LET OP er zijn malafide handelaars bezig die pagina's van ESPRIT website ge(mis)bruiken. Geen kleding en geld kwijt. Het lijkt allemaal in orde bv. met valse tracking code enz... maar je krijgt je be... Toon meer
Door corona begonnen met shoppen, inmiddels een echte shopaholic. Esprit weet me steeds weer te verleiden te kopen met leuke kortingen. Zo kreeg ik laatst 20 euro korting omdat ik platina Friend ben.... Toon meer
Ik krijg nu alweer een aanmaning van een gedeeltelijk geretourneerde bestelling. Klantenservice slecht bereikbaar, bijgevoegde mail adres klopt niet dan staat er error. Bestelling al een maand gele... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ESPRIT :: homepage - Homepage
Lindgreens Alle 9, 2300, København S
- 32646200
- www.esprit.com
Geld niet terug na fout levering
In september een bestelling geplaatst. Door PostNL opgestuurd, maar na een week nog steeds niet ontvangen. Na contact met PostNL bleek het pakket kwijt te zijn en moest ik contact opnemen met Esprit. Esprit moest eerst een onderzoek uitvoeren. Na 3 weken niks meer gehoord. Ook na contact met de klantenservice wordt aangegeven dat 'het onderzoek nog loopt'. Ik wacht al een maand, en heb nog steeds geen geld terug, ondanks meerdere malen contact met de klantenservice.
Slechte service en bezorging
Laatste tijd gaat bezorging steeds mis, verwijzen naar PostNL terwijl ik deze problemen alleen maar heb bij de leveringen van Esprit. Track en trace via hun is waardeloos. Je wordt ook niet goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik kocht bijna al mijn kleding bij hun, ze zijn een goede klant kwijt vanwege hun waardeloze service.
Wel betalen, niets ontvangen.
Als ik geen ster kon geven, dan zou ik het doen.
Al 2 keer heb ik via Ideal een bestelling betaald en bleek deze achteraf niet verwerkt te zijn. Betaald voor niets dus.
Deze keer heb ik 11/9 betaald en nog steeds is het bedrag niet geretourneerd.
Slechte klantenservice. Slechte service. Loopt geen stap harder en checkt voorgaande mail niet.
Erg zonde, want de kleding is wel van goede kwaliteit.
Betaal bij Esprit nooit vooruit!
Lange levertijd, geen track&trace
Op de website beweert Esprit dat de levertijd (bij een Esprit store in de buurt) tussen 2 en 5 werkdagen is. Dit blijkt absoluut onwaar te zijn. Na 5 werkdagen ligt mijn bestelling nog ergens op een depot. Moest ook de klantenservice bellen om daarachter te komen, want had geen track &trace code en op de website werd mijn bestelling “niet herkend”. Echt een slechte zaak en hun artikelen zijn ook nog eens overpriced! 👎
Geen track- and tracecode
Bestelling gedaan bij Esprit en laten bezorgen bij franchise Esprit-winkel in mijn woonplaats.
Na aantal dagen nog geen enkel bericht dat pakket verstuurd zou zijn of een track- and tracecode.
Omdat ik toch in de stad was ben ik even bij de Esprit binnen gelopen en wat bleek, mijn pakket lag er al een aantal dagen. De mevrouw in de winkel wist mij te vertellen dat dit meerdere klanten is overkomen.
Vervolgens een mail met mijn ervaring naar klantenservice Esprit gestuurd.
Klantenservice antwoord: u moet wel de track- and tracecode in de gaten houden!
Ik reageer door te schrijven dat dat nu juist het probleem is, ik heb nooit een track- and tracecode ontvangen. Geen antwoord.
Na twee weken opnieuw een mail gestuurd met het verzoek of ze op z'n minst willen reageren op mijn mail. Geen antwoord.
