Tickets gekocht voor Camp Nou, Door Corona kon de reis niet doorgaan...wij krijgen antwoord dat de tickets maar beperkt geldig zijn.. Schandalig!!! Wij gaan in april nu naar Barcelona en hopen op... Toon meer

Na dreigen met een klacht naar MasterCard (en samenwerkend bedrijf Tiqets in cc gezet) toch reactie gekregen van Ticketbar ! Ineens ging het allemaal heel snel, volledige terugbetaling Roma passen st... Toon meer

Vorig jaar de Rome City Pass (3 stuks) aangekocht bij Ticketbar, omwille van COVID is onze trip naar Rome niet doorgegaan. Bij zowel vluchten als verblijf geen enkel probleem voor een refund, maar ti... Toon meer

Ik heb op 16 februari tickets gekocht voor alcatraz. Onze reis naar amerika zou plaatsvinden tussen 30 april en 16 mei. Wij hebben nog steeds niks vernomen van ticketbar over een mogelijke terugbetali... Toon meer

2,7

Slecht

2K reviews

2,7

Alle reviews

(2.435)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij de gecomineerde busreis vanuit…

Bij de gecomineerde busreis vanuit Barcelona en toegang tot het Dali museum in Figueres wordt genoemd dat de busreis 1,5 uur duurt. Bij de reis blijkt echter dat er een vaste dienstregeling is die resulteert in een reis van 2 uur en 50 minuten enkele reis! Dat is nogal een verschil. Dit is niet te wijten aan drukte op de weg want de tijden in de dienstregeling geven dit aan. Samenvattend dus vrij ontevreden.

Na contact met Ticketbar zijn we gekomen tot een coulance regeling.

30 oktober 2018

Beste Mark,

Dat is vervelend! Wij zullen contact met op nemen om te kijken waar dit verschil in zit.

5 sterren voor de service, 3 sterren voor de website werking

5 sterren voor de service en vriendelijkheid van Lars en Juul
3 sterren voor de werking van de website. Na de betaling en bevestiging van de boeking blijkt die boeking 'toch niet beschikbaar' ! Dat brengt dan de volledige timing overhoop en onhaalbaar. Dat is goed en vlug rechtgezet door Lars en zo was de stress vlug vergeten.

29 oktober 2018

Tickets worden dubbel uitgegeven

Flexibele tickets gekocht bij ticketbar voor Camp Nou in Barcelona. We kwamen Camp Nou niet in, omdat de tickets al eerder gebruikt waren door iemand anders! Bij Camp Nou vertelde ze ons, dat dit vaker voorkomt bij ticketbar en dat we met hen contact op moesten nemen. Dat hebben toen direct gedaan. Echter ticketbar geprobeerd te bellen maar kregen een bandje dat we via mail contact moesten leggen. Toen gelijk gemaild en uitgelegd dat we bij Camp Nou voor de deur stonden te wachten en dat we gebruikte tickets hadden gekregen. We hebben na bijna een uur gewacht te hebben opnieuw tickets gekocht bij Camp Nou zelf, om binnen te komen.We hebben dus dubbele kosten gemaakt! Na een paar uur kregen we een mailtje van ticketbar, met nogmaals dezelfde tickets waar we dus niets mee op schoten.

Nu heb ik verschillende keren, per mail, contact gehad met ticketbar en ze zijn er achter gekomen dat onze tickets op donderdag 18 october gebruikt zijn om 11.00u. Maar dat kunnen wij niet geweest zijn, omdat we op dat moment een fietstour hadden bij Beja bikes. Ik wil graag dat we onze kosten ( 80.34 euro) nu terug krijgen, maar ticketbar zegt nu neem maar contact op met Camp Nou. Wat een afschuiverij!!! Ticketbar geeft dezelfde tickets aan meerdere personen, en willen er nu niet in tegemoet komen om ons onze kosten terug te geven.
Let op: dus tickets bij Camp Nou zelf kopen, zijn zelfs ook goedkoper dan flexibele tickets! En je moet toch in de lange wachtrij staan, ondanks je online tickets hebt gekocht!
Laat dit een waarschuwing zijn voor andere

Update: Ondertussen snel antwoord gekregen van Ticketbar. En het probleem is direct opgelost. Dat is erg fijn, maar jammer dat ik eerst een slechte review moest schrijven om het voor elkaar te krijgen.

