de seizoenen voor 34,95 zouden voorheen 36,95 kosten! Ja echt niet!
Zo kan ik ook een actie voeren en iets "gratis"weg geven! en dat vind ik dus schandalig, je betaalt gewoon +/-20,- meer per seizoen....dan betaal je het geen wat je gratis zou krijgen ook zowat zelf

Antwoord van www.cosmox.nl
Ik heb vorige week 2 bestellingen gedaan: Bestelling a werd maar 1 dag te laat geleverd, en bestelling b is nu, na 5 dagen, nog steeds niet geleverd, hoewel hun belofte luidt: "voor 23.00 uur besteld, morgen in huis". Ik heb onderhand al twee mailtjes gestuurd, omdat ik dit heel vervelend vind, en het antwoord is telkens: "Het pakketje is inmiddels wel verstuurd, dus je moet gewoon geduld hebben". Mijn geduld is inmiddels op, zeker omdat ik de boeken die ik besteld heb moest lezen voor mijn boekenclubje wat nu dus hoogstwaarschijnlijk niet meer gaat lukken.

Antwoord van www.cosmox.nl
Op 14 december dacht ik een mooie CD te bestellen voor de Kerst, ik heb tweemaal zonder succes een mail gestuurd waar de CD blijft. Hij is momenteel niet leverbaar maar wanneer dan wel? Ik wil graag mijn geld terug als het niet geleverd kan worden. Ik krijg geen enkele reactie. Ik voel me in de maling genomen door Cosmox.
B. de Jonge

Antwoord van www.cosmox.nl
Doe het niet! Bestelling is keer op keer vertraagd, terwijl ik juist voor Cosmox had gekozen vanwege de kortere levertijd.Op mijn e-mails wordt niet gereageerd, en bellen kan alleen voor 50 cent per minuut! Na 5 minuten in de wacht werd de verbinding verbroken.

Antwoord van www.cosmox.nl
Ik had met het oog op 'voor 23:00 besteld, morgen in huis' het boek 'Waar is Wally' besteld voor iemand die 2 dgn daarna jarig was. We zijn inmiddels 14 dagen verder en ik weet niet waar Wally is gebleven. Ik krijg wel een mail met een bericht dat de levering vertraagd is. Op mijn mail - dat ik inmiddels van de koop wil afzien- krijg ik geen reactie meer. Eerste keer Cosmox en tevens de laatste.

Antwoord van www.cosmox.nl
Na de hier ook negatieve reacties gelezen te hebben was ik er huiverig voor of mijn bestelling wel aan zou komen...Nou helemaal goed gekomen hoor! Woensdagavond besteld en vandaag in ontvangst genomen. En op de kop af ook nog eens 6 euro bespaard tov andere aanbieders. Toch weer mooi meegenomen. Thanx!

Antwoord van www.cosmox.nl
Ze doen wat ze zeggen. Een dag later had ik mijn bestelling al binnen en het boek kwam netjes verzonden aan. Dit bedrijf staat inmiddels bij mijn favorieten!

Antwoord van www.cosmox.nl
ik heb nu 2 keer wat besteld en ben erg tevreden over de snelle levering. Ook het retour zenden van een fout geleverde CD ging goed. Alleen jammer dat men dan niet automatisch de goede CD stuurd.

Antwoord van www.cosmox.nl
super service al enkele malen bestelling gedaan altijd snel en netjes bezorgd...
boek ontwakensnel uitgelezen wacht op vervolg.

Antwoord van www.cosmox.nl
Bij Cosmox vind je bijjna altijd wel wat je zoekt, en het wordt snel en gratis geleverd. Beter dan BOL dus! Het valt me op dat weinig mensen COsmox kennen, de naam is dan ook wat afleidend vind ik. Je denkt dat je bij de kapper terecht komt of zo.
HOe dan ook, Cosmox is het betere alternatief voor BOL.

Antwoord van www.cosmox.nl
Zonder dralen en niet vooraf betalen
komen mijn bestellingen altijd punctueel aan.
Daarom lezers, niet verder zoeken,
maar laat altijd Cosmox als eerste door je gedachten gaan.

Antwoord van www.cosmox.nl
Na de battles hoopte ik dat er een cd zou komen met de beste songs van deze artiesten in spe.
En na even surfen kwam gelijk Cosmox met deze cd in hun assortiment,echt geweldig!
Jullie zijn echt uptodate!!!!!..en lekker snel en goedkoper dan de rest dus tot de volgende keer.

Antwoord van www.cosmox.nl
Alle leveringen worden altijd snel bezorgd, zonder bezorgkosten.

Goedenavond,
Ik heb een hele slecht ervaring met Cosmox. Dit omdat ik een tweetal weken geleden 2 dvd heb besteld. In mijn bedankt voor u bestelling mail die ik gelijk na betaling binnen kreeg(Ja wel ik moet wel gelijk mijn geld storten maar terugstorten ho maar) stondt bij status vermeld: mogelijk langere levertijd.
Ik heb op maandag ochtend gelijk contact met jullie opgenomen, toen werd mij verteld dat de levertijd niet bekend was.
Tot mijn verbazing kreeg ik 3 dgn later een mail met de mededeling dat op MIJN verzoek de bestelling is geannuleerd. Dit heb ik helemaal niet aangegeven. Ik wilde de bestelling namelijk heel graag hebben. Nu is het zo dat mij is toegezegd dat mijn geld teruggestort zou worden. Dit is echter 11 dgn later nog steeds niet gebeurd.
Resume:
Ik doe bestelling
ik betaal
bestelling wordt geannuleerd
geld wordt zogenaamd teruggestort
geld nog steeds niet binnen.
Ik weet niet wat ik nog allemaal moet doen om mijn geld terug te krijgen.

Antwoord van www.cosmox.nl
E 10.- voor een DVD en een beroemde film lijkt me zeer billijk; waar de kwaliteit in orde lijkt! Snel geleverd'
EARV

Antwoord van www.cosmox.nl
Ik ben super tevreden met de afwikkeling van mijn bestellingen; het gaat allemaal supersnel en de bestellingen zijn goed verpakt.
En niet te vergeten : geen verzendkosten.

Antwoord van www.cosmox.nl
Onlangs ben ik verhuisd en ik had niet mijn nieuwe adres door gegeven.
de dvd kwam op mijn oude adres.maar die was zoek geraakt.
gelukkig kreeg ik alsnog een nieuwe dvd op mijn nieuwe adres .
Het was de dvd van hoe overleef ik die onlangs op de tv is uitgezonden.
mijn dochter (en ik) vind het een geweldige film.en we genieten er ook erg veel van

Antwoord van www.cosmox.nl
Jammer als ik iemand een cd cadeau wil doen en er blijken
dan barsten in het cd doosje te zitten.
Gelukkig heb ik nog wel een leeg doosje.
Betere verpakking was wel fijn geweest.