MAC Cosmetics Reviews 1.330

TrustScore 2 uit 5

2,0

Ik kocht direct bij Mac Cosmetics NL online. Het enige positieve wat ik daar over te zeggen heb is dat er leuke samples bijgeleverd worden. De service is waardeloos. De klantenservice zou zo ni... Toon meer

Het personeel was vriendelijk, heeft ons goed geholpen en deskundig advies verleend 😊👍

Ik heb vanuit de ''Goobye'' selectie een aantal producten aangeschaft met 50% korting. Ik ontving het pakket: 1 artikel miste en ik heb hier geen bericht over ontvangen. Ik checkte of dit nog wel op v... Toon meer

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ben heel erg teleurgesteld

Ben heel erg teleurgesteld. Ben al meer dan een half jaar bezig met een setting spray. Als ik ermee spray komt er superveel en dikke stralen uit Mac stuurt me naar douglas & douglas stuurt me naar Mac ik wordt dus van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels heeft Mac de verpakking aangepast met een andere spuitkop niet voor niks neem ik aan. Niemand die mijn fles omruilt of me het geld terug geeft staat hier nu nieuw in de kast. En dat als vaste klant van douglas & Mac. Heel erg zonde!!!

10 februari 2026

Komen beloftes niet na

Producten besteld tijdens 11/11 deals. Opgehaald bij een afhaalpunt. Producten miste in mijn pakket. Contact opgenomen met de klantenservice. Leek alsof ik met ai sprak. Vervolgens werd er vermeld dat ik mijn geld terug zou krijgen. We zijn inmiddels 10 dagen verder en tot heden nog steeds geen terugbetaling ontvangen!

17 november 2025

Missend product en geen contact te krijgen...

Vorige week een bestelling geplaatst, gisteren binnen, maar er miste een product. Klantenservice is dramatisch: uren wachten in de chat en als je niet binnen 15 minuten reageert, sluiten ze ’m. Ik heb al vier nieuwe chats moeten openen, steeds weer meer dan een uur wachten, zonder resultaat.
Toen maar gebeld. Kreeg een Engelssprekende medewerker terwijl ik voor Nederlands had gekozen. Blijkt dat het ontbrekende product out of stock is, daarom niet geleverd. Ik krijg mijn geld terug zeggen ze, maar geen enkele bevestigingsmail over een out of stock of dat ik mijn geld terug krijg. Ze “doen niet aan” bevestigingen. Als ik mijn geld er over twee weken niet is, moet ik zelf weer bellen. Geen excuses, niks.
Ik baal hier enorm van. Nooit meer bestellen hier.

19 november 2025

Webshop

Online kan ik moeilijk iets bestellen. De site loopt elke keer vast. Of laadtniet. Heel irritant wNt naar de winkel gaan heb ik geen tijd. Zo verliezen jullie klanten.

8 november 2025

Niet door te komen die website

Sinds 2 jaar kijk ik elk uit naar het moment: singles day !
Vandaag echter heb ik ruim 12 uur ( op en af) naar een wachtrij zitten kijken. Het is me niet 1x gelukt om in de "winkel" te komen...hoe lang ik ook gewacht heb.
Op de Duitse site hetzelfde, Frankrijk had echter geen probleem, maar ja, daar kan ik niet bestellen!

Waardeloos!

7 november 2025

MAC COSMETICS WAARDELOOS!

Vandaag is de site drukker bezocht als anders, kan gebeuren... Helaas gedurende de dag al 4x eruit gegooid net voor het afrekenen...
Dan weer wachten in de wachtrij om de website te mogen bezoeken. Drama!
Keer op keer...

Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, van service is weinig sprake, maar dan weten jullie waarover het gaat. Met een beetje mazzel krijg je een Nederlands sprekende iemand, maar de voornamelijke antwoorden zijn; dat ze zelf ook last hebben van het probleem, niet verder kunnen helpen, verder niks kunnen doen. Heel bijzonder, dit heb ik nog nooit meegemaakt..