26 oktober 2018

Beste Joost,

Daar moet sprake zijn van een misverstand. Ik ga direct contact met u opnemen!

Lars

Geen digitale tickets, maar wel behulpzaam

Tickets besteld voor 22.10.2018 om 14.00 maar nog steeds niks ontvangen. Via mail word er ook niet gereageerd.

Update: Inmiddels goed contact gehad met de klantenservice. Helaas geen ticket gebruikt van de ticketbar (door technische storing), dus toch 2 uur in de rij gewacht van de Vaticaanstad. Over de klantenservice was ik heel tevreden! Duidelijk en snel mailcontact, en ik kreeg een volledige refund.

22 oktober 2018

Beste Nevin,

Dank voor uw bericht.

Helaas hebben we niet voldoende informatie om uw boeking te vinden.

Kunt u ons uw naam, ordernummer en e-mailadres mailen naar customerservice@ticketbar.eu?

We helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Ticketbar

Op zich was de ticket via Ticketbar zo…

Op zich was de ticket via Ticketbar zo geregeld en geen problemen.
Wij hadden een Ticket gekocht voor een Serenade Gondel vaart in Venetië maar wat viel die tegen zeg, ik weet niet of Ticketbar dit controleerd.
Bij aankomst werden we afgesnauwd door een oververhitte Italiaan, we waren te vroeg maar werden gesommeerd om maar snel in te stappen, ze hadden het druk en we moesten opschieten met instappen.
De vaart zou 35 minuten duren maar het maar werd 20 minuten waarvan 10 minuten stil liggen op het Grand Canal, daarna een klein stukje langs de huizen en weer terug.
We zaten met 6 opgepropt in de gondel en er was op een van de 4 gondels iemand die stond te zingen maar die was zo ver uit te buurt dat we dat amper hebben gehoord.
Dit was echt een fiasco en ik zou iedereen aanraden dit niet te doen, beter is ter plekke iets af te spreken met een gondelier (die overigens bijna allemaal een stel sjagerijnen zijn) en iets meer betalen en ergens in het centrum dan is het in ieder geval wat leuker.

17 oktober 2018

Beste Henk,

Dank voor het delen van uw ervaring.

Jammer dat u een dergelijke ervaring heeft gehad! We nemen direct contact op met onze partner om dit met hen te bespreken.

Zou u wellicht uw ordernummer en e-mailadres kunnen mailen naar customerservice@ticketbar.eu? Dan helpen we u graag verder.

Barcelona city pass

We kregen snel de bevestigingsmail voor onze tickets, maar daarna liep het mis. We hebben per ongeluk de verkeerde dag geselecteerd voor onze Barcelona city pass (922018126581). We wilden bekijken of deze nog kon worden veranderd, maar we krijgen geen reactie op onze mail naar Customer service. Misschien lukt het langs deze weg...

Update: Ondertussen snel antwoord gekregen van Ticketbar.

15 oktober 2018

Beste Stefan,

Ik zie dat mijn collega inmiddels contact met u op heeft genomen. Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij die graag.

Purchase order 772018000536

Op 21 juli jl heb ik tickets besteld voor een high tea voor 2 personen in the Burj Al Arab Sky View Bar eind oktober. Ik op dat moment gelijk het volledige bedrag betaald maar geen kaartjes ontvangen. Na wat berichtjes over en weer kreeg ik wel een reserveringsnummer met de belofte dat de tickets kort van te voren zouden worden verzonden. Dat stelde mij toen gerust omdat we ook nog even de tijd hadden. Helaas ontving ik vandaag een directe mail vanuit de Sky View Bar dat ik nog niet betaald had voor deze reservering en of ik dat per direct in orde wil maken. Ik begin nu toch te geloven dat het niet in orde gaat komen en omdat het een fors bedrag betreft hoor ik graag heel snel reactie van TicketBar.

Erna Barendregt

Update: dank voor de snelle reactie via de mail. Alvast sterren erbij 😉, hopelijk morgen de tickets in huis.
Update : Tickets inmiddels ontvangen. Hartelijk dank!

