Ik wil ebookers een 0 ster geven in plaats van 1, OPLICHTERIJ, wou een ticket boeken en ze hebben twee maal geld afgehaald van mijn creditkaart, heb gebeld om te annuleren ze hebben 50 euro gehouden... Toon meer
Zonder verdere toelichting annuleert ebookers na 1 dag de reeds volledig betaalde vliegreisboeking. De enige melding is, dat men blijkbaar dit recht heeft binnen 36 uur na boeken. Niet bepaald klantvr... Toon meer
Helaas, het had zo mooi kunnen zijn. Een auto gereserveerd, echter bleek er is mis te zijn. Dus ik wilde de reservering gelijk annuleren. Contact opnemen is moeilijk,op de normale website zijn... Toon meer
Ik heb een ticket moeten annuleren. Na een uur aan de telefoon te hebben gehangen heeft ebookers alleen de heenreis geannuleerd ipv het retourticket. Daarna heb ik weer een uur aan de telefoon gehange... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ebookers. meer reizen. meer extra's
Nederland
- 020-5222396
- www.ebookers.nl
Perfect
Duidelijke en overzichtelijke site. Grote keus uit beschikbare hotels. Snelle afwikkeling.
Goede en snelle afhandeling van reservering
Op zondag geboekt en 20 minuten later een bevestiging van de boeking.
Maandag ochtend ontving ik het e-ticket per email
Zeer goed als altijd
Altijd tevreden met de service van ebookers
overzichtelijke site en goede prijs
vorige week hebben we een super voordelige hotel en ook vliegticket op ebookers.nl geboekt. snel geregeld. Top service en betrouwbaar!
Goed afgehakdeld
Goede prijzen, weinig gedoe. Zoals het hoort!
Betaling ging zeer lastig.
Betalen met VIsa card zou gratis moeten zijn, zoals bijna overal. Teveel stappen zetten voordat de betaling rond is. Bij het maken van een fout niet helemaal opnieuw moeten beginnen.

Zeer onduidelijke helpdesk
De helpdesk kon mij niet zeggen hoe ik aan 5% korting kon komen wanneer je met de app boekt. Je betaalt dan kosten voor je creditcard, terwijl je dat via de website niet hebt. Volgens hem was dat een marketingstunt....heel vreemd!
supersnel geregeld
Ik had even mijn twijfels of het zo makkelijk gaat zoals men zegt, maar het is inderdaad zo geregeld. Na de betaling meteen de tickets over de mail. en als je nog vragen hebt kan je bellen. Ik had daarna nog vragen en heb de klantenservice gebeld, vrij snel geholpen door een vriendelijke vrouw en tegen normale telefoonkosten. Dus zeker weer bij ebookers boeken.
What you see is what you get
Zoals ze zeggen doen ze, er komen geen aparte kosten meer bij. Jammer dat je niet met iDEAL kunt betalen

goed boekbaar.
Alles heel goed op het internet te doen.
Alleen jammer dat ik een dag te laat heb geboekt. Was opeens €75,- duurder. had ik nog twee dage later geboekt was de reis nog duurder geweedt.
Zeer scherpe prijzen voor prima hotels
Goedkopere aanbiedingen dan by concurrenten waar je pas moet betalen in het hotel.
Onbereikbaar
Een auto in Munchen geboekt via eBookers, maar door ijzel ging de vlucht niet. Geld weg en nul hulp van eBookers!
Nooit meer.

Antwoord van ebookers.nl
zeer tevreden over planning reis naar Bali
Wij zijn zeer tevreden over de service en de benadering via tel. alleen bereikbaarheid kon beter. Je krijgt niet altijd meteen Nederlands sprekende mensen aan de tel. Is een min puntje
tot nu toe erg tevreden.
Goede prijs met betrouwbare aanbieder
Ik kwam via skyscanner.nl terecht bij ebookers. Het is fijn dat zo'n goede deal bij een betrouwbare aanbieder vandaag komt. De boeking ging eenvoudig en snel, en omdat ik nog een vraag over de creditcard betaling had, heb ik vandaag via de chat met de klantenservice contact gehad: ook erg goed!
Verrassend
Het was verrassend hoe snel en efficient de boeking verliep. Een goede ervaring.
groot aanbod
e bookers heeft een prima aanbod aan hotels en een ruime keuze aan vluchten en vluchttijden.
ook de prijs is zeer aanvaardbaar afhandeling is ook prims
boek al een tijdje bij ebookers
Ik boek al een paar jaar via ebookers tot mijn volle tevredenheid
Hoop nog veel te boeken hier :)
A No Nonsense, No Frills, No Hulleballoo supplier of Travel Convenience
Efficient om uit en thuis te komen. En nog betaalbaar ook!