De andere reviews liegen er overigens ook niet om, dus bij MAC eerder regel dan uitzondering... Echt bagger!

Kom met een gepaste en nette oplossing, help de klant, schrijf het op, help mee de order plaatsen, het meedenken en adviseren zit er niet in en moet nog worden uitgevonden, denk ik? Echt slecht!

1 ster, maar zeker dubbel verdiend!

7 november 2025

Slechtste klantendienst ooit!!!!!

Slechtste klantendienst ooit!!!!!
Een product gekocht via de officiële website en komt beschadigd toe, waardoor ik het niet kan gebruiken. Na ettelijke pogingen om een nieuw (niet beschadigd) product te verkrijgen, blijven ze beweren mijn bestelling niet terug te vinden. Ze doen precies alsof ik dom ben…ik heb nergens anders besteld. Na jaren gebruik te maken van deze producten, ga ik mij wenden tot een ander merk, waar ze wel normaal kunnen doen en hun klanten eerlijk kunnen behandelen.

10 oktober 2024

De ergste klantenservice die ik ooit…

De ergste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb met Singles day producten gekocht waarvan ik twee items wilde retourneren. Het retourlabel in de mail opende niet, waardoor ik in het hol van de leeuw moest kruipen, namelijk de klantenservice benaderen. Ik kreeg die (vrij)dag via de chat te horen dat ik het retourlabel zaterdag kon ontvangen. Natuurlijk vond ik dit ook raar, maargoed prima. Maandag had ik nog niks, na een paar keer weer contact met ze op te nemen kreeg ik, na contact met twee verschillende medewerkers, het retourlabel. Uiteindelijk besloot ik na dat gezeik om 6/7 items terug te sturen ipv 2/7 items. Retour gestuurd, inmiddels zijn we een maand verder en heb ik weer een aantal verschillende medewerkers gesproken. ‘’Het duurt door een storing wat langer, houd rekening met 5-15 werkdagen’’ blablabla. Ik heb nog steeds geen geld terug. Ik koop hier never nooit iets meer.

13 december 2024

Your satisfaction is important to us and we'd like to help.​​

Please email us at consumercare-soc@gcc.maccosmetics.com with "Trustpilot" in the subject line. Kindly include details about your experience that would allow us to assist. We look forward to serving you. ​​

- MAC Cosmetics Online

Hele slechte customer experience!

3 items besteld tijdens een sale. 1 item ontbrak maar was wel in rekening gebracht. Bleek dat deze op was en dat het door een systeem fout niet goed was gegaan. Geen notificatie gekregen vanuit Mac, moest hier zelf achteraan. Na meerdere "systeemfouten" eindelijk terug betaling in werking gezet en ruim 3.5 week later pas mijn geld terug nadat mij beloofd werd dat het echt maar 7 dagen zou duren. Toen echt maar 10, nog heel even wachten en "noteer mijn naam maar, ik verzeker u dat het goed komt". Na weer geen terug betaling werd mij verteld dat het nog wel 14 dagen kon duren. Ook meerdere keren gevraagd om uitleg waarom het product dat niet geleverd kon worden wel gewoon in rekening is gebracht en waarom ik hier geen bericht over heb gekregen, geen reactie. Zo ga je niet met klanten om! Is iets op, dat kan gebeuren. Bericht de klant en zorg dat je of het geld niet afschrijft, of zorg voor een snelle terugbetaling. Nooit meer!

EDIT: er is mij op 7 dec gevraagd een mail te sturen om te kijken hoe ik verder geholpen kan worden. Geen reactie ontvangen.

23 dec '24: eindelijk reactie nadat ik 4x heb moeten mailen. Mijn bericht was niet op de normale mail binnen gekomen dus het duurde langer. Ik heb het email adres dat MAC opgegeven heeft gebruikt. En surprise surprise - geen passenger oplossing. Een kortingscode die VEEL lager is dat mij in eerste instantie aangeboden is. Er is dus niet gekeken naar de case. Nooit meer!

