itsmeDigitalID Reviews

1,3

Wat een waardeloos programma. Installatie via Eid geprobeerd. Twee keer naar het gemeentehuis gegaan om een nieuwe pin voor mijn id pas aan te maken. Kaartlezer werkt, echter bij het bevestigen met de... Toon meer

Enorm teleurstellend dat een bedrijf van dit kaliber zo ongebruiksvriendelijk is. Hoe moeilijk kan het zijn om je account te heractiveren op je nieuwe telefoon? Via de bank krijg je error code. V... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Itsma app geeft 'Er ging iets mis' op…

Itsma app geeft 'Er ging iets mis' op verschilende toestellen. Mijn ID kaart, noch deze van mijn vrouw . Dan maar cardreader gekocht, plugin geinstalleerd eid viewer , alles geprobeerd. Geen feedback gekregen op vraag via hun website. Echt een pareltje hoor. Ik ben Belg in Nederland , maar als enige alternatief moet ik dan maar een belgische bank een rekening openen want een belgische ID uitgegeven in de BE ambassade is een mirakel voor de It's me app ???? Wat een summum van burocratie en digitale mindset van de eighties ! Datum van ervaring ! SINDS 2006 ??? Nog nooit geslaagd ingelogd ...

3 februari 2025

Onmogelijk om te installeren op mijn nieuw gsm

Onmogelijk om installeren op mijn nieuwe smarthone wegens eerdere koppeling op mijn oude met Argenta die niet meer op hun lijst voorkomt...itsme proberen te contacteren maar geen reactie,hoe los je dit op als je geen laptop computer en kaartlezer hebt..Nu kan ik nergens meer op inloggen waar je itsme voor nodig hebt...frusterend....

9 januari 2025

Enorm teleurstellend dat een bedrijf…

Vervolgens naar de winkel gereden voor een E-id reader te kopen om via deze weg te proberen, terug foutmeldingen.
Vervolgens account zelfs geblokkeerd om opnieuw te heractiveren, werkt ook niet.
Ik ben spijtig genoeg afhankelijk geworden van jullie vreselijke app waardoor ik al 1 maand mijn boekhouding niet geregeld krijgt omdat ik mijn itsme niet geactiveerd krijg.
Get your UX and app conveniency fixed Its me team!

Belachelijke App.

Belachelijke App.

Iedere keer als je ik deze app nodig heb is het miserie. Dan kun je een vraag stellen en krijg je 3 dagen later een vage reactie terug zonder oplossing.

15 november 2024

Itsme moet geheractiveerd worden,..

Itsme moet geheractiveerd worden,... wat een gedoe! Eerst kreeg ik telkens een foutcode, nu ontvang ik geen sms. En daar gaat het overheidsidentificatiesysteem... Hoe moet het nu verder?
Veilig en gemakkelijk zou het moeten zijn??? Als het niet werkt ben je uitgesloten om nog digitaal iets officieels te doen.
Reeds 3 x helpdesk van itsme gecontacteerd, geen reactie...
Lang leve het digitale tijdperk. Want een telefoonnummer, dat is er natuurlijk niet.

Online formulier = nutteloos

De mensen achter jullie nutteloze online formulier helpen niets. Jullie telefoonnummer werkt niet. Wat is het magische formule om hulp te krijgen.

30 augustus 2024

Antwoord van itsmeDigitalID

Hallo Colette, bedankt voor je review.

We zorgen ervoor dat je opgebeld wordt en hulp krijgt bij het instellen van je itsme account.

De grootste farce.

De grootste farce.
Heeft altijd gewerkt en nu plots (door update?) al 2 keer op een week uitgelogd volgens de app.
Alles terug correct proberen terug in te stellen en telkens ....er ging iets mis... heb deze tool nodig om mijn zelfstandig beroep uit te voeren (dit komt ervan als de overheid een bedrijf alle macht in handen geeft :-()
Waarschijnlijk gaat het nu komen... contacteer de helpdesk, ik contacteer niemand, dat ze mij zelf maar bellen, ze hebben alle gegevens van iedere gebruiker in hun database.

23 augustus 2024

Hallo Nico,

Bedankt voor je feedback.

Op basis van jouw naam alleen kunnen wij jouw gegevens niet terug vinden. Kan je contact met ons opnemen via support@itsme-id.com zodat we je verder kunnen helpen?

Dank je wel!

Was initieel onmogelijk te installeren, Customer Support heeft telefoonnummer gereset: Itsme werkt!

Al heel veel keer itsme proberen te installeren op zowel Chrome als Safari... Ik doe alles exact zoals gevraagd wordt, en wanneer ik al mijn gegevens bevestigd heb, verschijnt er plots de melding "Er ging iets mis" en "Contacteer de helpdesk". Je kan het al raden: de helpdesk is helemaal geen helpdesk maar biedt informatie aan die totaal irrelevant is tot het probleem. Itsme is de meest dwaze uitvinding ooit van het digitale tijdperk en sluit mensen uit. Zou aangeklaagd moeten worden in de rechtbank, maar wie ben ik om dat te proberen? Lang leve pen en papier. Werkt altijd.

