Waardeloos bedrijf. Bij problemen totaal geen informatie, hulp en communicatie. Bij uitval hoor je weken niks, zijn ze niet bereikbaar. En na aandringen krijg je na weken een no reply mail die niet i... Toon meer
Vandaag weer een reisje (vanwege onze trouwdag) naar Parijs geboekt met Eurostar. Via de website lukte het niet vanwege een of andere storing. Via de telefoon contact opgenomen met de klantenservice.... Toon meer
Men heeft mij heel vriendelijk te woord gestaan en mij een nieuwe trein gevonden zodat ik toch dezelfde dag kan reizen naar Londen na dat mijn originele trein is geannuleerd Ben een hele blije klant v... Toon meer
Geen aanrader. Ik heb de afgelopen maanden meermaals gebeld, verschillende (herinnerings)e-mails gestuurd, maar ik blijf maar geen contact krijgen met de klantenservice. Op een e-mail krijg ik geen a... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Eurostar (Official Web site): Train ticket, short break, city break, weekends. Travel to Paris, Brussels, Lille, Disneyland Paris, Bruges, Avignon and more than 200 Destinations form London St Pancras station, Ebbsfleet International Station or Ashford International Station
Verenigde Staten
- www.eurostar.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wederom een hopeloze reis met Eurostar…
Wederom een hopeloze reis met Eurostar van Antwerpen naar Parijs. Ook de connectie met NS internationaal voor de reis van ANtwerpen naar Nederland werkt niet.
Samengevat: Eurostar stopt niet in ANtwerpen Centraal (waar ik opstap), echter geen bericht. NS Internationaal weet van niets ("op de website staat dat ze er wel stoppen"). Dus met andere trein naar Brussel, waar de Eurostar een uur stilstond. Airco is kennelijk kapot: in kleine coupe met >30oC en geen zuurstof. Voor het milieu wil k graag met de trein, maar het geleverde product door Eurostar en NS intrenationaal is keer op keer dermate slecht dat iedere vorm van alternatief vervoer de voorkeur heeft
Trein geannuleerd
Trein geannuleerd, omboeken zou kosteloos zijn, niets van waar. Klantenservice naaien je ook waar je bij staat.
Incompetentie & je-m'en-foutisme
In oktober 2025 met de trein van Brussel naar Bordeaux, en terug. De treinbiljetten zo vroeg mogelijk gekocht. Zo heb je biljetten tegen de beste prijs. Voor 2 personen heeft dat grapje toch 699,20 euro gekost. Voor die prijs zou je je aan wat service kunnen verwachten ...
Terugrit op 13 oktober. Om te beginnen had de Eurostar van Paris Nord naar Brussel Zuid 30 min vertraging.
Wij hadden twee gereserveerde plaatsen: rijtuig 5 zitplaatsen 93 en 94. Aan het ene uiteinde van rijtuig 5 opgestapt, tussen alle mensen geslalomd tot het ander uiteinde, om dan vast te stellen dat de hoogste zetelnummers 87 en 88 waren. Dus geen 93 en 94 !!!
Terug uitgestapt en gelopen tot het eerste rijtuig van de trein, alwaar ik moest aanschuiven want meerdere mensen wilden de treincontroleur - heden heet dat "train manager" - interpelleren. Daar kreeg ik (uiteindelijk) te horen dat bij het opstappen in rijtuig 5 ik niet rechtsaf maar linksaf moest nemen. Ik terug rennen naar rijtuig 5, om daar te moeten vaststellen dat door linksaf te nemen we eigenlijk in rijtuig 4(!) belandden. En in rijtuig 4 vonden we de zitplaatsen 93 en 94. Oef!
Simpele vraag aan de einsteins van Eurostar: waarom was op onze biljetten rijtuig 5 i.p.v. rijtuig 4 vermeld? Vindt u het leuk de mensen de stuipen op het lijf te jagen en te doen hollen?
