Wat een oplichters. Betalen, maar er worden geen producten geleverd. Vele male gebeld en mails vestuurd. Altijd weer een smoes klaar. Tevens zeer racistisch op alles wat maar een beetje ander kleur he... Toon meer
Ik heb al eerder bij Petssupermart besteld en net weer een nieuwe bestelling ontvangen. Heel snel contact en de verzending werd meteen opgevolgd; 2 dagen later binnen. Ik ben tevreden.
Op 27 februari 2020 heb ik ook een review geschreven en daar wil ik nu een aanvulling op doen. In januari 2 artikelen besteld en daarna 1 artikel gekregen, intussen veel contact met ze gezocht maar ge... Toon meer
Product netjes ontvangen. Op de site stond 2 tot 3 werkdagen levertijd. Na dat deze versteken waren heb ik ook de recenties gelezen (behoeft geen duiding), hier uit las ik dat sommige mensen... Toon meer
Welkom in de wonderbaarlijke wereld van voeding en verzorging voor uw paard, hond, kat, rundvee, varkens, schapen............. Ontdek alle produkten die het leven van uw dier(en) gezonder en prettiger maken. Met ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen. Inmiddels levert PetsSupermart niet enkel in Europa, maar ook diereneigenaren in Rusland, Suriname, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije en Japan verzorgen hun dieren nu optimaal met produkten uit ons assortiment. Alle dieren zijn afhankelijk van de zorg die zij van hun eigenaar krijgen, met ons uitgebreide assortiment van ruim 6000 hoogwaardige produkten kunt u aan al hun wensen voldoen.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ontworming besteld en snel ontvangen bedankt!
Op 5 mei een bestelling gedaan en is op 26 juni bezorgd .Geen enkel contact geweest en was verrast dat het pakket op 21 juni bij DHL werd afgeleverd . Online aangifte gedaan .

Antwoord van Petssupermart
Al 3 keer besteld! Laatste op 5 mei, betaald via overschrijving, en op 12 mei werd mijn pakket netjes afgeleverd( met een snoepje))). Hartelijk dank!
Gaarne bestelling deze week leveren anders geld terug storten. Super slechte firma. Niets bestellen hier.

Antwoord van Petssupermart
Geen contact mogelijk, geen levering ondanks meerdere mails met een DHL track&trace waaruit blijkt dat de zending niet bij DHL is aangekomen.
Inmiddels is mijn betaling teruggestort. Daarom geef ik nu een neutrale review. Het is mogelijk om bij deze webwinkel je geld terug te vragen als je binnen de 14 dagen retourtermijn zit. Als opbouwende feedback wil ik meegeven in de toekomst duidelijker de levertijden te communiceren.
Niets gehoord van de bestelling. Contact lijkt onmogelijk. Het telefoonnummer dat op trustpilot staat gebeld, maar ik kom uit bij heel iemand anders. Een onschuldige meneer die regelmatig wordt gebeld door boze klanten van PetsSupermart.
Ik geef u 14 dagen om het geld te retourneren en de bestelling te annuleren. Anders zal ik aangifte doen van oplichting.
Edit: het geld is teruggestort. Dat is fijn. Desondanks hadden we niks gehoord over verzending.
op 14 november bestelling gedaan. OP 22 een reactie dat vanwege de vakantie de levering pas op 5 dec kon plaats vinden. Daar op gereageerd, niets meer gehoord. begin december opnieuw een mail gestuurd. Het is nu 13 december. Contact formulier op de website werkt niet. Morgen proberen te bellen (een 06 nummer) ik vrees met grote vrezen......

Antwoord van Petssupermart
Een maand moeten wachten op producten die online voorradig stonden 2 bussen van 600 ml werden gewijzigd naar een liter voor dezelfde prijs dus heb ik 200 ml minder. Nochtans stond de liter out of stock. Ander product kwam lekkend aan. Veel berichten gestuurd, meerdere malen gebeld, werd nooit teruggebeld.

Antwoord van Petssupermart
Op 01-07 een bestelling geplaatst. Na een mail gestuurd te hebben waar de bestelling bleef kreeg ik te horen dat het product niet voorradig is. Ik kreeg de keuze een ander product te bestellen of mijn geld terug te ontvangen. Ik zit nog steeds op het geld te wachten en heb na 4 mails nog steeds niks terug vernomen. Zeer slecht!!!
03-03-2023:
Update;
De bestelling na een eeuwigheid toch nog ontvangen, inmiddels niet meer nodig en terug gestuurd naar verzender. Na weer gemaild te hebben dat de bestelling terug gestuurd is niks meer vernomen. Geen geld terug, geen communicatie, niks! Dus de nutteloze reactie dat het toch geleverd is, terwijl al meerdere malen op de mail gezegd was dat het niet meer nodig was en het product teruggestuurd zou worden (je laat een klant niet maanden lang wachten, dan vinden ze hun product elders!) Mochten jullie de tijd vinden om het geld alsnog over te maken dan graag!! Want reactie op de mails hoef ik niet te verwachten.. mijn slechte review blijft staan!

