1. Telefoonmaatschappij
  2. Computers en accessoires winkel
  3. Computer Netwerkcentrum
  4. Computerwinkel
  5. Internetaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Netwerkproducten.com is gespecialiseerd in het leveren van producten op het gebied van het aanleggen van netwerken.

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Onjuist product, onjuiste informatie, lange levertijd!

Product met spoed nodig, website vermeldde op voorraad. Echter bleek dat niet het geval en duurde het bijna een maand voor ik mijn bestelling ontving. Na ontvangst bleek het een ander product (welke bij vrijwel elke andere aanbieder goedkoper is!) en voor mij niet bruikbaar. Na contact werd medegedeeld dat ik dit zelf had kunnen zien door de fabrikant code te controleren. Echter de website vermeldde expliciet het afgebeelde product (specificaties) en niet wat volgens het volgens hen (volgens fabrikant code) zou moeten zijn. Terugsturen of ruilen was geen mogelijkheid. Telefonisch werd ik tegen het grove aan en heel kortaf afgewimpeld, het was niet hun fout maar mijn fout.

21 februari 2023

Beloftes worden niet waargemaakt

Muurbeugel besteld die volgens de site op voorraad zou zijn en dezelfde dag verstuurd zou worden. Niet dus. Op woensdag besteld en ik had hem de dinsdag erop echt nodig. Geen enkel bericht over de status van de order via mail. Op vrijdag gemaild, geen reactie. Op maandag (in de weekenden zijn ze onbereikbaar) gebeld, zou teruggebeld worden. Niet gedaan dus nogmaals gebeld. Zou dinsdag bezorgd worden. Op dinsdag weer zelf gebeld. Ging helaas toch niet lukken! Order geannuleerd.
Enige plus is dat ze telefonisch goed te bereiken zijn. Binnen kantoortijden dan.

16 januari 2023

Gisteren mijn eerste bestelling gedaan

Gisteren mijn eerste bestelling gedaan bij dit bedrijf en vandaag de spullen ontvangen. Het is altijd even afwachten met wat voor soort bedrijf je zaken doet, maar toen ik werd gebeld met de vraag of ik had gezien dat de artikelen die ik had besteld eigenlijk niet bij elkaar pasten was het voor mij al duidelijk: hier durf ik vaker te bestellen. Ben netjes per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Bedankt voor de goede service en tot een volgende keer!

6 april 2018

Wel terug sturen maar je geld mag je vergeten.

Product besteld.

Niet werkend ontvangen met chinese instalatie software....

Terug gestuurd en bij hun een ander product gekocht wat 2x duurder was. Netjes binnen gekregen maar nu maanden verder wacht ik nog steeds op de rembours van het product en er wordt niet gereageerd op mijn emails....

BELACHELIJK

27 maart 2018

Waardeloze kwaliteit

Ik heb hier RJ45 CAT6 connectors gekocht, speciaal afgeschermd duurdere variant met een goede beoordeling eronder. Ik heb ze op de kabel gezet en haalde een snelheid max van 34mbps. Ik ben naar de winkel gereden, heb daar andere gehaald, ook afgeschermde RJ45 connectors en haalde 94mbps (ik heb een 200mbps verbinding, 100mbps netwerk kaart dus maximale verbinding van 100mbps)

Bovendien moest ik ze andersom erop zetten dan ik gewend was.. Waren moeilijk erop te zetten is toch gelukt maar.. Ik zet deze connectoren er vaker op, heb het ook een ander die het ook vaak doet laten proberen maar.. Nee waardeloos, af en toe deed hij het gewoon niet als ik hem op de laptop zette en dan moest ik aan de kabel op de connector duwen en dan deed hij het wel, met de andere connectoren heb ik dat niet, mijn kabel is gewoon goed.. Echt waardeloos, goedkoop duurkoop!

Ik heb geen slecht contact met het bedrijf gehad, moet toegeven dat zij wel een snelle levering hebben gedaan, daar ligt het probleem ook niet in. Het bedrijf levert als beloofd maar het product zelf is gewoon waardeloos..

23 augustus 2015

Competitieve prijzen, grote voorraad, snelle correcte levering!

De competitieve prijzen zorgen ervoor dat de verzenkosten de moeite waard zijn. Jammer dat belgie niet kan meegenieten van een bonus bij een bestelling >100€ maar het blijft wel de moeite waard.

Snelle respons op emails, degelijke 'howto' voor first time doe het zelvers beschikbaar op de website.

Alle courante artikelen zijn zo uit voorraad leverbaar wat, samen met de mensen daar die kort op de bal zitten resulteert in een snelle levering.

Zeker en vast een aanrader!!

26 juli 2011

Is dit jouw bedrijf?