Nieuwe telefoon gekocht, alle maar dan ook alle apps werken naar behoren, behalve die van itsme. Ingelogd via eid, lukt altijd zeggen ze, maar nee hoor, telkens de melding er ging iets mis. Telkens ne... Toon meer
Onmogelijk om installeren op mijn nieuwe smarthone wegens eerdere koppeling op mijn oude met Argenta die niet meer op hun lijst voorkomt...itsme proberen te contacteren maar geen reactie,hoe los je d... Toon meer
Enorm teleurstellend dat een bedrijf van dit kaliber zo ongebruiksvriendelijk is. Hoe moeilijk kan het zijn om je account te heractiveren op je nieuwe telefoon? Via de bank krijg je error code. V... Toon meer
Probeer al van 12/09/23 itsme te installeren via eID. Na verschillende contactnames, bezoekjes aan de gemeentedienst wil het maar niet lukken. Mijn ticket ging doorgegeven worden aan jullie technische... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Itsme is een grap.
Door het kopen van een nieuwe phone kan ik dus weer nergens in. Elke app heeft itsme nodig! En Guess what?! Ik kan niet in de itsme app dus ik kan helemaal nergens in?!!!! Waanzin. Ik kan geen banktransacties doen. Niets raadplegen. Wat een rampzalige app slecht slecht! Dikke schande!
Gemakelijk en functioneert zeer goed
Itsme is gewoon een waardeloze app
Itsme is gewoon een waardeloze app. Facturen van ziekenhuisopname, schrijven van de mutualiteit, mypension, myfin, enz. krijg ik binnen via Doccle. Moet me steeds aanmelden met mijn ID-kaart en kaartlezer. Inloggen met itme geeft steeds een foutmelding. Alreeds 20 mails gestuurd naar de support van itsme om mij uit het systeem te verwijderen dat ik opnieuw kan beginnen. Probleem nog steeds niet opgelost. Op 24 februari 2026 mijn bankinstelling bezocht en daar kon men prima mijn ID kaart lezen. Ook bij de apotheker geen problemen. Gisteren Google Pay (wallet) op mijn vier jaar oude smartphone geïnstalleerd zonder problemen. Nu wil ik "Payconic by Bancontact" installeren en daarvoor heb je itsme nodig. Ik ben vaak in het buitenland en vaak heb ik mijn laptop niet bij om gewicht te besparen. Hoe kan ik dan verdorie Doccle in het buitenland raadplegen als itsme niet werkt ? Itsme is een initiatief van de vier Belgische grootbanken en de drie telecomoperatoren. Hebben die dan géén ervaren en deskundige informatici in dienst ? En komt erbij dat itsme erkend is door de overheid.
Onbereikbare support en volatiele…
Onbereikbare support en volatiele software die amateuristisch aanvoelt. Je moet updaten met je IK ook als er niets aan je ID veranderd is (dan blijven ze in de aandacht zeker..) en van de 3 update procedures is er werkelijk geen ene die functioneert. Onder safari is het geklooi voor mac gebruikers een pijnbank en onder Chrome ontploft de "sorry het loopt mis" melding nèt 1 stapje voor je denkt dat het geregeld is en dan heb je welgeteld één uur zitten modderen aan je computer; Frustratie top. En klap op de vuurpijl : als je dan een mail stuurt naar de support krijg je een automatisch mailtje terug om het nog eens opnieuw in te geven via een andere link.
Itsme is een nutteloze app
Wat een waardeloze app. Onbegrijpelijk dat de Belgische overheid van zo'n onbetrouwbare app gebruik maakt. Voor het inloggen bij mypension zijn er voor Nederland een paar mogelijkheden. Niet een werkt. Even leek itsme te werken. Alle stappen waren doorlopen. Geprobeerd met itsme bij mypension in te loggen kreeg de foutmelding dat het een Belgische itsme moet zijn. Waarom wordt dat niet op de website van mypension gezet,? Vervolgens de Belgische itsme gedownload. Weer alle stappen doorgelopen. Opnieuw Geprobeerd bij mypension via itsme in te loggen. Wederom een foutmelding dat ik een Belgische itsme moet gebruiken terwijl ik deze heb gebruikt.
meest domme "overheids"-app die er…
meest domme "overheids"-app die er bestaat. Kunt niet eens normaal een account aanmaken of opnieuw aanmelden als je een andere telefoon hebt.
Niet goed
Ik heb me weeral opnieuw moeten inloggen via computer en e-ID lezer na dit amper een week (1 week!) geleden nog maar gedaan te hebben.
Ik waardeer mijn tijd, itsme niet.
