Wat een waardeloos programma. Installatie via Eid geprobeerd. Twee keer naar het gemeentehuis gegaan om een nieuwe pin voor mijn id pas aan te maken. Kaartlezer werkt, echter bij het bevestigen met de... Toon meer
Nieuwe telefoon gekocht, alle maar dan ook alle apps werken naar behoren, behalve die van itsme. Ingelogd via eid, lukt altijd zeggen ze, maar nee hoor, telkens de melding er ging iets mis. Telkens ne... Toon meer
Onmogelijk om installeren op mijn nieuwe smarthone wegens eerdere koppeling op mijn oude met Argenta die niet meer op hun lijst voorkomt...itsme proberen te contacteren maar geen reactie,hoe los je d... Toon meer
Enorm teleurstellend dat een bedrijf van dit kaliber zo ongebruiksvriendelijk is. Hoe moeilijk kan het zijn om je account te heractiveren op je nieuwe telefoon? Via de bank krijg je error code. V... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
ongevraagd mijn account verwijderd
Ik vroeg om uitleg voor het installeren van itsme op mijn partners telefoon omdat daar een probleem was bij het installeren. Dus een concrete vraag over identiteitskaart opnieuw inlezen bij de bank,dat was blijkbaar het probleem.
Als antwoord krijf ik dat ze mijn itsme account gerest hebben, zegge verwijderd. Ik zou dus opnieuw een account kunnen aanmaken.Dat was helemaal niet mijn vraag. Intussen kan ik die nieuwe account niet meer aanmaken, steeds foutmelding. Ik woon in Frankrijk, maar heb voordien wel een account kunnen aanmaken met dezelfde kaart en identiteitskaart. Ik heb zeker niet gevraagd om mijn account te verwijderen. nu kunnen ze niet verder helpen blijkbaar, we hebben dus niets meer nu.

onnodig ingewikkeld en frustrerend
Itsme geactiveerd met Nederlandse passpoort. Helaas werkt mijn Belgische bank maar ook Burgerproefiel alleen als je met Belgische ID itsme heb geactiveerd. De mogelijkheid om iets aan te passen in de app of op de site is er niet. Mail gestuurd, 2 weken geen antwoord.
Geprobeerd de account te blokkeren en opnieuw te activeren met een Belgische ID, werkt niet (krijg een stomme melding "oops, er is iets misgegaan. probeer opnieuw". Jij gaat opnieuw proberen, maar de fout blijft. Is er zo moeilijk te schrijven dat je niet kan heractiveren met andere ID in plaat van Oops? Of is dat te veel gevraagd van jullie programmeurs?

Antwoord van itsmeDigitalID
Steeds dezelfde reactie op activeren
Steeds dezelfde reactie op activeren, deblokkeren en andere pogingen : OEPS !!!
Mogen niet gestoord worden via telefoon, enkel een auto. standaard email als antwoord mogelijk !

Antwoord van itsmeDigitalID
mensen die 1 ster geeft hebben ze geen…
mensen die 1 ster geeft hebben ze geen ervaring natuurlijk jij moet 1 itsme per gsm activeert worden als jij andere gsm wilt gebruiken moet jij voorzichtig terug heractiveren anders worden oplichters of phishing ze zoeken zwakke punt dan gaan ze jouw itsme gebruiken om meer en meer gaan ze u misbruiken van maken let op u moet beter iphone zonder jailbreak gebruiken want android kan gemakelijker u afluisteren en gehackt kunt worden

onbetrouwbaar
heeft een tijd gewerkt. nu geblokkeerd, en om te deblokkeren moet ik andere software installeren waar ik nog nooit van gehoord heb... ?

Totaal nutteloos geworden
Totaal nutteloos geworden, ik gebruikt het om in te loggen bij verschillende overheidsinstanties en die zijn allemaal verdwenen.

Antwoord van itsmeDigitalID
Staat hier vol klachten die kloppen
Staat hier vol klachten die kloppen. Werkt slechts of niet! Totaal nutteloos! Aan de klachten hier te zien doen ze er ook niet veel aan. Onbegrijpelijk

Je komt er nooit in
Je komt er nooit in. Er gaat altijd iets mis volgens de its me app.

