Alles is uit eindelijk goed opgelost probleem komt door communicatie met ai je merkt dat het nog niet perfect is zouden alleen als het niet duidelijk is gelijk moeten door verbinden met
11 juni Magix VideodeLuxe 2025 Plus online gekocht. Dag later release van 2026 versie 🤨 Probleem met maken en branden video shows (audio niet ondersteund). 18 juni contact gezocht met klantenservi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Multimedia Software zur Bearbeitung und Erstellung von Fotos, Videos und Musik - Videos schneiden, Diashows und Musik aufnehmen ist nun kein Problem mehr!
Duitsland
- www.magix.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben al heel wat jaren klant en heb…
Malafide bedrijf die totaal geen service biedt
Zeer slecht bedrijf. Je dood gooien met aanbiedingen zijn ze sterk in. Maar ze zijn niet eerlijk. Ik heb onlangs Music Maker unlimited gekocht. Je ontvangt dan een premium versie. Door gebruik te maken van het unlimited gedeelte, wat maar 1 jaar werkt moet je je creditcard gegevens invoeren zodat je het eerste jaar dus voor 0€ hier gebruik van maakt. Helaas ben je hiermee wel een abonnement aangegaan die dus na 1 jaar stilzwijgend wordt verlengd....voor de hoofdprijs. Dit wordt nergens op de site omschreven. Ik heb mijn recht gebruikt die in hun voorwaarden stonden binnen 14 dagen af te zien van het product. 8 mailtjes en geen reactie. Ik heb aangifte gedaan van fraude. Ook bij mijn bank. Zij zouden dit oppakken. Ik heb Magix in een laatste mail aangeven dat ik aangifte heb gedaan. De dag na mijn mail kreeg ik antwoord dat mijn geld zou worden terug gestort. En vandaag stond het dus op mijn rekening. Wat een "helden". Pas als je ze duidelijk maakt dat je aangifte gaat doen kunnen ze ineens wel reageren.
Verkopen maar dan geen enkele service
11 juni Magix VideodeLuxe 2025 Plus online gekocht.
Dag later release van 2026 versie 🤨
Probleem met maken en branden video shows (audio niet ondersteund). 18 juni contact gezocht met klantenservice. Antwoord door chatbot. Gevraagd om medewerker. Men zou contact opnemen. Meerdere keren reminder gestuurd, ook vie Facebook. Tot op heden geen enkele reactie. Wel dagelijks aanbod om tegen betaling te upgraden naar 2026 versie.
Conclusie: verkopen staat voorop bij Magix maar nul service. Ik koop geen Magix producten meer.
ik heb een bericht gestuurd op 4…
ik heb een bericht gestuurd op 4 augustus (ticket # 2025080417001882) met een klacht van het niet correct werken van Photostory deluxe 2025. Ook screenshots van het probleem. GEEN REACTIE.
Heb dan maar hulp gezocht bij mijn pc verkoper deze heeft het probleem na15 minuten opgelost. Gratis.
Van service gesproken.
MAGIX goed in verkopen MAAR de service 0000000. Vandaag 16 augustus nog geen reactie van MAGIX. Gisteren 19 augustus antwoord ontvangen in het Engels. geen woord verstaan nogal technisch.
Geen service
Geen service, bestellen was een peulenschil, maar service achteraf was er niet.
Het programma voor videobewerking was alleen geschikt voor Windows en niet voor Apple. Daardoor lukte het installeren al niet. Ik heb mijn geld teruggevraagd, maar geen enkele reactie meer. Alleen constant e-mails die mij wezen op een referentienummer. Maar als ik dat gebruikte kreeg ik als enige antwoord, dat ik alleen kon reageren op dat referentienummer. Ik kwam niet verder. Vandaag kreeg ik de melding dat mijn referentienummer niet meer geldig is. Ik ben er klaar mee, maar kan fluiten naar mijn centen.
In verkopen is dit bedrijf goed
In verkopen is dit bedrijf goed. Maar de service na verkoop is een totale ramp. Ik heb een probleem bij het bewerken van een Photostory Deluxe 24 project. Het project blijft telkens haperen bij het gebruik van effectinstellingen. De support dienst is hierover 1 week geleden door mij gecontacteerd: nog steeds géén reactie, niets, nada!
De magie van pure rotzooi!
Onlangs Magix Musicmaker 2025 ultimate aangekocht voor maar liefst een goeie 140 euro.
Om de haverklap crasht die rotzooi en de beloofde ultimate soundpools (alle beschikbare soundpools) daarop zit in nu al ruim een week op te wachten om daar toegang tot te krijgen.
Heb er de nodige mailtjes al aan besteed en de standaard reactie die ik telkens ontvang is: "our support will contact you soon".
Maar ook dat...NO SUPPORT!
Besteed je geld goed en geef het niet uit aan deze oplichters.
Dank u
Dank u , ik heb alles kunnen installeren. Het is een heel uitgebreid programma. Ik werk al lang met dit programma en ik heb al veel mooie video's kunnen maken.
Dit programma Magix video de luxe 2025 heeft nog meer mogelijkheden, de uitleg op internet is heel goed en duidelijk voorgesteld.