Antwoord van Petssupermart
18/7 artikel besteld en 19/7 gelijk een mail van hun ontvangen dat artikel niet op voorraad is en dat ik een ander produkt zou kunnen bestellen of de bestelling annuleren.
Dus de bestelling geanuleerd via mail en niets meer vernomen
Ook via telefoon/whatsapp en sms geen antwoord
Svp graag mijn geld terug storten en tenminste contact opnemen anders ga ik hier mee verder
Update
17/8 is het pakje toch geleverd maar 0 communicatie met het bedrijjf helaas,
Ik bestel hier niets meer
Op 27 april 2020 een bestelling geplaatst bij Petsupermart. Dit heeft het ordernummer 202004024612 dd 27/04/2020 om 03.00.41uur.
Tot op heden 05/10/2021 nog steeds niets ontvangen . Alles werd reeds betaald voor een bedrag van 59,41 euro.
Reeds meerdere mails gestuurd en telefonisch trachten te bereiken, doch geen contact noch enig antwoord.
Zal verdere stappen ondernemen bij de Politie en de KVK . Dit is de reinste oplichting en ik ben gezien de reviews niet de enige die deze handelspraktijken moet ervaren. Oplichting is een strafbaar feit.
Wens schadeloosgesteld te worden.

Antwoord van Petssupermart
na het lezen van enkele reviews kreeg ik het een beetje benauwd, maar al na 2 dagen een track en trace nummer en met een week ook keurig afgeleverd!
Super tevreden, en maak je geen zorgen dus!!
25 augustus een bestelling geplaatst en deze ook betaald. Kattenhalsband met naam.
Tot nu toe niets meer gehoord! 2x mail gestuurd en daar wordt niet op gereageerd!!
Oplichters!!

Antwoord van Petssupermart
Op 23 augustus 2021 een bestelling gedaan maar tot heden ook hier niks ontvangen maar wel betaald. Bij bellen krijg ik de voicemail. Contact formulier ook niet aanwezig op de site, dan word je door gestuurd naar een of andere vage chinees/japanse site. Normaal check ik altijd de verkopende site en neem ik de optie betaal achteraf....nu dus opgelicht.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie wegens oplichting. Voel mij bestolen van mij geld. Zelfs 1 ster is teveel voor dit louche bedrijf.
8-9: Nog steeds niks ontvangen of reactie op de behoorlijk aantal mails die ik inmiddels heb verstuurd.
11-9: Wow...pakket ontvangen maar wel verkeerd product. Wat een slecht bedrijf.
7-10: Aangifte doen werkt! Ineens kreeg ik reactie en werd er gecommuniceerd. Ik heb inmiddels een klein deel van het bedrag terug gestort gekregen en heb zoals beloofd daarom mijn aangifte ingetrokken. Maar ik zal werkelijk NOOIT meer iets bestellen.

Antwoord van Petssupermart
Eerst in vertrouwen zonder hier te checken bij hen besteld via vooruitbetaling (direct overgemaakt). Vervolgens zie ik dat de webshop hier een 1,4 krijgt en lees de lage reviews. %@&^!!, ik ben opgelicht dacht ik.
Balen en verder op internet kijken en neem mijn beoogde verlies maar bij hen. en dan.....
9 dagen na het bestellen heb ik de volle, verzegelde en werkende insecticide in huis. Dus misschien gaan dingen niet goed, of ik heb geluk, of ze doen toch (gewoon) dingen goed.
Helaas ben ik altijd te goed van vertrouwen en check ik een site niet van te voren omdat ik er vanuit ga dat mensen eerlijk zijn. Na alle reviews gelezen te hebben twijfel ik daar nu oprecht aan.
Als niet binnen 3 werkdagen reactie krijg op mijn ordernr 202104026959 ga ik gerechtelijke stappen ondernemen en aangifte doen.
Mijn paard heeft de bij jullie bestelde supplementen nodig voor zijn gezondheid en als je bij mij aan mijn dieren komt kom je aan mij.
UPDATE: Op meerdere persoonlijke mails werd niet gereageerd. Na het doorsturen van meerdere mails aan kvk en politie heeft mevrouw vandaag mijn geld teruggestort. Jammer dat het op deze manier moet.
Maar er achteraan zitten werk dus wel.
Hier idem niets geleverd gekregen.
Ik ga aangifte doen zal ook wel niks helpen maar toch.
helaas zijn we er allemaal ingetuind ik heb ook nog steeds geen bestelling ontvangen

Antwoord van Petssupermart
Een bestelling gedaan 14 dagen geleden . Betaald en nog steeds niets ontvangen na veel e mail verkeer . Frauduleuze site denk ik