Keymusic stel oplichters... Speaker besteld rond 1100eur in maart 2022 Men gaf aan levering problemen....elk keer weer wat. En ja hoor gewoon in september failliet.... nooit meer wat van gehoord .... Toon meer
Toffe winkel, altijd een fijne ervaring om binnen te wandelen. Personeel is zeer gedreven, je kan hun altijd om advies vragen , ze vertellen je met plezier alle do's en don'ts zonder verkooppraatj... Toon meer
Gehoorbescherming besteld in mei 2022. Vanwege problemen bij leverancier bericht ontvangen dat de levering enkele maanden op zich laat wachten. Geen probleem dacht ik, dat gebeurd wel vaker. He... Toon meer
Winkel voor muziekinstrumenten. Gitaren, drums, keyboards, versterkers, dj-gear, pro-audio en meer!
vierhavenstraat 123, 3029 BB, Rotterdam, Nederland
- +32 (0)37666393
- helpdesk@keymusic.com
- www.keymusic.com
Failliet
Mensen, Keymusic is failliet zowel in België als Nederland
Ga massaal aangifte doen van corruptie gladde verkooppraatjes ze met opzet bestelde daken met voorschot aan betaling moedwillig tot na het faillissement gewacht zodat je je geld niet meer krijgt of te laat.
Alweer een slechte service
Na een slechte ervaring ongeveer drie jaar geleden nu tegen beter weten in een Strymon Timeline aangeschaft. Voor 17:00 besteld morgen in huis stond op de site.
Uiteindelijk blijkt dat de timeline helemaal niet is verstuurd omdat ik op het laatste moment bestelde (half vijf). Ik kreeg excuses en ben goed geholpen maar dit bedrijf zegt naar mijn mening spullen direct leverbaar te hebben terwijl dit niet het geval is.
Het liefst annuleer ik de bestelling maar ik heb het product nodig en anders ben ik nog verder van huis. Ik raad niemand aan een bestelling te plaatsen bij KEYMUSIC.
Ik ben een trouwe klant van Key Music…
Ik ben een trouwe klant van Key Music en schijf niet snel recensies maar mijn bloed kookt van dit bedrijf. Ik wou namelijk voor een serieus bedrag aan spullen kopen en had daar een paar vragen over dus denk ik bel ze even.........
De eerste keer heb ik 20 minuten in de wacht gestaan. Zodra het bandje zij dat ik de eerste volgende was heb ik na tien minuten maar opgegeven. Vervolgens nogmaals gebeld en weer tien minuten gewacht! Waardeloos!!!!!!!!!!
Willen ze wel verkopen?
Omdat ik op zoek ben naar een drummodule/computer met ingebouwde drumpads, wilde ik bij Keymusic in Eindhoven de verschillende modellen vergelijken op speelgevoel, sound en bedienbaarheid. Er zijn verschillende modellen op de markt (Alesis, Yamaha, Roland) en de prijzen lopen uiteen dus voordat ik er eentje aanschaf, wilde ik ze vergelijken. Ik kwam een bijna klantenloze winkel binnen en wat me meteen opviel was dat Keymusic maar 1 model in huis had. Dit was de (dure) Roland Spx sx, dus vergelijken kon ik wel vergeten. Maargoed, ik wilde de Roland wel even uitproberen. Op de drumafdeling was er echter niemand die me te woord kon staan. Kwartier gewacht, niemand gevonden. Vervolgens beneden bij de kassajufrouw gevraagd naar drummodules en of iemand mij misschien kon helpen met de aanschaf van een drumkruk. Volgens haar hadden er boven 4 medewerkers rond moeten lopen. Behalve een medewerker op de gitaarafdeling die druk met klanten was, en een druk en luid drummende oudere meneer, heb ik niemand gezien. Zij belde even iemand en ik kon alvast naar boven want er was iemand naar mij onderweg. Vervolgens boven bij de drumafdeling weer 10 minuten gewacht, in het lawaai van de nog altijd druk drummende oudere man, zonder dat er iemand mij kwam helpen. En dit terwijl andere medewerkers van andere afdelingen druk bezig waren om aan hun eigen balie tijdschriften te lezen. Ik ben toen maar weggegaan zonder iets te kopen.
Als dít de service is wat je tegenwoordig van een grote winkel als Keymusic mag verwachten, dan denk ik niet dat ze nog lang zullen voortbestaan. De concurentie van het internet mag dan groot zijn, maar als je wilt dat mensen graag in je winkel komen kopen, dan moet er bij Keymusic toch echt iets aan de klantenservice veranderen.
Klantvriendelijk en snelle levering
Omdat Bax Shop een gebruikt exemplaar had opgestuurd, wilde ik bij Key Music een nieuwe poging doen.
Ze gingen mee in de prijs van Bax, die wat lager was, en ik werd per mail zeer correct te woord gestaan.
Communicatie is duidelijk en het product de volgende dag in huis.
