Petssupermart Reviews

3,6

Nadat ik op de website er niet helemaal uit kwam hoe de bestelling te genereren, helemaal top geholpen door een prima klantenservice! Hele betrouwbare mensen. Dank!

Wat een oplichters. Betalen, maar er worden geen producten geleverd. Vele male gebeld en mails vestuurd. Altijd weer een smoes klaar. Tevens zeer racistisch op alles wat maar een beetje ander kleur he... Toon meer

Ik heb al eerder bij Petssupermart besteld en net weer een nieuwe bestelling ontvangen. Heel snel contact en de verzending werd meteen opgevolgd; 2 dagen later binnen. Ik ben tevreden.

Eerst in vertrouwen zonder hier te checken bij hen besteld via vooruitbetaling (direct overgemaakt). Vervolgens zie ik dat de webshop hier een 1,4 krijgt en lees de lage reviews. %@&^!!, ik ben opg... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom in de wonderbaarlijke wereld van voeding en verzorging voor uw paard, hond, kat, rundvee, varkens, schapen............. Ontdek alle produkten die het leven van uw dier(en) gezonder en prettiger maken. Met ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen. Inmiddels levert PetsSupermart niet enkel in Europa, maar ook diereneigenaren in Rusland, Suriname, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije en Japan verzorgen hun dieren nu optimaal met produkten uit ons assortiment. Alle dieren zijn afhankelijk van de zorg die zij van hun eigenaar krijgen, met ons uitgebreide assortiment van ruim 6000 hoogwaardige produkten kunt u aan al hun wensen voldoen.

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Oplichters! Al ruim een maand geleden een bestelling gedaan en betaald maar nooit een bevestiging van verzending of een product ontvangen. Tevergeefs meerdere malen geprobeerd om in contact te komen met ze maar nergens wordt op gereageerd.

3 juli 2020

Antwoord van Petssupermart

Het geld is netjes aan u terug gestort !!!!!!

Op 27 februari 2020 heb ik ook een…

Op 27 februari 2020 heb ik ook een review geschreven en daar wil ik nu een aanvulling op doen. In januari 2 artikelen besteld en daarna 1 artikel gekregen, intussen veel contact met ze gezocht maar geen enkele reactie terug gehad dus dacht het maar te vergeten. Maar deze week kreeg een schrijven dat het artikel onderweg was en zowaar vandaag kwam het artikel binnen. Wel 4 maanden op gewacht. Petssupermart toch nog bedankt.

15 mei 2020

Zeer slecht, NIET BESTELLEN!!!

Ook hier geen enkele reactie op mail of telefonisch contact. Tussen bestelling en betaalverzoek zat al enige tijd. En inmiddels een maand verder, hoor niets en ontvang ook niets.
Ik ben het nu via andere wegen aan het aanpakken.

Bizar dat deze webwinkel überhaupt nog online is!!!

29 april 2020

Absoluut niks bij bestellen

Absoluut niks bij bestellen! Na 3 maanden heb ik pas het product gekregen, en deze was ook nog is beschadigd en daardoor helemaal leeg gelopen. Na meerdere malen contact, uiteindelijk wel het geld terug gehad. Maar het ging absoluut niet van harte!

26 april 2020

Antwoord van Petssupermart

Wij hebben u het netjes en probleemloos retour betaald !!!!!!

Op 4 april iets besteld ordernummer

Op 4 april iets besteld ordernummer 202004024350.
Tot op heden geen bestelling ontvangen wel netjes betaald al diverse keren gebeld geappt geen reactie graag artikel verzenden anders graag geld retour.

Groeten R

25 april 2020

Antwoord van Petssupermart

U heeft inderdaad een bestelling geplaatst ECHTER NOOIT BETAALD !!!!!!
U had om een betaalverzoek als betaalwijze gevraagd, maar aangezien het bestelde product op dat moment niet leverbaar was, heeft u nooit een betaalverzoek ontvangen !!!
Geen dingen verzinnen a.u.b.

Voordeel van de twijfel

Geen idee of corona hiervoor een reden was.
Dus daarvoor een voordeel van de twijfel. 😄

Ik las de reviews hier pas nadat ik besteld had, dus ik vreesde ervoor.

