Nooit mijn bestelling ontvangen en hier wel €59,99 voor betaald. Ze hebben mij ooit na het bestellen gevraagd of ik toch geen ander exemplaar wilde van het product, dit wilde ik niet. De optie geld te... Toon meer
Afgelopen dinsdag 3 stoelen besteld. Daarna pas gelezen hoe dit bedrijf werd beoordeeld.. Ik ging nergens van uit, maar de volgende dag werden de 3 stoelen geleverd. Ik had wel zwarte poten besteld,... Toon meer
Lampen besteld 11 maart, nadat de leverdata werd uitgesteld bestelling geannuleerd, bericht gehad dat binnen 14 dagem geld teruggestort werd. 14 dagen zijn inmiddels verstreken noch geld terug ge... Toon meer
Vorig jaar mei een bestelling gedaan, nooit geleverd en ook geen geld terug gehad wegens faillissement. Algemeen bericht van curator ontvangen, 3 maal op gereageerd en nooit iets terug gehad.. S... Toon meer
Vredeweg 46, 1505HH, Zaandam, Nederland
- 0756152422
- info@lil.nl
- www.lil.nl
Niets kopen daar!!!!!
Niets kopen daar!!!!!
Ik ben ook de klos.
Het is een zooitje daar.
Waardeloos bedrijf!!!!
Jammer dat ken geen 0 sterren kan geven. Wat een waardeloos bedrijf! Wacht ondertussen al vanaf april op mijn bestelling. Diverse mails gestuurd en er word nergens op gereageerd. Geld kwijt en nooit meer iets gehoord.
Heel grappig dat jullie een doorstart hebben gemaakt. Lachwekkend gewoon. Super sneu voor de mensen die hier nog wel bestellen, die kunnen fluiten naar hun geld en spullen.
Geen enkele reactie van klantenservice
Er wordt helemaal niet gereageerd op contactverzoeken via mail, website. En je kunt ze ook niet bellen. Erg klant onvriendelijk en eigen gewoon onbeschoft dit.
slecht slecht slecht nooit meer zal ik…
slecht slecht slecht nooit meer zal ik hier bestellen. Moest 30x bellen en 100x e-mailen om mijn geld terug te krijgen... duurde zowat 3 maanden..
Op welke manier kunnen wij contact…
Op welke manier kunnen wij contact opnemen met uw klantenservice? Het telefoonnummer is buiten gebruik. Wij willen graag weten waar onze bestelling is gebleven.
geluk
12 april hier een design tafel besteld(goedkoper dan andere sites) en volgende dag had ik hem al thuis. Nu wou ik weer wat bestellen en ik zie de ze failliet zijn verklaard. Na het lezen van al de reviews heb ik echt enorm geluk gehad.
Producten besteld maar vanwege een…
Producten besteld maar vanwege een extreem lange levertijd uiteindelijk maar geannuleerd. Ik zou binnen 14 dagen mijn geld retour ontvangen. Zowel per telefoon als per e-mail meerdere keren bevestigd. Geen geld retour ontvangen binnen dit termijn en n.a.v. mijn e-mail vorige week hierover het bericht dat ze faillissement hebben. Kortom, bijna 500 euro kwijt! Wat een schandalig bedrijf. Met opzet elke keer uitgesteld en uiteindelijk faillisement aanvragen, klinkt als gevalletje mismanagement en bewuste oplichting. En erg bijzonder dat je als consument hier niet voor beschermd bent. Ik hoop dat het fijne hiervan wordt uitgezocht en de gedupeerden (ik zie dat ik niet de enige ben) hun geld retour ontvangen.
op 18/10 heel wat producten gekocht en…
op 18/10 heel wat producten gekocht en betaald. De helft had ik in Maart nog steeds niet ontvangen, na contactname....30 minuten wachttijd die artikelen die ik besteld had geannuleerd en ze gingen mij binnen de 3(2weken zeiden ze niet), weken terugbetalen.
Begin April mailtje gestuurd, dan krijg je antwoord dat ze het rekeningnummer van mij niet hadden....wat dikke zeveris, heb die wel 3 keer doorgegegeven. Nu faillissement en een hele hoop geld kwijt......1025€
Student is 550 euro kwijt. Oplichters.
In maart bij LiL.nl een set bijzettafels besteld van 280 euro, na heel lang denken en sparen. Echter heb ik deze bestelling geannuleerd en opnieuw besteld wegens een verandering van kortingscode (10 euro naar 10%). Dit was geen probleem en ik zou mijn geld binnen 14 dagen teruggestoneerd krijgen. Met die gedachte mijn spaargeld aangesproken en de set opnieuw gekocht. Nu, meer dan een maand verder, geen bijzettafels en geen geld. Dit grapje heeft me 550 euro gekost, terwijl ik als student maar een maandinkomen heb van 200 euro....
Wat een verschrikkelijk bedrijf !!