Zeer tevreden!
Super winkel, mindere klantenservice
Goede, kwaliteitsvolle producten en geweldige winkel (Sint-Niklaas) maar toch wel heel duur vergeleken met concurrenten zoals BAX-shop, thomann, musik produktiv,...
De werknemers die ik tegen het lijf liep in Sint-Niklaas waren ook niet zo vriendelijk. Eerst zeer behulpzaam maar van zodra ik hen vertelde dat ik maar aan het rondkijken was en niet per se wou kopen werden ze al snel veel minder vriendelijk. Ik voelde me zeer opgedrongen om te kopen en vond ook niet dat ik heel serieus genomen werd.
Met veel verwachting naar Mechelen…
Met veel verwachting naar Mechelen getrokken.
Wou een nieuwe versterker en eindelijk eens een goede klassieke gitaar.
Bij mijn vraag naar een plectrum van dikte zoals ik toonde: dat kunnen wij niet raden hè, daar is de bak. Bij vraag naar prijs Katana 50 versterker: dat weet ik niet, 250 of zo iets.
In St. Niklaas wel zeer vriendelijk geholpen.
Zal de versterker wel via internet kopen.
Basgitaar (€577) besteld meteen op de…
Basgitaar (€577) besteld meteen op de site wordt je bedankt voor je bestelling enz. En levertijd 2-4 werkdagen. Geld overgemaakt naar Ingenico (bedrijf die financiele belangen behartigt v Keymusic). Paar dagen later mail gekregen dat er nog niks betaald was, ik screenshot vd betaling gemaakt, helpdesk Keymusic mij aan de telefoon gezegd dat dit een vreemd bedrijf was en hij had er nog nooit van gehoord. Ik naar Ingenico gebeld, maar daar werd me gezegd dat alles goed was, geld goed overgemaakt . Ik zal niet alles vertellen maar eind goed al goed en Ik zou op de 9e dag de basgitaar ontvangen. Op die dag nog niks gehoord en ik ‘s morgens gebeld, krijg je dan te horen dat dag eerder de bas laat was gekomen en dat ik weer een dag langer moet wachten op de levering. Ik zeg: kleine moeite om me te bellen, wordt ik weer onbeschoft behandeld door de helpdesk. En wordt me ook nog medegedeeld dat Keymusic niet zo groot is als Bol.com (echt waar) anders was het wel vandaag gekomen. Eerste en tevens laatste keer dat ik bij Keymusic iets bestel. Oh ja, krijg ik ook nog te horen aan de telefoon vd helpdesk : “wat wilt u dan van mij, hoe moet ik u dan bellen als u mij al opbelt?” Dit slaat echt nergens op alleen maar omdat ik een telefoontje verwacht dat het een dag later wordt. Misschien handig als de mensen vd helpdesk training krijgen hoe met klanten om te gaan...
geweldige winkel
geweldige winkel!
was laatst in de winkel geweest en werd heel erg netjes geholpen ! iemand een paar man sterk gingen ze de studio monitors wand aanpassen, speciaal voor mij, uiteindelijk gingen ze wat speakers voor mij uittesten met geluid zodat ik dit kon beluisteren en mocht zelf ook dingen uittesten. het was geweldig ! binnen kort kan ik mijn studio speakers kopen bij jullie !
Heb met Keymusic Antwerpen enkel goede…
Heb met Keymusic Antwerpen enkel goede ervaring. Zeer competente mensen die me als beginneling helpen zonder uit de hoogte te doen, geen inspanning is te veel. Ook heel vriendelijk, bovendien competetieve prijzen. Ik loop soms gewoon eens binnen zonder aankoop, is geen probleem. Aan iedereen aan te bevelen Top!!
Klantenservice ...
Zolang er geen problemen zijn is alles goed, maar dan ook tot zover. “We zullen dit bekijken en sluiten hiermee de klacht af ...”. Gemakkelijk!
Correct bedrijf
Correct bedrijf , altijd netjes behandeld. Sterke verkopers in dienst
Ok voor de winkel.
Vandaag (10/05/’18) andermaal naar Keymusic Mechelen geweest. Wat spullen gekocht, die 2 gasten die daar de winkel openhouden zijn gewoon TOP ! ! ! Gemoedelijk, vriendelijk en behulpzaam. Ik ga er graag. Minder is dat ge ‘r niet direct moet zijn om wat duurdere instrumenten (Guild, Eastman, Larrivé e.a.)te gaan bekijken/testen. men kan ze wel bestellen’, …..’t ja, een mens ziet eens graag, speelt eens graag, enz alvorens iets te kopen, zekers in die prijsklasse.
Verder alles kids !
Eveneens minder is het parkeerbeleid van de stad Mechelen, heb hier mindere prettige ervaringen. Ik ga dan ook nog alleen maar ’s zondags naar keymusic, zoals vandaag trouwens. Dit beperkt uiteraard het aantal keren dat er langsgelopen wordt in de winkel. Hopelijk ziet ook Keymusic in dat Mechelen een te mijden stad is geworden. Een koopcentrum ergens buiten de stad met parking zou mss. iets voor de toekomst moeten worden.
