Har en stihl robotplæneklipper rmi 522c fra 23. Sidste år gik den i stykker og fik skiftet noget elektronik på garantien. Nu er den dæleme gået i stykker igen med det samme og de vil ikke hjælpe. Det... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hatte den Stihl-Laubbläser SH86 knapp 3 Jahre, aber nur geringfügig in Verwendung dann ging bereits das Zündmodul kaputt. Reparaturkosten über das Lagerhaus bei 110€. Keinerlei Kulanz seitens Stihl. F... Toon meer
Købte en Stihl GTA 26 enhånds kædesav i går, fordi beskæringen af mine mange æbeltræer var ved at stige mig over hovedet. Det var et rigtig godt køb. Den virker som en forlængelse af min hånd både ti... Toon meer
Am 26.05.2020 habe ich mir für 699,00EUR den Akku-Rasenmäher RMA 443 PC gekauft. Seit dem 01.06.2021 steht das Gerät bei einem STIHL-Vertragspartner, weil der Motorblock, oder Platinen geschmolzen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
STIHL tilbyder maskiner og produkter til haver, skove og grønne områder. Via autoriserede forhandlere leveres blandt andet batteridrevne havemaskiner som robotplæneklippere, hækkeklippere og græstrimmere samt højtryksrensere, motorsave, kratryddere og smarte løsninger til såvel private som professionelle brugere. STIHL er en global koncern, hvor kvalitet og sikkerhed er i centrum, og som arbejder på at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Koncernen har omkring 19 805 medarbejdere og omsatte for 5,3 milliarder euro i 2023. Det nordiske hovedkontor ligger i Sverige, og der er afdelinger i Norge, Danmark og Finland. Læs mere på www.stihl.dk.
Contactgegevens
Glimmervägen 6, 443 61, Stenkullen, Zweden
- www.stihl.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Stihl, nein danke
Stihl Rasenroboter schlichtweg Industriemüll.
Nur Kosten und Probleme. Kein Service, nur dummes Geschwätz aus Dieburg
Jeg købte en Stihl robotklipper imow5
Jeg købte en Stihl robotklipper imow5, det skulle jo være nemt at holde have, aldrig har jeg fortrudt noget så meget 14500,- smidt ud af vinduet. Maskinen lever dens eget liv, køre når det lige passer den og når den så endelig kører, så sætter den sig fast og det på en ellers plan græsplæne, kommer også med en masse fejl medelser, Bluetooth falder ud konstant og wifi vil den ikke godkende. Maskinen er 1,5 år gammel, har haft kontakt til forhandler, der er ingen garanti når man ikke har fået den til service ved dem, heller ikke købergaranti på 2 år, den gælder åbenbart heller ikke ved dem, kunne nu nok få medhold hvis man gik videre, men orker det ikke, så kan bare sige herfra HOLD jer fra Stihl, det er ikke værd at bruge penge på, køb en Texas det virker og koster ikke det halve af Stihl imow5.
Used to be a good company.
Took a leaf blower in for warranty repair. That was 3 months ago. Still have no answers. Never again will I purchase Stihl products.
Købte en I Mow 5 til 13.500 Kr
Købte en I Mow 5 til 13.500 Kr. Maskinens App er ikke ordentlig gennemarbejdet og fungerer slet ikke med IOS. Maskinen skulle kunne klippe flere zoner men den kan ikke finde ud af det selvom den er korrekt afgrænset med kabler. Den melder desuden om mærkelige fejl og går i stå (såsom at afgrænsings kabler sidder omvendt i dockingstationen osv) selvom maskinen har kørt 2 dage tidligere. Stihl er sløve til at svarer og kan ikke selv finde ud af deres egen App.
Køb et andet produkt - denne her er ikke værd at bruge penge på og servicen er elendig.
Jeg har givet 14.000 kr
Jeg har givet 14.000 kr. for min Stihl Imow, og den har så meget hjemve at den flere gange skriver at forhandleren skal kontaktes.
Den mindste fejl udstyret laver, er man afhængig af at en sthil forhandler resetter robotten, eller updatere den før den vil virke igen.
Bemærk at hvert besøg typisk koster 1000,00 kr.
