ebookers.nl Reviews

2.695
TrustScore 1 uit 5

1,1

Ik wil ebookers een 0 ster geven in plaats van 1, OPLICHTERIJ, wou een ticket boeken en ze hebben twee maal geld afgehaald van mijn creditkaart, heb gebeld om te annuleren ze hebben 50 euro gehouden... Toon meer

Zonder verdere toelichting annuleert ebookers na 1 dag de reeds volledig betaalde vliegreisboeking. De enige melding is, dat men blijkbaar dit recht heeft binnen 36 uur na boeken. Niet bepaald klantvr... Toon meer

Helaas, het had zo mooi kunnen zijn. Een auto gereserveerd, echter bleek er is mis te zijn. Dus ik wilde de reservering gelijk annuleren. Contact opnemen is moeilijk,op de normale website zijn... Toon meer

Ik heb een ticket moeten annuleren. Na een uur aan de telefoon te hebben gehangen heeft ebookers alleen de heenreis geannuleerd ipv het retourticket. Daarna heb ik weer een uur aan de telefoon gehange... Toon meer

1. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ebookers. meer reizen. meer extra's

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(2.695)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed en overzichtelijk

Op de site en in de App kun je snel zoeken. Geldt voor hotel, vluchten en combinatie ervan. Al meerdere keren geboekt via Ebookers. Punten sparen gaat snel en makkelijk in te wisselen. Enige nadeel dat je niet met iDEAL kunt betalen.

13 januari 2016

Boeken via helpdesk

Boeken via se site lukte niet. Daarom helpdesk gebeld hier prettig en goed geholpen en reis zo kunnen boeken.

13 januari 2016

Super.

Heel goed telefonisch te woord gestaan. Keurig aan terugbelafspraak gehouden. Boeking soepel verlopen.

boeking

Het lukte niet om de boeking online in te voeren, dus daarom de volgende dag met Ritchie gebeld en hij heeft me heel goed geholpen en de reservering gemaakt!

12 januari 2016

Het boeken van een ticket is een fluitje van een cent!

Hebben net weer een paar vliegtickets geboekt. Wanneer je dan al een account hebt, is het helemaal zo voor elkaar. Je hoeft dan bijna niets meer in te vullen. Tot slot, Ebookers was in ons geval ook nog eens de goedkoopste, en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

tegenvaller bonus +

deze bonus geld niet voor de geboekte vlucht+auto ,valt tegen

Geachte heer Bakker,

Bedankt voor uw review.

Op het moment is het enkel mogelijk om uw bonus+ te verzilveren voor hotelboekingen; het verdienen van de bonus+ is mogelijk op ieder product.
Meer informatie over het bonus+ programma kunt u vinden op http://www.ebookers.nl/bonus/.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft n.a.v. dit antwoord, kunt u contact opnement met onze telefonische klantendienst op 020-522 23 96.

autohuur en hotels

Heb tot toe met plezier en tevredenheid een boeking gedaan.
Tot nu toe geen slechte ervaring

Snel en behulpzaam

Ik heb telefonisch geboekt. Medewerker was vriendelijk, snel en behulpzaam. Zij denkt ook met mij mee tijdens het boeken van de vakantie.

Dat is nou jammer

De namen van ons stonden niet goed op de tickets, 3x gebeld met de klantenservice. Kon niet veranderd worden, jammer. Wij hebben toen de tickets geannuleerd en weer nieuwe tickets gekocht, via de telefoon. Later zagen wij dat wij 20 euro aan call centerkosten moesten betalen. Daar was helemaal niets van gezegd. Vriendelijk personeel aan de telefoon maar niet correct, want dat had toch wel even gezegd kunnen worden.

Geachte heer Nieuwenhuizen,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u uw originele boeking helaas niet kon wijzigen i.v.m. de naamswijziging.
Kunt u onze klantenservice per web formulier benaderen om te kijken wat ebookers voor u kan betekenen in dit geval aangezien u op de hoogte zou moeten zijn gebracht van de call centerkosten. U kunt dit doen via https://faq.ebookers.nl/app/svc_options/email.

Wij horen graag van u.

ebookers.nl

Duurder en toch is het fout gegaan...

Ik heb expres gekozen voor ebookers omdat we in het verleden bij ze hadden geboekt en dat is goed bevallen. Ze waren wel iets duurder dan de concurrent maar ik dacht, dan weet je tenminste dat het goed zit. Nu heb ik een boeking gedaan en is er door british airways twee maal een bedrag gereserveerd op mijn creditcard. Als je dan met ebookers gaat bellen om dig recht te zetten dan wordt je naar de creditcard company gestuurd en naar ba. Terwijl zij degene zijn die het zouden moeten afhandelen lijkt mij. Zwaar teleurstellend, geen excuses, ik weet niet of ik in de toekomst nog gebruik van ze ga maken.

9 januari 2016

Beste Margriet,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat het bedrag tweemaal is vastgezet op uw credit card door British Airways.
Toen u op 8 januari telefonisch contact gehad heeft met onze klantendienst is er uitgelegd waarom het bedrag tweemaal was vastgehouden op uw credit card; het type tarief dat u heeft ingeboekt wordt namelijk direct door de luchtvaartmaatschappij afgeschreven. Om u de prijs te kunnen garanderen tijdens het boeken, wordt er een pre-authorisatie op uw kaart vastgezet. Dit houdt in dat u maar éénmaal daadwerkelijk heeft betaald voor uw boeking en het tweede bedrag (pre-authorisatie) na 3 werkdagen automatisch wordt vrijgegeven door de bank. Onze klantenservice heeft u geadviseerd om ons met een fax nummer van de bank terug te contacteren zodat het proces versneld kan worden. Na te hebben getelefoneerd met uw credit card-instelling, bleek het dat dit helaas niet mogelijk is bij uw credit card-instelling en u bij hen 7 werkdagen dient te wachten alvorens dit bedrag weer is vrijgegeven.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft n.a.v. dit antwoord, vragen wij contact te leggen via 020-522 23 96.

Wij hopen u toch graag in de toekomst terug te mogen zien om u een fijnere boekingservaring te kunnen geven.