MAC Cosmetics Reviews

1.387
TrustScore 2 uit 5

1,9

Producten besteld tijdens 11/11 deals. Opgehaald bij een afhaalpunt. Producten miste in mijn pakket. Contact opgenomen met de klantenservice. Leek alsof ik met ai sprak. Vervolgens werd er vermeld dat... Toon meer

Ik kocht direct bij Mac Cosmetics NL online. Het enige positieve wat ik daar over te zeggen heb is dat er leuke samples bijgeleverd worden. De service is waardeloos. De klantenservice zou zo ni... Toon meer

Vorige week een bestelling geplaatst, gisteren binnen, maar er miste een product. Klantenservice is dramatisch: uren wachten in de chat en als je niet binnen 15 minuten reageert, sluiten ze ’m. Ik h... Toon meer

Het personeel was vriendelijk, heeft ons goed geholpen en deskundig advies verleend 😊👍

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.387)

160 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling geannuleerd zonder reden

Afgelopen zaterdag plaatste ik een bestelling vanwege de aanbiedingen. Ik had hiervoor speciaal een wekker gezet, zodat ik alles op tijd kon bestellen. Nadat ik de bestelling had geplaatst, ontving ik echter geen bevestigingsmail. Ik wachtte een paar uur in de hoop dat de mail alsnog zou komen, maar deze bleef uit.

Vandaag belde ik de klantenservice en kreeg te horen dat mijn bestelling zonder opgave van reden was geannuleerd. De enige oplossing die men mij kon bieden, was een terugbetaling van het bedrag op mijn bankrekening, waarna ik de producten opnieuw zou kunnen bestellen. Helaas waren bijna alle producten die ik had besteld inmiddels niet meer op voorraad.

Toen ik aangaf dat ik hierdoor niet verder geholpen was, kreeg ik te horen dat er verder niets voor mij gedaan kon worden. Ik ben al jaren een trouwe klant van Mac, maar ik vind het erg teleurstellend dat de klantenservice zo onvriendelijk was en niet bereid leek om een oplossing te bieden. Ik had me echt verheugd op de bestelling met de aantrekkelijke aanbiedingen, en het is jammer dat deze ervaring mijn vertrouwen in het merk heeft aangetast.

9 november 2024

Your satisfaction is important to us and we'd like to help.​​

Please email us at consumercare-soc@gcc.maccosmetics.com with "Trustpilot" in the subject line. Kindly include details about your experience that would allow us to assist. We look forward to serving you. ​​

Mac singles day

Ik heb voor singles day een bestelling geplaatst, geld was van rekening afgeschreven maar geen mail of dergelijke ontvangen. Nadat ik er zelf achteraan ging krijg ik na dagen te horen dat bestelling is geannuleerd. Dan denk je netjes aan begin van de actie alles te bestellen en wordt het geannuleerd, en nu is alles uitverkocht online. Ik vind dat ze hun fout moeten recht zetten en mijn bestelling gewoon moet ontvangen zoals het hoort!

9 november 2024

Klantenservice slecht

Ik had een bestelling geplaats vanwegen de korting en omdat het anders te duur voor mij is nooit een mail ontvangen met de order bevestiging gelijk contact gezochte met de klantenservies die zeiden dat ik me geen zorgen hoefte te maken en dat ze nog konden vragen om gegevens dit is nooit gebeurd dus ik probeerde weer contact te krijgen met de klantenservice maar telefonisch is dit onmogelijk op whatsapp kreeg ik dan eindelijk antwoord dat inderdaat mijn betaling gezien is maar dat het niet is goed gegaan nu krijg ik mijn bestelde product dus niet opgestuurd

11 november 2024

Super ervaring

24 augustus 2024

Antwoord van MAC Cosmetics

Thank you so much for letting us know about your recent visit. We are always delighted to hear when a valued customer has had a wonderful experience! Enjoy your products, and we look forward to serving you again soon!

-MAC Cosmetics Online

Koop aub geen MAC producten slechte klantenservice

Wat een slechte service eerst een product niet leveren en geen oplossing bieden slechte klantenservice heel bot voor mij genoeg reden en denk velen om geen producten van MAC te kopen. Koop liever NARS, HUDA Beauty en FENTY Beauty. Ik heb een officiële klacht ingediend nog niks gehoord hoef voor mij ook niet meer. Dit zegt al genoeg

26 april 2024

​​
- MAC Cosmetics Online ​

Niet bestellen bij MAC online!

Bij bedrijven die door UPS laten bezorgen moet je NOOIT bestellen. Ze geven altijd aan dat je niet thuis bent, maar bezorgen het gelijk bij een ups punt (niet in de buurt). Was mn 1e ervaring bij M.A.C. online, tevens laatste!

18 april 2024

Wat een rukwinkel

Onmogelijk om iets te bestellen omdat hij de postcode niet accepteert. Invulformulier stelt een verkeerde postcode voor. Uiteindelijk maar de verkeerde postcode geaccepteerd (dan komt het maar wat later aan), maar dat werkt óók niet! Dus ik wil chatten met de klantenservice en u raadt het al… werkt ook niet. Toen naar een andere onlinewinkel gegaan.

