Plattetvdiscounter Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Personeel denkt dat ze in Aldi werken. Alleen bezig zijn met randzaken en niet niet willen verkopen. Groningen locatie is super mooi en 200 meter verderop is alles zeer goed geregeld bij Coolblue.

wacht nu bijna 2 maanden op een Sonos sub die op voorraad zou zijn op moment van bestellen...gelukkig vooraf de recensie mbt deze shop gecheckt en daarom gekozen voor Afterpay (Afterpay stuurde al vri... Toon meer

Iets besteld met een levertijd van 1-3 dagen (dom! direct betaald). Na een aantal dagen zelf maar contact opgenomen en gevraagd wanneer ze kunnen leveren. Binnen een paar dagen zou het geregeld zijn.... Toon meer

Nadat er vlot geleverd werd ontstond er na installatie van mijn receiver een technisch probleem en dat was het begin van de ellende. Bereikbaarheid van de afdeling voor technische ondersteuning is ron... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tv afgehaald

Tv afgehaald aan de balie prima toestel ik kreeg een mail na de bestelling. Volgens mij nog steeds de goedkoopste

Prima service.

Snelle service. Had een tv nodig voor een beurs. 's morgens gebeld en een uur later stond hij klaar. Goede info over welk type en merk het meest geschikt was. En scherpe prijzen.

7 februari 2017

Een Philips smart-tv aangeschaft bij Plattetvdiscounter naar zeer tevredenheid.

Ondanks dat de shop in onze stad er niet meer was maar wel het afhaalmagazijn, werd er zonder moeite ons gevraagd om te mogen kijken op internet naar eventueel andere kleur en er werd daadwerkelijk geïnformeerd in 't magazijn of de juiste kleur er was. Daarnaast gaf de medewerker nog de nodige tips betreft de verschillen qua externe aansluiting. Ik zou zeggen zo door gaan jongens! Bedank!

Goede tv en service

Onlangs een Samsung tv van 40 inch gekocht bij Plattetvdiscounter. Ik ben zeer tevreden over het mooie beeld van de televisie. Ook de service van Plattetvdiscounter was opnieuw zeer goed. Helder advies gekregen en de tv was binnen de aangegeven levertijd binnen.

6 februari 2017

Sonos

Goedkoop Play:5 wit gekocht!
Blij mee. Goede prijs en netjes verpakt

31 januari 2017

Wat valt dat tegen !

Plattetvdiscounter kon mij na 3 weken wachten nog steeds niet leveren wat ik besteld en betaald had. Nog steeds staat op hun website: "Direct leverbaar". Bestelling afgezegd. Nu na 2 weken wachten nog steeds geen geld terug. Ik heb maar een advies: Ga niet met dit bedrijf in zee.

14 september 2016

Erg goede prijs-kwaliteitverhouding van de tv Salora

De Salora tv 32LED1500 net gekocht bij Plattetvdiscount.nl, daar deze winkel de allerlaagste prijs had! Zeker gezien de kwaliteit van de tv. De tv bevalt uitstekend voor het geld en heeft scherp mooi beeld!
En ook nog GRATIS thuisbezorgd binnen 3 dagen! We zijn zeer content met de aankoop en zouden zo weer een aankoop doen bij de Plattetvdiscounter.nl. Alles is naar wens gegaan.

10 augustus 2016

Plattetvdiscounter.nl adverteert met tv's die ze niet op voorraad hebben!

Platte Tv Discounter verkoopt tv's die ze helemaal niet op voorraad hebben. Service is meer dan slecht, ik mag zelf achter mijn bestelde product gaan. De servicedesk houd de klant niet op de hoogte wanneer je je bestelling geleverd krijgt. Ik heb contact opgenomen met de servicedesk om te vragen wanneer ik het bestelde product geleverd krijg. Als antwoord kreeg ik van de servicedesk dat ze het niet weten, de tv was niet op voorraad en moest nog geleverd worden door Philips. Vorige week dinsdag heb ik een tv besteld en tot heden niet geleverd.

8 augustus 2016

Extreem slecht

Inderdaad een erg slechte winkel. Hun service is echt erbarmelijk.

Tv besteld die direct uit voorraad leverbaar zou zijn. Na een week maar een rappelleren, ze zouden over twee dagen binnen komen.. Enfin, na nogmaals anderhalve week wachtten, maar weer gebeld...