SA
De grootste nekken vind je in SintNiklaas!!!
Ben al 3 keer iets gaan kopen bij KeyMusic. Dik tegen mijn zin, maar ja...
KeyMusic heeft praktisch geen concurrentie op vlak van ‘fysieke’ muziekwinkel.
Als je een vraag stelt wordt je vanuit de hoogte bekeken maar je echt helpen kunne ze ook niet.
Daarenboven is KeyMusic veel veel duurder dan de online winkels zoals Bax of Thoman.
Nu betaal ik graag meer omdat ik iets snel wil. Maar de pretentie van de verkopers (vooral Sint Niklaas!!! Gent is beter) is me echt teveel.
Een zeer ontevreden klant.
Lange levertijd
2-5 dagen levertijd wordt ruimtschoots gehaald in niet positieve zin...
Feedback via de contact-optie op de site wordt snel en correct op geantwoord echter heb ik daarmee niet het product dat ik besteld heb.
Ruim 5 werk-dagen na bestelling alleen toezegging over verwachte datum maar niets concreets en nog niets op de post met track-trace.
Heb het product via Keymusic besteld omdat Bax net wat duurder was (inmiddels niet meer), maar Bax levert altijd op de genoemde tijden en de iets hogere prijs was het me wel waard geweest.
Jammer, maar dit is voor mij de laatste keer Keymusic, nog in afwachting van het bestelde product want ik lees in reviews ook veel over geopende dozen en vermoedelijke show-modellen...
Ik heb een grote Keymusic in de buurt …
Ik heb een grote Keymusic in de buurt en bestel dus eigenlijk nooit online maar ga er even langs. Dat gebeurt echter steeds minder. In mijn geval ga ik er naar toe voor basgitaar gerelateerde zaken maar wat er aan bassen staat is eigenlijk nooit interessant; altijd het zelfde, niet veel en slecht afgesteld. De mensen zijn wel vriendelijk maar blijven lekker achter de verkoopbalie staan. Mijn handen jeuken wel eens om m'n handen uit mouwen te steken daar om de kwaliteit te verbeteren en te zorgen voor een flinke boost in de beleving voor klanten. Zoveel ongebruikte potentie daar..
Veel te late levering van de aankoop
Op donderdag 7 december 2017 een keyboardversterker besteld (en betaald) bij Keymusic .
Bestelling ontvangen op dinsdag 19 december 2017. Dus niet zoals vermeld op de site na 2 tot 4 werkdagen, de vierde werkdag was woensdag 13 december, maar rijkelijk veel later. Op het ogenblik van de bestelling was de versterker in voorraad, enkele dagen later tijdelijk niet beschikbaar, daarna terug in voorraad. Na heel wat mails heen en terug met soms verklaringen die achteraf niet bleken te kloppen en veel ergernis omwille van het late leveren heb ik mijn bestelling uiteindelijk goed verpakt ontvangen. Op zaterdag 16 december heb ik getelefoneerd met een correcte medewerker in de vestiging Sint-Niklaas. Die heeft het verzendingsproces op gang gebracht. Zo heb ik mijn bestelling uiteindelijk ontvangen op dinsdag 19 december.
De versterker zat niet in zijn originele doos en de voeding en het snoer staken er los bij. Dat doet vermoeden dat het om een toonzaal model gaat, maar hij werkt zoals hij moet.
Met bestellingen op andere sites heb ik altijd goede ervaringen gehad. Het goed wordt geleverd zoals beloofd dit in tegenstelling met mijn aankoop bij Keymusic.
Beluit: het was mijn eerste bestelling bij Keymusic en de kans is heel groot dat het ook de laatste zal zijn.
Fijne service
Afgelopen week super geholpen met het samenstellen van onze nieuwe licht set voor onze drive in show. Een totaal oplossing die zeer eenvoudig te bedienen is!
Ik kom in Eindhoven bij Key in de …
Ik kom in Eindhoven bij Key in de winkel maar bestel ook wel eens via de site, altijd goed geholpen en ook al zijn de prijzen niet altijd uptodate, gewoon even gebeld en net zo duur als bij de andere winkels!
Deze morgen heb ik een bestelling …
Deze morgen heb ik een bestelling gedaan en nu nog even wachten op de levering. Mijn eerste discobar heb ik ongeveer 18 jaar geleden bij KeyMusic gekocht en na al die jaren staat KeyMusic nog altijd garant voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, een goede service en een grondige product en vakkennis. Nog meer zelfs alles wat ik al bij KeyMusic gekocht heb heeft nog nooit gefaald en altijd prima gewerkt. Wat niet het geval was bij aankopen via andere muziekwinkels, misschien is KeyMusic wel een geluksbrenger.