Itsme en de nieuwe gsm
Itsme en de nieuwe gsm : drama! Sinds meer dan een week probeer ik mijn Itsme-app terug aan de praat te krijgen. Eindelijk info, via de bank, ontvangen dat Itsme link met vorige gsm moet verwijderen. Deze vraag ligt al meer dan 1 week bij Itsme, maar geen reactie (5 x formulier op website ingevuld). Probeer via Vlaamse ombudsdienst klacht neer te leggen maar... ik moet mij inloggen met Itsme!!!!! Ongelooflijk hoe een overheid gewoonweg NIET ten dienste staat van de burger/consument. Een privé-onderneming was al lang failliet door dit gebrek aan service. Het is een regelrechte schande
kan moeilijk inloggen
kan moeilijk inloggen - steeds problemen - met de moderne apps gaat alles sneller en gemakkelijker zegt men HaHaHa Het leven wordt er steeds moeilijker mee.
Alles wat overheid aangaat is…
Alles wat overheid aangaat is ingewikkeld of werkt enkel op bepaalde systemen. 1 persoon=1 toekenning= ofwel desk, tablet of phone, maar niet 1 emailadres = 1 persoon met phone ,tablet ,of desk. Voor de app ! Dat is te complex. De grote zaken met een app kunnen met alle genoemde toestellen bediend worden . Waarom moet itsme daar een probleem van maken!
Alleen voor idioten !!!Alles wat de Belgische regering maakt…
Alles wat de Belgische regering maakt trekt letterlijk op geen kl0t€n !!!
F✓ck ITSME !!!!!!!
Ik moet constant mijn gegevens updaten
Ik moet constant mijn gegevens updaten, op de computer (de update moet via de computer) krijg ik de melding dat de update geslaagd is, op mijn telefoon blijf ik de melding krijgen dat ik mijn gegevens moet updaten.
rot slecht, 0 ster review!
Alles gaat mis van zodra je je telefoon opnieuw moet instellen, ik geraak niet meer in die app zonder bankgegevens (lekker gevaarlijk voor hackers trouwens) en ik heb geen kaartlezers voor een EID. wie heeft dat nu in huis en waarvoor zelfs!? kan weer lekker gaan rond racen om jullie rommel ALWEER in orde te krijgen! slechtste programma en app ooit!
Update van itsme werkt niet op de…
Update van itsme werkt niet op de website. Er is maar een witte pagina. Heb verschillende browsers geprobeert.
Misschien is het ook niet belangrijk?
Zelfs geen één ster waard
Zelfs geen één ster waard. Wat een klucht. Op verschillende manieren geprobeerd itsme te installeren op een nieuwe gsm. Telkens onmogelijk of een 'technisch probleem'. En neen, ik ben geen boomer... Schaam u, flut-overheid!
Inloggen via itsme lukt meer niet dan…
Inloggen via itsme lukt meer niet dan wel.
Bij het installeren van itsme krijg ik elke keer: "Er ging iets mis. Probeer het opnieuw of contacteer onze helpdesk voor meer informatie" Maar die helpdesk bestaat NIET!!!
Bij het installeren van itsme op mijn nieuwe telefoon, volg ik elke stap zoals itsme aangeeft. Na het bevestigen voor het gebruik van de gegevens op mijn IDkaart, krijg ik telkens het zelfde antwoord: "Er ging iets mis.
Probeer het opnieuw of contacteer onze helpdesk voor meer informatie"
De helpdesk heb ik via het formulier al belachelijk veel proberen contacteren maar er komt nooit een echt antwoord. De zo gezegde oplossing, die in hun standaard antwoord mail staat heb ik ook al geprobeerd zonder resultaat. Ook via hun telefoonnummer 026573213, kom je in een loop terecht en wordt er na een tijd afgehaakt. Het ergste is dat je deze absurde rommel nodig hebt om zowat alle officiële zaken online te kunnen regelen. Dit alles met een privé bedrijf ZONDER klantendienst/helpdesk... dus zit je gewoon vast zonder oplossing.
Draak van een app
Draak van een app. Onbegrijpelijk dat officiële instanties ermee werken
Schandalig dat je zo een waardeloze app…
Schandalig dat je zo een waardeloze app moet gebruiken voor Belgische documenten. De support is meer dan waardeloos, steeds weer dezelfde onzin die niets oplevert.
onmogelijk te gebruiken als Nederlander die naar Belgie verhuisd
werkelijk onmogelijk deze app te gebruiken wanneer je emigreert naar Belgie. Nog nooit in zo'n ongelofelijk domme bureaucratische rompslomp beland door zo'n disfunctioneel stukje software.