www.west-wind.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte vare fredag i webshop og kunne hente den dagen efter om lørdagen, det kan man da kalde super hurtig ekspedition. Søndag har jeg iklædt mig Didriksons Liv Skort - elsker den allerede, tænker j... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse at handle hos West-Wind.dk 🤗 Hurtigt levering, desværre passede størrelsen ikke - men utrolig nemt at returnere. Du bliver, som kunde, guidet igennem hele processen. Det er i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af udsalgsvare, både på hjemmesiden og specielt ved kontakt til kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice ift muligheden for hurtig afsendelse/samme dag. Ven... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk sted at handle og gode og fornuftige priser. Ved køb på hjemmesiden er der hurtig levering. I Westmind på Marielyst får man simpelthen en fantastisk betjening - og det er hver gan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

106 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lavede en ordre # 27400 den 13/6 som…

Lavede en ordre # 27400 den 13/6 som blev bekræftet modtaget straks efter hvilket jo er betryggende men derfra har der kun været dyb tavshed så absolut ikke noget det som ligner det de skriver i deres Reklame Mails 1-3 hverdages levering.

Det drejer sig om varer som er på lager online, penge er modtaget men som sagt intet siden da, i 2024 er det ikke tilfredsstillende det er der alt for mange velfungerende online butikker til som godt kan finde ud af at kommunikere med handelsforløb inc ved evt forsinkelse.

Skriver denne anmeldelse som advarsel hvis der skal købes noget som man skal bruge inden for en hvis tidsramme så kig et andet sted hvis du/i vil være sikre på levering som de beskriver på hjemmeside og i deres mails.

Onsdag d. 3/7 2024

Der er rettet i anmeldelsen da Amalie fra West-Wind svarede hurtigt med en undskyldning og forklaring som gav lidt fornuft samt at hun var opmærksom på ikke at sende en fejl hæftet vare så tumbs up for det samtidig oplyste hun at jeg ville slippe for fragt omkostninger pga sen levering og ingen info om problemet.

Pakken kom hurtigt efter kontakten men fragten ja den blev jeg så alligevel faktureret og trukket på betalingskortet.

Kommer jeg til at handle der igen, Nej det gør jeg ikke, det at en butik sender en vare til lagret med stor fejl i samt en anden butik ikke lige havde taget sig sammen til at sende til lagret og det at porto ikke blev gratis som jeg blev informeret om så er de sku ikke værd at bruge tid eller penge hos.

Der er givet 3 Stjerner i stedet for 2 for jeg fik da mine varer og en undskyldning den fri porto valgte de dog at beholde for den selv.

13 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveringen gik fint

Leveringen gik fint. Kunne desværre ikke passe jakken, så sendte den retur.

35 kr. I fragt for at modtage den, og 39 kr. trukket for at sende den retur. Så 74 kr. for ingenting.

Fragten vil nok gøre at jeg vil undlade at købe noget der en anden gang, med mindre jeg helt præcis kender størrelsen.

Jeg har netop modtaget en mail fra firmaet om at det var en fejl, og at de 39 kr er sendt til mig, da jeg sendte hele ordren retur

1 mei 2024

Nem bestilling på webshoppen

Nem bestilling på webshoppen. Hurtig levering. Desværre var varen fejlbehæftet, så den blev sendt retur. Virkelig hurtig tilbagebetaling af beløbet og besked herom.
Rigtigt fint, at alt fungerer, også ved retur :-)

16 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice - garanti var udløbet

Har for 4 år siden købt en meget lækker Wellensteyn parka coat, men nu var “skyderen” i lynlåsen defekt, og jeg fik fluks 2 nye uden beregning.

Det er super service i betragtning af, at jeg havde købt den på en anden hjemmeside, som er gået konkurs.

Tak til West-Wind for super service

12 januari 2024

Butikken i Ebeltoft

Butikken i Ebeltoft er blandt mine favoritter. Bredt udvalg af tøj og sko til meget favorable priser. Overskuelig butik og meget venlig betjening. Kan absolut anbefales.

1 november 2023

Super tilfreds☺️

Har lige modtaget mine nye bamsestøvler fra Rugged. Virkeligt god kvalitet til pengene. Modtog også pakken 2 dage efter bestilling så er super tilfreds. Første men ikke sidste gang jeg handler her☺️

21 september 2023

Tilfreds stamkunde

Oplevet stor tilfredshed med de fleste køb på net butikken og hvis ikke produktet levede op til forventningerne er det nemt at aflevere og få penge retur 👍

5 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

WestWind Æbeltoft følger ikke reklamationsret

Jeg købte en gul fjell raven vinterjakke (2600kr.) i januar 2022 i West Wind butikken i Æbeltoft. Lynlåsen kan ikke lynes. Lynlås er helt defekt.
Butikken nægter at give mig en magen til model i byt selvom de har det på lager. Jeg forklarer at jeg skal rejse og har ingen andre vinter jakker. Butikken vil have jakken sendt ind til rep. Selvom vi går en tid imøde hvor jeg nok ikke ser skyggen af jakken før om flere uger og i mellemtiden åbenbart må fryse.
Jeg kan ikke undvære jakken og kan heller ikke beholde den da den ikke kan lynes.

Købeloven siger: Forhandleren skal løse fejlen på din vare inden for "rimelig tid".

"Rimelig tid" er som tommelfingerregel højest et par uger, men det afhænger af situationen: Hvad er der galt med varen? Hvor besværligt det er for dig at undvære den?

Forhandleren har længere tid til at løse problemet, hvis: Du ikke bruger varen hver dag, og du kan undvære den uden de store problemer.

Derfor forstår jeg ikke at jeg bliver sendt hjem fra West Wind Æbeltoft af butikkens leder eller butikschef som hun kaldte sig, (til Århus) uden en jakke mens der er -8 grader og snevejr udenfor velvidende om at jeg ikke har andre vinterjakker?!

Ganske enkelt helt urimelig behandling som strider imod reklamationsretten.

14 december 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Faktisk hurtig levering og en dejlig…

Faktisk hurtig levering og en dejlig nederdel…..MEN, jeg har ikke fået nogen mail eller kvittering. Jeg var derfor i tvivl, om min bestilling overholdt var modtaget. Ringede i 2 dage til kundeservice, hvor jeg fik automatisk besked om, at opkaldet ikke kunne besvares. Jeg fik heller ikke svar på min mail.
Irriterende, men bestemt ok vare.

19 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte online og modtog en jakke, hvor foret i lommerne ikke var syet ordentligt.
I stedet for at bøvle med at returnere, valgte jeg at opsøge West-Winds butik i Marielyst for at bytte den der.
De havde desværre ikke min str. hjemme, men kunne skaffe den hjem.
4 hverdage senere blev den nye jakke personligt leveret på min adresse.

Jeg kan varmt anbefale West-Wind, og især deres butik i Marielyst.

29 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i dag handlet i westwind Bogense

Har i dag handlet i westwind Bogense. Har ikke handlet der længe, men blev positivt overrasket over deres nye udvalg. Masser af lækkert tøj og priserne var yderst fornuftige. Og samtidig fik jeg en behagelig betjening. Kommer snart igen😀😀

6 januari 2022

Hurtigt leveret.

Hurtigt leveret.
Og færdig returlabel lå ved, hvids man vil returnere varen, uden omkostninger.
Mange tak for god betjening.

11 november 2021