Virkelig god service:-) Bestilte mandag morgen og allerede mandag over middag fik jeg besked om, at min ordre var pakket og sendt. Det kunne ikke være bedre, da jeg egentligt var lidt sent ude... Toon meer
Bestilte vare fredag i webshop og kunne hente den dagen efter om lørdagen, det kan man da kalde super hurtig ekspedition. Søndag har jeg iklædt mig Didriksons Liv Skort - elsker den allerede, tænker j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse at handle hos West-Wind.dk 🤗 Hurtigt levering, desværre passede størrelsen ikke - men utrolig nemt at returnere. Du bliver, som kunde, guidet igennem hele processen. Det er i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af udsalgsvare, både på hjemmesiden og specielt ved kontakt til kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice ift muligheden for hurtig afsendelse/samme dag. Ven... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.
Håndværkervej 10, 6800, Varde, Denemarken
- 21190519
- kundeservice@westwind.dk
- www.west-wind.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtigt leveret.
Hurtigt leveret.
Og færdig returlabel lå ved, hvids man vil returnere varen, uden omkostninger.
Mange tak for god betjening.
super service
God købs oplevelse online
God købs oplevelse online. Ingen problemer overhovedet og produktet kom frem hurtigt
Alt fungerede perfekt og hurtig…
Alt fungerede perfekt og hurtig levering👍
Var i westwind afd
Var i westwind afd. I Hvide Sande. Her var servicen super god og meget høflig. Da de ikke lige havde den størrelse som vi skulle brug så var hun hurtigt til at få størrelse lagt til side i havnebyen på Rømø som vi skulle videre til. Glad møder vk op og siger der skulle være lagt noget tøj til side til os. Men med svaret"det tror jeg ikke" så blev vi overrasket.😒
Fremragende service af Susi i Hvide Sande
Vi er på ferie og opdager at WestWind har de Salomon sko vi leder efter- endda billigere end andre steder. Vi henvender os i butikken i Hvide Sande, da webshoppen ikke har den rette størrelse. Ekspedienten (Susi) kender modelen, men har den ikke længere i butikken. Hun undersøger straks om den findes i en af de andre butikker og finder den. Hun lover at skaffe den hurtigst muligt, selvom der kun er 3 arbejdsdag tilbage af vores ferie. Dagen efter sender hun SMS med orientering, da hun har en fridag. Da vi kommer til butikken på vores sidste feriedag, undskylder hun meget at skoene ikke er kommet, selvom hun ikke har indflydelse på GLS. Hun lover at sende dem hjem til os. Dagen efter bliver vi ringet op af Susi, som fortæller at skoene nu er afsendt og vi kan forvente dem dagen efter. Det er fantastisk at opleve en ekspedient som ville gøre alt for at hjælp kunden og hele tiden holdes os informeret. Flere af den slags, tak :-)
Kontrasten til den gode service bliver større da vi senere finder ud af at den butik i nabobyen, som faktisk havde modellen hjemme men ikke den rette størrelse og som ikke kunne skaffe den hjem, faktisk har samme ejer og ekspedienten havde adgang til samme oplysninger!
Super god service
Super god service af Amalie i kundeservice. Vandre sko var for små og de hjalp med at finde et par, i den anden ende af landet.
Nem retur, man printer selv og afleverer i pakkeshop. Vil helt sikkert handle hos jer igen :-)
Fusk med prisen
Butikken på Rømø
Har fundet et par Hummel joggingbukser, hvor der var et prisskilt med kr. 199,95. Ved kassen fastholder sælgeren, Simone, at det skam var en fejl, og at bukserne koster kr. 250,00. Der er for ringe, for ikke at sige ulovligt. Kommer aldrig i den butik igen. Dårlig dårlig service :-(
Reklamation
Når man en sjælden gang har en reklamation at det tid til at bedømme en virksomhed. Hos West Wind giver de kunden en fremragende service og så få problemer som overhovet muligt. 5 stjerner er fuldt fortjent!
Bestilte tirsdag eftermiddag og fik…
Bestilte tirsdag eftermiddag og fik leveret onsdag formiddag.
Efter at have fået leveret det forkerte andet steds fra fandt jeg et super godt tilbud hos West-Wind.dk
Fantastisk højt service niveau af en dansk webshop og endnu flottere de nuværende omstændigheder taget i betragtgning.
Næste gang kigger jeg hos West-Wind.dk før jeg spilder tiden med de andre butikker ;)
jeg har nu bestilt ved West-wind.dk to…
jeg har nu bestilt ved West-wind.dk to gange og begge gange har jeg været rigtig tilfreds! God service, fornuftige priser, billig fragt og hurtig levering. De svarer forholdsvis hurtigt ved spørgsmål og varerene synes jeg, er virkelig lækre.
Jeg handler der gerne igen :)
ingen retur seddel når du handler!!!!
utrolig dårlig service at de ikke sender en retur seddel når du handler hos dem for den skal du nemlig selv printe, oven i købet skal du selv skrive en mail til dem for at få den tilsendt. handler aldrig her mere!!
Super hurtig levering og super god…
Super hurtig levering og super god service!
Lige modtaget min jakke og den lever op…
Lige modtaget min jakke og den lever op til forventningerne.
Super kundeservice jeg har fået og rådet til at gå en str op i jakke hvilket var en god ide. Passer perfekt.
Bestilte i går og modtag allerede i dag.
I alt til UG :)
Virkelig positiv oplevelse
Virkelig positiv oplevelse
God hjemmeside. Dejligt at kunne vælge om pakken skulle kommed med GLS eller PostNord.
Pakken kom rigtig hurtigt. Desværre var to af delene for store, men det var utrolig nemt at udfylde returseddel og printe en returlable.
Pakken kom med GLS retur fredag og allerede mandag kunne jeg se at West-wind havde modtaget pakken, og et par timer senere var pengene sat ind på min konto. Det kan ikke gøres hurtigere og var virkelig positivt, sammenlignet med andre web-butikker jeg har skullet returnere til.
Så alt i alt, kan denne web-butik klart anbefales.
Fantastisk god service fra kundeservice.
Havde købt en jakke et nummer for stor, og ringede til kundeservice for at høre om jeg kunne gå i en af deres butikker i stedet for at sende retur.
Det viste sig at den nærmeste butik ikke havde jakken i den størrelse jeg skulle bruge, men det klarede de simpelthen ved at rekvirere en jakke i min størrelse og sende til nærmeste butik. Det tog 1½ dag, og ydermere fik jeg besked på at hvis den heller ikke passede og jeg derfor fortrød mit køb, ville jeg få pengene udbetalt for varen i butikken.
Det er super service!
Virkelig god kundeservice
Jeg bestilte en jakke hos West-Wind.dk, og jeg modtog den hurtigt med posten. Jakken var desværre ikke noget for mig alligevel, så jeg sendte den retur igen, og få dage efter var pengene sat ind på min konto igen. Kundeservicen under mit køb var i øvrigt helt i top!
Yderst imponeret
Jeg har aldrig handlet på siden før, men mødte en fantastisk service og lynhamrende hurtig ekspedering. Det har været en fornøjelse at handle med jer!
Supert kommunikation Super Handle
Købet et par ECCO BIOM Hike Militærstøvle igennem krigeren.dk som West-Wind har er samarbejde med.
jeg kendte ikke West-Wind før denne handle, men det er ikke sidste gang jeg handler eller anbefaler dem.
Jeg er meget meget positiv overrasket.