Jag är otroligt nöjd med min nya säng och hela köpupplevelsen. Jag fick hjälp av Sara som verkligen tog sig tiden att lyssna och göra en ordentlig behovsanalys. Och vi landade i en säng som visat sig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte en jätteskön bäddmadrass av Jonna som verkligen kan det här med kundservice! Det blev dock lite problem med leveransen pga nytt leveranssystem men det löste dem genom att chefen personligen kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sängen 10/10 Otroligt nöjd med sängen, bra pris, grymt bekväm. Servicen 11/10 (extra kudos till Jonna F) Vi skulle lösa med egna ben til sängen och hade missat att köpa 8st utan hade bara 4... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jensen Beds is a leading Norwegian brand renowned for its premium quality beds and mattresses. Established in 1947, Jensen combines traditional craftsmanship with innovative technology to deliver exceptional comfort and support.
Snippen 1, 3075, Svelvik, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Excellent service and a personal touch
I recently bought a bed from Jensen, after a friend recommendation, and I have to say the experience was outstanding from start to finish. Jonna, the sales agent who helped me, was incredibly attentive and accommodating. She really took the time to understand what I needed and made sure every detail was right. Her professionalism and warmth made the whole process feel effortless.
What truly stood out was the personal touch, the attention to detail and even a flower delivery to my home after the purchase. That level of care is rare these days, and it genuinely made me feel appreciated as a customer.
Highly recommend both the product and the team. They turned what could’ve been a simple purchase into a genuinely pleasant experience.

Antwoord van Jensen Beds
God service, trevligt bemötande samt god vägledning vid val av säng.

Antwoord van Jensen Beds
Stort tack för fantastisk service och säng! Vi är mer än nöjda av upplevelsen i butiken :-)
Hälsningar en familj med partikelallergier

Antwoord van Jensen Beds
Otroligt skön säng och väldigt bra kundservice! Har varit en del strul med leverans men Jensen svarade och löste problemen snabbt. Mycket nöjd!

Antwoord van Jensen Beds
Jensen Beds kan skatta sig lycklig att man har två riktiga pärlor som man möter i butiken på Humlegårdsgatan. Man får ett trevligt och positivt bemötande i en smakfullt inredd butik. Av Sara fick vi också professionell hjälp att välja ut de sängar som passade oss och som vi är nöjda med.
Från första besöket i butiken till leverans och bortforsling av de gamla sängarna har allting fungerat perfekt. Stort tack till teamet.
Som ytterligare en glad överraskning fick vi en bukett med blommor när köpet var klart.

Antwoord van Jensen Beds
Vi monterte sengen selv, men opplevde at sengen ble skjev. Har ventet i over en uke på hjelp fra Skeidar kundeservice. Veldig dårlig forklaring på hvordan man monterer sengen, så skulle gjerne funnet svar på hvorfor den er skjev.

Antwoord van Jensen Beds
God service, bra erbjudande, trevlig uppföljning av säljaren

Antwoord van Jensen Beds
Vi köpte en Jensen Ambassadör 2021 efter en tid började en grop bildas. Nu efter 4 år så är gropen såpas tydlig att om man ligger lite bredvid eller närmre kanten än vanligt känns det som att man ska rulla mot gropen.
Vi har beskrivit denna problematiken och skickar bilder där man tydligt ser att en grop bildats.
Jensens svar är att det är helt normalt och de erbjuder oss att köpa en ny.
Jag är 188cm lång, väger 95kg och har haft en fast madrass.
Vi har även startat ett ärende hos Arn, mot Stalands där vi köpt sängen.

Antwoord van Jensen Beds
Köpte fast kontinentalsäng o undrade ang att den kändes väldigt mjuk men det sas att det ska vara så. Efter ett tag fick jag ryggproblem och känner att det är värst på morgonen efter en natt i den skumpiga sängen. Har aldrig haft ryggproblem tidigare.
Så, kolla noga. Anser du att den verkar lite för mjuk redan i affären köp den inte. Lita på din egen instinkt.

Antwoord van Jensen Beds
Norsk produsert, god kvalitet. Hatt min seng i snart 10 år.

Antwoord van Jensen Beds
Sara på Jensen på Humlegårdsgatan gav oss råd och hjälp i världsklass samt ett väldigt trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med sängen också! Tack! /Nygifta paret

Antwoord van Jensen Beds
Fick jättebra hjälp att välja rätt säng efter att ha sovit så skönt i Jensens sängar på olika hotell. Toppen service!!

Antwoord van Jensen Beds
Fantastisk service i butiken och otroligt sköna sängkläder. Rekommenderas varmt!

I love my Jensen bed.
Since i received it 6 months ago my sleep has improved from 4-5 hours of badly sleeping to 7-8 hours of comfortable sleep.
Thank you Jensen beds.
I would highly recommend it.

Antwoord van Jensen Beds
Vi har köpt en säng från Jensen och är supernöjda med den – det har varit ett av de bästa köpen till vår nya lägenhet. Vi fick jättebra råd från Jensen och kvaliteten på sängarna är enastående. Både jag och min man sover otroligt gott i den och vaknar helt utvilade. Jag kan varmt rekommendera detta företag.

Antwoord van Jensen Beds
Engagemang och vägledning. Tagit sig tid att hjälpa oss, genuint intresse.

Antwoord van Jensen Beds
Helhetsintrycket var mycket positivt, har jämfört olika sängar och det jag tyckte stod ut med Jensen var att de inte behöver trycka ner andra företag för att sälja sin säng. De visar tydligt vad de erbjuder och du får gärna jämföra, vill du sedan köpa en Jensen får du all hjälp som kan behövas från vilken säng till leverans. Rekommenderar verkligen att köpa en säng från Jensen!

Antwoord van Jensen Beds
Vi fick ytterst professionell hjälp för att välja rätt säng för oss. Servicen var verkligen fantastisk, hela vägen.
Vi sover utmärkt i nya Jensen säng och det gör så mycket i stressiga vardagen. Det gör verkligen stor skillnad, både lyx känslan och känslan av ånger att vi inte gjorde det tidigare, när vi fick en liten bebis och behövde bättre somnkvalité :). Som topp av vår upplevelsen är det inte minst en fin gåva som vi fick i efterhand, blommbucket som tack för vårt köp. Rekommenderar starkt Jensen teamet och sängen !!!

Antwoord van Jensen Beds
Sara & Jonna i butiken har varit jättebra genom hela köpet. Vi köpte flera sängar och tillbehör till vårt boende i Spanien. Inget var problem, on time leverans i Spanien, med uppbärning och montering!
Alla älskar sina sängar! Rekommenderar varmt Jensen Beds!

Antwoord van Jensen Beds
Jag fick fantastisk hjälp av Sara när jag köpte min säng. Servicen överträffade mina förväntningar och jag blev väl omhändertagen genom hela processen. Som en extra fin gest fick jag dessutom blommor hemskickade som tack för mitt köp. Det var en oerhört positiv upplevelse och jag kan varmt rekommendera att handla här.

Antwoord van Jensen Beds
Lees meer over geverifieerde reviews.