Jeg fik besøg af en tekniker for at skifte et brændt varmelegeme (pris: 1.970 kr.), som gjorde, at ovnen kortsluttede relæet, når den blev tændt. Teknikeren kørte dog uden at afprøve ovnen efter uds... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skrev til dem ang. evt. teknikbesøg, da min gamle opvaskemaskine var begyndt at kalke til. Pia fra kundeservice anbefalede mig I første omgang at tjekke, at hårdhedsgraden var indstillet korrekt. Fand... Toon meer
Det var en dårlig oplevelse hele vejen igennem. Jeg måtte have besøg af teknikere 3 gange fordi de glemte de rigtige de rigtige reservedele - og en af gangene meldte de også, at alt var lavet. Men der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stoppet ASKO vaskemaskine fik udskiftet varmelegeme af en i øvrigt venlig service-medarbejder. Men allerede da han afslutningsvis satte den i gang igen begyndte motoren at banke. Det havde den aldrig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Når man læser vores anmeldelser her på Trustpilot får man let den opfattelse at vi ikke giver vores kunder en god og professionel oplevelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af og ville allerhelst have at alle vores kunder har en god oplevelse af os efter en reparation. Derfor vil jeg gerne have mulighed for at give dig nogle oplyser om Dansk Hvidevare Service ApS som kan give et mere nuanceret billede af vores virksomhed. I 2017 udførte vi over 15000 service besøg. Halvdelen blev udført for private kunder. Blandt vores kunder var medarbejder fra Trustpilot, Tænk og Forbrugerstyrelsen, altså dem som er med til at holde øje med om vi gør vores arbejde godt nok ( ingen af dem har anmeldt os ). Resten af servicerne var for vores faste kunder, som er virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importører samt stat og kommuner. Vores medarbejdere bestræber sig på at give vores kunder en professionel betjening hver gang. Med mange års erfaring i de forskellige produkter skal teknikeren inden for kort tid kunne give en professionel opfattelse af problemet med produktet samt udføre reparationen. Vi ved at periodiske fejl kan være svære at fejlfinde på, da problemet oftest ikke viser sig når vi er tilstede. Derfor er det naturlig at vi nogle gange skal retur til en kunde hvis vores første forventning til problemet ikke holder stik. Dette sker heldigvis sjældent. Vi opfordre ikke vores kunder til at anmelde os på Trustpilot. Vi ved godt at der er flere forskellige måder man kan betale sig til at få kunder til at give os gode anmeldelser på men vi mener ikke at det er fair måde at profilere vores virksomhed på. Vi ved også at det er nemmere at få en dårlig anmeldelse end at få kunderne til at give en god anmeldelse. I 2017 fik vi 13 anmeldelser ud af 15000 service besøg, de 8 var anmeldelser hvor vores kunder ikke var tilfreds med vores service. Nogle omhandlede vores priser som kunderne syntes var for høje selv om vi er blandt de billigste i branchen. Nogle var skrevet af personer som slet ikke var tilstede under vores besøg og sidst men ikke mindst så fik vi en 1 stjernet anmeldelse på vores service besøg da kunden ikke kunne forstå at emhætten ikke fejlede noget. Den var sat til et centralsug og derfor larmede den ikke som hun forventede. Selvfølgelig laver vi fejl, det vil være unaturligt hvis vi ikke gjorde det med så mange service besøg. Disse fejl bliver behandlet og afsluttet professionelt i henhold til fejlen. Jeg håber at ovenstående har givet et mere nuanceret billede af Dansk Hvidevare Service ApS og vores anmeldelser. Skulle du have lyst til at blive kunde hos os står vi gerne til rådighed. Med venlig hilsen Karsten Thomsen Partner
Contactgegevens
Metalgangen 19, 2690, Karlslunde, Verenigde Staten
- service@Dh-s.dk
- www.danskhvidevareservice.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Professionelle hele vejen igennem
Professionelle hele vejen igennem.
Lige fra den første kontakt med kontoret, tilbud på hvad reperation ville koste til besøg af reparatør.
Jeg kan ikke brokke mig over noget

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Patrick mødte smilene op til aftalte…
Patrick mødte smilene op til aftalte tid og gjorde et flot stykke arbejde pænt og hurtigt. Det kan man kun være stærkt tilfreds med, jeg takker.