Of een alternatief niet mogelijk zou zijn. Opnieuw gezocht, doorgegeven... Dit moesten ze intern bespreken en zouden me DIEZELFDE DAG echt terugbellen.. Je raad het al, na twee dagen maar achteraan gebeld...

De volgende dag zouden ze binnenkomen en zouden ze (er uit coulance??) ons voorrang geven over anderen?!?! Er waren er dus nog meer aan het wachtten? En die moesten nu nog langer wachten??? Absurd hoe ze daar met klanten omgaan...

Na meermaals aangeven dat op de site nog steeds stond direct leverbaar, zal het er nu waarschijnlijk nog steeds staan.

Dit is de eerste webshop waar ik daadwerkelijk het gevoel had dat ik bedrogen werd en ook de eerste waar ik ECHT NOOIT meer wat aan zal schaffen... En echte afrader dus!

8 augustus 2016

Zeer slechte service, oneerlijk over leveringsdatum

Weinig positiefs te melden. Ze komen ze simpelweg hun afspraken niet na voor wat betreft de levertijden. Binnen 1 dag geleverd is al snel twee weken later. En je moet zelf steeds bellen hoe het er mee staat . Eerst krjjg je smoes dat je track&trace code ontvangt en dat bestelling volgdende dag thuis terwijl dat duidelijk over gelogen wordt .als je jouw bestelling annuleert in email wordt gezegd dat geld binnen 14 dagen teruggestort wordt en daarvoor moet je ook tig keer bellen omdat ze per email geen duidelijk aantwoord kunnen geven.ook nog bij vermelden dat ze geen waarde en normen hebben tjjdens telefonisch contact en dat klant hun niks boeit en niet centraal staat , ze zijn zeer onvriendlijk,brutal en arogonat aan de telefoon.
Ik heb zelf mijn geld pas op 14 de dag terug gekregen omdat ik gelijk een klacht had ingedient bij thuiswinkelwaarbog. Als je snel jouw geld terug wilt zien gelijk klacht indienen bij thuiswinkel waarbog, maar het beste is dat je daar nooit iets bestelt waardoor je heel veel moeite en stress geduw spaart.

31 juli 2016

nepsprookje

dit bedrijf hoort thuis in het grote sprookjesbos van een bekend pretpark ,,,direct leverbaar,,, is geen voorraad de komende tijd,,, dus bestel en betaal??,, je bent je geld kwijt, vraag je dit terug annuleer je jouw bestelling dan betaald men niet terug binnen 14 dagen pas nadat je een klacht indient via thuiswinkel onderneemt men actie,
bestellen bij dit bedrijf doe gerust maar dan onder rembours hoef je niet te wachten op je geld als je annuleerd,, beter nog bestel niks ga naar een winkel waar je jouw product kan zien en meenemen

27 juni 2016

oplichterij

Platte komt toezeggingen over levertijd niet na en betaalt na annulering van de bestelling, het reeds betaalde geld niet terug. Koop niet bij Platte !

17 juni 2016

Zeer slecht

Op 19/4 een TV besteld welke volgens de site direct leverbaar zou zijn. Na 2x bellen met beloofde levertijden na 4 weken nog steeds niets ontvangen. Wederom gebeld want wil de order annuleren, annuleren kon wel maar per e-mail, dus e-mail gestuurd. Na een aantal dagen maar weer eens gebeld want geen enkele reactie. "E-mail niet ontvangen" was het excuus deze keer. Nogmaals gestuurd. Nu wel bevestiging ontvangen. Nu maar afwachten wanneer het geld retour komt... Tot dusver (week na annulering nog niets). Overigens ook geen enkele excuses of enig interesse in het feit dat ik al een maand op m'n levering wacht en meermaals gebeld heb.

23 mei 2016

Heel slecht

Tv zou binnen 3 dagen binnen zijn, na 14 dagen was hij er nog niet, geen terugkoppeling over de vertraging. Heb zelf moeten bellen.
Nu geannuleerd en maar wachten op mijn geld zodat ik een nieuwe kan kopen, heb nl geen leggende gelden.

9 mei 2016

Oplichterij! Slechte service!