9 Maart een bestelling geplaatst van salontafels, 27 maart geleverd. Het product was zwaar beschadigd en niet goed afgewerkt. Product retour moeten zenden. Telefonisch contact gehad en de keuze was : 50 % korting of het geld retour. Wij kozen voor het crediteren van het geld.
Vele mailcontacten verder en geen reactie, geen geld op onze rekening. Wanneer je belt sta je 25 min. in de wacht met nog 9 wachtenden voor u.
Inmiddels vernomen dat het bedrijf failliet is. M.a.w. wij kunnen fluiten naar onze centen ?
Geld niet terug
27feb gekocht- 208 euro betaald
Tot op heden niks ontvangen
Bestelling uiteindelijk Geannuleerd maar ook geen geld terug gekregen
Nu inmiddels failliet
Failliet.. tis jullie gegund maar wij willen ons geld terug!!
Failliet.. tis jullie gegund maar wij willen ons geld terug!! Welke curator gaat hier over?
Dit zagen we al aankomen.. helaas zijn wij ook slachtoffers van dit #%#^&@%##^@!! bedrijf. Meubels besteld en betaald maar de order werd continu uitgesteld zonder op de hoogte te worden gebracht (!). Op de mailtjes werd niet gereageerd en telefonisch in contact komen was bijna onmogelijk. Eenmaal in contact zwaar asociaal behandeld en afgescheept door de medewerkers. Uiteindelijk hebben we na dit algehele proces van 2 maanden de order geannuleerd. Uiteraard wachten wij nog op ons geld dat zogenaamd binnen 14 werkdagen terug gestort zou worden. Not! Gisteren kregen we een e-mail dat lil.nl faillisement aanvraagt. Top dit. Naar het geld kunnen we nu zeker wel fluiten? Het geld waar wij keihard voor werken zodat we met moeite ons appartementje leuk kunnen inrichten.. Graag willen wij weten welke curator over deze zaak gaat en hoe wij hem of haar kunnen bereiken. Dit hoort namelijk vrijwel altijd vermeld te staan in de faillissementsaankondiging in de media en op de website en dat is hier uiteraard niet het geval!
PS Rob Muntz wat een prachtig toneelstukje bij Radar! Loser!
stoelen vooruit betaald, nu failliet. Wat nu?
Een maand geleden stoelen besteld voor €970, vooruit betaald (was enige optie). Nu krijg ik mailtje dat ze faillissement aanvragen... Ik vermoed dat ik nooit nog een euro terugzie? Heeft er iemand een idee hoe je bij die curator terecht kan of welke stap ik nu kan zetten?
Hierzo helaas hetzelfde verhaal
Hierzo helaas hetzelfde verhaal
Op mijn mail wordt niet gereageerd en telefonisch wordt er beloofd terug gebeld te worden
Ben echt benieuwd of ik mijn geld van het niet geleverde artikel nog terug ontvang
bestelling geplaatst op 15/04...geen nieuws meer
Hier ook,hetzelfde scenario
bestelling geplaatst en betaald....geen nieuws meer...
geen antwoord op mails
mocht het niet week van 23 april geleverd worden-> geld terug aub
ik heb die stoelen NU nodig
graag een reactie aub
Bijna 2mnd geleden eetkamerstoelen…
Bijna 2mnd geleden eetkamerstoelen besteld en BETAALD😣Veel gemaild en gebeld,sorry Mevrouw we hebben de levertijd te krap geschat!!!!!! Nu maar kijken hoe ik mijn geld terug krijg,SCHOOIERS
Faillissement is aangevraagd
Helaas wij hebben ook hetzelfde meegemaakt. Op de website staat inmiddels dat ze hun eigen faillissement hebben aangevraagd!
Verschrikkelijke winkel!
Verschrikkelijke winkel!! Nu al ruim een maand aan het wachten op mijn artikel, geen contact mogelijk, wordt niet gereageerd op email en/of telefoon (elke keer na een uur in de wacht opgehangen). Voel me genoodzaakt om gerechtelijke stappen te aan ondernemen nu...
BESTEL NIET!
BESTEL NIET!
Had ik dit maar eerder geweten en naar de reviews gecheckt! Eetkamerstoelen besteld en eettafel. Eettafel nog steeds niet binnen en de kleur van de stoelen helemaal verkeerd geleverd! Daarnaast wilde de post bezorgen het pakketje niet naar boven afleveren.... Ik bel dit bedrijf elke dag, en wacht elke dag 1 uur aan de lijn! NIET TE GELOVEN! I want my money back!!! NOOIT MEER HIER BESTELLEN
Afschuwelijke winkel
Meer dan een maand geleden wat besteld en nog steeds niet geleverd gekregen. Waardeloze shop en mails worden niet beantwoord. Ik koop hier nooit meer iets en wil iedereen aanraden hier ook nooit iets te bestellen. Het is te hopen dat dit bedrijf snel failliet gaat zodat niet nog meer mensen gedupeerd worden.