Duurde eerst lang voor ik ook maar bericht kreeg dat het pakket zou aangemeld zijn bij een koeriersdienst. Na ruim een week heb ik ze een vriendelijke mail gestuurd, deze is niet beantwoord maar vrijwel direct erna was het pakket aangemeld bij DHL. Na 4 dagen nog geen beweging in het pakket, weer een vriendelijke mail verstuurd. Ook dan ineens kwam er beweging in het pakket. En uiteindelijk, van bestelling tot levering heeft het 14 dagen geduurd. Jammer dat er geen mails beantwoord zijn maar het pakket is in goede orde ontvangen met de juiste items.
Geen klachten over dit bedrijf

6 april 2020

Geen product, geen reacties

Afgelopen maandag een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niets ontvangen, zelfs geen bevestiging van betaling. Op sms en mail wordt niet gereageerd. Heel irritant! Nu dus maar eens wezen googlen. Maar van onderstaande reviews wordt ik niet echt vrolijker.

8 februari 2020

Ik zie dat u het netjes ontvangen heeft op 14 maart

Slechte service petssupermart

Bestelling gedaan op 18 november 2019, ontvangen na wat heen en weer gemaild ( omdat ik de slechte reviews onder ogen kreeg ) , met 1x een reactie op mijn mail van Brigitte, op 4 december. De bestelling wel ontvangen echter niet compleet. Er is minder afgestuurd dan op de factuur vermeld, dus ook teveel berekend. Ik heb meerdere verzoeken gedaan tot geldteruggave of compensatie maar tot op heden (3 januari 2020) geen enkele reactie gehad.
Ik raad iedereen dan ook af zaken te doen met Petssupermart, ik koop er niets meer .

3 januari 2020

Niet leveren en niet reageren

Goederen besteld en betaald maar worden niet geleverd. Reageren niet op emails of sms en telefoon wordt niet opgenomen. Nu termijn gesteld voor levering of volledige terugbetaling. Bij uitblijven van levering of terugbetaling wordt aangifte gedaan van oplichting en melding bij diverse instanties en media.

11-9-2019
Geen goederen en terugbetaling ontvangen en daarop aangifte gedaan van oplichting.

10-11-2019
Aankoopbedrag is terug gestort en kreeg het verzoek om mijn aangifte in te trekken. Wanneer je dus aangifte doet reageren ze uiteindelijk wel.

2 september 2019

leveren niet en reageren niet op mails na betaling

bestelling geplaatst begin augustus.
6/8 betaling gedaan en van u mail met aanmelding DHL ref 201907022768 ontvangen
nog geen levering.: op mails wordt niet gereageerd, uw tel nr op uw website is niet (meer) in gebruik/?
Dit ruikt naar oplichting? Bij niet levering of terugbetaling voor 5/9 ga ik klacht neerleggen bij politie, bij de federal internet crime unit en testaankoop Belgie inschakelen om uw website te blokkeren en uw praktijken te stoppen. U heeft natuurlijk ook de kans om me terug te betalen en te bewijzen dat u wel te goeder trouw bent.

31 augustus 2019

Antwoord van Petssupermart

Het pakket is netjes naar u verstuurd, u was niet thuis en u heeft zelf verzuimd het bij DHL op te halen. het pakket is retour gekomen en het geld hebben wij aan u terug gestort.
Wij zijn dus wel te goeder trouw. gaarne uw reactie

Oplichters

Ik heb 3 weken geleden bestelling geplaatst. Nog niets ontvangen en geen antwoord op mail of telefoon. Na verder opzoekwerk heb ik vastgesteld dat jullie oplichters zijn.
Ik eis mijn geld terug!
Mevr Slowack

13 augustus 2019

Antwoord van Petssupermart

U heeft netjes uw fles vliegenspray ontvangen.
Jammer dat u dat dan ook niet even vermeld !!!!

Na een week geleverd

Na het lezen van de toch wel zeer slechte reviews hadden we het er toch op gewaagd omdat we het product dat we zochten nergens anders konden vinden.
Op 3 juli besteld, betaald via overschrijving, en op 10 juli werd ons pakket netjes afgeleverd.

19 juli 2019

Dank u voor uw review.
Tot de volgende keer.

met vriendelijke groet,
www.petssupermart.com

Ik heb op 12 juni no bute besteld.

Ik heb op 12 juni no bute besteld.
Nu 21 juni nog niets ontvangen. Meerdere malen gebeld, voicemail ingesproken, gemaild, sms'jes gestuurd, maar geen enkele reactie !!!!
Ben zeer benieuwd hoelang mijn paard nog op pij stolling moet wachten.
Waardeloos bedrijf !!!!!!

20 juni 2019

Antwoord van Petssupermart

Wij hebben netjes uw geld retour gestort.
Jammer dat u dat dan ook niet even vermeld !!!!

?Waar blijft mijn product?

Waar blijft mijn product?? Al op 15 maart 2O19 besteld. Nu op 26 april nog steeds geen product, ook geen antwoorden op mijn emails gehad.

