Producten besteld tijdens 11/11 deals. Opgehaald bij een afhaalpunt. Producten miste in mijn pakket. Contact opgenomen met de klantenservice. Leek alsof ik met ai sprak. Vervolgens werd er vermeld dat... Toon meer
Ik kocht direct bij Mac Cosmetics NL online. Het enige positieve wat ik daar over te zeggen heb is dat er leuke samples bijgeleverd worden. De service is waardeloos. De klantenservice zou zo ni... Toon meer
Vorige week een bestelling geplaatst, gisteren binnen, maar er miste een product. Klantenservice is dramatisch: uren wachten in de chat en als je niet binnen 15 minuten reageert, sluiten ze ’m. Ik h... Toon meer
Het personeel was vriendelijk, heeft ons goed geholpen en deskundig advies verleend 😊👍
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hele slechte ervaring.
Hele slechte ervaring.
Had 3 eyeliners bij de MAC gekocht met 50% korting, van 1 eyeliner werkte het draai element niet om de potlood stift omhoog te krijgen. Ik heb dit gemaild naar de klanten service van MAC, moest foto’s sturen, heb ik gedaan. Ik wilde graag een nieuwe eyeliner en de kapotte retour. Dit kon niet, ze stortten het geld terug en ik kreeg als service een code voor 40% korting op de volgende bestelling. Ik heb terug gemaild, dat ik geen geld terug wilde maar dat ik graag een nieuwe eyeliner wilde en de kapotte retour. Dit kon niet!
Ik antwoordde nog dat ik 50% korting op die eyeliner had en als ik die nu opnieuw zou bestellen maar 40% korting als service van ze zou krijgen en dan ook nog de verzendkosten erbij.
Dat is veel duurder uit ben....
Ik vind dit een hele slechte service van MAC. Ga nu elders een eyeliner bestellen....
Tevreden!
Na het lezen van alle slechte beoordelingen was ik er bang voor dat er zeker met twee van mijn drie bestellingen iets mis zou gaan maar nee hoor! Ik heb alles heel netjes verpakt en snel thuisgestuurd gekregen. Ik ben tevreden.
Niet de volle vijf sterren gegeven omdat de optie voor het selecteren van een sample niet werkt op de website en ik deze dus ook niet ontvangen heb, beetje jammer.
Ik wacht al 2 maanden op mijn bestelling/geen contact mogelijk
Ik heb een bestelling geplaatst op 30 november 2020. BIJNA 2 MAANDEN LATER HEB IK NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN! Mailen heeft geen zin, wordt niet beantwoord. Bellen heeft geen zin, wordt niet opgenomen!!! Ik lees zojuist heel veel shit-reviews over Mac Cosmetics. MAC IS LEKKER AAN HET CASHEN MAAR VERSTUREN HO MAAR! Zo te zien ben ik een van de vele gedupeerden. MAC onderneem actie en stuur de bestelling waar ik voor betaald heb. En wees minstens zo BELEEFD om klanten telefonisch te woord te staan of de mails te beantwoorden.
Klantenservice is om te huilen
De klantenservice van Mac is om te huilen. Ik kwam er meteen na het bestellen achter dat ik per ongeluk een verkeerde kleur had besteld, dus Mac gemaild of de bestelling gecanceld kon worden. Geen antwoord, wel een pakketje in de bus een aantal dagen later. Vervolgens twee keer drie kwartier tevergeefs bij de klantenservice in de wacht gehangen om een retourlabel aan te vragen (welk bedrijf stuurt er anno 2020 geen retourlabel mee met een pakketje?) en daarna nog maar een mail gestuurd. Op beide mails nooit een reactie gehad. Bij de derde poging eindelijk iemand aan de lijn gekregen, die in eerste instantie stelde dat ik niet meer kon retourneren omdat de termijn van 14 dagen voorbij was. Toen brak m'n klomp. Uiteindelijk toch een retourlabel gekregen nadat ze mijn mails in het systeem had teruggevonden. Het zal mij benieuwen of ik m'n geld ook werkelijk terugkrijg.
26 december besteld en betaald
26 december besteld en betaald. Nooit een orderbevestiging of mijn bestelling ontvangen. Mac is onbereikbaar. Oplichting!
