Jeg fik besøg af en tekniker for at skifte et brændt varmelegeme (pris: 1.970 kr.), som gjorde, at ovnen kortsluttede relæet, når den blev tændt. Teknikeren kørte dog uden at afprøve ovnen efter uds... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skrev til dem ang. evt. teknikbesøg, da min gamle opvaskemaskine var begyndt at kalke til. Pia fra kundeservice anbefalede mig I første omgang at tjekke, at hårdhedsgraden var indstillet korrekt. Fand... Toon meer
Det var en dårlig oplevelse hele vejen igennem. Jeg måtte have besøg af teknikere 3 gange fordi de glemte de rigtige de rigtige reservedele - og en af gangene meldte de også, at alt var lavet. Men der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stoppet ASKO vaskemaskine fik udskiftet varmelegeme af en i øvrigt venlig service-medarbejder. Men allerede da han afslutningsvis satte den i gang igen begyndte motoren at banke. Det havde den aldrig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Når man læser vores anmeldelser her på Trustpilot får man let den opfattelse at vi ikke giver vores kunder en god og professionel oplevelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af og ville allerhelst have at alle vores kunder har en god oplevelse af os efter en reparation. Derfor vil jeg gerne have mulighed for at give dig nogle oplyser om Dansk Hvidevare Service ApS som kan give et mere nuanceret billede af vores virksomhed. I 2017 udførte vi over 15000 service besøg. Halvdelen blev udført for private kunder. Blandt vores kunder var medarbejder fra Trustpilot, Tænk og Forbrugerstyrelsen, altså dem som er med til at holde øje med om vi gør vores arbejde godt nok ( ingen af dem har anmeldt os ). Resten af servicerne var for vores faste kunder, som er virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importører samt stat og kommuner. Vores medarbejdere bestræber sig på at give vores kunder en professionel betjening hver gang. Med mange års erfaring i de forskellige produkter skal teknikeren inden for kort tid kunne give en professionel opfattelse af problemet med produktet samt udføre reparationen. Vi ved at periodiske fejl kan være svære at fejlfinde på, da problemet oftest ikke viser sig når vi er tilstede. Derfor er det naturlig at vi nogle gange skal retur til en kunde hvis vores første forventning til problemet ikke holder stik. Dette sker heldigvis sjældent. Vi opfordre ikke vores kunder til at anmelde os på Trustpilot. Vi ved godt at der er flere forskellige måder man kan betale sig til at få kunder til at give os gode anmeldelser på men vi mener ikke at det er fair måde at profilere vores virksomhed på. Vi ved også at det er nemmere at få en dårlig anmeldelse end at få kunderne til at give en god anmeldelse. I 2017 fik vi 13 anmeldelser ud af 15000 service besøg, de 8 var anmeldelser hvor vores kunder ikke var tilfreds med vores service. Nogle omhandlede vores priser som kunderne syntes var for høje selv om vi er blandt de billigste i branchen. Nogle var skrevet af personer som slet ikke var tilstede under vores besøg og sidst men ikke mindst så fik vi en 1 stjernet anmeldelse på vores service besøg da kunden ikke kunne forstå at emhætten ikke fejlede noget. Den var sat til et centralsug og derfor larmede den ikke som hun forventede. Selvfølgelig laver vi fejl, det vil være unaturligt hvis vi ikke gjorde det med så mange service besøg. Disse fejl bliver behandlet og afsluttet professionelt i henhold til fejlen. Jeg håber at ovenstående har givet et mere nuanceret billede af Dansk Hvidevare Service ApS og vores anmeldelser. Skulle du have lyst til at blive kunde hos os står vi gerne til rådighed. Med venlig hilsen Karsten Thomsen Partner
Contactgegevens
Metalgangen 19, 2690, Karlslunde, Verenigde Staten
- service@Dh-s.dk
- www.danskhvidevareservice.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Jeg vil gerne give min bedste anbefaling af Dansk Hvidevare Service ApS, fra start til slut, i forbindelse med reparation af min opvaskemaskine. Det var alle pengene værd, og maskinen blev repareret i løbet af den afsatte tid. Stor ros til Karsten.
Imødekommende, professionel og hurtig service
Fra første telefonkontakt til besøg fra teknikker og en velfungerende maskine fik vi en imødekommende, professionel og hurtig service. Dansk Hvidevare Service kan klar anbefales :-)
Hurtig levering og god service
Dansk hvidevare service har hjælpsomme medarbejdere, fin service og hurtig levering :)
Dårlig reparation endte i en vaskemaskine der lækker vand.
Jeg ringede fordi min vaskemaskine ikke ville lukke vandet ud og filteret sad fast.
Jeg måtte tage fri fra arbejdsprøvning for at være hjemme, tilgengæld var han nedladende over at jeg var arbejdsløs. Dereefter ordnede han filteret, sagde det blev 475kr. jeg har kun mastercard og ingen kontanter, så regning bliver fremsendt nu koster det pludselig 895kr.
Første gang jeg bruger min vaskemaskine lækker den vand ud, det havde den aldrig gjort før, så jeg beslutter mig for ikke at få den repareret men købe en ny vaskemaskine, for det ville være billigere end elendige dyre reparationer.
Dansk hvidevare service ApS vil jeg aldrig bruge mere.
superprofessionelt
Stor tak for godt håndværk og diverse gode råd om brug af komfur
Kanon kundeservice
Jeg kan se der er andre, som har oplevet, at spare et service besøg ved at få problemet løst via Dansk Hvidevare Service's telefon-support. Jeg må tilslutte mig koret og sige, FANTASTISK kundeservice! Problemet med vaskemaskinen blev løst over telefonen - det var et tilkalket brusehoved i sæbeskuffen som voldede problemer. Skulle jeg få brug for hjælp igen, er det helt sikkert jer jeg kontakter!
Spot on service+ sparet servicebesøg
Iforb. med en defekt opvaskemaskine, ringer jeg til Dansk Hvidevare Service, og taler med Dorte. Jeg forklarer hende problemet, og hun svarer : Prøve lige det her, og lad os se om vi ikke kan spare dig nogle penge.
Og sørme om hun ikke har ret.
Man kan sige meget om kvinder og teknik, men Dorte ved hvad hun taler om.
Og så sparede man lige et serviebesøg....
Super service, og min klare anbefaling...Jeg ved ihvertfald godt, hvem jeg ringer til næste gang...

