Dansk Hvidevare Service ApS Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg fik besøg af en tekniker for at skifte et brændt varmelegeme (pris: 1.970 kr.), som gjorde, at ovnen kortsluttede relæet, når den blev tændt. Teknikeren kørte dog uden at afprøve ovnen efter uds... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skrev til dem ang. evt. teknikbesøg, da min gamle opvaskemaskine var begyndt at kalke til. Pia fra kundeservice anbefalede mig I første omgang at tjekke, at hårdhedsgraden var indstillet korrekt. Fand... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var en dårlig oplevelse hele vejen igennem. Jeg måtte have besøg af teknikere 3 gange fordi de glemte de rigtige de rigtige reservedele - og en af gangene meldte de også, at alt var lavet. Men der... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stoppet ASKO vaskemaskine fik udskiftet varmelegeme af en i øvrigt venlig service-medarbejder. Men allerede da han afslutningsvis satte den i gang igen begyndte motoren at banke. Det havde den aldrig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Electronica reparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Når man læser vores anmeldelser her på Trustpilot får man let den opfattelse at vi ikke giver vores kunder en god og professionel oplevelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af og ville allerhelst have at alle vores kunder har en god oplevelse af os efter en reparation. Derfor vil jeg gerne have mulighed for at give dig nogle oplyser om Dansk Hvidevare Service ApS som kan give et mere nuanceret billede af vores virksomhed. I 2017 udførte vi over 15000 service besøg. Halvdelen blev udført for private kunder. Blandt vores kunder var medarbejder fra Trustpilot, Tænk og Forbrugerstyrelsen, altså dem som er med til at holde øje med om vi gør vores arbejde godt nok ( ingen af dem har anmeldt os ). Resten af servicerne var for vores faste kunder, som er virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importører samt stat og kommuner. Vores medarbejdere bestræber sig på at give vores kunder en professionel betjening hver gang. Med mange års erfaring i de forskellige produkter skal teknikeren inden for kort tid kunne give en professionel opfattelse af problemet med produktet samt udføre reparationen. Vi ved at periodiske fejl kan være svære at fejlfinde på, da problemet oftest ikke viser sig når vi er tilstede. Derfor er det naturlig at vi nogle gange skal retur til en kunde hvis vores første forventning til problemet ikke holder stik. Dette sker heldigvis sjældent. Vi opfordre ikke vores kunder til at anmelde os på Trustpilot. Vi ved godt at der er flere forskellige måder man kan betale sig til at få kunder til at give os gode anmeldelser på men vi mener ikke at det er fair måde at profilere vores virksomhed på. Vi ved også at det er nemmere at få en dårlig anmeldelse end at få kunderne til at give en god anmeldelse. I 2017 fik vi 13 anmeldelser ud af 15000 service besøg, de 8 var anmeldelser hvor vores kunder ikke var tilfreds med vores service. Nogle omhandlede vores priser som kunderne syntes var for høje selv om vi er blandt de billigste i branchen. Nogle var skrevet af personer som slet ikke var tilstede under vores besøg og sidst men ikke mindst så fik vi en 1 stjernet anmeldelse på vores service besøg da kunden ikke kunne forstå at emhætten ikke fejlede noget. Den var sat til et centralsug og derfor larmede den ikke som hun forventede. Selvfølgelig laver vi fejl, det vil være unaturligt hvis vi ikke gjorde det med så mange service besøg. Disse fejl bliver behandlet og afsluttet professionelt i henhold til fejlen. Jeg håber at ovenstående har givet et mere nuanceret billede af Dansk Hvidevare Service ApS og vores anmeldelser. Skulle du have lyst til at blive kunde hos os står vi gerne til rådighed. Med venlig hilsen Karsten Thomsen Partner

