Na de betaling te hebben voldoen van €1269 dd 16 november 2021, kreeg ik plots op zondag 26-03-2023 alsnog een factuur van de geleverde diensten €495 + €249 inclusief.rente excl BTW. dus €900 wordt h... Toon meer
Bedrijf ingeschakeld voor lekdetectie. Amateuristisch rapport ontvangen dat incompleet is. Het is zo opgesteld dat een verzekering nooit zal uitkeren. Meerdere keren gevraagd het rapport aan te... Toon meer
We hebben sinds paar maanden last van een lek uit de badkamer maat de loodgieter kon helaas niet achterhalen wat nou de oorzaak is tenzij de hele badkamer wordt opengebroken en daar zit ik net op te... Toon meer
Als je wilt dat je spullen bekrast worden in de badkamer moet je dit bedrijf inschakelen. Er wordt tijdens het sloopwerk niks afgedekt en als je dit aangeeft met bewijs houden ze je weken lang aan het... Toon meer
BESTE LEKDETECTIEBEDRIJF VAN NEDERLAND... Met meer dan 5000 opdrachten per jaar en slechts 30 negatieve reviews in al die jaren... BEDNKT VOOR UW VERTROUWEN..... Bel ons en ervaar het zelf!.. Als BESTE lekdetectiebedrijf van Nederland voeren wij jaarlijks meer dan 5000 opdrachten uit, met slechts 30 negatieve beoordelingen gedurende al die jaren. Welkom bij Lekdetectie Expert. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages, zonder daarbij sloop- en breekwerk te verrichten. Met onze kennis, ervaring, opleiding en geavanceerde apparatuur kunnen wij lekkages detecteren, of het nu gaat om daklekkages of lekken in waterleidingen. Wij kunnen rookproeven uitvoeren, tracer gas gebruiken en bieden ook contra-expertise aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor een efficiënte en nauwkeurige opsporing van lekkages. Bel vrijblijvend voor meer informatie. Wij werken voor alle verzekeringen en bedrijven, waaronder Dura Vermeer, Van Wijnen, MVGM, Unibail-Rodamco, maar ook voor particulieren.
Nederland
- www.lekdetectieexpert.nl
Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord
Foute lekdetectie en onbeschofte afhandeling.
Door lekdetectie Expert een lekdetectie laten uitvoeren. Het rapport zou binnen twee dagen komen maar dat werd bijna een week, ondanks tussentijds aandringen.
Naast veel taalfouten en een slordige rapportage stond er ook een andere conclusie in dat eerst mondeling werd gegeven. Op vragen om toelichting werd niet gereageerd. Tijdens laatste poging in een telefoongesprek werd onbeschoft gereageerd,
Uiteindelijk nieuwe lekdetectie laten uitvoeren met andere conclusie maar ook dat de conclusie van Lekdectie expert niet juist kon zijn.
Uiteraard moet je bij dit bedrijf direct betalen voordat je iets van een rapport in handen hebt.