Jag är otroligt nöjd med min nya säng och hela köpupplevelsen. Jag fick hjälp av Sara som verkligen tog sig tiden att lyssna och göra en ordentlig behovsanalys. Och vi landade i en säng som visat sig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte en jätteskön bäddmadrass av Jonna som verkligen kan det här med kundservice! Det blev dock lite problem med leveransen pga nytt leveranssystem men det löste dem genom att chefen personligen kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sängen 10/10 Otroligt nöjd med sängen, bra pris, grymt bekväm. Servicen 11/10 (extra kudos till Jonna F) Vi skulle lösa med egna ben til sängen och hade missat att köpa 8st utan hade bara 4... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte fast kontinentalsäng o undrade ang att den kändes väldigt mjuk men det sas att det ska vara så. Efter ett tag fick jag ryggproblem och känner att det är värst på morgonen efter en natt i den... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jensen Beds is a leading Norwegian brand renowned for its premium quality beds and mattresses. Established in 1947, Jensen combines traditional craftsmanship with innovative technology to deliver exceptional comfort and support.
Snippen 1, 3075, Svelvik, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi er godt fornøyd med valg av Jensen Koninental seng. Fikk forøvrig svært god veiledning tilpasset vårt behov om produktet fra selger på Skeidar i Tønsberg. Og vi føler at vi har fått en seng som passer godt ift vårt behov. Kan trygt anbefales å handle et Jensen produkt!
Vennlig hilsen Ole Mossestad (Horten)

Antwoord van Jensen Beds
I have an old Eden bed, still the most comfy and slick bed I've ever had.

Antwoord van Jensen Beds
Elsker vår Majestic kontinentalseng fra Jensen. Den er helt perfekt til oss. Har en hjemme og en på sommerhytta. Sovet på Jensen seng i 40 år! Anbefales

