Begin juni een bestelling gedaan, postNL heeft pakket gescand in postcentrum kan ik zien in de app. Helaas is het nooit bij mij aangekomen, verschillende keren contact opgenomen, maar krijg alleen r... Toon meer
2 jaar geleden een HP Prime Grafische Rekenmachine G2 aangeschaft bij deze winkel. Opeens deed hij niets meer en daarom contact gezocht met de rekenwinkel. Ik kon hem opsturen en na een week ontving i... Toon meer
Op 4-12-2020 Hp Reverb2 besteld, reeds wetend, a.d.h.v. reviews, dat er leveringsproblemen waren. Product vandaag binnen, slechts 2 weken na de voorspelde leverdatum. Pro-actieve communicatie over... Toon meer
Op 1 juni rekenmachine besteld op advies van school met korting. Dacht hem binnen 24 uur te ontvangen. Niets ontvangen en ook geen mail van DPD pakketdienst. Naar aanleiding van dit bericht, is er co... Toon meer
Dé onderwijsspecialist van Nederland. Niet alleen voor rekenmachines, maar ook voor robotica, 3D printen en scannen en meer. Alle 21e-eeuwse vaardigheden voor op school en thuis.
Jean Monnetpark 55, 7336 BB, Apeldoorn, Nederland
ik had een rekenmachine besteld en hij was er in twee dagen. toen ik na een dag een mailtje stuurde om te vragen of hij wel kwam (er was gezegd dat hij er in een dag zou zijn) kreeg ik daar bijna meteen een reactie op.
Had ergens gelezen dat de rekenwinkel telefonisch moeilijk te bereiken was. Wilde een vrij dure rekenmachine bij ze bestellen. Eerst proef op de som genomen door te bellen. Werd direct telefonisch te woord gestaan. Rekenmachine was op voorraad en zou dezelfde dag nog verzonden worden bij bestelling. Besteld en de volgende dag netjes afgeleverd door koeriersdienst.
Pluim en geen klachten.
Via de website een HP39GII besteld, na advies gekregen te hebben via mail. Snel geleverd, prima service.
Omdat ik niet wist welke rekenmachine ik het beste kon gebruiken heb ik telefonisch contact gehad met De Rekenwinkel. Hier werd ik heel goed geholpen met al mijn vragen. Nadat ik een keus had gemaakt, was het product al snel in huis!! Heel erg bedankt voor alles!
Hier moet je zijn voor de beste machines en service niet te vergeten. Ik kreeg zelfs extra batterijen. ...!!!
4 september:
De Rekenwinkel heeft het verkeerde artikel geleverd. Doet daarna verschillende beloftes, maar keer op keer niet geleverd.
De Rekenwinkel belooft terug te bellen maar doet het in de praktijk niet, en neemt de telefoon ook niet op.
Schande! Wees gewaarschuwd, en koop ergens anders. Dat zal
een hoop ellende schelen.
---------------------------------------
2 oktober:
Antwoord van derekenwinkel.nl
Hallo Goku (?),
Aan je naam kunnen we niet herleiden wie je bent, of wat je wanneer hebt besteld. Kun je ons een mail sturen zodat we je meteen kunnen helpen?
-------------------------------------
11 oktober:
Als reactie op Rekenwinkel
Rekenwinkel,
Ik heb deze klacht na een paar weken flinke stress van jullie maar zelf opgelost en mijn verlies genomen. Als je mijn telefoons, emails en sms-en stelselmatig niet beantwoord, kan ik moeilijk verwachten dat ik nog een keer geholpen wordt.
Daarom heb ik de klacht op internet gezet, zodat mensen hiervoor gewaarschuwd worden voor een ellendig traject. Het ergste is dat mijn kinderen hiervan afhankelijk zijn voor hun schoolwerk. Die heb je echt in de steek gelaten, niets meer van je laten horen 2 maanden lang. En dan nu na 2 maanden dit bericht ?!?
Ik heb zelden zo'n stress en gedoe gehad over een aanschaf via internet. Van nota bene een rekenmachine!
Vervolgens heb ik zoveel verschrikkelijke verhalen gelezen op internet over jullie met precies dezelfde problemen zoals ik hierboven heb geschreven.
Nee! Ik heb mijn benodigdheden nu via andere kanalen voor elkaar gekregen, en wil niets meer met jou/jullie te maken hebben.

Antwoord van De Rekenwinkel BV