Wat een waardeloos programma. Installatie via Eid geprobeerd. Twee keer naar het gemeentehuis gegaan om een nieuwe pin voor mijn id pas aan te maken. Kaartlezer werkt, echter bij het bevestigen met de... Toon meer
Nieuwe telefoon gekocht, alle maar dan ook alle apps werken naar behoren, behalve die van itsme. Ingelogd via eid, lukt altijd zeggen ze, maar nee hoor, telkens de melding er ging iets mis. Telkens ne... Toon meer
Onmogelijk om installeren op mijn nieuwe smarthone wegens eerdere koppeling op mijn oude met Argenta die niet meer op hun lijst voorkomt...itsme proberen te contacteren maar geen reactie,hoe los je d... Toon meer
Enorm teleurstellend dat een bedrijf van dit kaliber zo ongebruiksvriendelijk is. Hoe moeilijk kan het zijn om je account te heractiveren op je nieuwe telefoon? Via de bank krijg je error code. V... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waardeloos
Waardeloos! Heractiveren bij gebruik telefoon werkt niet. Loopt vast, herkent paspoort niet, NFC etc. Duidelijk structurele problemen en niet verder uitgetest.
Ik vraag mij af voor wat itsme er is
Ik vraag mij af voor wat itsme er is , je kan er nooit mee werken, altijd storingen !
Het is dan de enige mannier om op de overheid site te gaan !
Het enige dat wel gaat is het installeren !
Ik vraag mij af hoeveel dat itsme het volk kost om niks te presteren !
Meerder vragen gesteld van het probleem, maar nooit een andwoord gekregen !
slechtse app die ik ooit gekent heb
Gisteren een betaling gedaan voor mijn…
Gisteren een betaling gedaan voor mijn auto verzekering die -hoger dan 500 euro was. Dan moet je tekenen met je kaartlezer of met itsme. Omdat ik niet zo vertrouw op itsme deed ik dit altijd met kaartlezer maar gisteren dacht ik itsme eens een kans te geven somehow. Alles is getekend, het staat bij de geschiedenis geregisteerd bij hun app, alleen... Is het geld niet van mijn rekening afgegaan, laat staan dat het gepland staat. Ik wil gerust mijn betaling doen via kaartlezer nu maar aangezien het bij geschiedenis staat bij hun app heb ik schrik dat men het toch gaat komen halen hetzij dagen later..
Ik vind dit zeer slechte service en manier van werken. Vertrouwen was 10 procent maar is nu ver beneden 0
werkt nooit als het nét écht moet.
Na een half jaar proberen is het me nog…
Na een half jaar proberen is het me nog steeds niet gelukt om de app werkend te krijgen. De helpdesk belooft steeds beterschap, maar tevergeefs. Onbegrijpelijk dat de overheid hiermee in zee is gegaan.
Herinstalleren op een nieuwe smartphone…
Herinstalleren op een nieuwe smartphone is een ramp.
De optie via de bank werkt niet, die via Chrome werkt niet, Edge werkt niet, Firefox werkt niet. Na enkele dagen wachten werken deze opties nog niet.
Troep van de Belgische overheid!
Wat kan een mens toch soms "blij" worden met het lezen van reviews 😜
Al maanden lang kan ik zowat bij ELK gebruik deze belachelijke app
1) verwijderen
2) blokkeren
3) opnieuw installeren
4) deblokkeren
Heb speciaal de uitleg die ik van de helpdesk kreeg hoe het moet, opgeslagen en ook de identificatie via fingerprint achterwege gelaten en een code gebruikt. En toch staat bij elk gebruik te lezen dat de code fout is (stond er trouwens ook toen ik wel nog de fingerprint identificatie had = welke code dan wel???)
Twee keer juiste code ingeven en flup - heel de boel alweer geblokkeerd.
Dit is de grootste TROEP die de overheid ooit heeft uitgevonden.
Ik gebruik ze niet meer en kan dus helaas sommige platforms alleen nog gebruiken als ik de eID kaartlezer bij de hand heb 😲
Welkom in de 21ste eeuw België, zou ik zeggen...... 🙄
Onmogelijk de heractiveren
Onmogelijk de heractiveren, krijg altijd de melding na het invullen van mijn telefoon nummer " oeps er gaat iets mis"
niet meer te heractiveren
Na het blokkeren van Itsme om over te schakelen naar een nieuwe smartphone, is het onmogelijk mijn account opnieuw te activeren. Heel die rotzooi loopt vast op te installeren plugins. Volgens hun support zijn er problemen met Windows 11 ... Hoog tijd dat itsme een gebruiksvriendelijk systeem uitwerkt want dit is gore rotzooi.
sorry maar ik kan hierover niets goed…
sorry maar ik kan hierover niets goed schrijven. Alleen frustraties die ik en alle mijn kennissen hebben.