1 oktober 2018

Beste Erna,

Bedankt voor uw bericht. Ik zal direct contact met u opnemen om de situatie op te lossen.

Kaartjes Vaticaanstad

Vrijdag kaartjes besteld voor Vaticaanstad maar nog niets binnen. Tijdslot vandaag om 11.00. Paar mailtjes hierover gestuurd maar helaas. Wel antwoord gehad dat ze afhankelijk zijn van derden maar daar heb ik niets aan. Heb bij hun kaartjes besteld. Helaas geen Vaticaanstad voor ons vrees ik

Update, kaartjes net ontvangen. Fijn maar jammer dat ik eerst een slechte recensie moet schrijven om dat voor elkaar te krijgen.

1 oktober 2018

Beste Diantha,

Dank voor uw bericht.

De tickets zijn zojuist verzonden. Bekijkt u aub ook uw spam-folder.

U hoeft de tickets niet te printen, maar u kunt deze laten zien op uw smart-phone.

We horen graag of u alles in goede orde heeft ontvangen. Zo niet, aarzel niet om ons te contacteren via customerservice@ticketbar.eu.

nog steeds geen kaartjes

Ik heb net kaartjes besteld voor de kabelbaan naar de top van de berg van Montjuïc. Ik heb mijn kaartjes nog niet gekregen en ga morgenvroeg. Gelukkig is na deze review gelijk alles opgelost en waren mijn kaartjes gelijk gestuurd! Top service dat het zo snel opgelost was.

Karlijn van Rijk

29 september 2018

Goedemorgen mevrouw van Rijk,

Dank voor uw bericht.

De tickets zijn verzonden naar uw e-mailadres, bekijkt u aub ook uw spam-folder.

Geniet van uw verblijf in zonnig Barcelona!

Ticketbar

Gisteren pas mijn gegevens kunnen…

Gisteren pas mijn gegevens kunnen doorsturen ivm de toer met de hop on hop off bus en de ticketten Alcazar en Kathedraal Sevilla.
Nog niets ontvangen van tickets, en vrijdagochtend om 5u vertrek ik. Hopelijk morgenavond tegen 20u in orde, zodat ik alles kan afprinten. Het vervelende is dat het ook voor mijn twee reispartners betreft.
Vervelend dat je geen telefonische helpdesk hebt.
Mijn ordernummer is: 642018020533.
Hopelijk is dit morgen in de late namiddag in orde. Zenuwslopend!!!!
Patrick Longueville.

19 september 2018

Dear Patrick,

Thank you for your message.

All tickets have been sent to your e-mailaddress. Please also check your spam-folder.

Can you please inform us if you have received everything correctly? You do not have to print your tickets, but you can show them on a smart-phone.

If you have any further questions, do not hesitate to contact us at customerservice@ticketbar.eu.

We hope you will have a great time in the South of Spain!

Kind Regards,

Ticketbar

Gisterenavond tickets besteld voor het…

Gisterenavond tickets besteld voor het colosseum vandaag. De kaartjes hebben een toegangstijdstip. Nu 3 uur voordat we eigenlijk naar binnen moeten gaan hebben we nog geen ticket gekregen. Ook mailen levert geen reactie op, telefonisch zijn ze niet te bereiken.

Ze laten klanten in de stress zitten terwijl dit onnodig is. Andere ticketsites sturen na boeking gelijk een voucher door. Mij boekingsnummer is 922018132285.

Als ze dit niet snel oplossen boek ik nooit meer bij ze en wil ik mijn geld terug.

Update na plaatsen ticket: binnen een minuut na het plaatsen van dit bericht kreeg ik onderstaande reactie van ticket bar.
Ze hebben in zeer korte tijd alsnog voor het ticket gezorgd.

14 september 2018

Beste heer van Bommel,

Ik ga het direct voor u regelen en ik neem direct contact met u op.

Kaartjes besteld voor FC Barcelona

Gistermiddag kaartjes besteld voor FC Barcelona tegen Girona op 23-9. Deze zouden binnen 24 uur worden gemaild. Nog niks van gezien. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk verholpen kan worden. Ook was het een verrassing dat de plaatsen niet naast elkaar zouden kunnen zijn, dit werd pas duidelijk na betaling.