@Update: bedankt, Customer Support! Itsme werkt nu eindelijk.

1 augustus 2024

Hi Jonas,

jammer om te horen dat je app niet geactiveerd krijgt.

Kun je contact met ons opnemen via support@itsme-id.com zodat we je verder kunnen helpen? Dank je wel!

Altijd wel iets van problemen

Om te activeren moet je id lezer én ondertekenen, al werkt dit laatste niet... altijd veel problemen met deze app en je kan niet zonder maar hebt ook geen alterntieven,jammer. Je bent verplicht om andere brol apps op je pc te zetten....en dan werkt de boel nóg niet...

31 juli 2024

Geen 5 cijferige code ontvangen

Geen 5 cijferige code ontvangen, verschrikkelijke gebruikerservaring zelfs voor iemand werkzaam in IT. Onduidelijk hoe te deblokkeren (verwijderen en herïnstalleren app of naar 1 van de providers gaan?) Maken het zo vaag mogelijk omdat ze wellicht zelf niet weten wat hun systeem doet in bepaalde gevallen...
Is dit überhaupt getest geweest? Afschuwelijke app.

14 juli 2024

Antwoord van itsmeDigitalID

Jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt met de itsme®-app!

Zou je contact met ons kunnen opnemen via support@itsme-id.com zodat we samen kunnen uitzoeken hoe we onze app verder kunnen optimaliseren? Dank je wel!

Daar gaan we weer

Vandaag wederom de melding foute code gekregen, 2de keer in 1 week. De code die ik ingeeft is 10000 percent zeker de juiste en toch blokkeren jullie alles, ik moet telkens iemand vinden die dit weer in orde brengt. Ik huiver al al ik zie dat ik een document heb dat geopend moet worden met de itsme app, heb zeer slechte ervaringen met de app

8 juli 2024

Antwoord van itsmeDigitalID

Jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt met de itsme®-app!

Wat een ellende

Alle stappen doorlopen alle gegevens staan erin. Maar bij de identificatie verificatie in de app kan het systeem mijn gegevens niet vinden

4 juli 2024

Hallo Michel,

jammer om te horen dat je problemen ondervindt.

Kan je contact met ons opnemen via support@itsme-id.com zodat we je verder kunnen helpen? Dank je wel!

Nog één van die digitale systemen die…

Nog één van die digitale systemen die door ons strot worden geramd. Totaal niet gebruiksvriendelijk en duidelijk ontworpen door techneuten voor techneuten. Wat is er mis met identificatie door gebruik van de identiteitskaart?

3 juni 2024

Antwoord van itsmeDigitalID

Jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt met de itsme® app!

It'me

Kloteboel gans die It'me! 1 brok ellende!

25 april 2024

Een dikke vette buis

Op zich een goed concept maar de uitwerking... Dik gebuisd.... Een echt #@//"*fff systeem dat langs geen kanten werkt. Af en toe werkt het eens maar op cruciale momenten laat het je in de steek. En als je het dan toch opnieuw wil opstarten, is er geen weg waarop het lukt.
Ze moeten die dingen eerst goed uittesten voor ze het los laten op het publiek. Nogmaals een dikke vette buis!!!!

18 april 2024

Werkt niet

Nieuwe telefoon gekocht, alle maar dan ook alle apps werken naar behoren, behalve die van itsme. Ingelogd via eid, lukt altijd zeggen ze, maar nee hoor, telkens de melding er ging iets mis. Telkens net voor je de idendificatiecode moet krijgen. Prutsers zijn het, gebruiken die zelf wel hun website, proberen die het eens uit voor ze die online gooien? Helpdesk is niet telefonisch bereikbaar, waarom niet? Waatom enkel per mail?

17 maart 2024

Plots min. Android versie 8.0 nodig voor Itsme!

Plots is zonder voorafgaande aankondiging minimum Android versie 8.0 nodig voor Itsme. Gezellig wanneer je dringend informatie van de overheid (e-Box) moet raadplegen en je niet onmiddellijk over een PC en eID apparatuur beschikt. Indien ik Itsme nog wil kunnen gebruiken moet ik een nieuwe smartphone aanschaffen. Ik heb reeds het hetzelfde meegemaakt met Android versie 7.0. Op een mail van enkele weken geleden doet Itsme zelfs de moeite niet om te antwoorden. Voor een bedrijf waarvan de belgische overheid aandeelhouder is (20%) is, kan dit tellen. Blijkbaar zijn ze daar wel op zoek naar een alternatief. Misschien worden ze bij Itsme dan wakker en worden ze wanneer ze hun monopolie verliezen, iets klant-vriendelijker.

12 januari 2024