Heb 500 euro betaald voor een tv, krijg ik kapot geleverd(waar ik letterlijk an MAANDEN op moest wachten voordat ik het kreeg). Ik veel bellen met het bedrijf en ook veel mailen en ze houden aan het lijntje. Elke keer weer een reden geven waarom het niet gelijk gefixed kan worden. Het heeft een jaar geduurd voordat ze eindelijk actie wouden nemen voor de kapot geleverde tv, MAAR TOEN ZEIDEN ZE DAT HET TE LANG GELEDEN GEBEURT WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dus de kapotte geleverde tv die ik niet eens orgineel heb besteld maar wel 500 euro voor heb betaald en maanden lang op gewacht, wordt NIET gemaakt. MEEST SLECHTE BEDRIJF OOIT!!!

Dus 2 jaar garantie? Echt niet. Je krijgt gewoon niks behalve dan een kapotte tv.

27 april 2016

Onnavolgbare werkwijze van een webwinkel dat het Thuiswinkel certificaat allesbehalve waard is...

Ik zou iedereen adviseren hier NOOIT iets te bestellen!

Ten eerste kloppen de levertijden op de website van PlatteTVDiscounter niet, waardoor je al direct op het verkeerde been wordt gezet. Er staat vaak dat de TV binnen enkele dagen leverbaar is, maar na een week (of langer) schotelen ze een willekeurige smoes voor waarom ze het product niet kunnen leveren. Dit natuurlijk wel nadat je eerst zelf contact hebt gezocht om te vragen hoe het ondertussen staat met je order die al dagen eerder had moeten ontvangen.

Ik heb de order dagen na het verstrijken van de uiterste leverdatum maar geannuleerd en dezelfde TV ergens anders besteld (volgende dag meteen binnen, zoals het hoort!).
Na annuleringsverzoek moet je "uiteraard" zelf om een bevestiging hiervan vragen voordat je er een ontvangt en krijg je de belofte dat je je geld binnen 14 dagen terugkrijgt.

Verassing! Dat geld komt niet binnen 14 dagen binnen.
Na de termijn van 14 dagen heb ik direct Thuiswinkel Waarborg ingeschakeld om achter mijn geld aan te gaan. Als ik eerdere reviews moet geloven, dan krijg je niks zolang je geen actie onderneemt... Na het eerste verzoek van Thuiswinkel Waarborg aan PlatteTVDiscounter kreeg ik direct mijn geld terug gestort. Dus... tip voor degene die nog op hun geld wachten.

Het is ongelooflijk dat een webwinkel als PlatteTVDiscounter het Thuiswinkel certificaat mag dragen. Deze schandalige werkwijze lijkt de normale gang van zaken bij dit bedrijf, gezien de vele negatieve reviews op internet. Helaas zag ik deze reviews pas nadat ik de TV besteld had...

Tevens lijkt het erop dat de (spaarzame) positieve reviews door PlatteTVDiscounter zelf geschreven worden. Dat zou overigens wel tekenend zijn voor het niveau van ze.

26 april 2016

Koop hier niets

Een philips 4k tv besteld. Levertijd zou 3 dagen zijn. Na 3 dagwn niets geleverd en gebeld. Hier krewg ik te horen dat hij niet op voorraad was. Omdat ik deze nodig had voor een zakelijk project hun om een vervangend model gevraagd. Ze hadden niets in die prijsklasses/specs maar wel een demo model als nieuw zonder wijnig branduren en zonder schade. Ben hiermee akkoort gegaan en tv werd geleverd. Echter verpakt zonder piepschuim bescherming. Een hoop schade aan het toestel en de verkeerde afstandsbediening. Ik heb die dag persoonlijk met spoed ergens anders een tv moeten aanschaffen en half nederland door gereden om te zorgen dat mijn klant een tv voor het project ter beschikking had wat mij de hele dag heeft gekost. Per direct de bestelling geannuleerd en tv is weer opgehaald. Nu een maand later en 3 keer bellen nog geen stuiver terug ontvangen. Telefoonisch beloven ze een hoop maar zijn alleen maar mooie praatjes. Een bedrijf om nooit meer iets van te kopen. U bent gewaarschuwd. Gr Martin forster, Hardware Guru, Heerde.

10 april 2016

Super geholpen en nog goedkoop ook!

klantenservice gebeld en gevraagd of de tv die ik wou voorradig was. Hij was op voorraad en mij werd verteld als ik hem voor 1600 uur zou bestellen hij morgen al in huis was. Zo gezegd zo gedaan en gisteren heb ik de tv inderdaad na 1 dag mogen ontvangen! Super.

11 maart 2016