Tickets gekocht voor Camp Nou, Door Corona kon de reis niet doorgaan...wij krijgen antwoord dat de tickets maar beperkt geldig zijn.. Schandalig!!! Wij gaan in april nu naar Barcelona en hopen op... Toon meer
Na dreigen met een klacht naar MasterCard (en samenwerkend bedrijf Tiqets in cc gezet) toch reactie gekregen van Ticketbar ! Ineens ging het allemaal heel snel, volledige terugbetaling Roma passen st... Toon meer
Vorig jaar de Rome City Pass (3 stuks) aangekocht bij Ticketbar, omwille van COVID is onze trip naar Rome niet doorgegaan. Bij zowel vluchten als verblijf geen enkel probleem voor een refund, maar ti... Toon meer
Ik heb op 16 februari tickets gekocht voor alcatraz. Onze reis naar amerika zou plaatsvinden tussen 30 april en 16 mei. Wij hebben nog steeds niks vernomen van ticketbar over een mogelijke terugbetali... Toon meer
Avenida Carlemany 121-3A, AD700, Escaldes-Engordany, Andorra
Fast and customer friendly helpdesk. Solved my problem very well: they refunded within one day! Can therefore recommend Ticketbar.
Stel mijn beoordeling hieronder bij: Ticketbar heeft mij via de mail laten weten het door mij betaalde bedrag volledig terug te betalen uit eigen middelen. Ben ik uiteraard uitermate blij mee. Bij deze een dikke pluim voor de medewerkers Andre, Gina en Fabian. Ticketbar is uit oogpunt van klantvriendelijkheid een aanrader.
Twee kaartjes besteld voor bezoek aan het Alhambra in Granada. Door een vergissing mijnerzijds echter voor de verkeerde bezoekdatum. Customer-support via de mail benaderd en gevraagd of dit hersteld kon worden. Snel en beleefd/correct antwoord teruggekregen, echter niet met het door mij gewenste en verwachte resultaat. Volgens de medewerker(s) van Ticketbar heeft hun partner in Spanje niet de flexibiliteit om de bezoekdatum te wijzigen. Kortom: bijna 100 Euro armer en een illusie rijker. Gelukkig nog 2 kaartjes voor "slechts" 85 Euro, inclusief annuleringsverzekering, kunnen bemachtigen.

Antwoord van Ticketbar
Ik had tickets, met een audiotour, gekocht voor het Colosseum in Rome.
De audiotour deed het niet, diverse malen heb ik gemaild maar ik kreeg slechts vage antwoorden.
Ter plekke heb ik dus wederom een audiotour moeten kopen.
Slecht!
Tickets besteld voor oceanographic zodat we niet in de rijden hoeven te staan. Aangekomen blijken de opgestuurde tickets niet de echte tickets te zijn. Nu staan we alsnog een halfuur in de rij te wachten. Met de vraag of ze zometeen wel geldig zijn.
ik moet mijn mening herzien, dank aan Lars want alles is uiteindelijk terecht gekomen via het mail-adres van mijn echtgenoot, blijkbaar heeft men in mijn mail-adres een foutje getikt bij het verzenden van de tickets want ik kreeg wel de mail met de bevestiging van aankoop dus de faktuur.Uiteindelijk hebben we via de chat op Facebook een mailadres gekregen en kregen na enkele uren een fijne mail van Lars terug. Wij hebben ook dezelfde ervaring als anderen: telefoon wordt niet opgenomen en hun info-adres daar krijg je nooit een antwoord van. Eind goed al goed, dank u Lars
Tot nu toe Nul sterren..
Tickets voor Sagrada Famiglia en Park Guell gereserveerd.. Geen mail binnen een half uur..
Gebeld en de klantenservice is al naar huis (een half uur voor sluitingstijd..). Nu gemaild, maar we gaan vannacht al weg, dus heb slechte hoop..
Goed service van Ticketbar. Bestelde Rome tickets en heb daar veel gemak van gehad. Niet achter in de rij hoeven staan. Service prima en bij vragen mail contact mogelijk, dus goed geholpen. Tickets krijg je op de mail en kan je uitprinten.
Rome Pas, St, Pieter, Colosseum, Transfer( heel handig) Vaticaan museum. Hop on Hop of Bus.
Geweldig hoe snel en efficiënt heeft Lars van Ticketbar een door mis communicatie ontstane oneffenheid heeft op gelost. Waardoor onze geboekte excursie in Berlijn tot een van onze hoogte punten van deze trip heeft gezorgd . De site is goed gedocumenteerd en bied op alle mogelijke vragen v.w.b. excursies een goed aanbod. ook voor een volgende steden trip zullen wij weer gebruik maken van de diensten van TICKETBAR
Tickets geboekt voor de trein van vliegveld naar Barcelona en de metro voor 2 personen voor 5 dagen.
Alles liep als een trein...gemakkelijk en snel.
Bedankt ticketbar!
Wij staan bij camp nou Barcelona waar wij 2 tickets hebben besteld bij ticketbar.eu. Nu blijkt dat wij de tickets niet te kunnen openen en wij niet naar binnen worden gelaten. Klantenservice is niet bereikbaar en de mail wordt niet beantwoordt.
Diederick Damkot
agenten kennen geen refund mogelijkheid. Medewerking is daarom zeer slecht. Plaatsen om vouchers in te wisselen zijn beperkt, slecht te bereiken en vragen om extra uitgaven. Ik doe het nooit meer!! ben geript met een smile. Niet doen! Bannen!