Opgelicht & slechtste klantenservice
Midden november een bestelling geplaatst en het geld was ook direct van mijn rekening af. Maar ik heb nooit een orderbevestiging gekregen en de bestelling is niet terug te vinden op mijn MAC account. Heb dan ook nog na ruim 1,5 maand nog steeds niks thuis ontvangen. De klantenservice is NERGENS te bereiken; chat op de website is een bot, geen enkele reactie op mijn mailtjes gekregen en aan de telefoon laten ze je uren in de wacht staan om vervolgens op te hangen. Verschrikkelijke service, en dat voor zo'n groot en (wat ik dacht) professioneel bedrijf. Alles geprobeerd om mijn producten of geld terug te krijgen, maar niks werkt, erg frustrerend. Bestel je producten bij Douglas of een ander merk. Ik ga zelf nooit meer bij MAC bestellen!
Nog steeds geen retourlabel...
Je krijgt met geen mogelijkheid de klantenservice te pakken..enkel via de chat maar zelfs dan krijg je geen retourlabel opgestuurd...Ik wacht nu al 2 weken.
Slechte klantenservice, na 5 weken nog geen reactie
Drie producten besteld waarvan ik er één wil retourneren. Helaas zit er geen retourlabel in de doos en deze is ook niet te vinden op de website. Ik heb dus de gechat met de klantenservice op de website, maar ik moest ze per se mailen om een retourlabel aan te vragen. Heb ik gedaan, 5 weken geleden. Nog steeds niks gehoord. Ik heb nog eens een mail gestuurd, maar ook daar nog geen gehoor op. Nu zit ik met een product dat ik toch nooit ga gebruiken..
Het lijkt me veel handiger als MAC het retourlabel in de doos toevoegt of op de site plaats; scheelt mij als klant een hoop frustratie en scheelt MAC een hoop werk qua mailen. Ik denk niet dat ik nog eens bij maccosmetics.com ga bestellen. Volgende keer ga ik wel naar de Douglas.
De kwaliteit van de producten die ik wil houden is overigens wel goed.
Onbereikbaar
Uren aan de telefoon hangen om de klantenservice te bereiken zonder resultaat.... BESTEL NIET ONLINE EN GA GEWOON NAAR DE WINKEL!!!! SUPER SLECHTE SERVICE 😤
Geweldig!
Ik had een bestelling geplaatst en las de reviews waardoor ik toch het een beetje spannend vond.
Binnen vier dagen had ik mijn pakketje binnen met prachtige producten met een gratis highlighter super blij mee!! Een aanrader!
Eind november een bestelling gedaan
Eind november een bestelling gedaan. Tot op heden geen bestelbevestiging nog verzendbevestiging ontvangen. Uiteraard is het geld wel van de rekening, maar is er met geen mogelijkheid contact op te nemen met MAC zelf. Geen emailadres op de website en een chatbot die zomaar gesprekken afsluit. Ook het telefoonnummer is niet bereikbaar. Had hoge verwachtingen van zo'n groot merk maar echt een zooitje ongeregeld daar.
Ik heb via Mac eerste keer 2 weken…
Ik heb via Mac eerste keer 2 weken geleden een bestelling geplaats. Geen bevestiging ontvangen en na 2 weken nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Tevens sta ik nu bijna een half uur in de wacht en niemand neemt op. Via chat sta ik 1min in de wacht en daar loopt t vast. Mijn geld is van me rekening wel afgeschreven. Geen raad wat ik nu nog meer kan doen. Ik ga nooit meer via mac iets bestellen dan maar ergens anders zonder aanbieding kopen. Echt geen woorden voor belachelijk dit.
Geen bevestigingsmail of levering
Order gemaakt een paar weken geleden maar nooit een bevestigingsmail gekregen terwijl het geld wel afgeschreven is. Meerdere keren via de chat geprobeerd om iemand te bereiken maar ook al ben ik nummer 1 staat er dat er niemand beschikbaar is. 2 uur (!!!) gewacht aan de lijn met de klantenservice zonder dat er iemand opnam. Waarom is er geen mogelijkheid een e-mail te sturen? Echt belachelijk dit!
Tevreden
Ondanks de slechte recensies toch maar een bestelling geplaatst. Mijn pakketje was binnen een week binnen. Dikke prima!
Klantenservice is zeer slecht bereikbaar
Klantenservice was begin december zowat niet bereikbaar.
Op facebook, instagram en via de livechat word je naar de klantenservice gestuurd. Ik heb meerdere keren lang in de wacht gestaan bij de klantenservice.
Bij de productie van mijn lipstick was iets fout gegaan.
Ik heb ze eind december opnieuw opgebeld en toen kreeg ik wel iemand te pakken, ik heb toen verwijzen naar mijn mail met foto's en kreeg toen mijn geld terug.