Ik zie in de reviews alleen maar excuusjes van jullie aan gedupeerde klanten en nog met zeer onprofessioneel woordgebruik ook! Nog nooit gehoord van klant is koning???

Zo niet, dan hoort u niet thuis in het rijtje van servicebiedende, klantgerichte verkopers.

Ik verwacht mijn product binnen twee weken thuis, en/of antwoord op mijn emails!

Mijn arme hond had het vreselijk hard nodig, die is inmiddels overleden. Schaam jullie!!! Slechte service. En kom niet bij mij met excuusjes die elke goede, eerlijke verkoper tot een schande maakt!!!

26 april 2019

Antwoord van Petssupermart

U had op 15 maart besteld en het is op 19 maart geleverd !!!

Het is dat we 1 ster minimaal moeten…

Het is dat we 1 ster minimaal moeten geven maar wat een oplichters zeg !!!! product wordt niet verstuurd !!!!!!

geen reactie op emails ,nooit meer iets kopen bij dit soort volk .We hebben aangifte bij de politie gedaan die een onderzoek in gaan stellen gezien de hoeveelheid klachten.......

18 december 2018

Antwoord van Petssupermart

U heeft netjes uw geld retour gekregen, de 15e besteld en terug gestort op de 18e.
U heeft dus niks om over te klagen !!!!!!
U vindt het alleen maar leuk om mensen op te ruien.

Bestelling (ver) over de houdbaarheidsdatum?

Helaas hier een bestelling gedaan, omdat mijn voedingssupplement bij een andere website vertraging op had gelopen.
Bestelling is 3 dagen aangemeld geweest, voordat deze verzonden werd. Daarna netjes geleverd.
Veel gelezen over knoeien met houdbaarheidsdatums.
Product dat geleverd werd had al een verkleurde sticker. Vloeistof heeft een hele andere kleur dan de flessen die ik eerder heb gebruikt.
Opengemaakt: de inhoud stinkt vreselijk en er zitten grote vieze bonken in.
Ik heb het weggegooid, durf dit absoluut niet aan mijn paard van 23 te voeren!!!!
Nooit meer dit....

16 juli 2018

Antwoord van Petssupermart

Waarom heeft u geen contact met ons opgenomen ?
Als u niet tevreden bent over een product kunt u het probleemloos retourneren en krijgt u uw geld ook retour.

met vriendelijke groet,
www.petssupermart.com

lang gewacht toch gekomen

Ook ik hier wat besteld en na lang wachten ,ook is gaan kijken op de recensies en die waren ronduit slecht,dus ik ook aantal keer sms gestuurd en gemaild en kreeg na 14 dagen dat het aangemeld was bij dhl en na 4 dagen was dit verdwenen maar wat schetst mijn verbazing gisteren en mail dat het in sortering was bij dhl maar ik dacht zal ook wel niks wezen na alle resensies gelezen te hebben dus ik kijk vanmorgen weer op track en trace en zie dat pakket onderweg is en jawel hoor vanmiddag bezorgd na 3 weken dus ik hoop dat er voor jullie ook nog hoop gloord want het duurd inderdaad wel heel erg lang voor je iets krijgt dus allemaal blijven sms,s en mailen en maar duimen dat het nog goed komt voor jullie succes allemaal

25 januari 2018

De zoveelste mail aan Petssupermart

Onderstaand de zoveelste mail naar Petssupermart

Waarom krijg ik geen respons om mijn mails?
Ik vind dit ongehoord.
Als u niet kan leveren moet u uw webpagina verwijderen.
Ik leg u het principe voor "Wat u een ander aan zal doen komt bij u zelf veelvoudig terug."
Denk daaraan als u het geld uitgeeft dat u niet toebehoort.
U kunt mijn geld terugstorten want mijn e-mailadres is gekoppeld aan de nota. Wees een beschaafd mens en doe het juiste stort mijn en andere gedeputeerde het onrechtmatig verkregen geld terug.

6 oktober 2017

fakeshop!

de website ziet er mooi verpakt uit, maar daar achter zit een lege doos, letterlijk.
zelf helaas pas reviews gaan zoeken na het plaatsen van mijn bestelling omdat ik het gevoel had dat er iets niet klopte.
na een boos emailtje waarin ik melde aangifte te doen heb ik mijn goederen enkele weken later toch ontvangen (zonder enige verdere communicatie), met alle reviews die hier staan vragen we ons enkel af of nu effectief het correcte product in de verpakkingen zit... verpakking van het product is bovendien vuil en beschadigd.

6 oktober 2017

Antwoord van Petssupermart

Dan had u het terug kunnen sturen en uw geld retour gekregen.