ebookers.nl Reviews

2.695
TrustScore 1 uit 5

1,1

Ik wil ebookers een 0 ster geven in plaats van 1, OPLICHTERIJ, wou een ticket boeken en ze hebben twee maal geld afgehaald van mijn creditkaart, heb gebeld om te annuleren ze hebben 50 euro gehouden... Toon meer

Zonder verdere toelichting annuleert ebookers na 1 dag de reeds volledig betaalde vliegreisboeking. De enige melding is, dat men blijkbaar dit recht heeft binnen 36 uur na boeken. Niet bepaald klantvr... Toon meer

Helaas, het had zo mooi kunnen zijn. Een auto gereserveerd, echter bleek er is mis te zijn. Dus ik wilde de reservering gelijk annuleren. Contact opnemen is moeilijk,op de normale website zijn... Toon meer

Ik heb een ticket moeten annuleren. Na een uur aan de telefoon te hebben gehangen heeft ebookers alleen de heenreis geannuleerd ipv het retourticket. Daarna heb ik weer een uur aan de telefoon gehange... Toon meer

1. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ebookers. meer reizen. meer extra's

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(2.695)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

moeizame betaling

nadat de betaling steeds werd afgekeurd of werd verbroken ben ik maar gestopt met boeken. ik had twee creditkaarten uitgeprobeerd. Toch kreeg ik later een mail dat de reis geboekt was. Leuk natuurlijk maar wel vervelend want als ik pech heb heb ik de reis dubbel geboekt omdat ik meerdere creditkaarten heb geprobeerd.

2 februari 2016

Prijs kwaliteit mooi

Het zijn goeie kamers, net hotel. Parkeerplaats ligt ernaast maar is niet van hotel. We hoorde wel in de avond de kroeg achter het hotel. Maar ja, dat kan je verwachten van centrum Kopenhagen. Zou zelf zeker nog eens daar logeren.

1 februari 2016

Verrassingen bij het boeken.

Eindelijk een reis gevonden tegen een goede prijs, bij het boeken bleek dat het bedrag ineens veel hoger uitviel dan dat we gezien hadden op de site, verschil van 100 euro. KLM was aangeven als vliegtuigmaatschappij bij boeking zie je dat je vliegt met Alitalia.

31 januari 2016

Simpel n makkelijk

Simpel en makkelijk om tickets te zoeken, te boeken en te kopen. Prima website, veel keuze n betaalbaar dus ....

29 januari 2016

Gewoon lekker makkelijk

Ik boek onze vakanties meestal zelf en niet via een grote vakantie organisatie. Het voordeel daarbij is dat je zelf de vliegtijden kan bepalen.
Een appartement of huisje aan de Costa Brava of Costa Blanca huren en dan de Tickets + Auto via E-bookers. Niet omdat er een spaarprogramma is , want dat interesseerd mij niet zo erg, maar gewoon omdat het heel simpel gaat.
Heen vliegen tussen 7:00 en 12:00 en terug tussen 14:00en 17:00. en niet midden in de nacht. De auto staat dan klaar op het vliegveld waar je heen gaat (in ons geval meestal Barcelona of Alicante). Duidelijke communicatie en geen verrasingen achteraf.
Fred Monnickendam

29 januari 2016

Beoordeling

Tot nog toe zijn we tevreden over het boeking proces. Telefonisch geholpen door Giano, die zijn uiterste best deed om het ons naar de zin te maken en onze vragen beantwoord te krijgen..

28 januari 2016

Betaling verliep niet vlekkeloos

De selectie van hotel en vlucht was positief verlopen en ik was zeer positief over de voortgang, gebruiksvriendelijkheid, overzicht .... tot de betaling. Ik had alle informatie van de betaalgegevens ingegeven, alles gecontroleerd en vervolgens de betaling verzonden. Na een (gevoelsmatig) halve minuut komt de melding terug dat er een time out is. Is de boeking nu bij mij afgeschreven? In de voorwaarden staat dat je binnen 48 uur een melding krijgt of een boeking heeft plaatsgevonden. Vervolgens volgende dag contact opgenomen om te verifieren of boeking heeft plaatsgevonden, maar de boeking is niet tot stand gekomen. "Men" ziet wel een credit card poging, maar geen afschrijving. Op de vraag of ik per mail een bevestiging kan ontvangen zodat ik de boeking opnieuw ingeef krijg ik de reactie: 'dat kunnen wij helaas niet doen, maar we kunnen wel telefonisch de boeking maken". Vervolgens wordt mij gevraagd om mijn gegevens + verificatiecode. Dat vind ik echt niet kunnen!!!! Phising reclames, banken, .... lichten je voor dat niet te doen en Ebookers komt met deze oplossing. Not done!! Stuur gewoon een email of geef als tip dat je een credit card transactie bij de bank kunt opvragen, dat is kwalitatief voor mij een veel betere oplossing.

Logo ebookers.nl

Antwoord van ebookers.nl

Beste Ron,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat uw boeking niet vlot is verlopen m.b.t. de betaling.

Om een nieuwe boeking telefonisch te kunnen voltooien heeft onze klantenservice van u de creditcard-gegevens nodig en dit is dan ook een heel veilig proces. Een groot deel van de klantenservice-taken is het maken van nieuwe boekingen. Wij kunnen zien dat u uiteindelijk ervoor gekozen heeft om zelf de boeking opnieuw te maken wat ook natuurlijk prima is.

Indien u nog vragen heeft of opmerkingen heeft n.a.v. dit antwoord, kunt u ons contacteren via het web formulier op https://faq.ebookers.nl/app/svc_options/email.

ebookers.nl

Goede service.

Altijd telefonisch bereikbaar.
Behulpzaam.
Goede service.
Voordelig.
Compleet

Goed te boeken

Boeken via website goed te doen. Prijs die je ziet is ook daadwerkelijke prijs, geen bijkomende kosten. Snelle bevestiging via mail.