Producten besteld tijdens 11/11 deals. Opgehaald bij een afhaalpunt. Producten miste in mijn pakket. Contact opgenomen met de klantenservice. Leek alsof ik met ai sprak. Vervolgens werd er vermeld dat... Toon meer
Ik kocht direct bij Mac Cosmetics NL online. Het enige positieve wat ik daar over te zeggen heb is dat er leuke samples bijgeleverd worden. De service is waardeloos. De klantenservice zou zo ni... Toon meer
Vorige week een bestelling geplaatst, gisteren binnen, maar er miste een product. Klantenservice is dramatisch: uren wachten in de chat en als je niet binnen 15 minuten reageert, sluiten ze ’m. Ik h... Toon meer
Het personeel was vriendelijk, heeft ons goed geholpen en deskundig advies verleend 😊👍
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechtste klantenservice die ik ooit…
Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt, had het niet verwacht van zo’n groot bedrijf. Bestelling geplaatst en week later ontvangen. Bij de bestelling ontbrak toen een product. Ik heb toen 3 dagen lang achter elkaar gebeld en 3 x een half uur in de wacht gestaan en gelijk een mail gestuurd. Wonder boven wonder werd er na de 4de keer een half uur in de wacht te hebben gestaan opgenomen en toen zei mevrouw dat het product niet meer op voorraad was en het er daarom niet bij zat. Moet ik ruiken dat het product niet meer voorradig was en daarom ontbrak? Niet eens een mail gehad of iets waarin dit stond. Toen ik zei oh ik heb daar geen bericht over gehad, gaf ze een heel raar antwoord, met andere woorden dat ze daar geen tijd voor hebben en het niks boeit. Als ze het geld uit zich zelf hadden terug gestort kon ik snappen waarom het product ontbrak, maar niet eens dat. Ik kreeg pas mijn geld terug gestort nadat ik had gebeld. Je moet zelf steeds achter de klantenservice aanlopen omdat ze zelf niet laten weten dat iets niet meer op voorraad is en gewoon de klant niet op de hoogte brengen in de hoop dat de klant het gewoon laat zitten zodat ze het geld lekker kunnen houden.
Pakketje eerder ontvangen dan verwacht
Ondanks black friday heb ik de bestelling op tijd binnen gekregen! Ik had de bestelling donderdag geplaatst en ontving een mail van de leverancier dat het pakketje woensdag pas geleverd zou worden. Uiteindelijk heb ik het pakketje al twee dagen eerder mogen ontvangen. Heel fijn!
Het merk zelf is fantastisch
Het merk zelf is fantastisch. Net als de hulp in de winkel. Helaas zijn ze online amper tot niet te bereiken. Je moet dus altijd fysiek naar de winkel voor advies
Redelijk tevreden
Op National Lipstick Day had ik een order geplaatst. Na het bestellen op de website, las ik pas de (vele negatieve) reviews. Gelukkig kreeg ik dezelfde dag een mail dat m'n pakket verstuurd was. Ook kreeg ik een mail en sms van UPS. Alleen m'n gratis mini sample ontbrak. De gratis lipstick heb ik gelukkig wel ontvangen.
Een heel slecht servicesysteem
Wat een slechte service van MAC Cosmetics/Estee Lauder BV. De eerste keer dat ik bestelde (voor over de 150 euro), waren de dag erna (had de bestelling dus ook nog niet eens binnen) alles 25% korting, dus ik had een mail gestuurd of dit alsnog verrekend kon worden. Geen reactie (ook nooit gehad ook), dan maar bellen. Op internet stond dat de klantenservice tot 18.00 uur bereikbaar was, maar toen ik belde (dus voor deze tijd) kreeg ik al een bandje dat ze maar tot 16.00 uur oid bereikbaar waren. Ik heb toen de volgende dag nogmaals maar gebeld en de klantenservicemedewerkster gaf aan dat ze het bedrag niet konden verrekenen, dus dat ik het dan alleen maar terug kon sturen. Zo gezegd, zo gedaan, maar helaas was toen die 25% kortingsactie al voorbij.
Daarna gewacht tot er weer een actie was (aangezien ik met mijn huidige producten nog wel even vooruit kon) en na een aantal weken was de actie van 25% er weer. Ik weer van alles besteld ( voor rond de 140 a 150 euro) en ik zou er een sample bij krijgen (een mini mascara van de mascara die ik had besteld). Zojuist kwam het pakket binnen, maar dan zonder die mini mascara (als ik dat had geweten had ik namelijk nog een extra mascara besteld). Het stond ook niet op de order bon, maar het stond wel op de order die ik in mijn mail had gekregen. Geen sorry het is uitverkocht, ze doen er een andere sample bij, of iets van je krijgt bij je volgende bestelling alsnog de mini mascara, nee helemaal niets.