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og fortsat ødelagt ovn

Jeg fik en reperatør ud fra Dansk Hvidevare service for at lave min ovn, som fik hele mit Hfi-relæ til at slå fra når jeg gik på vamreluft. Jeg får afvide at ovnen er lavet men ikke testet, da dette ville være for dyrt. Jeg kommer hjem, tænder ovnen og der går 10 sek. så slår Hfi-relæet fra. Ved kontakt med Dansk hvidevare service tilbyder de at komme ud igen, men til yderligere tilsvarende betaling. Jeg takker nej tak, da jeg i forvejen står med en regning på 2000 kr. Tilgengæld prøver jeg at spørge om jeg kan få nedslag i pris, da min ovn stadig ikke er lavet. Jeg har løbende prøvet at få kontakt til dem siden febuar og hver gang får jeg afvide at de vil ringe tilbage, uden at de gør det.
Efter 5 måneders venten på svar, har jeg fået en mail som forklarer at jeg skal betale de 2000 kr hurtigst muligt og at de gerne vil lave min ovn for yderligere betaling.

8 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut topklasse telefonrådgivning af…

Absolut topklasse telefonrådgivning af Dorte af 2 omgange, så teknikerbesøg blev overflødigt. Tror uden tvivl det er den mest reelle behandling, jeg har oplevet i branchen. Hvis jeg i fremtiden får behov for assistance, bliver det fra DHS.

23 april 2018

Meget flot telefonservice

Meget flot telefonservice.
Fik nogle simple tips til, hvad der kunne være galt med min opvaskemaskine, som pludselig tændte af sig selv. Fulgte vejledningen - det virkede bare perfekt og nu kører min trofaste, gamle maskine igen :-).
Kan bestemt anbefale virksomheden!

5 april 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale dette firma

Kan ikke anbefale dette firma. Blev dårligt vejledt (de fik modelnummeret men sagde ikke at service nok ikke kunne betale sig pgra alder) og de sendte en tekniker der ikke kendte modellen - og dermed ikke havde en kinamands chance for at finde fejlen. Da jeg påpegede ovenstående to punkter lovede de en tilbagemelding, men den kom bare aldrig.

NB! Ifm nedenstående svar fra firmaet har jeg sendt dokumentation til dem, så de er udmærket klar over hvilken sag jeg refererer til, men de ønsker åbenbart stadig ikke at forholde sig til min klage. De svarer konsekvent ikke på mails, så dette her var en mulighed for at kommunikere med dem, men det vil de åbenbart heller ikke, men vælger i stedet at påstå at de ikke kender til min sag. Fortryder jeg gav dem to stjerner.......

16 maart 2018

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS

Desværre vil denne kunde ikke give sig tilkende og Trustpilot fastholder at de ikke vil dokumentere at kunden har brugt os.
Det er svært at give et svar på denne anmeldelse når vi ikke kan se hvad sagen drejer sig om. Den kan rent faktisk være falsk.

Desværre er det nu muligt at lave en anonym anmeldelse på Trustpilot uden at skulle kunne dokumenteret over for os, at anmelderen har brugt firmaet, sørgeligt.

Vi har servicere over 15.000 service besøg det sidste år, men kun fået 9 dårlige anmeldelser. Vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder en god oplevelse men må også konstatere at dette ikke altid er muligt. Vi glæder os derfor over de 14.991 service besøg, hvor vores kunder ikke har haft behov for at lave en dårlig anmeldelse af os.
Vi er ikke medlem af Trustpilot og opfordrer derfor ikke igennem Trustpilot vores kunder til at skrive gode anmeldelser om os.

Til sidst kan vi kun konstatere at Trustpilot A/S samt flere af deres medarbejder har brugt os gennem årene, så helt dårlige har vi vel ikke været.

Hvis den anonyme anmelder skulle have lyst til at give sig til kende, skal vedkommende være så velkommende til at kontakte mig.
Vi kan ikke se at have modtaget en sådan henvendelse, som kunden skriver om.

De fortjener ingen stjerner

De fortjener ingen stjerner! De var maximum hos mig i 4-5minutter, hvor det eneste servicemanden sagde var, at han ikke kunne gøre noget ved min emhætte, hvorefter han løb ud af døren fordi han var ulovligt parkeret. 10minutter senere modtog jeg en faktura på 995kr. Jeg ringede til deres kundeservice, hvor de fortalte, at deres priser er 400 for hver påbegyndt kørselstime og resten var besøget, som hun vurderet havde været professionelt håndteret. Jeg har skrevet tre mails til dem, men har ikke modtaget noget svar.