6 december 2024

- MAC Cosmetics Online

Nog steeds mijn geld niet terug…

Nog steeds mijn geld niet terug gekregen voor een artikel dat ik niet heb ontvangen. Klantenservice is heel erg slecht. Ze blijven liegen en sturen mijn geld niet yerug dat ze mij wel beloofd hebben. Probleem niet opgelost

4 december 2024

- MAC Cosmetics Online

“Kan me niet schelen waar je pakket is”

Met singles day maar 1 deel van mn pakketje binnen. Na meerdere keren contact opnemen met klanten service UPS gebeld. UPS zegt contact op te nemen met MAC.

De medewerker was zo onbeschoft, begon te klagen over ups en dat het niet hun schuld is waarop ik zei het is ok ik wil alleen graag mijn pakket. Meneer bleef klagen en zeuren dat het belachelijk was dat ik pas na een maand contact op nam wat dus niet zo is ik werd telkens geweigerd.

Toen ik hem vroeg zijn mening achterwege te laten zei hij het kan me niet schelen waar je pakket is en hing op

Nog nooit zulke slechte service gehad. Vreselijke man ook. Zeer onbeschoft

Daarnaast ook gewoon slecht geregeld dat door hun fout je je items niet hebt voor de sale prijs, maar je geld terug krijgt heel slecht

4 december 2024

- MAC Cosmetics Online

Klantonvriendelijk en een slechtwerkende website

Het is onmogelijk om hier iets te kopen. Twee keer geprobeerd en twee keer gaat er iets niet goed. Mijn betaling komt natuurlijk wel gewoon door maar de producten die ik heb besteld niet. Vervolgens is het onmogelijk om dan daarna toch nog de bestelde producten opgestuurd te krijgen door contact op te nemen met de klantenservice, dat kan door 'technische redenen' niet. Dan is het weer dagen wachten totdat je je geld terug krijgt. Waarom kan dit niet beter? Je verwacht toch meer van zo'n groot en bekend bedrijf. Zwaar teleurstellend. Zoals velen hier al zeggen, bestel hier vooral niet! Schijnbaar kunnen ze het zich veroorloven om zo met hun klanten om te gaan.

29 november 2024

Bijzonder slechte service

Ik heb tijdens single’s day 4 producten besteld met flinke korting, al deze producten waren op voorraad tijdens het bestellen. Toen ik na 2 weken eindelijk mijn pakket kreeg, zaten er maar 2 producten in. Ik heb nooit bericht gekregen dat de andere producten niet opgestuurd zouden worden. Ik moest zelf naar de klantenservice, waar ze me meteen zeiden dat producten niet nagestuurd worden en dat ik alleen mijn geld kan terugkrijgen. Op de vraag of ik mijn producten voor dezelfde prijs kon na bestellen, kreeg ik als antwoord dat ze me 20% korting konden geven, wat niet in de buurt komt van de korting waarmee ik heb besteld. Ik heb de klantenservice gemaild en nooit reactie gekregen. De producten zijn kwalitatief, alleen bijzonder slecht dat je niet ze niet krijgt als je ze besteld.

20 november 2024

- MAC Cosmetics Online

Slechte service en geen wettelijke rechten

Een van de artikelen die ik tijdens singles day besteld heb is beschadigd of eigenlijk gewoon kapot. Ik heb dit gelijk via whatssapp gemeld met foto/filmpje als bewijs. Nu 5 dagen later bellen en whatsappen krijg ik geen contact met de klantenservice. Er wordt niet gereageerd op herhaaldelijke berichten via whatsapp en via telefoon sta je heel lang in de wacht.
Sorry, maar dit vind ik schandalig, ik ben diep teleurgesteld.
UPDATE:
Eindelijk na 6 dagen een reactie van de klantenservice via WhatsApp. En mijn kapotte product wordt niet vervangen zoals ik had verzocht en MAC in principe wettelijk verplicht is. Ik krijg mijn geld terug en een kortingsbon
van 30% terwijl ik aangeef dat ik liever heb dat het product vervangen wordt. Naast slechte service tegenwoordig, heb je als klant blijkbaar geen wettelijke rechten bij MAC.