Het valt me op dat de t-shirts al…
Het valt me op dat de t-shirts al binnen enkele maanden gaatjes vertonen. Dit zou komen door knopen of ceintuurs, maar ik draag deze shirts op een sportbroek. Dit valt me zwaar tegen als jarenlange klant.
Bestelling geplaatst op 11/07 nog…
Bestelling geplaatst op 11/07 nog steeds niet geleverd.
Telefonisch niet bereikbaar!
Slechte service.
Standaardmail precies..8dagen vertraging.
Nooit geen bestelling meer bij esprit
Vertraging bestelling…
Telf contact over waar blijft mn bestelling.
Anwoord vertraging, geen idee hoe lang het kan duren.Geen zicht op, geen TL aanwezig of kunnen spreken.
Niet echt klant vriendelijk.
Bestelling natuurlijk wel al betaald.
Kleding besteld volgens maatadvies van…
Kleding besteld volgens maatadvies van Esprit. Bij ontvangst bleek de kleding te groot. Ik had dit gekocht met 30% korting.
Ruilen gaat helaas niet online ???
Ik heb de kleding retour gestuurd en wilde graag opnieuw bestellen in een maatje kleiner.
De korting krijg ik nu niet. Deze actie is verlopen!! (Het is eigenlijk toch een ruil, alleen met een enorme omweg.)
Nooit weer bij Esprit!
Dit is dus de eerste en laaste keer bij Esprit. Vrijdag bestelling geplaatst en betaald. Woensdag staat deze nog steeds in "wordt verwerkt".
Omdat er duidelijk op de site staat dat wat je vrijdags besteld na 12 uur maandags geleverd wordt, een mail gestuurd.
Krijg je als antwoord dat het nu eenmaal druk is en je bestelling wel acht dagen langer kan duren. (Had dat direct bij het bestellen gezegd) Om het af te maken voegen ze er aan toe dat je ook niet meer moet bellen of mailen over je bestelling. Je ziet hem wel verschijnen. Dus niet meer zeuren!!
Echt schandalig. Het lijkt toch een net merk maar niets is minder waar.
Met een grotere maat is het lastig…
Met een grotere maat is het lastig leuke kleding te vinden, maar af en toe zit er je droomjurk bij. Levertijd is vaak een paar dagen en de jurk kwam precies op tijd. Wat was en ben ik blij. Beste aankoop sinds heel lang. Hopelijk blijft Esprit nog lang grote maten in hun collectie houden, want ik ben fan. Niet alleen de jurk gekocht, maar ook de bloese. Ze zitten heerlijk!
door Esprit aangeboden betaalmethode
Bij bestelling wordt als betaalmethode ‘achteraf betalen’ aangeboden. Bevestiging van bestelling ontvangen. Krijg ik later een mail dat bestelling wordt geannuleerd en ik een andere betaalmethode moet kiezen. Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer bij Esprit!
Ze hebben de zaak niet op orde
Ze hebben de zaak niet op orde. Duurt heel lang voordat een bestelling wordt verstuurd. Gisteren chat contact gehad met hun servicedesk: "Nee, uw bestelling ontvangt u voor vrijdag." Vanochtend een e-mail met de mededeling dat er zeker 6 dagen vertraging zal zijn...
Website doet ook raar na laatste onderhoud. Status van bestelling is teruggezet, details van vorige bestellingen kan ik niet meer bekijken, ik kan niet meer uitloggen :-/
Bikinitop bestelt- nooit aangekomen, ook geen geld retour
Bikinitop bestelt. Een week later kon ik deze afhalen in het filiaal. Daar bleek de top uit de doos gestolen. De medewerker zei dit door te geven en ik zou mijn geld terug krijgen.
Vervolgens krijg ik een paar dagen later weer een mailtje dat ik mijn bestelling kan afhalen in de winkel. Daar aangekomen was er geen bestelling en lag de kapotte doos nog op dezelfde plek achter de kassa.
Ik moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor.