Antwoord van Jensen Beds
Superfornøyd med sengene fra Jensen både hjemme og på hytta. Super kundeservice har de også!
Anbefaler Jensen Beds til alle!
Worst company ever
Not able to check prices, they are not able to inform me the prices.
When looking online several dealers have sales and what not, not able to tell if they are scamming me or giving me a good offer. Not able to check value or price on the beds..
Vil fraråde alle på det sterkeste å ha noe som helst befatning med jensen beds. Dette er etter mitt syn en særdeles useriøs organisasjon. Har brukt snart syv år av livet mitt på å gjøre en reklamasjon gjeldende, graverende feil på seng fra dag 1, som har ødelagt både helsen min og livskvalitet. Har brukt tusenvis av timer på saklig korrespondanse, etterkomme dokumentasjon de etterspør. De forespeiler en løsning, som de senere går tilbake på, verken kundeservice eller daglig leder svarer på henvendelser. Har utallige ganger forsøkt å få relevant informasjon, samt avtale befaring. Disse, sammen med deres representant i Skeidar, vil jeg altså anbefale alle og styre langt unna, virker nærmest som en ondskapsfull organisasjon som ønsker å tappe deg for all livsenergi. Har nå kjøpt meg ny seng, til nesten en brøkdel av prisen, endelig har jeg fått tilbake livskvalitet og søvnen. I mellomtiden står vraket av en seng og opptar plass, i påvente av at de skal svare på mine henvendelser. De burde skamme seg, slik de holder på! Ser det er mange som har hatt samme problem med sengen sin som meg, og opplevd samme elendige kundeservice. Oppfordrer dere til å kontakte meg på epost, vi er flere som vurderer gruppesøksmål mot disse og sak i media.
Har aldri sovet så dårlig før, anbefales ikke for de med følsom rygg
Hei Jensen Beds,
Jeg tar kontakt på grunn av betydelig forringelse i kvaliteten på deres sengproduksjon. De siste sengene dere har produsert, lever ikke opp til påstanden om å være kvalitetsmøbler.
Min regulerbare seng (Lean/Active 1) har etter en stund opplevd en markert svekkelse i selve reguleringsbunnen – den store platen der madrassen ligger. Sengen føles nå ubrukelig
Det er nødvendig med en inspeksjon for å forsikre at dere faktisk oppfyller kravene til produksjon av kvalitetssenger. Det er ikke akseptabelt å overbevise kunder om noe som ikke samsvarer med virkeligheten. Enhver kunde fortjener et produkt av høy kvalitet og lang levetid. Det er skuffende å ha respekt for et merke som dessverre ender opp i ren skuffelse.
Betydelige ulemper
Jensen sin elevasjonsramme er rett og slett av dårlig kvalitet. Rammen er laget av kryssfinér. Platen er ikke solid og holdbar, men snarere så dårlig at sengen etter en viss brukstid ikke støtter madrassen tilstrekkelig. Platen har mistet sin styrke
Jeg håper på en konstruktiv dialog og en løsning på denne utfordringen.
I have a very damaged back from several accidents and operations. Imagine my surprise, when i travelled to Norway, and my back suddenly improved over a few days. Having researched why it became clear it was the bed! A Jensen Bed no less.
On returning to the UK we contact them and their UK store in Chelsea. They were brilliant answering my questions and refining which bed would be best. We visited, tested and confirmed the correct one. Nothing was too much trouble and we went away excited waiting for our bed to arrive.
it was delivered by their delivery team from Ballards who were superb. So far I can feel my back improving every night i sleep on the bed. How? I have been unable to sleep through the night for over 2 years. Last night I went to sleep and woke up this morning. What a relief. What a bed! Super comfortable, different so it does take some getting used to, but oh so good. Thank you Jensen and your UK team
Råddes att välj en mjuk säng, väger 65 kg. Svårt att vända mig, som om jag låg i en grop, ofta ryggbesvär. Klagade där jag köpt den. Vänd madrassen fick jag till råd. Detta krävde sin kvinna. Det var så tungt att jag tvekar att göra det igen. La tyngdtäcket dubbelvikt under bäddmadrassen, hjälpte ett tag . Efter fyra år har jag löst problemet med en kudde i gropen under bäddmadrassen. Sover bättre inga ryggbesvär etc. Ska man behöva hålla på så här med en säng för 18.000kr?
Catastrophic customer service. Uncomfortable beds with a very strong smell. Customer service did not even try to find a solution with us.
Don’t buy a bed there!!!
super disappointing. I bought a bed from Jensen expecting it last for 10 years, with an expectation of replacing the topper after 5. Instead we had issues quite quickly. The bed has never been comfortable and within a few months, it bowed in the middle. The retailer refused to do anything and Jensen refused to intervene. Now within 5 years we are sending the bed to the dump - The bed before, an IKEA one that cost 10% as much, lasted much longer.
So do not believe the guarantee promises. They will not resolve any issues and you do not get what you pay for.
Senge i absolut topkvalitet fra inderst til yderst. Jeg har sovet i min Jensen Aqtive 1 ambassadør i mere end 8 år. Komforten er stadig helt fantastisk. Sengen holder i rigtig mange år. Den eneste minus er, at sengene er sindsyg dyre i forhold til konkurrenterne.
Jeg har aldrig sovet bedre, efter at have købt en Jensen ultimo 2021.
Köpt en Jensen ambassadör kontinentalsäng med gavel Diva i november-22. Nöjda med sängen men doften av nysågat trä från sänggaveln försvinner inte trots att två månader gått??!
VI har en Opal Aqtive II regulerbar seng kjøpt i 2020. VI er begge fornøyd med madrassene og sengen generelt. Det trekker litt at nattlyset under sengen ikke kan brukes i praksis da det slår seg av etter kort stund.
Køb ikke dyre Jensen elevations senge, efter nogle år kan du ikke få reservedele som bl.a en fjernbetjening UDEN at skal købe en halv ny seng
Ufatteligt dårlig service og syndt for den forhandler hvor vi købte dem
Så nu er det bare endød SENG
De bruger materiale af dårlig kvalitet, men priserne er ekstrem høje, en knækket plastret koster 3-4000 at skifte IKKE OK
Har haft en Jensen elevationsseng nu i 7 år pga en meget dårlig ryg og været meget tilfreds! For få dage siden blev ryggen skæv under hævning og en svejsning var knækket! Klager over den og fik idag svar over at der ikke var garanti på selve elevations delen ! Der er derimod 25 år på de 4 træsider som rammer sengen ind ??? Vildt jeg skal nu ud og købe en ny elevations del ! Havde det været jysk, sengen var fra, havde jeg rost den for og holde i 7 år, men med en dårlig ryg men en kvalitets seng til over 10000 pr del kan det så passe, at der intet er ud over reklamationsret ?
Lees meer over geverifieerde reviews.