Jeg ville ALDRIG bruge dem igen!

23 november 2017

Til Maiken

Jeg står noget uforstående over for at du bevist forsætter med at fremstille denne sag på urigtige oplysninger.
Din emhætte fejler intet, den virker som den skal…

For det første gengiver du en oplevelse som du ikke selv har overværet, du er udlejer af en lejlighed hvor vores tekniker var bedt om at fejlsøge på emhætten. Tilstede var din lejer.

I forbindelse med fejlsøgningen kunne vores tekniker konstatere at din emhætte er tilsluttet ejendommens centralsug, det vil sige at din emhætte kun har en klap som kan åbnes og lukkes alt efter om den skal suge eller lukke. Selve suget kommer fra en motor som sidder oppe på loftet og som suger for flere lejligheder på en gang. Centralsuget er ofte tændt fra tidlig morgen til sent aften, suget er altså ikke styret fra din emhætte.

Vores tekniker kunne konstatere at klappen åbnede og lukkede sig som den skulle. Han tog også en test på at suget levede op til hvad man kunne forvente og det gjorde den. Din lejer blev informeret om at emhætten fungerede som den skulle, men at man ikke kunne se om suget ville blive bedre fra centralsuget.
Alt det blev også efterfølgende skrevet ned på vores faktura som du modtog.

Vores kunde center har besvaret din mail og har forsøgt at informere dig om, at din emhætte i lejligheden fungerede som den skulle, men det var du ikke tilfreds med. Du har bygget hele din påstand på informationer fra 3. part som ikke kendte systemet

Efterfølgende har vi to talt sammen og det største problem er jo at du ikke kendte systemet på hvorledes din emhætte virkede. Du havde en forventning om at den skulle larme når den sugede lige som de fleste emhætter gør, men det er ikke tilfældet for din emhætte, den er stort set støjsvag.
Centralsuget skal jævnligt efterset og justeres. Dette arbejde udføres af et ventilationsfirma som har med ejendommen at gøre. Vi skal ikke begynde at justere på dette anlæg, da det også vil påvirke de andre lejere som er tilsluttet centralsuget.
Havde du læst hvad der stod på din faktura og ikke kun havde taget din lejer til indtægt for vores fejlsøgning, havde denne sag muligvis været undgået. Det er jo svært at reparere en emhætte som ingen fejl har.

Jeg har tilbudt dig at ejendommens administrator kan kontakte os, hvis der skulle være spørgsmål til denne sag, men da jeg ikke har hørt noget går jeg ud fra, at du har fået kontrolleret centralsuget.

Imødekommende, professional & hurtig service

Imødekommende, professional (&sjov) hurtig service

Fra første telefonkontakt - flink dame ;0)
Til besøg fra teknikker - Jacob Tek 53, fik jeg en imødekommende, professionel og hurtig service.
Dansk Hvidevare Service kan klar anbefales :-)

8 november 2017

Undgå dette firma!

Undgå dette firma!

De tog 1400 kr. For at en tekniker kom forbi og sagde min emhætte ikke virkede. Det vidste jeg godt, det var derfor jeg ringede.

Ingen løsningsforslag ingen reparation.

Regningen kom først efter 1 år, hvor jeg havde glemt alt om det, til gengæld var de hurtige med at overgive til inkasso da jeg var utilfreds med regningen.

Opdateret med kommentar til "svaret" fra Dansk Hvidevare Service

Hvis det ikke er tydeligt nok af min oprindelige anmeldelse at man skal undgå dette firma, så kan man bare læse deres svar. Som det tydeligt fremgår er det et firma, som prøver at true deres kunder til at fjerne dårlige anmeldelser (ved trussel om at blive hængt ud med navns nævnelse i medierne).

Deres fremstilling af sagen er i øvrigt helt hen i vejret, og man kan undre sig over hvilken relevant det har for en reparation af min emhætte at jeg tilfældigvis er advokat.