20 maart 2024

Bestelling steeds geannuleerd

Drie keer een bestelling geplaatst. Drie keer zonder reden geannuleerd. Bestellingen geplaatst met black friday en cyber monday korting. Na contact met de klantenservice een kortingscode gekregen om de bestelling opnieuw te plaatsen, echter is deze bestelling ook weer geannuleerd.
Nu wordt er beweerd dat het product niet meer in voorraad is terwijl het nog steeds gewoon te bestellen is.
Hoor nu al dagen niets meer van de klantenservice. Ben al vanaf 21 november bezig om een flesje foundation te bestellen maar dat is nog steeds niet gelukt.

21 november 2023

Cadeaubon besteld online

Cadeaubon besteld online. Staat dat deze online te gebruiken is. Komen er daarna achter dat deze enkel in Amerika te gebruiken valt. Wanneer we contact opnemen via de klantenservice wordt er geen oplossing aangeboden. Jammer helaas, geld in de vuilbak!

9 december 2023

Asociale medewerker Zaventem AirPort

Op 1 december 2023 om 19:29 uur ben ik in uw Mac store geweest op het vliegveld Zaventem in Brussel. Ik heb was op zoek naar een lipstick combo, en wilde er graag meerdere aanschaffen. De dichtstbijzijnde Mac store is 40 kilometer bij mij vandaan, dus ik was heel enthousiast om deze winkel tegen te komen, en weer wat spullen uit te kunnen testen en aan te kunnen schaffen. Online is toch niet hetzelfde. Ik heb vriendelijk aan de medewerkster gevraagd naar de velvet teddy lipstick en de matching whirl potlood. Ze liep geïrriteerd weg en bleef bij een stelling staan kijken. Ik pakte een doosje met primer en lipstick en vroeg wat erin zat, of dit een primer was. Ze antwoordde ja en ik antwoordde dat ik dit toch niet nodig had en graag dat lippotlood wilde met de velvet teddy. Vervolgens liep ze heel geïrriteerd naar me toe en zei letterlijk heel brutaal en bijdehand “ Can you make a choice now? I’m closing in 2 minutes”.
Mind you, de winkel sluit om 20:00 uur en het was 19:29 toen ik binnenkwam. Ik heb vriendelijk nee gezegd en bedankt voor de service en ben weggelopen. Ik ben doorgelopen naar een andere winkel en besloot te bellen naar de Mac store in de hoop een manager te kunnen spreken om mijn beklag te kunnen doen. Tussen 19:35 en 19:55 nam er niemand op. Ik ben express terug gelopen en zag dat de winkel leeg was en gewoon open om 19:50 uur. Ik wilde graag nieuwe lip combo’s uittesten en aanschaffen, en nieuwe foundation en highlighter kopen. Ik ben gewoon zonder reden weggestuurd op een asociale manier wat ik nog nooit heb meegemaakt. Op een vliegveld dien je mensen een goed gevoel te geven aangezien mensen daar komen om op vakantie te gaan of terug komen van vakantie. Ik vlieg tegenwoordig regelmatig heen en weer. En 22 december vlieg ik weer en normaal gesproken zou ik opnieuw langs gaan om wat te kopen, maar door uw medewerker loop ik deze winkel voortaan straal voorbij.

Ik hoop dat u wat met deze klacht doet want dit is geen gezicht voor een merk als Mac.

1 december 2023

Absurd slecht!!!

6 december 2023

Pakket niet ontvangen

............

29 november 2023

Your satisfaction is important to us and we'd like to help.​​

Please email us at consumercare-soc@gcc.maccosmetics.com ​ with "Trustpilot" in the subject line. Kindly include details about your experience that would allow us to assist. We look forward to serving you. ​​

Meest onbeschofte/starre klantenservice…

Meest onbeschofte/starre klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

Bestellig gedaan met singles korting op 10 november. Na ruim een week nog niets ontvangen. Contact opgenomen met MAC, blijkt dat mijn pakket kwijt is.

Mijn bestelling kan niet opnieuw verstuurd worden door het mysterieuze beleid(?????) Nee, ik krijg mijn geld terug en wordt afgescheept met een kortingscode om zelf de bestelling opnieuw te doen, waarmee ik DUURDER uit ben.

Was het daar niet mee eens en gaf dat ook aan. Dan wordt er gezegd dat ik het er maar mee moet doen, want dat is nu eenmaal hun beleid. Dan wordt de chat direct afgesloten.

Ik wil gewoon dezelfde producten voor hetzelfde geld, snap echt niet waarom daar zo moeilijk over gedaan wordt.