Mekanikeren har oplyst at der er en ” fejl i sr enhed ” og i mit tilfælde har jeg været hos Sthil mekanikeren ca 8 gange for at få resette denne fejl.
Har selvfølge snakket med Stihl kundeservice, som forventeligt ikke erkender fejlen, som mekanikeren på Sthil værkstedet har oplyst.
Som man kan læse i flere forums på nettet, vil man konstatere at Sthil har store vanskeligheder med deres græs robotter, som de efterlader flere forbrugere verden over til massive udgifter i service omkostninger.
Anbefaler jeg ud fra mine erfaringer ikke produktet
Ich kaufe nichts mehr bei Stihl
Ich habe zum Geburtstag meiner Frau ihr eine HSE61 Heckenschere direkt bei Stihl gekauft. Sie hat einen Schnitt gemacht und danach blieben die Scherer stehen, obwohl der Motor lief. Dann fing die Odyssee an. Anfang Juli habe ich sie an einen Fachhändler (denn auch wenn direkt bei Stihl gekauft, muss man sich an den Fachhändler wenden) gegeben und heute (31.07.2023) repariert zurückbekommen. Mittlerweile sieht die Maschiene aus als wenn sie schon 10 Jahre alt wäre. Ich verstehe nicht, wenn man eine neue Maschiene kauft, diese direkt defekt ist, warum man nicht eine neue Bekommt. Beim Support von Stihl bin ich auch abgebügelt worden.
Das nächste mal kaufe ich wieder bei Amazon. Die wissen, wie Service geht.
Stihl Imow robotplæneklipper produkter.
Stihl Imow robotplæneklipper produkter.
Hold jer fra produktet, lever overhovedet ikke op til forventningerne App til at styre enheden virker ca 8 dage om måneden, og ingen feedback fra Stihl om app' en nogen sinde kommer til at virke!!! Stihl = dårligt kundeoplevelse - køb mit produkt retur, og pengene tilbage ⚠️⚠️⚠️☹️☹️☹️⚠️⚠️⚠️
Stihl MS261 Chainsaw
Purchased the £795 MS261 Chainsaw, top of the range that’s supposedly made for professional use. I bought this 3 months ago for domestic use and only used it occasionally. It has since stopped working.
I bought Stihl as I think it makes quality products and it is the total opposite! A machine made for professional use, broke while used for domestic purpose! What’s worse is, it is still under warranty and Stihl would not repair or exchange for a new one. They actually asked me to purchase a new one! This is a joke!!
The customer service is appalling, and I would urge anyone thinking of purchasing a Stihl to stay away. Bad quality products, Bad customer service! No longer the Stihl it used to be.
Stihl gta 26 neu beim Fachhändler…
Stihl gta 26 neu beim Fachhändler gekauft !
Der Motor war von Anfang an kaputt....ich habe sie zurück zum Händler gebracht und warte nun seid 2 Monaten.
Also tut mir echt leid aber wenn ich ein neues Gerät schon kaputt kaufe dann verstehe ich nicht warum ich keinen Ersatz bekomme?
Was soll ich den in der Zeit machen? Ein anderes Gerät kaufen?
Stihl ist auch nur noch der Name der Rest ist wohl kaputt gespart worden....auf diese Art und Weise schenkt ihr echt das Zepter den Chinesen.
Auch mein Fachhändler kann mir absolut keine Antwort darauf geben wann ich den nun meine säge zurück bekomme....
Was ist den das für eine Vorgehensweise?
Ich gehe wieder zu Globus oder Bauhaus die nehmen Defekte Artikel ohne wenn und aber sofort gegen Cash zurück.
Stihl HS 45 heckenscheere
Habe mir von eineinhalb Jahren eine Stihl HS 45 Heckenschere gekauft. Sie schneidet zwar super aber man muss den Vergaser immer wieder neu einstellen lassen, da es hierfür ein Spezialwerkzeug braucht dass es nicht zu kaufen gibt. Das ist echt das allerletzte! Ich kaufe ab jetzt keine Stihl Produkte mehr!!!
Købte en visir pakke til 1200 med…
Købte en visir pakke til 1200 med Bluetooth, er du gal noget bras.