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Patrick kom til aftalt tid og gik…
Patrick kom til aftalt tid og gik konstruktivt til opgaven. Jeg havde forventet at motoren på vores emhætte skulle skiftes men det viste sig at der var tale om en løs skrue. Problemet blev hurtigt løst og emhætten kører nu uporklageligt igen uden at jeg har skullet bekoste udskiftning af motor. Godt klaret Patrick
Ingen service når det sneer
Ved levering af min emhætte, ventede jeg to gange forgæves på levering.
Da jeg endelig fik emhætten var den defekt. Her kom Dansk Hvidevare Service ind i billede. Fordi vi var tæt på jul, måtte vi vente på service til onsdagen efter jul, da den efterfølgende service dag kom, ville man ikke komme ud og servicere emhætten i Århus fordi der måske var snestorm i Ålborg. I læste rigtigt. 🤔
Hermed måtte jeg vente en uge til den efterfølgende onsdag, men da jeg brokkede mig over servicen og ikke var hjemme efterfølgende onsdag - blev der radio tavshed. Mon ikke det lykkes en onsdag inden det bliver sommer. 🙌
Ilve’s service samarbejdspartner - laver kun service i jylland om onsdagen, hvis det ikke sner i Danmark og hvis det passer dem. De svarer på mails nogle gange…
Altså absolut en et stjernes service. Jeg har virkelig ondt af Køl og komfur for denne dårlige service falder tilbage på dem og de har virkelig været løsnings orienteret. Men har elendige samarbejdspartnere i forhold til levering og service. Hold jer fra Ilve - hvis I har brug for service - er der ingen hjælp at hente.
Spild af tid og penge! Brug ikke dette firma.
Vores tørretumbler var stået af - kunne ikke tørre. Først et besøg for at se hvad problemet var. Herefter kom tekniker og udskiftede luftpumpen, hvorefter jeg betalte. Det løste dog ikke problemet. Nyt besøg - fjernede en masse fibre han havde glemt sidst. Det løste heller ikke problemet. Besøg af ny tekniker, der konstaterede at det var varmeveksleren, der var stået af - hvilket ikke kan betale sig at reparere. Herefter 3 skriftlige rykkere for at få mine penge tilbage - intet svar. De var ellers åh-så-hurtige da jeg skulle afgive ordren. Sikke et spild af tid og penge!!!
Joy ved Dansk Hvidevare Service udviste…
Joy ved Dansk Hvidevare Service udviste en stor kompetence i behandlingen af vores problemer med et køleskab,
Hurtigt og effektivt.

Pas på
Teknikeren ødelagde væggen ved at være lige lidt voldsom i det. Herefter lægger han en halv time på i pris. Fakturaen har en 2 dages betalingsfrist, som ligger på en søndag. (Jeg er i tvivl om det er lovligt, men det er helt sikkert dårlig stil.)
Ja - han fik repareret opvaskemaskinen - men altså.
Svigt, inkompetent, ingen løsning men en stor regning
Første servicebesøg var fint. 10 min og ingen tvivl hos serviceteknikker om at cirkulationspumpen var årsag og skulle skiftes.
Derefter udebliver firmaet fra 3 aftaler. Det er jo tre dage man må blive hjemme fra arbejdspladsen…
4 gang havde de også ”glemt” aftalen men kom dog kl. 17….
Fejlen var alligevel ikke cirkulationspumpen. Serviceteknikker giver op og tager hjem. Efterlader en stor flænge i mit køkkengulv, men siger ingen ting selv om det er lige foran opvaskemaskinen.
Han lover at de vender tilbage for at høre om hans justeringer har hjulpet. Det hjalp ikke og de vender aldrig tilbage.
Modtager en faktura for deres spildte arbejde og udskiftning af en pumpe, som ikke var defekt.
Har forsøgt at forklare kontoret, at de nu har en unit mulighed for at rette op på deres ”service”, men de forpasser muligheden og sender blot en regning – uden at løse opgaven.
Sender inkompetent tekniker
Sender inkompetent tekniker, der ikke ved en brik om opvaskemaskiner, selvom det er det han er bestilt til at se på.
Læse bare op manualen.
1700 for ingenting.
Fantastisk service
Fantastisk service. Vaskemaskinen var stået af. Ringede ind og talte med den sødeste kollega. Hun fortalte mig, at vores maskine havde udtjent sin værnepligt og at hun derfor anbefalede os at købe en helt ny. Hun satte os ifm leverandør, som både installerede ny og tog den gamle med. Sublim service.