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
De bedste til at reperere Hvidevare
Jeg har nu benyttet mig af Dansk Hvidevare service nogle gange.
De er mere end dybt professionelle. De er højt engagerede, både kontoret samt reperatørerne.
Kommer man i den situation at skulle bruge reperation, er det helt sikkert at man skal benytte sig Dansk Hvidevare service, da de er fantastiske.
Adam

Flot og god service
Onsdag før Påske gik min opvaskemaskine i stykker, ringede til Dansk Hvidevare Service som lovede at komme ud samme dag. 2 timer efter kom en tekniker og reparerede maskinen. Flot service. Dejligt at der stadig findes firmaer som giver en god service. God Påske
Jeg skriver denne anmeldelse fordi man altid kun høre dårligt om div. håndværker. Her fik jeg en rigtig god oplevelse som kunde og føler at firmaet skal have ros for dette

imponerende
ringer til firmaet og bestiller etn fejlsøgning på vaskemaskine
3-4 timer efter ankommer de finder fejl og reparere maskinen inde for en halv time
Til overkommelig pris imponerende
Ikke hver dag man oplever det

Kan IKKE anbefales!!!!
Jeg skulle have repareret min 2 år gamle Samsung vaskemaskine og ringer derfor til Danskhvidevareservice.com.
Damen i telefonen var flink og serviceminded, og efter at have oplyst hende om fejlen, får jeg en tekniker tilsendt. Fejlen var langsom vandtilførsel og manglende vandtryk i sæbeskuffe, og virkede ikke umiddelbart som den store opgave.
Det tager teknikeren ca 20 min at finde ud af at dyssefordeleren og evt vandventil skal skiftes. Desværre har han ikke delene med.
Jeg får at vide at jeg vil blive ringet op med et tilbud på reparationen.
En time efter bliver jeg ringet op, og får et tilbud der lyder på 2.565 kr. inkl. det første besøg på 895 kr.
Delene koster 660 kr. og resten er arbejdsløn, der er beregnet til ca. halvanden time (inkl. det første besøg på en 1/2 time) Dvs at der er beregnet ca en time til at skifte delene.
Da de dele der skal skiftes er synlige og let tilgængelige (efter afmontering af toppladen), synes jeg at en time lyder af meget, og jeg takker derfor nej til tilbuddet.
Jeg prøver derfor selv at afmontere delene, og det tager mig ca. 8-10 min. at få dyssefordeleren og vandventilen ud (jeg har aldrig skilt en vaskemaskine ad før)
Jeg bestiller delene et andet sted (for 299 kr.) og monterer dem på under 10 min., og har en vaskemaskine der kører igen.
Alt i alt tog det mig ca. 15 min. at udskifte delene på min vaskemaskine. Noget som Danskhvidevareservice har beregnet til at tage ca. en time.
Som faglært ekspert på området, burde det være muligt for teknikeren at vide at det ikke tager en time at skifte delene.
Danskhvidevareservice skriver på hjemmesiden, at de har over 100.000 reservedele, og at bilen pakkes med de rigtige reservedele til opgaven så reparationen oftest kan klares ved første besøg. Og alligevel havde teknikeren ingen dele med. Hvis teknikeren nu havde reservedelene med, ville fejlfinding og udskiftning af delene tage under 45 min. Så ville jeg kun skulle betale for et kvarter ekstra ud over kørslen og den første halve time (hvis teknikeren kunne skifte dem på ca. 15 min.)
Og til sidst en lille kommentar til fakturaen, eller nærmere, den parkeringsudgift på 25kr. Danskhvidevareservice havde i forbindelse med besøget hos mig. Jeg forstår ikke hvorfor teknikeren brugte 25kr på parkering. TIMEPRISEN ER 15 KR. Det første besøg er inkl. ½ arbejdstime til fejlfinding, og teknikeren havde IKKE reservedele med. Havde han regnet med at bruge 1t.40min. på at finde fejlen??
Alt i alt en kedelig oplevelse jeg har haft med Danskhvidevareservice.
Jeg kan absolut IKKE anbefale Danskhvidevareservice.com