Viking 632 Akku
Viking 632 4jahre alt Akku im Frühjahr tiefentladen. Wollte neuen Akku kaufen, nicht lieferbar. Umbausatz beim Händler bestellt,warte seit 5 Wochen.
Werde immer wieder vertröstet.
Ich kaufe kein einziges Gerät mehr von Stihl!!!
Trotz händlerfehlers mir gegenüber von Stihl keine reaktion
Händler verkauft mir trimmer mit der cashbackaktion bis 30.04.23. Ich habe die Rechnung stihl eingereicht diese sagen ihr Gerät ist von der aktion ausgeschlossen. Händler antwortet seidem nicht. Und Stihl interessiert es Null. Wird nur gesagt klären sie das mit dem Händler.
Købte for godt 2 år siden en C632…
Købte for godt 2 år siden en C632 robotklipper. Sidste år gik batteriet dødt og forhandleren bestilte et nyt i december. Her ved udgangen af maj mdr (et halvt år senere) er der stadig ingen batteri. Ved forhandlerens henvendelse til Stihl er det en sludder for en sladder. Ved min egen henvedelse det samme. Hold jer LANGT væk fra dette foretagende, hvor kundeservice er en by der ikke eksisterer med undskyldninger om krigen i Ukraine (come on - det har nu stået på i langt over et år)
Købte en still 422 robotplæneklipper i…
Købte en still 422 robotplæneklipper i juni mdr. sidste år. Den har aldrig fungeret optimalt. Efter den kom fra vinterservice har app ikke fungeret. Først var app helt nede i flere dage uden at STIHL eller forhandler havde nogen forklaring. Så kom app op at køre men robotten går hele tiden offline uden at hverken forhandler eller STIHL har en forklaring . Ringer man til forhandler ved ingen noget. De lover at ringe tilbage, der sker bare intet !
Review for Stihl super clean spray
Review for Stihl super clean spray. Complete waste of money, been using it on my hedge trimmer every use,that isn’t used heavily and it has got a massive build up of baked on sap. Even tried soaking the blade for ages to loosen it then scrubbing with a cloth, it doesn’t remove anything at all !
Ich hatte eine Säge mit Akku Betrieb im…
Ich hatte eine Säge mit Akku Betrieb im online shop bestellt und erhielt ein Gerät, das sich nicht anschalten ließ. Der kontaktierte Kundendienst konnte nicht den Austausch veranlassen und verwies auf Fachabteilungen, zu denen der Kunde jedoch keinen Zugang hat. Der von Stihl zugeordnete Fachhandel mußte das Gerät 2mal zur Reparatur annehmen, zunächst die mangelhafte Kontakte schließen und dann den Elektromotor austauschen.
Es wäre besser gewesen die Kettensäge im Fachhandel zu besorgen, um einen Dienst am Kunden erwarten zu können.
So kann ich ein neu bestelltes Gerät erst nach 2maliger Reparatur einsetzen
Wenn es zeitlich nicht passt ,sollte man so ehrlich sein und es sagen.
Wenn man eine Reparatur an einer Stihlsäge hat ,und nach 12 Wochen in Meppen bei hoffschulte immer mit der Rede wir haben keine Leute vertröstet wird ,dann wird jeder mal unzufrieden.Erste mal nachgefragt nach vier Wochen ,jetzt ist es nicht mehr schön.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Faktisk noget af det dårligste længe.
Ville købe en "Stihl all inclusive", men bliver afvist. Dog kan deres kunde service ikke fortælle hvorfor og siger jeg skal tage fat i deres bank, men kan ikke fortælle hvem eller hvordan.
Stihl, Qualität
Hatte mir einen Elektrorasentrimmer von Stihl gekauft, so gut wie nie benutzt. Nach drei Jahren dann defekt. Habe dem Stihl Kundendienst den Mangel mitgeteilt. In der Antwort ist man darauf garnicht eingegangen und hat nur phrasenhaft meine Nachricht weggebügelt. Da kaufe ich mir doch besser ein Billiggerät aus dem Baumarkt. Ware und Service können da auch nicht schlechter sein. Stihl, nein Danke!