Dus ik bel naar de klantenservice. Na ongeveer 20 minuten (een vreselijk druk deuntje te hebben gehoord) kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon en kreeg ik het verhaal dat het uitverkocht was en dat ze er niets aan kon doen. De website geeft dat niet aan blabla heel verhaal.. Ik denk dat ze beter kunnen investeren in een goed werkend systeem, zodat iedereen ook krijgt wat er gezegd wordt wat ze krijgen. En ook dat als ze dan promoties hebben en een klant heeft net daarvoor besteld, dat dit alsnog verrekend zou kunnen worden als hier om gevraagd wordt.
Ik vind het een principe kwestie geworden en heb gevraagd om een retoursticker om de producten te retourneren.
Ze hebben aan de ene kant mooie producten, maar de service is echt bagger.
Bestelling afgeschreven maar niet ontvangen
Ik heb twee weken geleden een lippenstift besteld, het bedrag is direct afgeschreven maar ik heb geen ontvangstbevestiging ontvangen. Na een week heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice, maar hier ook niks op teruggehoord. Vervolgens naar een fysieke MAC-winkel gegaan, maar daar gaven ze aan dat zij niks met de webshop te maken hebben. Vandaag heb ik een aantal keren geprobeerd te bellen, maar na een lange introductie wordt de verbinding steeds verbroken.
Ik heb nu 19,50 euro betaald voor een product wat ik niet heb ontvangen. Ik kan dit niet anders formuleren dan dat het om diefstal gaat, tenzij ik het product (of het geld) alsnog ontvang.
Bestelling niet ontvangen
Op BlackFriday een bestelling geplaatst met het idee dat het best even wat langer kon duren gezien het een drukke periode is met kerst. Echter ben ik nu 17 dagen verder en heb ik nog geen verzendbevestiging ontvangen. Ik heb twee keer een e-mail gestuurd, maar dat heeft geen zin want deze worden toch niet beantwoord en ik heb 5 dagen geleden naar de klantenservice gebeld. Na een minuut of 20 gewacht te hebben kreeg ik ein-de-lijk een medewerker aan de lijn. Deze medewerker wist mij te vertellen dat het door een technische storing wat langer kon duren. Ondertussen zijn wij 5 dagen verder en nog steeds niks!
Geen telefonisch contact mogelijk en geen respons op mail. Waar blijft mijn bestelling?
Inmiddels 5x gebeld en elke keer na 10 minuten wachten wordt de verbinding verbroken. Geen telefonisch contact mogelijk. Dan maar via de mail. Ook helaas na 2 mails en ook een contactformulier van de site ingevuld te hebben, geen reactie.
Voor een flink bedrag besteld maar na 2 weken nog niets ontvangen. De vraag is simpel, wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?
Nee bestel nooit meer bij Mac online. Geweldige producten maar niemand kunnen bereiken en ook geen respons op mails dat had ik beslist niet verwacht van dit bedrijf.
Ik heb een bestelling gedaan bij maccosmetics.nl
Ik heb een bestelling gedaan bij Mac. En na de 4de dag zag ik geen verandering op de site.. ( bestelling in process) of zo stond op de site. Ik ging op internet kijken naar de revieuws van anderen op deze site en die zijn best negatief. Dus ik werd helemaal gek. En dacht oh neeeeee mijn geld kwijt😥 dus ik belde en belde en niets!. Ik stuurde een boze email en zei ik wil mijn bestelling of geld terug..
Ik ging nogmaals bellen en toen kreeg ik iemand aan de telefoon en zij vertelde dat de reden waarom mijn bestelling nog niet verzonden was is omdat ze de sample die ik cadeau moest krijgen op was. En ze waren aan het wachten tot dat deze weer op vooraad was. 😊 ik zei laat die sample maar zitten en binnen 2 dagen was mijn bestelling netjes en compleet bezorgd!!...ik schaamde me heel erg dat ik zo reageerde. Dus van mij mag MAC COSMETICS 5 stars. En mijn excuses👍
Klantenservice mevrouw is zeer goed…
Klantenservice mevrouw is zeer goed wauw! Helpt je met alles en onderzoekt alles meteen en belt je terug zeer fijn dit !
Reageert niet op mails, wacht al twee maanden op mijn bestelling.
Producten zijn fijn maar web site is… zeeerrr slecht.
Producten zijn fijn maar web site is waardeloos. Tot 2x toe bestelling niet doorgekomen, betaling overigens wel. Geld na weken pas terug geboekt.
Geen retourlabel na twee weken
Zeer slechte internet shop. Na 2 weken nog steeds geen retourlabel ontvangen om te retourneren. Koop hier niets. Als je iets wil terugbrengen duurt dat een eeuwigheid. Als je al je geld retour krijgt.
Jammer dat zo n bedrijf als MAC zulke slechte service biedt. Enorme teleurstelling
waardeloose site
waardeloose site! ik heb halve dag verspild om daar te registreren, en dat is me NIET GELUKT! het blijft eindeloos draaien en vervolgens geeft je de foutcode.
Tot aankoop is helemaal niet gekomen, want met zo een site... haha, ik kan prima zonder hun producten leven, als ze het niet willen verkopen!