Waardeloze klantenservice van Magix
Het programma Magix aangeschaft, maar had een technische vraag waar ik niet uitkwam. Niet via Google, niet via YouTube en niet bij de FAQ van Magix.
Na lang worstelen besloten bij klantsupport van Magix de vraag te deponeren. Dit was begin december vorig jaar.
Netjes een bevestiging ontvangen met een ticketnummer, maar vervolgens blift het stil, heel erg stil, dood- en doodstil. Besloten een reminder te sturen, nog een, nogmaals een... Elke keer een heel vriendelijk mailtje met bevestiging en de melding dat men zo snel mogelijk antwoord zal geven.
Nu twee maanden later ben ik nog steed aan het wachten op een antwoord op mijn vraag. Het enige antwoord dat ik zelf kan bedenken is naar een ander programma over te stappen, het verloren geld voor lief te nemen en een zo giftig mogelijke review te schrijven. Ik zou goed rondkijken eer ik een programma als Magix zou aanschaffen. Goed in reclame maken want al heb je het programma aangeschaft, men blijft je met reclame bombarderen. Maar ja.... een goede wijn behoeft geen krans.
Ontvang ik toch op 15 september als antwoord van Magix op mijn review de vraag om aanvullende informatie. Dan is de reactie van Magix bijna EÉN jaar later. Wil ik de aanvullende informatie graag sturen, blijkt er geen veld te zijn waar ik deze kan invullen. Lekker bezig.
Gezien het bovenstaande, blijft mijn negatieve review overeind. Bovendien heb ik al deze maanden niet meer met Magix gewerkt.

Antwoord van Magix
Geen reactie van MAGIX op meldingen wanprestatie
Ik maak al een paar jaren gebruik van MAGIX Video easy waar ik redelijk tevreden over ben. In december 2024 kreeg ik een pop-up toen ik het programma opstartte met een "eindejaars aanbieding" om het programma voor een nette prijs (€24,99) te upgraden. Leek me aantrekkelijk, dus via de link de betaling verricht op 28-12-2024. Ik zou een mail krijgen met een link om de upgrade te kunnen uitvoeren. Er kwam niets, ook niet in de spam. Op 29-12-2024 een mail hierover gestuurd aan het mailadres van de MAGIX shop, geen reactie. Nogmaals een herinnering op 31-12-2024 aan hetzelfde mailadres gestuurd, wederom geen redactie. Daarna over de situatie een bericht gestuurd op 3 januari 2025, dit keer aan infoservice afdeling van Magix, tot op heden (11 januari 2025) geen enkele reactie. Ik vind dit voor zo'n bedrijf onvoorstelbaar en ik voel me opgelicht.
Update 21-1-2025: naar aanleiding van de reactie van MAGIX op 13-1-2025 op mijn review heb ik diezelfde dag MAGIX opnieuw (in het Engels) een bericht gestuurd en verzocht om screenshots te sturen van hun eerdere berichten aan mijn e-mail adres. Tevens ik heb hen aangegeven mijn review te willen herzien indien blijkt dat ze wel degelijk hebben gereageerd zoals ze aangeven in hun reactie op mijn review. Tot op heden geen enkele reactie, onvoorstelbaar voor een bedrijf als MAGIX. Ik blijf dus bij mijn één ster qua review.