uforskammet firma
tillod mig at sende en mail, da vaskemaskinen stod af.
4 dage senere tillod jeg mig at ringe, da en 4-dages svartid på en mail må siges at være en ufoskammethed.
Reaktion: ufoskammet tiltale. Vi svarer ikke på mail ...
Der er 3,- TRE -, ugers ventetid, blev det surt fremvrisset.
Det kunne man jo have skrevet på hjemmesiden - ikk'?
Så behøvede man jo ikke at forstyrre de glade medarbejdere i arbejdstiden, vel?
Efter at have læst de øvrige anmeldelser a dette glorværdige verdensfirma, er jeg glad for, at de ikke havde tid!!
Mage til uforskammet tiltale af en (nu knap så ) potentiel kunde skal man da lede længe efter
Men default reaction til dette vil vel være: "dette kan jeg ikke genkende blah, blah ..."
Som refereret i en del andre anmeldelser
I skulle skamme jer. Helt enkelt.
En komparativt helt ud af kroppen gakkelak oplevelse. Intern servicemedarbejder + montør i top. Kommunikation med regnskabsafdelingen i verdensfirmaet (måske et familiemedlem til ejeren?) helt det samme. Bare stik modsat. Mage til manglende empati og ringe kommunikations evner har jeg ikke set i 100 år. For 50 kr. Sølle 50 kr. Prisen er hvad den er (godt nok dyrt - men det er der så meget der er) men efter at have vist montøren en mobilepay overførsel på 1200 DKK inden han forlod stedet hvilket han accepterede (og selv havde fortalt mig) kommer der 2 timer senere en faktura på 1250 inklusiv en sviner af skriftlig rykker. Der mangler at betales 50 kr. må jeg forstå. Indenfor 48 timer kommer en rykker inklusiv 100 DKK i gebyr. Den periode var brugt til arbejde og håndtering af akut dødsyg (kræft på hjernehinden hos svigermor) sygdom i den nærmeste familie. Hvilket jeg meddeler super detaljeret (dog meget animeret vred, det medgiver jeg), inklusiv at jeg ikke agter at betale. Montøren havde jo sagt 1200 og godkendt. Intet svar. Her 14 dage efter kommer der så en rykker med yderligere 100 kr. oveni (nu er gebyret altså 200 kr. ) og besked om at det bliver sendt til inkasso indenfor 10 dage. Bum. Efter telefonisk henvendelse til firmaet er beskeden "at hvis du betaler de 50 kr. så glemmer vi resten". Jeg betaler, for inkasso ønsker ingen. Feedback til firmaet er, at regnskabsmedarbejderen får et kursus i almindelig sund fornuft og kundepleje. Derudover lover (højt og helligt) at gøre mit ypperste til at ingen andre jeg kender nogensinde bruger dette firma. Jeg holder normalt mine løfter. Mvh Flemming
Hos Dansk Hvidevarer Servide betaler du…
Hos Dansk Hvidevarer Servide betaler du 1250 kr. for et servicebesøg på fem minutter. Her betaler du minimum for 30 minutters arbejde, hvilket indbefatter kørsel. En timeløn på 12.000 + moms er vel at betragte som noget i overkantet.
Tekniker finder ikke fejlen
Tekniker finder ikke fejlen. Råder os til køb af ny maskine.
Det viser sig at der slet ikke var noget galt med maskinen - men kontakten bag ved.
Ingen respons på vores henvendelse herom - rykker flere gange.
Giver 1 stjerne fordi dem som sidder ved telefonerne er flinke at tale med.
Absolut ikke tilfreds
Henvender mig til min køkkenleverandør vedr reklamation på mit gaskomfur ultimo Januar som straks tager fat i DHS for at få udbedret problemet. Efter utallige rykkere kommer en teknikker endelig forbi i starten af april. Han havde dog den forkerte del med og de ville vende tilbage med en ny tid. Dags dato 8. maj er det endnu ikke sket og jeg har nu taget kontakt til dem igen. Fortsættelse følger - men er efterhånden så frustreret at jeg blev nød til at skrive dette.
DERUDOVER reklamerer de med 5 stjerne fra Trustpilot på deres hjemme side. Her på siden viser Trustpilot 2 stjerner???????