Ik ben wel blij dat ik mijn geld terug kreeg en het niet hoefte te retourneren.
Wat is dit voor een bedrijf met slechte…
Wat is dit voor een bedrijf met slechte klantenservice, Ik wacht al meer dan 30 min aan de lijn en niemand neemt op. Mijn belminuten verspilt aan niks. Waarom? Ik wil iets retourneren en ze reageren niet op de mail of de telefoon. Werkt daar wel iemand? Wat doen jullie daar? Wat een *** bedrijf!!!! Eerste keer en nooit meer!!!!!!!
hele slechte klantenservice
Ik heb eindelijk mijn nieuwe taupe lippenstift binnen gekregen, maar deze kwam afgebroken binnen. De lippenstift zat dus los in de zwarte metalen hoes. Ik heb 1,5 uur in de wacht gestaan aan de telefoon en nog werd er niet opgenomen. Een meisje aan de livestream chat gaf aan dat er een foute batch van taupe lippenstiften met veel klachten binnen is gekomen, maar nog kon zij me niet helpen en moest ik een mail sturen met een foto van de kapotte lippenstift. Ze gaf aan dat ik dan mijn geld terug zou krijgen, terwijl ik dit product in de sale heb gekocht en de producten nu weer verkocht worden voor de normale prijs. Al met al vind ik dit een enorm slechte service. Ik ben nu nog niks verder en ik wordt alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd.
Zeer slechte service in de webshop
Zeer slechte service in de webshop. Als je besteld krijg je pas weken later (als je geluk hebt) je bestelling. Fouten worden niet hersteld. Advies: bestel nietonline bij dit bedrijf. Ga naar een winkel, naar Douglas of Bijenkorf. Daar begrijpen ze wat service is.
Stuk pakketje
Je zou bij het pakketje een glazen fles van Mac krijgen. Hierover erg enthousiast en gelijk besteld. Bleek de fles gebroken te zijn. Meerdere keren de klantenservice gemaild, maar geen reactie. Erg teleurstellend dit. Zou er nooit meer bestellen
Vermijd het om iets van maccosmetics.be te kopen!!!
Ik wou met black friday een bestelling plaatsen van over de €250. Wanneer ik wou inloggen met mijn account waarmee ik eerder aankopen gedaan heb kreeg ik steeds een foutmelding. Ik dacht dus mijn wachtwoord vergeten te hebben en heb ik dus mijn wachtwoord veranderd. Maar nogsteeds kreeg ik van de website een foutmelding waarna ik plots een melding kreeg dat mijn account geblokkeerd is en dat ik de klantenservice moest contacteren. Ik ben nu ondertussen al 3 dagen elke dag aan het bellen naar hun klantenservice waarbij ik steeds minstens een uur wacht aan de lijn maar niemand neemt op.
Tot nu toe heb ik in het verleden maar 1x een medewerker kunnen bereiken voor een vorige bestelling waarbij 4 producten ontbraken, en dat na 20 minuten te wachten aan de lijn. De medewerker was nogal onbeleefd en zeer traag. Ze bracht me toen op de hoogte dat er 4 producten ontbraken omdat het uitverkocht was en heeft ze toen mijn geld terug gegeven. Toen ik vroeg hoe ze dit gingen compenseren wou de medewerker niets doen en zei dat ik maar moest uitkijken voor een volgende uitverkoop. Na 4x te vragen om een compensatie heeft ze me met tegenzin een kortingcode gegeven van 20%. Zeer teleurstellend om zo'n slechte service te krijgen van M.A.C want de producten zijn eigenlijk vrij goed van kwaliteit. De website daarentegen is verschrikkelijk, de website blijft vaak hangen, er worden zogenaamd samples aangeboden maar er komt een lege pagina tevoorschijn wanneer je een sample mag kiezen dus moet je maar op 1 van de 2 "verder naar bestellen" knoppen drukken waarvan je niet eens weet waarom er twee knoppen staan die exact hetzelfde doen..? Inloggen is altijd een ramp, je krijgt altijd een melding dat "gegevens moeten aan de voorwaarden voldoen" zegt terwijl je gewoon je correcte wachtwoord ingeeft. Ik heb hier echt genoeg van. Echt heel onprofessioneel. Als ik maccosmetics.be en hun klantenservice 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan, helaas is 1 ster het minimum en moet ik dus 1 ster geven dat zeker niet verdiend is! Besluit: je kan beter naar een fysieke winkel gaan indien je M.A.C producten wilt kopen.