Sagens kerne er, at de tager 1400 kr. for at tage ud og konstatere at en emhætte er i stykker (altså 1400 kr. uden at der er inkluderet tid på eventuelt at rette fejlen). Det prisniveau blev jeg ikke advaret om inden de gik i gang. Det er det jeg advarer andre kunder mod, for har man som jeg nogle hvidevarer der skal repareres, som kke er sprit nye, så er sandheden desværre at det reelt ikke kan betale sig. Det synes jeg er en fair advarsel at give til andre kunder, og jeg kan ikke se det på nogen måde er misbrug af Trustpilot.

Herudover går min dårlige anmeldelse på den ekstremt dårlige oplevelse jeg har haft med dem efter at jeg klagede over regningens størrelse. Tonen i deres håndtering af sagen illustreres meget godt af det svar de har indsat nedenfor.

Opdatering: Dansk Hvidevare Service har nu igen ændret deres svar, så derfor skal jeg nævne, at dele af mit svar ovenfor retter sig til en besvarelse som de siden har ændret.

Besvarelsen er forsat faktuelt forkert. Henvendelsen fra Dansk Hvidevare Services advokat er besvaret for længe siden, og det forhold at Dansk Hvidevare Service forsat ligger og roder rundt med denne gamle sag et år senere, siger næsten det hele.

4 oktober 2017

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS

Her har vi en advokat som bevist bruger Trustpilot for at udstille os mod bedre viden.

I forbindelse med fejlsøgningen kunne det konstateres at emhætten var fuld af vand og at dette kom fra udluftningen.
Efter at havde gennemgået udluftningen på Torbens hus, skulle Torben vende tilbage når dette var udbedret.
Da vi ikke hørte noget fra ham sendte vi en faktura ca. 10 dage efter på hans arbejdsmail.
Herefter svarede han ikke.

Sagen har været behandlet af flere advokater som desværre må konstatere at der i alle brancher findes brodne kar.
Torben har ikke ville besvare advokaternes henvendelse og han ved at det vil koste os flere penge at gå rettens vej end hvad vi vil få ud af det.

Vil du høre mere om sagen er du velkommen til at kontakte os.

Partner

Denne anmeldelse er indgivet over 16 måneder efter Torben havde os på besøg, først da Torben blev kontaktet af vores advokat skrev han denne anmeldelse men svarede ikke vores advokat som ellers er god skik i den branche...

Totalt uacceptabelt

Vi havde en aftale om, at de skulle komme mellem 8 og 12 for at se på vores vaskemaskine, der var problemer med. Da de ikke var kommet kl. 11.40 ringede vi og spurgte, hvor de blev af. Damen sagde, at hun ville kontakte reparatøren og ringe tilbage. Det var i går - og vi har IKKE hørt en lyd fra dem. Totalt uacceptabelt.

2 september 2017

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS

Hej Kirsten Fagerstrøm Olsen.

Jeg beklager din oplevelse, der har vi ikke levet op til vores normale standard.
Desværre var det en misforståels mellem vores kontor og teknikeren der gjorde at du ikke blev ringet op igen som lovet. Jeg kan se at vores tekniker var på din adresse kl. 12.10 men da var du gået.
Nogle gange tager et service besøg længere tid end forventet, dette gør desværre at vores tidplan kan forrykke sig så vi ikke kan overholde vores tider. I de tilfælde kontakter vores teknikere kunderne for at varsle vores forsinkelse.
Jeg ved at vores kundecenter har været i kontakt med dig og beklaget hændelsen over for dig.

Lad være!

En Blomberg induktionskogeplade skulle have en ny printplade (platine). Tekniker 1 havde åbenbart aldrig set en pålimet kogeplade og flækkede glaspladen. Efter nogle uger blev en ny glasplade skaffet. Tekniker 2 nægtede at montere den nye plade, uden at jeg først fjernede glasset, og gik sin vej.