Cheapest....
I had to pay 1250 dkk for a visit lasting 5-10 minutes... thanks, I learned a lesson not to use such cheap services again. When I was looking for a service, the first one I found cost 850 dkk and I thought it was expensive for a visit, but this visit blew me away.

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Skulle have lavet min låge på min Miele…
Skulle have lavet min låge på min Miele opvasker.
Får en pris på 4100,- + moms
Vil gerne lige tænke over det og kontakte firmaet dagen efter. Tekniker er i huset 10 min. Overholder aftale og takker nej tak.
Pris for besøg 1250,-
I hvert tilfælde ikke de billigste som reklameret..

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Opvaskemaskine tekniker var her i 5 minutter for 1.200 kroner + betaling til andet firma
Opvaskemaskine tekniker var her i alt 5 minutter, og heraf brugte han 4 minutter på at dreje på hanen til vandtilførsel, og konstatere, at der nok have været en prop. Maskinen startede og han gik igen. Desværre viste den samme fejl (E01) sig 10 dage senere, og firmaet svarede ikke på min e-mail med opfordring, til at lave en dekort for et opfølgende besøg. Ringede og kunne få et nyt besøg en uge senere. Åbenbart til fuld pris. Fandt dog et andet firma, med en meget mere seriøs tilgang til faktisk at undersøge maskinen og dernæst udbedre fejlen. Mærkeligt at de mange anmeldelser med en * her, ikke gør at firmaet prøver at rette op. Måske fordi ingen kunder checker her inden de booker? Det gjorde jeg desværre ikke, og det kostede mig 1200 kroner. Kan ikke anbefale dette firma til nogen.
-------
Til svaret fra firmaet nedenunder her, kan jeg sige følgende: 1)Ved første - og eneste - besøg blev der ikke talt om at vandhanen skulle udskiftes - af en VVS. Hvorfor skulle der også det? Det var - som ofte med fejl E01 - føleren i tilgangsslangen - som den næste tekniker også helt rigtigt fandt, efter en nærmere inspektion. 2) Jeg har en kopi af min afsendte e-mail til firmaet afsendt på den ønskede e-mail adresse - XXX - men jeg har aldrig modtaget noget svar på den! 3) Jeg nævnte min dårlige oplevelse af besøget, da jeg ringede til firmaet, men der var ingen positiv respons på min forslag om en dekort. 4) Selv om jeg ringede mandag, kunne jeg tidligst få besøg ugen efter - det er langsommelig respons. 5) At man skal have udskiftet en vandhane, fordi en opvaskemaskine melder fejl, er en helt ny vinkel på jobbet som reparatør af opvaskemaskiner. Jeg har ikke fået udskiftet vandhanen, men opvaskemaskinen står og kører perfekt, fordi en kvalificeret reparatør (fra et andet firma), har udskiftet den defekte føler/slange. Hvis nogen vil se den afsendte e-mail, sender jeg gerne en kopi.
---------- Svar fra bruger/kunde 2-4-2024
Nu skriver jeg for anden gang, og siger, at jeg kan fremsende "kopi" af den afsendte e-mail, som DHS her siger, de altdig har fået/set. I mailen skrev jeg bl.a. - på den mail-adresse hvorfra jeg lige havde modtaget regningen på 1.200 kroner (for ingenting):
"Hej,
Nu er den igen gal med opvaskemaskinen, og den melder samme fejl - E01.
Jeg synes, at jeres servivetekniker var meget flink, men måske lidt hurtig for to uger siden, da jeg synes man skulle have adskilt slangen og renset filteret, for nu er den altså gal igen.
Kan vi lave en aftale om en lidt reduceret pris måske?
I må gerne komme så snart som muligt. Vi kan aftale en tid med det samme...."
Grunden til, at jeg ikke bad det DHS om at komme anden gang, var at jeg igen - åbenbart - ville blive afkrævet 1.200 kroner for et et besøg! Det fremgik af min samtale per telefon, at dekort kan de ikke lide! Det havde jeg ikke lyst til at betale, efter de fem minutters "reparation" første gang.
Det er da vældigt fint, at teknikeren åbenbart har en slage ude i bilen, men så skulle han måske være blevet lidt længere end blot fem minutter, og undersøgt sagen bedre?
Den efterfølgende reparatør - fra et bedre firma - brugte 15-20 minutter på at få maskinen ud på gulvet og få den checket. DHS teknikeren kiggede på vandhanen og drejede på hanen - og det kostede mig 1.200 kroner - for fem (5) minutter. Det svarer til en effektiv timeløn på 14.400 kroner! Det er vist mere end selv den bedste advokat i landet.
_______
Sidste svar i denne længe tirade.
Beklager, men ved andet opkald til dette firma (DHS) blev der ikke tilbudt nogen dekort ved et nyt besøg og besøget kunne tidligst foregå en uge efter opkaldet. Jeg fornemmede ingen større forståelse for min frustration, men nu bliver det ord mod ord, og jeg stopper debatten nu. God dag.