Fantastische service. . Was mn tickets kwijt.. na mijn vraag ontving ik binnen een half uur de verloren mail!! Top!!!
Foute boeking, volledig aan eigen verstrooidheid te wijten, werd helemaal rechtgezet: verlening van hop-on-hop-off ticket en verschuiving van bezoek Park Guëll. En dat in het weekend, en op de vrije dag van de medewerker (Lars), en en dag voor de geplande activiteiten zouden plaatsvinden. Super. De aanspreking 'Beste Lars,...' was voor deze ene keer helemaal waar: ik ken er geen betere!
Ik heb mijn tickets via Ticketbar besteld en binnen 10 minuten heb ik ze ontvangen via email.
Goede en snelle service!!!
Mijn volgende keuse zou weer Ticketbar zijn voor andere bestemmingen.
Tickets voor Casa Mila en Casa Batlo via ticketbar besteld. Via email contact gehad. Zouden Skip the line kaartjes zijn. Bij beide attracties moesten de tickets bij de kassa (dus in de rij) worden omgeruild om vervolgens nog een keer in de rij te gaan (de skip the line rij) om naar binnen te mogen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en terug. Verschillende mensen zeggen verschillende dingen. Enige voordeel was dat kaartjes de hele dag geldig waren en niet voor een bepaalde tijd. Er liepen meer mensen met kaartjes van ticketbar en die werden allemaal van de ene naar de volgende rij gestuurd.
Tip: koop kaartjes rechtstreeks op de site van de attractie en niet via ticketbar....je betaalt geen commissie, je hebt de kaartjes direct in je mailbox, je kunt zien wanneer het druk is en wanneer rustig en kunt snel naar binnen. Scheelt ook nog eens vrijwel niets qua kosten! Dat hebben we dus gedaan voor Sagrada Familie en voor Parc Guëll. Werkte perfect en in een mum van tijd binnen!
EDIT- Na deze review toch eindelijk een attente e-mail van een Nederlanse medewerker van Ticketbar gekregen. Mijn geld was al teruggestort maar onder een andere alias dan de bedrijfsnaam waardoor ik daarvan niet op de hoogte was. Nu heb ik van deze medewerker om het goed te maken 2 museum tickets en een rondvaart in Amsterdam gekregen. Niet dat ik bepaald graag toerist in eigen stad wil spelen, maar deze meneer heeft het toch oprecht proberen goed te maken. Het had veel eerder opgelost kunnen worden, maar helaas was Ticketbar niet telefonisch bereikbaar. Al met al toch een goed gebaar en door deze meneer verander ik de 1-ster naar 4-sterren.
In de ochtend 2 kaartjes Camp Nou in Barcelona besteld voor 16:00 uur. Maar de kaartjes nooit binnen gehad en ook niet telefonisch te bereiken. Wel een e-mail om 18:00 uur dat kaarten nooit op dezelfde dag gereed kunnen zijn. Daar was ik helaas niet van op de hoogte, want het stond nergens vermeld en als je een betaling maakt en een bevestigingsmail krijgt, dan ga je ervan uit dat er geen probleem is. Als 'compensatie' mochten we een andere dag uitkiezen ( wel tegen eigen betaling) maar we waren inmiddels al geweest. Daarna heb ik nog 2 e-mail gestuurd of ik mijn betaling kan terugkrijgen, maar nu 1 maand later nog steeds antwoord gehad en waarschijnlijk betalen ze ook hun telefoonrekening niet, want hun lijn ligt er nog steeds uit. Doeidoei €50!
Goede service. Tickets voor Nou Camp besteld. Meteen mail terug met informatie. De volgende dag de tickets al ontvangen via de mail.
Makkelijke Site. Vragen per email worden vlot en duidelijk beantwoord! Direct na de bestelling werd prompt de bevestiging ontvangen. In de bevestiging stond dat binnen 24 uur de tickets per mail zouden worden verstuurd. Ook dit klopte!
Zeer slechte ervaring! Tickets "skip the line" voor colosseum Rome en Vaticaanmuseum- Sixtijnse kapel geboekt bij ticketbar.eu . Voor het Colloseum 2x 75 minuten gewacht. Eerst om het kaartje te bemachtigen en daarna om naar binnen te komen. Voor het Vaticaanmuseum 1 uur gewacht ondanks skip the line tickets!! Heel veel spijt!!! Zonder skip the line tickets waren we sneller binnen geweest en even stuk goedkoper omdat kinderen vaak gratis naar binnen kunnen!!
Ticketbar (Questions) heeft veel moeite gedaan om mijn vragen over een bedrag dat van mijn creditcard was afgeschreven, uit te zoeken. Ik vind dat zij dit uitstekend en zeer correct hebben afgehandeld.
Laura Christ (NL)
Tickets voor Eiffeltoren geboekt en betaald. Bleek echter een tour te zijn door de stad ipv de Eiffeltoren.
Wel een mail met bevestiging ontvangen maar geen tickets. Telefoonnummer in Amsterdam was continu in gesprek.
Een mail hielp wel, kreeg snel een reactie en vervolgens werd het betaalde bedrag meteen teruggestort.
Als compensatie kregen we zelfs een gratis fietstour aangeboden. Klasse!