www.west-wind.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse at handle hos West-Wind.dk 🤗 Hurtigt levering, desværre passede størrelsen ikke - men utrolig nemt at returnere. Du bliver, som kunde, guidet igennem hele processen. Det er i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af udsalgsvare, både på hjemmesiden og specielt ved kontakt til kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice ift muligheden for hurtig afsendelse/samme dag. Ven... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk sted at handle og gode og fornuftige priser. Ved køb på hjemmesiden er der hurtig levering. I Westmind på Marielyst får man simpelthen en fantastisk betjening - og det er hver gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte badesko, snorkelsæt og badevinger for i alt 890 kroner. Varerna ankom hurtigt (over to omgange) og var i den forventede gode kvalitet, som jeg tidligere har købt hos WestWind. Jeg er tilf... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

106 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk kundeservice 👌🏼

Jeg var interesseret i nogen sko, men var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle have. Jeg skrev så til kundeservice, om jeg kunne få lov at prøve skoen i Varde.
Det kunne jeg godt og de spurte hvilken sko det var, for så ville de lige finde den frem så den var klar.

Da jeg kommer op, er de meget hjælpsomme til at rådgive og vejlede i forhold til skoen, og hjalp med at mærke om den sad korrekt.

Meget løsningsorienteret og fantastisk kundeservice. Hvis jeg kunne give 10 stjerne havde jeg gjort det 👌🏼👌🏼

23 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

West-wind Lakolk (Rømø) er klart et…

West-wind Lakolk (Rømø) er klart et besøg værd. Kæmpe udvalg af tøj til børn og voksne. Virkelig god kundeservice, smilende og imødekommende personale der er hjælpsomme og tager sig god tid til kunden. Lækker og ordentlig butik. Vi kommer helt sikkert igen. :-)

20 september 2025

Lige pludselig lagerfejl 🤮

Har lige bestilt et par Adidas sko i går, og pludselig i dag havde lige netop den butik jeg bestilte hos Lagerfejl. Det er lige godt imponerende og så håber de at de kan være mig behjælpelig en anden gang. Men NEJ tak det kommer ikke til at ske !!!!!!

18 augustus 2025
Logo www.west-wind.dk

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Lene.
Vi beklager virkelig, at der skete en lagerfejl – det er selvfølgelig super ærgerligt. Vi kan love, at vi ikke har været ude og smugshoppe det sidste par selv, selv om du hentyder det i mailen.
Desværre sker der indimellem en fejl – det er ikke fedt for nogen og vi arbejder på at undgå, at det sker igen.

God kundeservice og pris

Ved en fejl havde GLS sendt min pakke til en forkert landsdel. Det var let at komme i kontakt med kundeservice, som hurtigt sørgede for en løsning, så jeg kunne få mine varer. De var i øvrigt billigere her end de andre steder, jeg havde set på nettet.

26 juli 2025

Vil gerne have givet 0 stjerner

“Revideret 27/6” Vil gerne have givet 0 stjerner.
Jeg har købt en kjole, der på første dag fik rivninger, der ligner nylonstrømper, der hvor sikkerhedsselen har siddet på køreturen.
Jeg tager billeder og de beder mig sende kjolen ind til vurdering. Svaret er at det er almindeligt slid. Det er så frækt at sælge en kjole til 400kr der ikke holder til almindeligt og endda skånsomt forbrug en eneste dag. Jeg er i tvivl om nogen af løberne allerede var der da jeg købte kjolen, og jeg først opdagede det om aftenen. Efter 1. vask fik den ydeligere en masse “fnuller”. Kjolen blev sendt til reklamations afdelingen, som tilbød at “vurdere” den…så jeg vidste godt de var mistroiske på forhånd. Kjolen var helt nyvasket og fotos blev taget umiddelbart inden den blev pakket til forsendelse. Det blev den ikke kønnere af!
Køb ikke hos West Wind, hvis det er kvalitet og service du vil have. Det ser bare godt ud på overfladen. Jeg føler mig snydt, og har bedt dem smide kjolen ud. Den 400krs kjole er udover et enkelt Kina-køb, det dårligste køb jeg har gjort nogensinde. Plastik fantastic
Og jeg passer på mit tøj, og har tøj stadig fra jeg var 18 år gammel. Jeg synes det er skammeligt at sælge tøj i nylon der ikke tåler at blive brugt. Men pæn var den og lækker blød. Men kun 1dag…..

6 juni 2025
Logo www.west-wind.dk

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Anouschka.
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med en af de varer du har købt hos os. Blot lige for at have rette informationer fremme, så kostede kjolen ikke 600 kr. men 400 kr. Kjolen var beskidt da vi modtog den, så er også i tvivl om den kun er brugt én gang, som du beskrev i din mail. Vi handler ikke med Kina-varer 🙂 Men at du har været uheldig og fået revet/slidt kjolen uhensigtsmæssigt, kan desværre ikke udgøre det som en reklamation - i så fald ville det ha været hele kjolen - og ikke kun på områder foran.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en vinterjakke for under et år…

Købte en vinterjakke for under et år siden. Jeg opdagede for nylig at lynlåsen var gået i stykker, efter at været brugt i et par måneder sidste vinter. Skriver til firmaet, som siger at sådan en lynlås ikke bare går i stykker (underforstået at jeg åbenbart selv har ødelagt den) og der er derfor ikke noget at gøre, der er ikke nogen reklamation!

23 oktober 2024

WestWind Ebeltoft

Jeg købte en H2O t-shirt i WestWind i Ebeltoft, nogle uger sener opdager jeg t-shirten er syet skævt sammen i nakken. Dette vil jeg lave en reklamation over da det tydligt var en fejl fra producentens side. De eneste muligheder jeg fik var at de vil lave en reduktion i prisen på 50 kr eller et forsøg på at sy t-shirten om. Det skal siges at t-shirten koster 250 kr fra ny.

Da jeg bor i Århus syntes jeg det var en lang tur at skulle køre til Ebeltoft for at hente en t-shirt nogle uger sener de vil se om de kunne redde så jeg tog de 50 kr selvom jeg aldrig har oplevet dårligere kundeservice når det kommer til tøj der har fejl fra start af.
Jeg syntes det mindste man kan gøre er at tilbyde sine kunder en ny eller pengene tilbage når det handler om en produktions fejl.
Jeg plejer glædeligt at komme i WestWind i Ebeltoft hver gang jeg er i byen men det var sidste gang jeg gjorde det.

17 oktober 2024

Nem og hurtig levering

Jeg bestilte produktet kort op til en ferie, men forventede ikke at det nåede frem inden. Men der fik jeg en positiv overraskelse - produktet kom frem på kun 2 dage efter bestilling! Virkelig god service. Og så var produktet i øvrigt en god kvalitet :)

3 juli 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.