Ikke velfungerende intern kommunikation
Jeg havde først ringet til firmaet og fortalt at vi hældt afløbsrens i Asko-opvaskemaskinen for at opløse evt. prop. Når de kom ville de ikke lave noget arbejde pga at vi hældt afløbsrens i. Helt fair, men ikke når vi nu havde fortalt det i telefonen dvs deres interne kommunikation kunne forbedres. Pga af det var vi nød til at betale 1.500 uden at de gjorde noget andet end at anbefale os købe en ny maskine. Vi arbejde selv på maskinen og nu fungerer den igen.

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Langt, dyrt og frustrerende forløb
Vi har haft en ualmindelig dårlig oplevelse med Dansk Hvidevare Service (DHS). Det involverer fejl på fejl, mange teknikerbesøg over flere måneder og regninger på i alt 4.500 kr., hvor mere end halvdelen hidrører den tid, de har brug på at rette op på egne fejl.
1. Vi booker tid hos DHS. De er flinke og servicemindede.
2. Efter halvanden uge kommer teknikeren, og der sendes med det samme en regning efter endt besøg, som vi betaler. Maskinen virker dog ikke. Den viser samme fejl to minutter efter at den sættes i gang.
3. Nu starter et meget langt forløb, hvor det ene teknikerbesøg afløser det andet. Hver gang er teknikeren her få minutter og hver gang viser maskinen fejl få minutter efter opstart. Femte gang - og efter jeg udtrykkeligt har bedt dem blive og kontrollere, at reparationen virker - lykkes det dem at lave maskinen. Det er i øvrigt helt slut med flinkheden, som i stedet er afløst af arrogance og ligegyldighed.
4. DHS sender nu en endnu større regning end den første. Regningen dækker primært deres mange besøg. Besøg som de kunne have undgået, hvis de havde lavet deres arbejde. De tager med andre ord penge for at rette op på deres egne fejl.
5. Jeg sender en skriftlig indsigelse mod seneste faktura, men DHS svarer ikke. I stedet sender de en rykker - med rykkergebyr. Jeg sender igen en indsigelse. Ringer denne gang også og taler med store bogstaver. De lover at respondere på indsigelsen, men det gør de ikke.
Forløbet er stadig i gang. Det har været - og er - en uhørt dårlig leverandøroplevelse, som man heldigvis kun har meget få af i sit liv. Jeg stiller spørgsmålstegn ved firmaets moral og etik.
PS. Jeg kan se, når jeg læser de mange dårlige anmeldelser af DHS, at det er det samme, der går igen: få minutter lange teknikerbesøg uden kontrol af, at maskinen virker, indledende imødekommenhed som afløses af arrogance og ligegyldighed, ekstra regninger for at rette op på egne fejl og manglende kontroller, manglende respons på henvendelser og ikke mindst bortforklaringer fra ejeren her på Trustpilot (han burde i stedet tage til efterretning at så meget utilfredshed ikke kommer tilfældigt).