18 november 2023

NOOIT MEER BESTELLEN

9 november besteld nog steeds niks binnen. Klantenservice is ….. kan je niet eens klantenservice noemen. Via whatsapp proberen te bereiken ook geen gehoor! Voor mij echt NOOIT MEER Mac cosmetica

9 november 2023

- MAC Cosmetics Online

Over de plank mis slaan gesproken

Via de website van Mac advies ingewonnen over de juiste kleur Studio Mac foundation, want daar bleken ze een handige app voor te hebben. Slim, dacht ik, dus ik maakte met de app een fotootje van mijn gezicht en hop daar was het kleuradvies al. Toen ik de kleur online nakeek online, leek hij alleen veel te donker. Dus toch maar even gebeld met een van de adviseurs. Die raadde me op basis van een foto die ik stuurde inderdaad een heel andere kleur aan. Ook die bleek bij ontvangst van het product veel te licht. Weer gebeld. Weer aan ander kleuradvies. Bleek er weer naast te zitten. Dus weer om advies gevraagd. Dit keer via Whatsapp. De medewerker aan de andere kant leek weinig van mijn vraag te begrijpen (de bot was ik inmiddels gepasseerd). Blijkt hij na enig navragen een Fransman te zijn die zelfs geen idee heeft wat het dichtbijzijnde Mac-verkooppunt is. De enige oplossing die hij kon bedenken was dat ik maar beter naar een winkel kon gaan. Welke? Hij had geen idee. Gaat lekker, Mac!

14 februari 2023

Retourneren werkt niet

Producten zijn fijn en bezorging was redelijk gezien de feestdagen.
Retourneren werkt niet. Je moet een nummer bellen, je krijgt in plaats van een Nederlandstalige een Engelstalige medewerker aan de lijn die belooft dat je teruggebeld wordt door een Nederlandstalige medewerker. Voorts hoor je niets meer.

28 december 2022

-MAC Cosmetics Online

Nooit bestellen via deze website

Nooit bestellen via deze website! Het zijn oplichters en je krijgt nooit je bestelling! Bestel via Bijenkorf of Douglas dan weet je zeker dat je het ontvangt! Ik ben zelf ook geweest bij een Mac counter en ze zeggen dat de webshop niet gelinkt is aan hun. Dus met andere woorden :OPLICHTERS! Via mail, telefoon of chat krijg je ze nooit aan de lijn of je ontvangt geen reactie! Niet meer hier bestellen!! Je bent letterlijk je geld en je spullen kwijt!

15 december 2022

Retourneren is een drama

Op de website staat dat Retouren “makkelijk” is. Er staat bij de FAQ geen retourtermijn vermeld. In de Algemene Voorwaarden staat niks over Retouren. De link naar de verkoopvoorwaarden is dood. In de bevestigingsmail staat alleen iets vermeld over het wettelijke recht van herroeping, niet over het retourneren van producten zoals op de website staat. Om te kunnen retourneren moet je bellen. Dan blijkt dat retourneren binnen 14 dagen moet, en niet binnen 30 zoals bij de meeste webshops. Wat een slechte service, ik koop nooit meer bij MAC.

15 december 2022

-MAC Cosmetics Online ​

Oogschaduw gebruikt, gekocht met korting. Kon het duurder opnieuw kopen ipv ruilen

Ik heb oogschaduw bestelt, tijdens black friday.
Een oogschaduw was beschadigd toen ik het ontving.Ik heb toen contact opgenomen. De oplossing was: je mag het terug sturen en dan opnieuw kopen. Ik kreeg wel een kortingscode, zodat ik het wel voor het bedrag kon kopen waarvoor ik het had gekocht. Alleen de website had problemen,waardoor ik het niet kon bestellen. De medewerker gaf aan om het een dag erna opnieuw te proberen. Toen werkte de code niet meer.

Dus toen mocht ik het duurder weer kopen.
Ik vind dit een beetje gek, wat MAC zou geen gebruikte producten aan klanten moeten leveren en op z'n minst dat je het kan omruilen.

EDIT: ZE STUREN DIT BERICHT HIERONDER AUTOMATISCH. Ze reageren niet als je mailt op het adres hieronder.
TIP: Als je MAC wilt bestellen zou ik het bij douglas of een andere winkel, dan zitten ze er nog tussen voor de klantenservies ;).

8 december 2022

​​-MAC Cosmetics Online ​

Geld van rekening geen bestelbevestiging of niets ontvangen. Bende dieven, bestel hier niet!

1 ster is zelfs teveel, bestelling geplaatst, geen bestelbevestiging ontvangen, geld is wel van mijn rekening gegaan, kan ik ook bewijzen. De klantendienst vindt geen bestelling op mijn account en bied ook geen oplossing. Nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt, alles lijkt onmogelijk als je niet wil of geen zin hebt natuurlijk. Ik ben jarenlang klant maar bij deze was dit de laatste keer en stap ik over naar een ander merk. Als ik 1 raad kan geven aan klanten....bestel nooit bij Mac...

27 november 2022

Antwoord van MAC Cosmetics

Your satisfaction is important to us and we'd like to help.​