Activeren, her activeren werkt gewoon niet, dagen en uren mee verloren, duizenden mails gestuurd en je krijgt geen hulp, geen antwoord
Enkel de voornamen in de juiste volgorde zoals op je ID kaart
De grootste fout die mensen maken bij het overstappen naar een nieuwe smartphone en itsme willen gebruiken op het nieuwe toestel is dat je eerst via de itsme website je account dient te blokkeren (of via de app op je oude phone als die niet gewist is) en daar gaat het meestal fout. Op de website vraagt men je volledige naam in te voeren zoals op je id kaart. Met de volledige namen bedoeld men de voornamen, enkel die en niet de familienaam! Ik kwam er zelf ook achter na uren een Oeps melding op de site. Nadien kan je dan je account weer deblokkeren via de website en en met de codes die je via SMS doorgestuurd krijgt itsme opnieuw installeren op de nieuwe smartphone.
Werkt de helft van de tijd niet en je…
Werkt de helft van de tijd niet en je kan nergens terecht om dat aan te kaarten. Ik heb 2 facturen te betalen van de voorzorg en raak daar dus niet aan. Niet betalen dan maar???
Voortdurend technische problemen
Wat heb je aan een dienst om je beveiligd aan te melden die om de andere week kampt met technische problemen. Men heeft niet overal en altijd de mogelijkheid om een andere methode te gebruiken (ik heb bvb niet altijd een ID-kaartlezer bij als alternatief, al zou ik het - gezien de vele malen dat Itsme plat ligt - beter wel doen...)
Wat een doffe ellende
Wat een doffe ellende. Bellen kan je niet als je hulp nodig hebt. Ik ben mijn cijfercode vergeten en zoek hulp. Blokkeren van mijn account lukt niet, deblokkeren dus al even min. Ik heb mijn Covid-attesten AFGEPRINT. It's me - no way - it is not me. I am efficient. Klachten of hulp via het online formulier... Zie je het plaatje...? We worden verplicht om met deze applicatie te werken; zorg dan dat het werkt en je niet om de haverklap 'TECHNISCHE STORING' als melding krijgt. Onvoorstelbaar. Als ik op deze manier mijn job doe krijg ik mijn C4.
Helpdesk is onbestaand
Als het werkt, ok. Als het niet werkt, een grote nachtmerrie. geen bereikbare helpdesk, standaard antwoorden zoals "probeer het eens met een andere browser.."
Als ik geen ster kon aanklikken was…
Als ik geen ster kon aanklikken was beter geweest, ik geraak zelfs niet op de app. Steeds weer die belachelijke oeps, tis juist alsof ze u uitlachen met die OEPS ER GING IETS MIS, en er is zeker niets mis met mij. Als ze mijn 3 de Corona vaccin vragen zeg ik ook OEPS ER GING IETS MIS. en dan stel ik mij de vraag , ik ben nog tamelijk mee met de digitale wereld, maar heb heel veel compassie met mijn ouders en hun leeftijdgenoten.
App werkt helemaal niet naar behoren
Itsme.....
Heb een nieuw nummer, dus wil ik mijn account -zoals het hoort- blokkeren en heractiveren op mijn nieuw nummer en toestel. Bij elke handeling krijg ik de melding 'oops something went wrong' en 'try again'. Wanneer ik opnieuw probeer steeds weer het zelfde.... Telefoon hebben ze daar blijkbaar niet meer. Dus maar mailformuliertje via de website. Standaard antwoord dat het een aantal werkdagen kan duren vooraleer ze antwoorden.
De burger wordt gedwongen om deze app te gebruiken. Dat ze dan zorgen dat het werkt!!
Wat ben ik blij met deze App
Wat ben ik blij met deze App. Identificatie via eID op allerhande platformen lukt de helft van de tijd niet. Itsme heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Werkt perfect op alle overheidssite's en bankplatformen die ik al geconsulteerd heb.