Ik wil muziek maken
Ik wil muziek maken maar ik weet nog steeds niet hoe en de filmpjes kan ik niet kijken door een error

Niet mee te werken
Voor zo'n 80 euro aangeschaft maar er is gewoon niet mee te werken...heel jammer... veel spijt van :(

Antwoord van Magix
Prima goed werkend video software
Prima goed werkend video software.
Inderdaad af en toe een vastloper. Je kan dan ook weer een backup gebruiken. Ik snap de verdere kritiek hier dan ook niet helemaal. Ook de prijs is prima te doen. Ik vindt her scherm ook erg overzichtelijk I.p.v. Da Vinchy bijvoorbeeld.

Antwoord van Magix
Een video omzetter besteld omdat mijn…
Een video omzetter besteld omdat mijn oudere niet werkt bij Windows 11, maar helaas de nieuwe blijkt dezelfde weer te wezen als de oude inclusief oude doos. Mail gestuurd nu maar wachten of er wat gaat gebeuren. Na diverse mails eindelijk resultaat nieuwe video omzetter in nieuwe doos. Hou er toch letterlijk een raar gevoel bij.

Videosaver
Ik heb video saver gekocht . Beeld gaat goed maar geluid zet hij niet over . Ik heb wel geluid als ik video gewoon afspeel . Op allerlei manieren geprobeerd kontakt op te nemen maar geen respons. Inloggen op site gaat niet daar je niet eens je we kan invullen . En op hun forum staan nog meer mensen met zelfde probleem , geen geluid dus , maar ook daar laat magie geen oplossing achter. Al jaren fan van magix . Zelfs nog voor ze gewerkt vanuit Zaandam . Maar nu totaal waardeloos . Zit nu met een programma waar ik niks mee kan .

Magix Video deluxe 2024.
Updated per 2024-02-02.
I had crashes and severe performance issues.
Crashes were solved with help from Magix support. They analyzed my system and made suggestions to update drivers (why didn't I think of that myself?)
My performance issues were solved by a remark from a Magix employee (on the net) regarding impact of the Windows Text Cursor on MusicMaker. Disabling it in Windows Settings solved the performance issues for me in Video deluxe 2024 as well.
Initial review 2023-12-09.
Magix Video deluxe 2024.
Dit moeten wel de kampioenschappen "langzaam" zijn. De exportfunktie van video deluxe is uit de kunst en beter dan die van davinci resolve als het gaat om snelheid en file grootte totdat......
De effect functie is een ramp en als ie niet vast loopt is die ongelooooooooflijk traag. Plakken van een stickertje op een 10 sec clip en steeds verplaatsen van het stickertje kost meer dan een uur.
Tussendoor staat de laptop ventilator te blazen en video deluxe te rekenen?.
En exporteren wil video deluxe zoiets ook al niet. Hij blijft dan hangen bij het effectcurve deel. Al meerdere errors opgestuurd maar ik weet niet of dat helpt.
Okay, thxs for responding. I send an email with details to below mentioned email address.

Antwoord van Magix
Ik wou onlangs loops unlimitid aanschaffen maar als de betaling zich wilt uitvoeren komt er altijd er is een fout opgetreden met de betaling ik heb alles correct ingegeven trouwens
Goed maar wat mankementen

Prima product, zeer tevreden
Ik kocht de VideoSaver een paar dagen geleden.
Prima op tijd bezorgd in goede verpakking. Snel aan de praat gekregen. Goede software. Ook snel videobanden lezen en scene herkenning. Ik ben er blij mee.
Klein nadeeltje, dat ik 2x de sleutel in moest geven en die is vrij lang.

Antwoord van Magix
Bijna nooit problemen gehad met magix…
Bijna nooit problemen gehad met magix video.
Had een updat gedaan naar de 2024 versie maar die werkte niet goed. Kan binnen 14 dagen mijn geld weer terug krijgen en heb ze ook een e-mail gestuurd. twee keer in het Nederlands en 1 keer in het Duits. Maar ze laten niets van zich horen. deze week zitten de 2 weken erop dus ik hoop dat ze alsnog reageren.