Oplichters! AliExpress kwaliteit en geen mogelijkheden om te retourneren. Emails worden geblokkeerd zodat je niet in contact met hen kan komen.
Inderdaad deze site maakt gebruik van Bots . Bepaalde namen keren telkens terug en men is zelfs zo stom boven de adviesprijs te bieden en dan nog eens 7,95 verzendkosten . Als je het product op inte... Toon meer
Er wordt 100% zeker gebruik gemaakt van bots die meebieden! Dit is een walgelijke manier van consumenten misleiden en onnodig op kosten jagen. Dat er op internet en ook hier op Trustpilot door meerder... Toon meer
Beste Inge Sinds kort ken ik HELLOSPECIAL pas dat mij inverband gebracht met bieden op boxspring. Vind jullie site dat ook correct en eerlijk met ook de klant te woord staan en nodige... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij HelloSpecial. HelloSpecial is een interactieve online veilingsite waar vraag en aanbod van producten samenkomt. Bied nu mee op de specials van HelloSpecial!
Kabelweg 43, 1014 BA, Amsterdam, Nederland
- 020 - 261 894 0
- Customerservice@hellospecial.com
- www.hellospecial.com
Je betaald te veel let op!
Zie zo juist een Denver TV 32 inch waarop al 176 euro geboden wordt, terwijl die TV bij de Real in Bocholt voor 132 euro in de winkel staat. Bij aanbiedingen zelf voor 119 euro. Heb het gevoel dat je hier belazerd word.

Antwoord van HelloSpecial
ze verkopen daar Joop e.d.t.voor …
ze verkopen daar Joop e.d.t.voor ongeveer €38,- plus €5,95 en dan ook nog €0,99 veilingkosten maar deze e.d.t kost bij Trekpleister en bij het Kruidvat slechts €23,- dus als je je dan niet getild voelt snap ik het niet meer.

Antwoord van HelloSpecial
Ik heb 22 december besteld en betaald 3 …
Ik heb 22 december besteld en betaald 3 januari nog altijd niks alleen e mail . En geen produkt of datum voor levering wa s geschenk voor men zoontje van 10 maar ja 1 januari is al gedaan en ben nog altijd even ver niks niks en nog is niks

Antwoord van HelloSpecial
Het netjes terug gebeld worden,volgens afspraak.
Zoals ik heb geschreven in de beoordeling ,ben netjes terug gebeld . Heb daar weleens een slechtere ervaring mee gehad .Als ik wat via de pc bestelde ,maar bij hello special ,niets meer dan lof hoor .Ze doen wat ze zeggen ,zeer tevreden.

Antwoord van HelloSpecial
Jammer dat ik soms heel lang op mijn …
Jammer dat ik soms heel lang op mijn product moet wachten en soms wel verstuurt maar niet ontvangen
Met vriendelijke groet
A. Mangal

Aan te raden
Je krijgt wat je bestelt alleen zou de bestelling sneller geleverd kunnen worden.verder prima,betrouwbaar en aan te raden

Antwoord van HelloSpecial
super site snelle levering goeie …
super site snelle levering goeie producten

1 van de 3 gekochte dingen doet het niet

Antwoord van HelloSpecial
beter punt is het vermelden met welke …
beter punt is het vermelden met welke postorde verstuurd (ik zat bij postnl te zoeken terwel die met dhl kwam) ja dan kan je niks vinden
misschien te vermelden in de mail

Antwoord van HelloSpecial
Leuke site met goede prijs/kwaliteit verhouding producten.
Voor een koopje een bluetooth smartwatch weten te bemachtigen en hij werkt perfect naar behoren

Mis link bezorger
Hellospecial is een fijne biedsite en de levertijd is ook snel. De enige minpunt die ik tot nu toe heb is dat je nergens kan vinden welk bedrijf de bezorger is. Je krijgt als je bestelling onderweg is wel een track en trace code maar geen link naar de site van de bezorger.