Dat gedaan. Daar wisten ze nog van niks, maar het zou opgelost worden. Als bevestiging kreeg ik alleen een mailtje dat ze mij geen herinneringen meer zullen sturen om het pakketje op te halen.
EEn dag later krijg ik weer een herinnering om het pakketje in de winkel op te halen wat nog steeds voor mij klaar ligt...
Nu, ruim 2 weken later krijg ik een mailtje: "Wat jammer dat u het pakketje niet heeft opgehaald. Het retrourproces wordt nu opgestart". Ik ben heel nieuwsgierig hoe dat gaat want er is dus niets om retour te sturen. Ik heb ook nog steeds mijn geld niet terug...
Belachelijke gang van zaken dit. Erg onprofesioneel.
Naaifout zak jurk
Naaifout zak jurk, mijn klacht wordt in twijfel genomen. Eerst gebeld, en dat gesprek was een drama. De linker kant zit er juist ingestikt, en de rechter steekt naar boven!! Ik heb mijn handen niet in de zakken gedaan tijdens passen. Lengte van jurk iets korter gemaakt, ik trok de jurk aan voor een feestje en toen zag ik het. Kon m dus niet meer terugsturen. Wel foto gemaild met klacht, medewerker Esprit antwoord mijn mail heel argwanend. Zo ga je niet met klanten om. Ik heb nog meer foto's gestuurd, ze doet er maar mee wat ze wilt. Ik koop niet meer bij Esprit. Misschien beter om de mensen vd klantenservice beter op te leiden.
Slechte service
Ik ben al jaren klant en nu gold member. Ik bestel en de kortingscode doet het niet. Contact met klantenservice: bestel maar en wij regelen korting achteraf. Nooit gekregen, meerdere mails en dan snappen ze het opeens niet meer. Gewoon de mails erbij gezet dus wat is het probleem? Nou slechte service dus. Slechte zaak Esprit!
RETOURS…
Ze hebben wel mooie kleren al heel veel gekocht en onmiddelijk betaald met bancontact. Op hun maten kun je niet voortgaan en soms valt het tegen de kleur, het model en zijn prijswaarde natuurlijk. De laatste maanden loopt het mis met de retours, het duurt veel te lang, soms moet ik 2 weken wachten eer ik geld terugzie. Als je dan kijkt op je account geven ze dan aan > RETOUR verwerkt, maar je merkt niks op je bankrekening. Als je mailt is de informatie laks je hebt er niets aan. Verkopen en aandringen dat er nog iets in je winkelmandje zit, terwijl de retour nog steeds niet vereffend is. Bij Omoda en Zalando ken ik dat probleem niet. Het enige dat ik kan zeggen is een zéér slordige communicatie, onvriendelijk, behulploos . De facturatie en terugbetalingen worden slordig opgevolgd. Best eens een kijkje nemen in die bureau's hoe het daar misloopt, ze doen hun job maar half.
Nooit bestellen
Kleding nooit ontvangen en mag wel de factuur betalen die ik ook niet heb ontvangen omdat deze bij mijn pakket in zou zitten. Heel bijzonder. Klantenservice helpt niet, blijven gewoon volhouden dat alles geleverd is en dat ik mag gaan betalen.
Retourzending niet goed verwerkt, de klant krijgt de schuld
Items teruggestuurd, maar de verwerking daarvan bleef bij hen hangen. Ik heb daarover gebeld en ze zeiden dat alles goed kwam. Maar daarna kreeg ik een aanmaning via email. Weer gebeld, en nogmaals zeiden ze dat ze het gaan regelen en dat het goed zou komen. Vervolgens kreeg ik via email te horen dat ik aanmaningskosten moest betalen. Nou, dit is zeker de laatste keer dat ik bij hen bestel.
Voor E200 aan kleding betaald en nooit ontvangen
Voor E200 aan kleding besteld. Pakket nooit ontvangen. Gemeld bij Esprit. Twee maanden verder en geen reactie.