Sände en trasig vara. Upptäckte inte det förrän jag hunnit sätta upp hyllan. Borra hål i väggen. Slänga kartongerna. Felet syntes inte innan man använde den. Otrevligt och icke hjälpsamt bemötande a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
A Stunning Black Design Classic I am absolutely delighted with my beautiful black Barboy from Lampmästare! This iconic design is a true statement piece. The sleek black finish is so elegan... Toon meer
Det var lätt att beställa och leveransen fungerade utmärkt. Lampan vi beställde kom redan efter några få dagar. Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan... Toon meer
Säker inga fel på själva lamporna, men lådan de kom i var i 2 delar. Ett lock och en underdel satt helt löst så locket( om man får kalla det det) åkte av väldigt enkelt. Hade varit att föredra om det... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Jag har beställt från det här företaget två gånger. Första gången uppgavs produkten vara i lager, men det var den faktiskt inte, och jag fick veta det först efter en veckas tystnad. Andra gången ville jag vara mer proaktiv så jag ringde faktiskt två gånger för att försäkra mig om att produkten fanns i lager och skickades, men det slutade med att jag fick fel produkt. Kommer inte att handla där igen.

Antwoord van Lampemesteren.se
Krånglig kundtjänst som svarar segt. Utlovad vara inom 1-3 arbetsdagar, tog betydligt längre. Verkar vara en utländsk shop med utländsk kundtjänst. Skulle rekommendera att beställa från en svensk sida istället. Utlovad kompensation som uteblev.

Antwoord van Lampemesteren.se
Lång leveranstid och produkt ej som marknadsförd på hemsidan.

Antwoord van Lampemesteren.se
det är säkert toppen men eftersom det är en present har jag inte öppnat paketet.
Dåligt packad lampa som var trasig när den kom fram. Skärmen sned och foten i bitar.

Antwoord van Lampemesteren.se
Lampan var inte ny . Den hade används och det fattades delar i förpackningen. Msn dog tydligt att tejpen på förpackningen hade satts dit senare . Med mera

Antwoord van Lampemesteren.se
Beställde två produkter, men fick bara en. För att lösa problemet krävdes sex telefonsamtal till kundtjänst samt två mail. Var tvungen att skicka bilder på kartongen både på mail och sedan via returformulär på hemsidan. Formuläret krävde att jag skulle klicka i att jag returnerat en vara trots att jag aldrig fått produkten. Allt detta var krångligt, näst intill obegripligt och tidskrävande. Kommer inte att handla av Lampemesteren igen.

Antwoord van Lampemesteren.se
Det var fabriksfel vid leverans men service med bedömning av felet via foto och retur utan några som helst problem. Väldigt smidigt. Väntar nu på leverans av samma produkt utan fabrikationsfel.
Jag köpte en vara från Lampemesteren, men produkten var defekt redan vid leverans. Det kan hända även de bästa – men det som verkligen får mig att ge lägsta betyg är kundservicen, som var den sämsta jag någonsin upplevt.
Trots upprepade försök att få hjälp möttes jag av nonchalans och långsam återkoppling, utan någon vilja att faktiskt lösa problemet.
En premiumbutik borde stå för både kvalitet och service – här fick jag varken eller.
Jag rekommenderar starkt att handla någon annanstans om du värdesätter service och trygghet vid köp.

Antwoord van Lampemesteren.se
Det stod att lampan fanns i lager när jag beställde den, men sen fick jag meddelande om att den inte fanns. Jag väntade i lite över en månad på att den skulle komma in i lager och sen skickades den äntligen. Dock så krånglade leveransen hit och jag fick ringa kundservice eftersom paketet stått stilla i några dagar, jag blev bemött på ett väldigt tråkigt sätt och det lät helt ärligt som att personen låg och sov. Hon ville inte alls hjälpa mig utan hänvisade mig till att ringa veckan därpå istället eftersom de har ett så gammalt system att hon inte kunde se att beställningen blivit skickad från dem innan jag kunde se det. Förmodligen orkade hon inte titta i systemet/hade inte uppe systemet alls. Jag ringde på måndagen (idag) och fick prata med en tjej som var supertrevlig, hon skulle ta kontakt med transportbolaget och efter en stund fick jag ett SMS om att paketet kommit fram till utlämningsställe här. Jag blev så glad. Väl framme var paketet trasigt och öppet, det satt även tejp på paketet med texten ”Tyvärr har ditt paket öppnats under resans gång” och jag misstänkte direkt att någonting saknades - vilket det också gjorde. Paketet var tyvärr uselt packat vilket gjorde att det hade öppnats. Kvar i paketet fanns bara lampskärmarna men hela anordningen att hänga den i var borta. Nu inväntar jag svar på reklamation
och detta har tagit upp mycket av min tid. Så himla tråkigt. Jag vågar tyvärr inte beställa härifrån igen!

Antwoord van Lampemesteren.se
Lampan är jättefin, ser ut som på bild, även färgen.
Ett litet minus för små bilder på monterigsanvisningen.
Även litet pyssel innan man kan hänga upp lampan.