22 augustus 2017

Til Henning Schmalbruch

Jeg skal beklage at du mener at vores kunder skal lade være med at bruge os, men jeg syntes ikke at du er rimeligt over for vores første medarbejder.
Du kontaktede os og oplyste at du havde haft Blombergs tekniker ude og fejlsøge på din kogeplade, de havde fundet ud af at fejlen lå i elektronikken, men da du var blevet utilfreds med dem ønskede du at bruge os.
Efter vi havde fået elektronikken hjem kom vi ud til dig for at reparerer din kogeplade. Teknikeren kunne konstatere at din kogeplade var limet med silikone på en rustfri stålplade. I henhold til Blombergs monteringsvejledning må man ikke lime pladen fast til bordet som det er sket i dette tilfælde.
Vores tekniker ville i første omgang ikke forsøge at skille kogeplade fra bordet, da vores erfaring er at glaspladen har let ved at gå i stykker. Det blev du sur over da du nu havde ventet i 4 måneder på at få repareret din kogeplade. Teknikeren forsøgte efterfølgende at få kogepladen løsnet fra bordpladen for at hjælpe dig. Desværre kom der en revne i glaspladen. Teknikeren har 30 årserfaring og er en meget erfaren tekniker som har prøvet stort set alt inden for reparation af hvidevarer. Det var netop derfor at han i første omgang afviste at afmontere din kogeplade.
Da vi anerkender vores ansvar i denne sag, sørgede vi for at fremskaffe en ny glasplade uden beregning. Teknikeren aftalte at du selv skulle sørge for at kogepladen var afmonteret inden vi kom næste gang.

Ved vores 2. besøg sad kogepladen stadig fast i bordpladen. Selv din kone forsøgte at sige til dig at du selv skulle sørge for at afmontere kogepladen. Men det ville du ikke lytte til.
Man kan jo syntes at når nu glaspladen allerede er revnet ville det jo være nemt for os at afmonteret resten af pladen. Det er vores erfaring at når glaspladen er limet fast til bordpladen vil glaspladen gå i flere stykket for at man kan afmontere denne. Div. glasskår kan efterfølgende falde ned i elektronikken og lave en evt. kortslutning.

Jeg har ikke været i kontakt med Blombergs tekniker for at høre hvad jeres tvist går ud på, men mon ikke det også er vedrørende afmontering af din kogeplade.
Vi har tilbudt dig at komme tilbage når du havde fået afmonteret kogepladen så den kan blive repareret.
Jeg håber at mit indlæg til din anmeldelse giver et andet syn på sagen end din udlægning.

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service
min vaskemaskine AEG gik i stykker vil ikke startes og døren vil ikke åbnes præcis dette har jeg oplyst til receptionisten

montøren ankom . var alt i alt i 5 min sagde at han har ikke den lille dims som skal til for at reparer maskinen og gik igen
jeg har fået regning på 865 dkk!!!!

I må lukke biksen og finde noget andet at lave

Ligegyldigt og ringe

Skam jer
Katarina Holdensen

14 augustus 2017

Til Katarina Holdensen

Jeg beklager at du mener at vi har dårlig service, men har meget svært ved at se hvor vi har kunne gøre det bedre under de forhold som du selv har givet os.
Du oplyser at du har en AEG vaskemaskine som viser fejl E20 og at du ikke kan åbne døren. Du kan ikke oplyse hvilken model eller PNC nr. som maskinen har, da vi spørger ind til dette. Derfor kan det være svært for os at have specificerede reservedele med ud til dig.
E20 er en fejlkode for at maskinen ikke kan lukke vandet ud. Når maskinen ikke kan lukke vandet ud vil den heller ikke åbne for lågen. Dette er for at du ikke skal kunne komme til at lave en evt. vandskade hvis du lukkede lågen op samtidig med at der er vand i karet.
Fredag kommer vores tekniker ud til dig, han har taget div. afløbspumper samt lugerelæ til AEG vaskemaskine med ud på opgaven. Han kan efterfølgende konstatere, at problemet ligger i at håndtaget er knækket da du har forsøgt at åbne lågen. Der er intet i din fejlbeskrivelse som indikerer at der skulle være et problem med håndtaget da du ringer ind til os, derfor har vi ikke div. håndtag med ud til dig.
Jeg kan se at vi allerede 55 minutter efter vores tekniker har været ude hos dig prøver at kontakte dig på telefon for at give dig en pris på udskiftning af håndtaget. Vi ligger besked på din telefonsvarer samtidig med at vores firmas telefonnummer er synligt på din telefon. Du må nu være informeret om at vi har prøvet at kontakte dig.
Mandag forsøger vores medarbejder 3 gange at komme i kontakt med dig på din telefon, men du reagerer ikke. Vi kan kun konstatere at du giver os en 1 stjernet anmeldelse denne dag. Ligeledes forsøger vi at ringe til dig om onsdagen men uden held.
Herefter afslutter vi sagen og fremsender dig en faktura.
Når vi sender en tekniker ud på et servicebesøg har vi udgifter til dækning af div. lønninger, kørsel mm. Disse udgifter forsvinder ikke bare fordi man som kunde ikke vil besvare vores telefonopkald.
Når jeg ser på alle de anmeldelser som du har givet her på Trustpilot kan jeg konstatere at du må havde været meget uheldig. Derfor ville det jo havde været en fornøjelse for os hvis vi havde fået lov til at komme og udskifte dit håndtag. Så havde vi måske kunne få din første 5 stjernet anmeldelse.