18 november 2024

Geen ster waard

Geen ster waard! Heb tijdens de singles day actie verschillende producten besteld. Nog steeds geen pakketje ontvangen en als ik contact op neem met de klantenservice krijg ik te horen dat sommige producten niet meer beschikbaar zijn en ik dus niet ga ontvangen. Dit terwijl mijn zus later dan mij besteld heeft en de producten wel ontvangen heeft…. Wanneer ik de klantenservice contacteer krijg ik het antwoord: ‘het product is niet in stock, daar kan ik niks aan veranderen’. Als de reacties lees ben ik duidelijk niet de enige die dit aan de hand heeft. Wat een schande dat je als merk een actie organiseert die je niet eens kan nakomen. En wie is de dupe? De trouwe klanten…

18 november 2024

Items niet geleverd

Ik bestelde vier items voor Singles Day, maar twee ontbraken. Wat ik bijzonder vind, is dat het bedrijf, ondanks dat de producten op voorraad waren (en nu nog steeds zijn), geen mogelijkheid bood om de items alsnog te verzenden. De klantenservice was helaas niet behulpzaam en verwees me alleen door naar de optie om de producten voor de volle prijs opnieuw te bestellen.

Dit was extra frustrerend, omdat ik altijd goede ervaringen had met dit bedrijf, zowel online als in de winkel. Het gebrek aan flexibiliteit of tegemoetkoming in een situatie die redelijkerwijs opgelost had kunnen worden, is dan ook meer dan teleurstellend.

17 november 2024

- MAC Cosmetics Online

ik had vroeg in de ochtend op singles…

ik had vroeg in de ochtend op singles day 7 dingen besteld wat ik erop naar keek, ik heb 2 weken lang zitten wachten totdat mijn bestelling überhaupt werd klaargemaakt om opgestuurd te worden. net krijg ik een mail met dat mijn bestelling geannuleerd is? wat voor grap is dit MAC? en nog een onbeleefde klantenservice erbij, dit ben ik absoluut niet gewend van hun.

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Ook ik bestelde meerdere dingen tijdens singles day,alles stond gewoon op voorraad tijdens bestellen. Na een week radio stilte zelf contact opgenomen met klantenservice.alles was in orde zeiden ze. Tot ik vandaag opeens een mail krijg dat iets geannuleerd is vanwege niet in het magazijn aanwezig, de hele order of een gedeelte? Waarom een actie starten die je als bedrijf niet waard kan maken en de klant de dupe wordt omdat ze geen andere oplossing aanbieden en ze het uit het niks annuleren.

- MAC Cosmetics Online

Organiseer geen acties die je niet kunt waarmaken

Voor singles day een bestelling gedaan, een hele week gewacht om nu via mail teweten te komen dat ze de artikelen niet op voorraad hebben. Waarom maken jullie mensen blij voor niks?

- MAC Cosmetics Online

Slechte service en onbeleefde klantenservice

Ik heb op 8/11/24 's morgens vroeg al besteld vanwege Singles Day. Op 12/11 krijg ik ineens bericht dat mijn bestelling geannuleerd is. Een deel van de bestelling heb ik wel ontvangen, maar een ander deel niet. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik letterlijk te horen: "De product ontvangt u helaas niet daar kan ik niks aan veranderen." Echt belachelijke service. Totaal niet bereid om te helpen of een oplossing te zoeken. Ze kunnen niet waarmaken wat ze beloven.

14 november 2024