HEEEL slechte communicatie
De eurostar naar Parijs vertrekt plotseling niet vanuit Amsterdam om 11:10 maar uit Rotterdam. Eerst wel een sms bericht om naar Amsterdam te gaan. Dat slechte bericht komt om 10:32 binnen als email, niet als sms/whatsapp bericht. Gelukkig keek ik ff naar de mail. De vertrektijd uit Rotterdam genoemd in de mail is 11:52. Ja,maar jammer genoeg rijdt de intercity direct ook niet. En via Utrecht: de trein komt dan om 11:55 aan. Net niet. Dus naar huis om om te boeken; gelukkig een plekje slechts 5 uur later.
Tevens bleek dat de Eurostar uit Rotterdam niet om x.52 vertrekt maar om x.58. Had dus wel via Utrecht om 11:58 gekund.
Wat een gebrek aan communicatie. De volgende keer vliegen!
Vervolgens blijkt de NS internationaal-app info niet bij gewerkt. Gelukkig thuis een een papieren ticket.
Oplichters.
Oplichters. Ze cancellen treinen zomaar, zonder alternatief. Uiteindelijk alsnog zelf kunnen omboeken naar 1 trein die dan stopte op brussel, het volledige bedrag moeten betalen terwijl van brussel tot rotterdam we alternatief vervoer moesten zoeken. Ze zijn totaal niet benaderbaar voor compensatie, je wordt genegeerd en van het kastje naar de muur gestuurt. Niet te vertrouwen!
Eurostar Parijs Amsterdam ernstige vertraging
Eurostar Parijs Amsterdam heeft nu al meer dan 1 uur vertraging. Eerst door een defecte trein voor ons en nu door een technisch probleem met onze trein 9439. We staan nu stil net voorbij Antwerpen terwijl we al 20 minuten geleden in Amsterdam hadden moeten zijn. De volgende keer neem ik de auto!
Tenslotte na ruim twee uur vertraging stopte deze “hoge snelheidstrein” definitief in Rotterdam en reed niet door naar Amsterdam
Op de grond gezeten van de trein
Op 10 juli reisde ik van Amsterdam naar Parijs met Eurostar. Zonder enige aankondiging vanuit Eurostar, bleek dat de trein niet vertrok vanuit Amsterdam maar vanuit Rotterdam. Op het laatste moment de trein van Amsterdam naar Rotterdam moeten nemen om de trein te halen. Vervolgens vertraging omdat meerdere personen niet wisten van het andere vertrekpunt.
De terugreis was daarentegen nog erger. Op 14 juli kreeg ik een bericht dat mijn trein niet verder zou rijden dan Brussel. Bij navraag op het station in Parijs werd gezegd dat ik de volgende trein (een uur later) moest nemen, deze zou extra ingezet worden en naar Amsterdam reizen. Dit bleek niet het geval. De trein was al volgeboekt, waardoor ik op de grond plaats mocht nemen voor de hele reis die een aantal uren duurde. Aangezien dit zo oncomfortabel was, heb ik de keuze gemaakt om in Rotterdam uit te stappen en verder te reizen naar huis met NS.
Ik heb een klacht ingediend bij Eurostar. Het duurde meer dan twee maanden (!) voordat een reactie kwam. Er wordt niet gecompenseerd voor de aanvullende kosten die ik heb moeten maken met de NS. Ook geen compensatie voor het feit dat ik een trein later moest nemen en op de grond moest zitten. Bizar. Er wordt enkel compensatie gegeven als de trein aantoonbaar meer dan 60 minuten vertraagd is. Kortom, verschrikkelijke reis en geen euro compensatie. De trein is hiermee geen alternatief voor het vliegtuig.
Eurostart geeft geen compensatie voor vertraging
Ik kreeg niet de wettelijk verplichte compensatie voor vertraging (Europees wettelijke verplichting). Ik had 2,5 uur vertraging op de verbinding Rotterdam-Parijs. Dat geeft recht op 50% compensatie van de ticketprijs). Als ik alle gegevens (ticketnummer en boeking referentie, etc.) correct invul en doorklik, krijg ik alleen de melding 'we kunnen je aanvraag niet verwerken'. Ik krijg geen uitleg waarom de aanvraag niet kan worden verwerkt of waarom ik daar geen recht op heb. Telefonisch is het bedrijf in praktische zin niet te bereiken (>30 min wachttijd).