Jeg håber at ovenstående kan give dig lidt indsigt i sagen set fra vores side af.

Hurtig og effektiv service

Kan kun anbefale Dansk Hvidevare Service.
De var hurtige til at få ordnet udfordringen med min ovn som ikke ville varme på varmluft, fair pris og super betjening.

23 maart 2017

Hej Marck

Tak for den fine anmeldelse, denne er givet vider til vores medarbejder.

Det er altid en fornøjelse når vores kunder giver sig tid til at anmelde vores arbejde i forbindelse med en god oplevelse.
Derfor super tak fra alle os hos Dansk Hvidevare Service

Ikke ok...

Vores vaskemaskine skulle have skiftet "lugebælg" gummimembran mellem tromle og vaskemaskine, en øvelse der tog 20-25 min - vi fik en regning på 1887,50 ...arbejdsløn 792 plus moms pr påbegyndt time og kørsel 320 DKK resten er reservedelen ... det er bare ikke ok.

Michael Elvertorp

21 maart 2017

Til Michael Culmsee Elvertorp

Jeg beklager at du syntes at vores priser ikke er i orden, men jeg kan desværre ikke genkende din udlægning af sagen.
Jeg kan se at vi har været hos dig i 37minutter, du har derfor kun har betalt for 3 kvarter. Det er derfor ikke rigtig at du skulle havde betalt 792,00 kr. + moms for en hel time som du skriver i din anmeldelse men kun 596,00 kr. det fremgår også af din faktura.

Efter reparationen har du afregnet med vores tekniker uden at du har gjort indsigelse på beløbet. Du har heller ikke efterfølgende rettet henvendelse til vor kontor om beløbet, så vi evt. havde kunnet gennemgå sagen sammen med dig. Derfor undrer det mig meget at finde din anmeldelse af os uden at du har rettet henvendelse til os.
Vi servicerer over 10.000 servicebesøg om året og oplever rigtig mange kunder som bruger os igen på andre af deres produkter når de har problemer med dem.

Vi tjekker dagligt vores priser på reservedele samt arbejdstider og ved at vi er blandt de billigste når reparationen er udført
Vi bestræber os hele tiden på at have de laveste reservedelspriser i forbindelse med udekørende reparationer samt at have den korteste reparationstid hos vores kunder for at have den billigste reparationspris.

Håber at ovenstående kan give et mere nuanceret billede af vores service.
Hav en god dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er meget utilfreds med prisen for reparation af min vaskemaskine

Min vaskemaskine ville ikke tage vand ind. Det betyder typisk at motorkullet skal skiftes og det kan jeg ikke gøre selv. Jeg ringede til Dansk Hvidevare Service og beskrev problemet og den løsning jeg gættede på. Reparatøren kom ud og fiksede det så vaskemaskinen virkede igen. Det var ganske rigtigt motorkullet der skulle skiftes. Jeg modtog regning på mail samme dag. Den lød på i alt 1947,50 kr. (inkl. moms)!! Kulsættet kostede 310 kr. Men derudover var der kørsel på 400 og arbejdsløn på 1237,50 kr. (svarende til 1 time og 1 kvarter). Denne reparation var en simpel kendt udskiftning så dette må være mindsteprisen for reparation. Derudover var betalingsfristen på to dage hvilket jeg synes er meget kort.