Walgelijk en volkomen NIET gebruiksvriendelijk
Simpelweg walgelijk en volkomen gebruiks-on vriendelijk.
Ik ben verhuisd van België naar Nederland en ik wilde het telefoonnummer mbt itsme veranderen naar mijn nieuwe Nederlandse telefoonnummer, maar dat werkte niet. Ik heb een nieuwe itsme aangemaakt met behulp van de eid kaart. Dat ging… totdat ik de pincode moest ingeven. Per ongeluk 3x verkeerd ingegeven. En dus geblokkeerd. Vervelend, maar ja dat moest een fluitje van een cent zijn om dit weer in orde te maken.
Ik kreeg een mail:
Bij de procedure met uw eID moet u de PIN code van uw eID in voeren (vier cijfers). Als u drie maal een verkeerde PIN code invoert, dan zal uw eID automatisch vergrendeld worden. U kunt uw eID opnieuw laten ontgrendelen bij de dienst bevolking van uw gemeente (gemeentehuis). Neem ook de PUK code van uw eID mee, voor een snelle afhandeling. Indien u de PUK code niet meer heeft, kunt u er hier een nieuwe aanvragen (de procedure duurt langer): een link met de informatie.
Met vriendelijke groeten,
Itsme
Hoogst merkwaardig dat ik, als inwoner van Nederland zijnde, naar België toemoet om dit in orde te maken.
Anno 2023 kan dit niet digitaal en vanop afstand gebeuren. Yeah right…
Daarbij gebeurde dit nog > per ongeluk had ik mijn itsme app verwijderd van mijn iphone. Dus ik dacht, nou ik zet itsme er weer opnieuw op. Erop zetten ging, maar sindsdien werkt het niet meer. ‘Het moet steeds geactiveerd worden’
Als ik mijn itsme app open, staat er ‘niet ondersteund apparaat, deze flow vereist een iPhone met NFC-uitleesmogelijkheid en iOS 13.0 of hoger’
Aangezien ik een document van de Vlaamse overheid heb ontvangen en dit waarschijnlijk belangrijk is, probeerde ik dit bericht te pakken te krijgen.
Voordat ik itsme per ongeluk had verwijderd van mijn telefoon, had ik nog nooit zo’n melding gehad.
Via itsme werkte het niet, dus dan maar via de eid kaart proberen. De eid kaart was nog geldig, dus dat zou wel los lopen. Ik heb de eid kaartlezer gekocht, maar dat werkte niet.
Debiele applicatie / debiele…
Debiele applicatie / debiele ondersteuning... vreselijke frustrerende app... je kunt ook niemand bereiken voor support. Laagst mogelijke score gegeven.
WAARDELOZE APP
Snap niet waarom de overheid etc dit zo pusht, WAARDELOZE APP werkt nooit . Als ze ook zo crappy zijn in hun beveiliging zouden mensen dit moeten weten voor ze hier alles te grabbel gooien op dit vuilnis, weer een mongol ontwikkelaar met enkele hooggeplaatste ambtenaars als vriend

Antwoord van itsmeDigitalID
Zou een handige app kunnen zijn - als het werkt.
Leuke app, op voorwaarde dat het werkt. In 1 op de 2 gevallen krijg ik eerst een error melding waarna de app zich sluit. Bij de tweede poging duurt het lang voordat de app zich opent. Pas na het nodige geduld kan ik doorgaan met de identificatieprocedure...
Leuk als het werkt, maar dat doet het jammer genoeg meer niet dan wel
Vreselijk. Werkt nauwelijks.
Heel erg triest dat dit een door de overheid stevig gefinancierd en gepusht product is dat toch wel redelijk wat burgers in de kou laat staan door oa een niet bereikbare helpdesk.
VERSCHRIKKELIJK
VERSCHRIKKELIJK! met 3 laptops geprobeerd, het werkt langs geen kanten.
Toegang tot Nederlandse overheidsites
Ben al weken bezig om met ItsMe toegang te krijgen tot de site van mijn pensioenfonds. Dit zou moeten werken met behulp van Eidas. Ben Nederlander en woon al meer dan 20 jaar in Belgie.
ItsMe werkt wel ter idendificatie maar elke keer na invullen BSN-nummer voor Nederland op het scherm krijg ik steeds de foutmeldingt: BSN-nummer niet gevonden. Helpdesk ItsMe stuurt me met een kluitje in het riet. Zij zeggen dat dat niet kan omdat Itsme gebruikt maakt van de Belgische identiteit en niet het Nederlandse BSN-Nummer en dat dat in Nederland niet bekend is. Maar waarom moet ik dan mijn BSN-nummer intikken! Lijkt mij (als ict-er) dat de verkeerde gegevens op het formulier doorgegeven worden.
Troep
Ben naar het buitenland verhuist en wilde graag mijn nummer en domicilie veranderen.
Gevraagd via contactformulier of dat mogelijk is met een buitenlands nummer.
Krijg ik een mail waarin staat dat mijn account gereset is voor nieuwe aanmelding...
Niet wat ik had gevraagd had nu werkt dus niks meer.
Kaartlezer laten opsturen, opnieuw activeren...
Kan niet opnieuw geactiveerd worden.
Oeps er ging iets mis.
Dit, dames en heren, is België
En dit is ook een reden waarom ik verhuist ben.
Ik heb niet gevraagd om mijn account te wissen, enkel gevraagd of het MOGELIJK is om met een buitenlands nummer een itsme account aan te maken.
Jullie liepen nogal voor op de fijten en verwijderde de boel.
Met slechte intenties kan men zo maar iemands account blokkeren...

Joy was heel behulpzaam
Joy was heel behulpzaam.
Ik kan namelijk niet op de app wegens een foute storing.
Snelle reactie gehad met hulp, en het werkt weer.
Danku vriendelijk Joy.
Top service!
Mvg
Rrahim
Zelfde waardeloze ervaring als anderen
Zelfde ervaring als anderen. Reactiveren lukt niet - en ik werk in de IT-sector. Ik kan niet meer aan mijn account en dus ook niet meer aan mijn covidsafe vaccinbwijs voor reizen (gelukkig nog wel een papieren versie!)
De overheid moet afstappen van deze totaal waardeloze en onbruikbare app.
Inloggen lukt meer niet dan wel.
Inloggen lukt meer niet dan wel.
Hoor van velen klachten maar blijkbaar slaagt de overheid er alweer niet in een goed werkende app aan te reiken.
Tip voor de verantwoordelijken, lees de review eens.