Sände en trasig vara. Upptäckte inte det förrän jag hunnit sätta upp hyllan. Borra hål i väggen. Slänga kartongerna. Felet syntes inte innan man använde den. Otrevligt och icke hjälpsamt bemötande a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
A Stunning Black Design Classic I am absolutely delighted with my beautiful black Barboy from Lampmästare! This iconic design is a true statement piece. The sleek black finish is so elegan... Toon meer
Det var lätt att beställa och leveransen fungerade utmärkt. Lampan vi beställde kom redan efter några få dagar. Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan... Toon meer
Säker inga fel på själva lamporna, men lådan de kom i var i 2 delar. Ett lock och en underdel satt helt löst så locket( om man får kalla det det) åkte av väldigt enkelt. Hade varit att föredra om det... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Mycket svårt (omöjligt) att sätta den upp på taket = Det blev ingen ny taklampa för oss:(

Antwoord van Lampemesteren.se
Det är inte mycket service ni kan erbjuda då ni inte kan skicka en mutter som fattades i försändelsen. Och att behöva skicka hela lampan i retur vilket måste bli mycket dyrare.
Inge

Antwoord van Lampemesteren.se
Jag har vid flera tillfällen försökt att kontakta er angående en retur.
Jag har ringt utan framgång samt skickat e-post, men endast erhållit ett automatiskt svar.
Jag hoppas att vi kan hitta en lösning och att det fortfarande är möjligt att genomföra returen.

Antwoord van Lampemesteren.se
Det har varit strul hela vägen. Först var det ett mikroskopiskt formaliafel som man inte ville reda ut förrän efter påtryckningar. Då försenades beställningen med en vecka. Nu ligger leveransen fast hos PostNord utan möjlighet att få kontakt. Den här ordern kommer väl att skickas tillbaka i retur eftersom jag inte fått någon info om att den finns hos PostNord. Jag är besviken på Lampemesteren. Hoppas att ni kan reda ut den här leveransen. Det känns ganska hopplöst tyvärr.

Antwoord van Lampemesteren.se
Har inte fått min hylla som jag beställt och betalt, har gått över 1,5 månader. Får inga svar via kundtjänst. Har mailat 7-8 gånger utan att få någon respons.

Antwoord van Lampemesteren.se
Urusel kundservice! Köpte en (dyr) lampa som saknade en del (hänge) vid leverans. Första kundtjänstmedarbetaren var väldigt serviceinriktad och sa "vi har den som reservdel så skickar en direkt", om det inte kommit en bekräftelse inom ett par dagar så ring igen.
Medarbetare 2 förklarar att så funkar det inte och första medarbetaren har gjort fel, men de kan erbjuda att returnera lampan och få en ny efter de fått undersöka den (kvadratiskt paket på 1x1x1 m. som behöver skickas på pall).
Uppdaterad 251223: Har fått svar via mail och de skickar en reservdel. Verkar haft otur med kundtjänsten.

Antwoord van Lampemesteren.se
I bought a lamp for almost €600 from Lampemesteren.se as a gift. It arrived broken, and despite several attempts to contact customer service, I received no response at all.
The experience is made worse by misleading marketing — promotions advertised as applying to “almost everything” exclude dozens of brands in the terms and conditions. In addition, the company operates under multiple store names across Europe (e.g. Lampemesteren, Lampenmeister, Lamp24, Lampenwelt), which creates confusion when issues arise.
Expensive product but zero support, poor transparency.
Based on my experience, I strongly recommend avoiding this company.
Jag köpte en lampa för nästan 600 € från Lampemesteren.se som present. Den kom trasig, och trots flera försök att kontakta kundtjänst har jag inte fått något svar alls.
Upplevelsen försämras ytterligare av vilseledande marknadsföring — kampanjer som gäller ”nästan allt” exkluderar ett stort antal varumärken i villkoren. Företaget använder dessutom flera olika butiksnamn i Europa (t.ex. Lampemesteren, Lampenmeister, Lamp24, Lampenwelt), vilket skapar förvirring när problem uppstår.
Dyr produkt men noll kundservice och låg transparens.
Jag kan inte rekommendera detta företag.

Antwoord van Lampemesteren.se
Dålig kundservice. Det tid lång tidningen jag fick svar på mejl. Det varnings tydligt gällande frakten när man skulle välja.

Antwoord van Lampemesteren.se
Problemet var inte Postnord visade det sig. Ni hade packat min ljusskena i ett ENORMT överdimensionerat paket så klagomålet faller tillbaka på Lampmesteren. Mitt utlämningsställe kunde inte ta emot det. Jag fick knappt in det i bilen. Urdåligt och jag ifrågasätter er miljöpåverkan!!

Antwoord van Lampemesteren.se
Snabb leveranstid, återbetalning av debiterad fraktkostnad vid beställning online
Fick fel vara skickad till mig. Krånglig process att skicka tillbaka varan.

Antwoord van Lampemesteren.se
Jag har fortfarande inte fått någon lampa levererad.
När kommer den?
Betyg -1
251215: ingen lampa -2

Antwoord van Lampemesteren.se
Trevlig och fin översikt av produkter och stort urval. allt var egentligen väldigt bra. Tog lite tid med transporten men helt ok för mig. Jag gillar lampan som stämmer väl överens med beskrivning. Det som drog ner hela upplevelsen var att kartongen till produkten förpestade hela min bostad och jag fick astma besvär på natten. Kartongen som produkten kom i var så kontaminerad av tobaksrök så jag blev sjuk av det. Så himla pinsamt, omodernt och respektlöst mot mig som kund att leverera en produkt på detta vis.

Antwoord van Lampemesteren.se
Ni svarar inte på mejl när jag ber om en beskrivning på montering av delar till lampfot Nordlux Omari. Så dåligt!
Kommer inte rekommendera er till någon - snarare varna

Antwoord van Lampemesteren.se
Allt var bra men det som sätter ner betyget är att det tog för lång tid sedan jag beställde lampan tills jag fick den.
Mvh Pia