En ny tilsvarende vaskemaskine ville have kostet 2300 kr. For 350 kr kunne jeg altså have fået en hel ny vaskemaskine i stedet for at få repareret min gamle vaskemaskine. Derfor, medmindre du har en meget dyr vaskemaskine så kan det bedre betale sig at købe en ny maskine end at få Dansk Hvidevare Service til at komme og reparere den gamle. Det var dyre lærepenge.

28 februari 2017

Til Peter Hagedorn

Jeg beklager at du er utilfreds med vores priser, men vi fakturer kun for den tid vi bruger på reparationen.
Jeg kan desværre ikke se at du på noget tidspunkt har kontaktet os som du skriver, skulle det være forkert, må du meget gerne kontakte mig. Jeg kan til gengæld se at vi har en Marie Hagedorn som har fået udskiftet kul på en vaskemaskine så jeg går ud fra at det er denne reparation som du henviser til.

Den pågældende tekniker som skiftede kullene på din vaskemaskine, har været ansat hos producenten af dit produkt gennem 15 år og ved hvorledes man skifter kullene. Jeg kan ligeledes se at den fakturerede tid passer med den tid han har brugt på reparationen. Teknikeren oplyser at vaskemaskinen var svær at komme til og få trukket ud så han kunne komme til. Derfor har det evt. taget lidt ekstra tid.

Jeg undrer mig over at du sammenligner din vaskemaskinen med en billig udgave. Jeg kan se at din vaskemaskine er blevet handlet til ca. 6500,00 kr. på det tidspunkt hvor du købte den. Det er ikke muligt at få en vaskemaskinen i samme kvalitet som din nuværende til 2300,00 kr.

Det er altid en overvejelse om man skal have repareret sine hvidevare produkter eller købe nogle nye. Der findes mange meget billige hvidevarer som kan være fristende at investere i når man ser hvad de forskellige forhandlere tilbyder. Som udgangspunkt skal man betragte at man får hvad man betaler for. Jo billigere en maskine er jo mindre kvalitet skal man forvente. At kullene bliver slidte under brug er helt almindeligt og kan i de fleste tilfælde betale sig at få udskiftet. Resten af maskinen er der jo intet i vejen med.

Jeg håber at du må få gavn af din vaskemaskine i mange år fremover så du efterhånden vil føle at det alligevel har været en god investering at få kullene udskiftet.

Service i topklasse

Jeg har ved flere lejligheder ringet til dem, og de søde piger ved sku en del om dagligdagens problemer omkring Hårde Hvide Varer. De forsøger at hjælpe dig til selv at klare problemet, og hvis det ikke kan lade sig gøre, vil de selvfølgelig godt hjælpe med at sende en servicemand.
Med andre ord kan du selv med lidt hjælp fra pigerne hvorfor skal du så betale for en servicemand - det er sku service Tak piger.

3 januari 2017

Hej Kaj

Mange tak for din anmeldelse af vores telefonservice, jeg har givet den videre til kundeservice.

Som partner varmer det når vores medarbejder bliver ros for deres arbejde.
Mange gange bliver kontakten mellem vores medarbejder og kunderne bare betragtet som en normal arbejdsdag, så det er altid en glæde når vores kunder vender tilbage med positive anmeldelser om de oplevelser de har haft med os.

Reparation af vaskemaskine.

Dette besøg var helt igennem en meget fantastisk oplevelse . Super betjening og yderst hjælpsom montør .
Giver klart 5 store stjerner.

16 november 2016

Hej Karina

Super tak for din tilbagemelding af vores service. Har givet den videre til alle vores medarbejder.

Rart når vores kunder giver sig tid til at anmelde deres positive oplevelser af vores arbejde.