Oplichters! AliExpress kwaliteit en geen mogelijkheden om te retourneren. Emails worden geblokkeerd zodat je niet in contact met hen kan komen.

Inderdaad deze site maakt gebruik van Bots . Bepaalde namen keren telkens terug en men is zelfs zo stom boven de adviesprijs te bieden en dan nog eens 7,95 verzendkosten . Als je het product op inte... Toon meer

Er wordt 100% zeker gebruik gemaakt van bots die meebieden! Dit is een walgelijke manier van consumenten misleiden en onnodig op kosten jagen. Dat er op internet en ook hier op Trustpilot door meerder... Toon meer

Beste Inge Sinds kort ken ik HELLOSPECIAL pas dat mij inverband gebracht met bieden op boxspring. Vind jullie site dat ook correct en eerlijk met ook de klant te woord staan en nodige... Toon meer

1. Online veilingwebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom bij HelloSpecial. HelloSpecial is een interactieve online veilingsite waar vraag en aanbod van producten samenkomt. Bied nu mee op de specials van HelloSpecial!

1,7

Zeer slecht

Oplichters

10 november 2021

Koop hier niet!

Koop hier niet! bestelling gedaan, volgens tracking site komt dit uit china maar tracking nummer kan niet terug gevonden worden. Meermaals gemaild zonder response. Ik ben mijn geld kwijt en niets mogen ontvangen

4 augustus 2021

Hellospecial zijn ze daar dood?

Was tevreden van Hellospecial...
Maar plots geen gehoor, niet op chatbox, nog op mail...
Alle gegevens van mijn account zijn verdwenen, en geen nieuws van mijn laatste veiling...
Geen tracking niks, alles weg Errr 404...
En daar stopt mijn aankoop
Blijkbaar als er iets fout gaat verdwijnen ze van de wereldbol....
Zelfs geen dagelijkse mail meer....
Maar is wel al, via VISA van mijn rekening....
Hopelijk ben ik een ezel, want die stoot zich geen twee keer tegen dezelfde steen...

19 december 2018

Heb een artikel gewonnen met de…

Heb een artikel gewonnen met de veiling. Echter na bezorging bleek het zwaar beschadigd te zijn. Heb contact opgenomen met Hello Special en er werd niet moeilijk over gedaan. Heb het geld teruggestort gekregen. Geweldige service.

22 november 2018

Goeie service top had een kinderstoel…

Goeie service top had een kinderstoel besteld en er was een stükje kapot en direct een andere stoel toegestuurd gekregen

14 november 2018

Beste Marleen,

Bedankt voor uw mooie recensie. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service.

zeer goede service gekregen

zeer goede service gekregen
en doen werkelijk de moeite om alles op te lossen en komt ook goed ook nog .....
in mijn geval dan ,,,
dikke toppers jullie team ,
bedankt nogmaals

mvg stef eerens

27 oktober 2018

Beste Stef,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service.

Team HelloSpecial

Probeer eens op een duur product als…

Probeer eens op een duur product als een 50 inch flatscreen te bieden. Adviesprijs 699. Bieden begint altijd bij 1 euro. Zodra je hebt geboden loopt het heel snel op, waarna het blijkt steken rond 370. Bij mij rijst het vermoeden, dat de nepbieders niets anders is dan een algoritme bij HelloSpecial is en dat deze tv's nooit verkocht worden.

20 oktober 2018

Beste Daan,

We begrijpen dat onze site in sommige gevallen deze indruk kan wekken, we kunnen u er echter van verzekeren dat het niet zo is. Het staat onze gebruikers vrij te bieden op onze veilingen en als onze bezoekers een veiling winnen voor een prijs die ze uiteindelijk toch te hoog vinden staat het hen ook vrij het product niet af te rekenen. Wij hanteren geen betaalverplichting. HelloSpecial is een veilingssite u kunt dus zelf uw prijs bepalen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een artikel voor een vaste prijs direct aan te schaffen in onze shop. Indien u niet wilt meebieden op de veilingen.

Team HelloSpecial

Hier niet kopen! Wat een Flop....

Hier niet kopen! Wat een prullaria wordt hier verkocht zeg. Neem een voorbeeld aan hoe andere het doen en stop met deze wantvertoning waarbij het overduidelijk is dat producten nooit onder jullie eigen inkoop weggaan! Dit soort nepperij zou echt verboden moeten worden! Als je een veilingsite begint speel het ZELF dan ook volgens de regels en neem je verlies als een artikel jullie minimale opbrengst niet haalt.

En oh ja; nog een tipje > Stop met het knippen en plakken van jullie standaard antwoord, dit komt echt mega-dom over!

18 oktober 2018

Beste Melissa,

Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren.

Indien u een defect product ontvangt of niet tevreden bent met uw bestelling kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, zij lossen dit graag voor u op.

Wat betreft onze veilingen; wij hebben geen invloed op de hoeveelheid biedingen. Bij HelloSpecial staat bieden op de producten vrij en hanteren wij geen betaalverplichting. Bij ons zit je nooit vast aan een gewonnen Special.

Team HelloSpecial

Heb het is even bekeken..is gewoon prul…

Heb het is even bekeken..is gewoon prul v Ali en wisch..tegen minstens 5× het dubbele vd originele prijs op de sites.

11 oktober 2018

Beste Gert,

Wij hebben leveranciers wereldwijd o.a. ook uit China. Het kan voorkomen dat deze producten ook bij andere websites worden aangeboden hier hebben wij uiteraard geen grip op. HelloSpecial is een veilingssite u kunt dus zelf uw prijs bepalen. Daarnaast hanteren wij geen betaalverplichting.