(Binnen een uur een reactie gehad op een zondagavond de kaartjes zijn meteen verstuurd en ook nog eens naast elkaar. Goede klantenservice.) Bedankt Lars

2 september 2018

Beste David,

Bedankt voor uw email. Ik heb zojuist contact met u opgenomen, uw tickets verstuurd en gezorgd voor 2 plekken naast elkaar.

Te duur..

De tickets online gekocht voor parlement in Budapest. Heb er 80 euro voor betaald terwijl ze in het parlement voor 30 euro gekocht konden worden.. voel me lichtelijk opgelicht.

31 augustus 2018

Beste Lisanne,

Dank voor uw bericht.

Onze partner in Budapest biedt geen directe tickets, maar uitsluitend guided tours.

Helaas heb ik niet voldoende informatie om uw boeking te vinden.

Zou u uw ordernummer, volledige naam en e-mailadres kunnen mailen naar customerservice@ticketbar.eu?

We zullen uw casus direct bekijken en komen er op terug.

GEEN tickets gekregen!!!

Voor vandaag over 2 uur tickets besteld én betaald voor Camp Nou. (302018098324). Tickets twee dagen geleden besteld maar nog niks ontvangen. Geen telefoonnummer waarop je iemand kan bereiken en we weten niet wat nu te doen... Wat slecht dit...
R. Koomen.

28 augustus 2018

Beste heer Koomen,

Dank voor uw bericht.

De tickets zaten in de bijlage van de bevestigings e-mail.

Ik zie dat mijn collega´s u verder hebben geholpen. Is alles uiteindelijk goed verlopen?

Zo niet, dan helpen wij u graag verder via customerservice@ticketbar.eu.

Ticketbar

Roma city pas online nog niets ontvangen???

Wanneer ontvang ik mijn tickets? Het gaat om de Rome City Pas!
Morgenochtend 24/8/2018 vertrek ik naar Rome met mijn zoon en tickets zouden mij online worden toegestuurd. Betaling gedaan en nog niets ontvangen, alleen wel mail over betaalde een factuur???

23 augustus 2018

3 dagpassen voor Milaan incl. Treinticket nog steeds niet ontvangen!

Op zaterdag 3 passes besteld voor Milaan, bezoek op woe 22/8. Direct mail ontvangen voor bevestiging en vraag voor extra info ivm treintickets. Deze heb ik direct bezorgd. Echter, ondertussen nog steeds geen passes, tickets ontvangen en ondertussen zijn we de "binnen 24u" al langd voorbij!!!
Ordernummer: 922018117915

Elfi Van der Borght

Update:
Na het posten van een reactie op deze site kreeg ik direct feedback en binnen het uur had ik alle nodige toegangstickets,....
Wel spijtig dat het eerst via deze weg moet gaan vooraleer alles in orde komt.

20 augustus 2018

Beste mevrouw van der Borght,

Dank voor uw bericht.

De reserveringsafdeling gaat het direct uitzoeken en stuurt u spoedig de tickets per e-mail.

We horen het graag zodra u alles in goede orde heeft ontvangen.

Indien u verder nog vragen heeft, aarzel niet om onze te contacteren via customerservice@ticketbar.eu.

Ticketbar

Bestellen, betalen, daarna toch niet beschikbaar, kies andere optie, ook niet

Vandaag bestelling gedaan voor 2 personen 2 activiteiten in Barcelona. Tijdslot van elke activiteit aangegeven, beschikbaarheid werd gecontroleerd. Alles OK. Alles betaald. Kreeg van de betaling en bestelling een bevestiging. Maar daarna inmiddels 7 mailtjes dat de tijd toch niet beschikbaar is, moet andere tijd kiezen uit aangegeven opties. Gedaan. Weer antwoord dat nieuwe keuze niet beschikbaar, oude keuze stond er weer wel bij. Dat zo inmiddels 7 keer !! En nog geen kaartjes pfff

19 augustus 2018

Beste Zita,

Dank voor uw bericht.

Vervelend dat dit zich voordoet. We zorgen dat u de tickets morgen per e-mail binnen heeft.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren via customerservice@ticketbar.eu.