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Meget professionelt. Aftaler og pris holder
Hej DanskHvidevareService. Tak for hjælpen med mine maskiner.
Super hurtig assistance og med de rigtige reservedele, selvom maskinerne er mere end 8 år gamle.
Prisen holdt som aftalt med kontoret.

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
EN SERIØS VIRKSOMHED. :-)
Først en STOR TAK, til Jeres utrolige søde og hjælpsomme telefondame.Dejligt med et
godt førstehåndsindtryk som absolut ikke skuffede senere, da Jeres montør ( Karsten) kom for at fikse min opvaskemaskine.
Montør kom dagen efter jeg ringede, hvilket er fantastisk hurtigt.
Han kiggede, fik repareret min opvaskemaskine og kom med gode råd til de spørgsmål jeg havde.
En super prof virksomhed som jeg allerede har anbefalet videre til familie og venner.
Keep up the good work. ;-)
Hilsen
Tina Tønnesen

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
DANMARKS BEDSTE SERVICE !!!!
Hej Dansk Hvidevare service.
Jeg fik jeres kontakt via en ven og jeg må sige at i lever op til jeres gode ry:
Hurtig "udrykning", stor kendskab til produkter, sympatisk væremåde og ikke mindst en god og fair pris.
Tak for en super service, gid i længe leve må :-)
Christian Reich
Adm. Direktør
CR Leasing A/S

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Et firma man kan stole på og overholder aftaler.
Det er altid dejligt når det man aftaler også er det man får, og den ros skal firmaet have.
Hurtig quick og behagelig service det er hvad man kan regne med tusind tak!

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
god service,gode prise på rep,god vejling på brug af maskiner
god service når man ringer, hurtig hjælp, fornuftige priser på rep.

Antwoord van Dansk Hvidevare Service ApS
Undersøgte ikke fejlkode inden de kørte ud
Min Bosch opvaskemaskine ville ikke starte og gav en fejlkode E20, som ikke var beskrevet i manualen.
Jeg fandt Dansk Hvidevare Service på nettet og ringede til dem. Jeg oplyste om fejlkoden og at jeg på google havde set at det nok betød noget med en pumpe. Damen i telefonen kunne ikke se noget ud fra fejlkoden, så vi aftalte at hun skulle sende en reperatør.
Da reperatøren kommer ud, konstaterer han det samme som jeg har fortalt over telefonen. Han ringer til Bosch og de fortæller ham at det er en pumpe der skal udskiftes. Den har han ikke med så han kører igen. Han kommer tilbage en uge senere med pumpen. Det viser sig så senere at det ikke kun er pumpe, men også elektronik der skal skiftes.
Jeg er skuffet over at de ikke har undersøgt fejlkoden inden de køre ud. De kunne sagtens have foretaget det opkald inden de kørte ud. Jeg endte med at betale 850 kr for første udkørsel, men slap for anden udkørsel og forsøg på skift af pumpe.

Super Kundeservice
Vi har brugt Dansk Hvidevare Service flere gange, altid god service, det er en fornøjelse at opleve jeres kundeservice, altid venlige og engagere. Tak.

Vaskemaskinereparation
Vi havde pludselig vand ud fra vores vaskemaskine. Vi fandt Dansk Hvidevareservice på nettet og ringede og talte med en meget venlig dame. Firmaet sendte en mand og han fandt hurtigt fejlen - der havde været mus i vores slange til maskinen. Den blev skiftet med det samme og wupti så havde vi atter en maskine som kunne vaske uden at der var vand over det hele.

Nemt og hurtigt
Min ovn valgt i weekenden af stå af, og jeg måtte derfor søge efter nogle der kunne komme og fikse den.
Jeg fandt Dansk Hvidevare Service som gav en god service over telefonen og lovet at komme dagen efter.
Dagen efter stod reparatøren til tiden, og en halv time efter var ovnen fikse og klar til at lave mad på ny! og til en helt fair pris!
Samtidig synes jeg det er genialt man kunne betale med det samme !