Team HelloSpecial

Import uit China en geen koopjes

Ik heb enkele veilingen gewonnen en betaald. Soms komen er nog kosten bij, zoals extra BTW, buiten de vermelde verzend- en veilingskosten, die de prijs dan ook meteen opdrijven. De verzendkosten zijn trouwens hoger dan wat vermeld staat voor België.
De verzending is tergend traag. Ik wacht nog steeds op mijn eerste gewonnen veilingen die nog moeten verzonden worden.
Mijn verwondering was echter heel groot, toen ik de tracking kreeg van mijn gewonnen veilingen en deze uit China kwamen.
Nu weet ik zeker dat je hier dus ook teveel kan betalen voor gelijkaardige producten die je op Wish of Aliexpress kan vinden voor veel minder, maar waarvan je dan ook weet dat ze uit China komen.
Ik hoop dat de kwaliteit van de producten meevalt, want ik voel me eigenlijk al een stuk opgelicht en zou voor de nog niet verzonden spullen liever mijn geld terug hebben, dan te blijven wachten.
Eerst gewonnen veilingen nog steeds niet verzonden na bijna 14 dagen. Andere spullen komen aan. Alles werkt prima, maar ik merk dat ik inderdaad elders goedkoper af was.

11 september 2018

Beste Martine,

Bedankt voor uw recensie.

Wat jammer dat u dit zo heeft ervaren.

HelloSpecial is een veilingssite u kunt dus zelf uw prijs bepalen. Daarnaast hanteren wij geen betalingsverplichting.
Wij hebben leveranciers wereldwijd o.a. ook uit China. De levertijd van de producten verschilt per product en deze word aangegeven bij de veiling zelf. Buiten de verzendkosten en veilingskosten die staan aangegeven bij de veiling brengen wij geen verborgen kosten in rekening.

Mocht u nog vragen hebben rondom de retourprocedure/ annuleringen kunt u altijd onze klantenservice contacteren, zij helpen u graag verder.

Team HelloSpecial

na wat misverstand alles prima…

na wat misverstand alles prima geregeld,blij mee

16 augustus 2018

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw recensie.

Wat vervelend dat er wat misverstanden waren rondom uw bestelling.
We zijn blij om te horen dat u verder tevreden over de service bent.

Team HelloSpecial

Ik heb al veel gewonnen en ben erg blij…

Ik heb al veel gewonnen en ben erg blij mee,zeer snel geleverd,snel betaald of als ik op iets te snel heb geboden is het zo weer geanuleerd zonder verdere vragen ,gewoon topsite.

25 juli 2018

Beste Monica,

Enorm bedankt voor uw recensie.

Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over HelloSpecial.

prijscheck

De producten die er op staan zijn over het algemeen wel leuk, vooral bij de kinderproducten.
Waar je zeker op moet letten is dat je niet gaat overbieden. Vaak zoek ik de producten nog even op google en kan deze dan veel goedkoper krijgen dan dat hellospcecial als originele prijs aangeeft.
Daar tegenover ben je niet verplicht om het product te kopen, wat weer top is.

11 juli 2018

Beste Berber,

Bedankt voor uw review.

Team HelloSpecial

Van harte bedankt voor de vlugge…

Van harte bedankt voor de vlugge reactie en voor het in orde brengen van mijn pakje dat verloren was gegaan bij de post.

10 juli 2018

Beste Patricia,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat vervelend dat uw pakketje kwijt was geraakt tijdens de verzending. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze oplossing.

Team HelloSpecial

Ik ben niet zo'"n schrijver

Ik ben niet zo'"n schrijver, maar bij deze kan ik enkel met veel lof zeggen dat hellospecial een bedrijf is waar men gerust vertrouwen kan in stellen o.k ik heb al een vergissingje meegemaakt met hellospecial maar tot mijn grote tevredenheid is deze op een vlugge en correcte manier hersteld en dat is wel plezant als men weet ik veel malen moet schrijven of telefoneren eer je antwoord krijgt ,dit is zeker niet het geval bij hellospecial en ik hoop dat het zo mag blijven.
beste groeten,
Eric

9 juli 2018

Beste Eric,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!

Team HelloSpecial

Mijn klacht binnen 1 dag naar volle…

Mijn klacht binnen 1 dag naar volle tevredenheid afgehandeld.

6 juli 2018

Beste M Verbree,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en fijn te horen dat u tevreden bent over de service van HelloSpecial.

Goede service....

Heb een horloge gekocht en bij de bezorging blijkt de horloge gestolen te zijn. Kontakt met hello special gehad en meteen kreeg ik een nieuwe horloge toegestuurd. Pluimpje ook voor de vriendelijke Inge die mij heeft geholpen.
Natuurlijk weet ik ook dat er bij een bod veel nep bieders zijn en dat de advies prijzen veel hoger zijn maar zoals zij zeggen je bent niet verplicht om een gewonnen veiling te kopen.
Als je een bepaalde voorwerp in het oog hebt dan biedt je de waarde die je hebt ingeschat en niet meer!

23 juni 2018

Beste Ron,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Wij zullen dit compliment doorgeven aan onze collega.

Zeer tevreden klant

Ben een zeer tevreden klant,al heel wat aangekocht via HelloSpecial en altijd tevreden geweest.Heel correcte afspraken wat levering betreft en telkens opnieuw voldoet het artikel aan de verwachtingen.

Ik had een artikel besteld (map) en de pakjesfirma had het niet op de juiste manier afgeleverd waardoor het artikel niet bij mij is terecht gekomen(dus niet de fout van HelloSpecial).Ze hebben mij juist laten weten dat ze een nieuwe zullen opsturen....dit vindt ik pas service !!!

19 juni 2018

Beste Patrick,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! :)