Fijne trein, waardeloze communicatie
Fijne manier om te reizen als je eenmaal in de trein zit.
Waardeloze communicatie over herboeking van de zitplaatsen.
Goede verbinding, slechte communicatie
De trein rijdt op tijd en is schoon toiletten zijn prima aan boord van de e320
Terminal zijn redelijk makkelijk te vinden
Maar informatie aan boord is gewoon heel slecht
De schermen geven niks nuttigs aan
En de treinmanager roept alleen wat om wanneer hij zin heeft, en ook al zit deze op de trein naar Nederland, de omroep indien die kwam was dat niet
De beloofde vertragingsvergoeding van Eurostar is eveneens vertraagd
Mijn Eurostar-train van Parijs naar Amsterdam had op 31 juli 2025 2 uur vertraging. Ik heb daarom het compensatieformulier ingevuld en kreeg op 1 augustus 2025 een e-mail van Eurostar dat de terugbetaling binnen 5 dagen op mijn creditcard zou worden bijgeschreven. Vandaag, 21 september 2025, is de terugbetaling nog steeds niet bijgeschreven en kan ik geen klacht indienen, omdat ze ervan uitgaan dat mijn verzoek om terugbetaling is verwerkt.
Bedankt voor de hulp!
In londen met een hele schoolklas de trein gemist. Daar vriendelijk geholpen bij de bali en we konden 1 uur later met een volgende trein mee. Opgelucht en uitgerust thuis gekomen na een fantastisch uitje naar Londen. Dikke pluim voor het personeel in Londen!
Wat een slechte ervaring!! Reageren nergens op.
Wat een slechte ervaring. Reis naar Londen geannuleerd. Telefonisch NIET bereikbaar... Reageren niet op contactformulier. Personeel hielp TOTAAL niet op de avond van de annulering zelf en deden zelfs snel de deur dicht. IK WACHT NOG STEEDS OP BIJNA €300.
Treinmanager heeft me gematst nadat ik…
Treinmanager heeft me gematst nadat ik de trein van Parijs naar Brussel had gemist. Aangezien ik de volgende overstap ook niet zou redden, mocht ik met de andere trein mee van Parijs naar Amsterdam Centraal.
Nu weer afgezegd de eurostar
Nu weer afgezegd de eurostar, 2 de keer 12 december tot 14 december, ik ben niet zo blij met julie
Het toilet was goor.
Het toilet aan boord was zo goor, er stond een cm urine op de vloer en de stank was niet te doen.
Laat je aan je lot over
Trein uit parijs reed niet ook dag erna niet. Euristar betaalt en doet niks om een alternatief te regelen. Betaald niet de ticket terug!!! Reageert met belofte te betalen maar doet dat niet en reageert dan niet meer. Een hopeloos bedrijf.
Klantendienst is niet bereikbaar
Klantendienst is niet bereikbaar
Als je wat moet weten via de klantendienst moet je zeker 4 weken rekenen.
Hoe sneller deze monopolist concurrentie krijgt hoe beter voor iedereen
Vee word nog beter behandelt
Je word als vee behandelt overvolle wagons waar ze mensen instoppen van 2 treinen en nog maar te zwijgen over de wc smerig tot en met en het personeel ronduit negatief nooit weer was eenmalig met hun.
Onduidelijk voorwaarden fiets en boete
Ik kreeg 150 euro boete tussen parijs en bordeaux voor de verpakking van mijn fiets. Deze zou niet aan de eisen voldoen. Terwijl tussen rotterdam en parijs hij juist wel aan de eisen voldeed. Binnen eurostar is niemand bereikbaar. Slechte service. Onduidelijke voorwaarden en geen verantwoordelijkheid