Wat een prutsers. Door Corona verplicht thuis te werken met gezin. Signaal Ziggo zo zwak dat iedereen in dezelfde kamer moet zitten voor ontvangst. Dat werkt niet met werkende ouders en schoolgaande k... Toon meer
Wilde mn abonnement aanpassen in april. Sindsdien gaat alles fout. Twee keer werd er beloofd dat het aangepast zou worden maar dat gebeurde biet. Intussen betaalde ik iedere maand een te hoog bedrag.... Toon meer
18 jaar klant geweest! Laatste 6 maanden slechte en traage internet verbinding (ik betaal 68 euro per maand!) Super slecht te bereiken klantenservice, uren aan de telefoon gezeten! Uiteindelijk monte... Toon meer
Zondag 6 maart 2022, wederom storing bij Ziggo in Haarlem. Alle diensten werken niet meer. Krijg een melding met foutcode CS2004 op de TV wat helemaal nergens op slaat. Zijn na 20:00 uur niet meer te... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Grootste Ziggo forum van Nederland | Helpdesk | Klanten helpen Klanten | Ziggo technici aanwezig | Alles over Digitale TV, CI+, Telefonie en Internet | Vragen en Antwoorden | Informatie | Alle vragen over Digitale TV, Telefonie en Internet kunt U op het forum stellen en daar ook vele antwoorden vinden.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Bel je Ziggo voor per direct een…
Bel je Ziggo voor per direct een storingsmonteur omdat je modem dood is en totaal niets meer doet, krijg je de info dat het half 5 is en dat hun monteurs maar tot 17.00 uur werken en dan morgenvroeg bellen vanaf 08.00 uur om te kijken of een andere klant hopenlijk heeft afgebeld.
Zojuist met KPN gebeld en daar werken de servicemonteurs tot 22.00 uur in de avond.
Het kan dus wel maar dan moet het arrogante bedrijf Ziggo wel willen meewerken en klantgericht willen werken zoals KPN.
Maar het blijkt dat Ziggo schijt heeft aan zijn bestaande klanten zolang ze hun centjes elke maand maar kunnen incasseren.
Met afdeling retentie nieuw contract…
Met afdeling retentie nieuw contract voor één jaar afgelopen rond januari 2025. Er werd gezegd dat ik Dianey plus en HBO max nog gratis heb lopen tot november 2025. Dat bleek niet waar te zijn en ik moest in maart 2025 betalen voor Disney plus. In het systeem stond aangegeven dat de medewerker van Ziggo mij verkeerd had ingelicht. Ik had een klacht ingediend, waarbij er contact met mij werd opgenomen. Er werd helemaal niets veranderd aan de situatie. Een hork van een MT lid van Ziggo. Wat een arrogantie. Ik werd niets tegemoet gekomen. Wat een slechte service.
Ga géén contract aan met Ziggo! Slechte service!
Na het jaar stap ik over. Zo ga je niet met klanten om.
Wij gaan weg bij Ziggo.
Wij gaan weg bij Ziggo.
We zijn een appartementen hotel. De TV kaarten worden regelmatig geblokkeerd en dan moeten we weer bellen om te deblokkeren. Drama voor de gasten en super veel werk voor ons. Zodra het contract eind 25 is afgelopen zijn wij weg. Meerder collega's zijn ons voor gegaan.
Skyshowtime via Ziggo
Ik ben al 9!!!!! Maanden bezig om Skyshowtime te kunnen kijken via Ziggo (gratis). Om helemaal gek van te worden. Durf niet meer te bellen want dan lukt het WEER niet en ben ik de hele middag kwijt en zo ontiegelijk chagrijnig dat het niet leuk meer is. Nu beweren ze weer dat het aan mijn email adres ligt en ik Skyshowtime moet benaderen om dat adres te verwijderen. Ik ben klant bij ZIGGO en niet van Skyshowtime! Regel dit nu eens voor een (nog) trouwe klant. Er zijn grenzen en ik ben het nu helemaal zat. 9 maanden ellende voor de hoofdprijs hoera! AKTIE!
Waardeloos
Waardeloos ! Heb telefonisch contact gehad betreffende Voetbal abonnement . Er zijn schijnbaar 3 verschillende .. Op mijn vraag welke competities dan ?wedstrijden ( bv Uefa of Champ L) in welk pakket, dat wist de medewerker NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrr
Ziggo, Oplichters
Ziggo: Oplichters
In juni 2023 stapte over naar Ziggo (jammer genoeg) omdat ik 6 maanden 50% , 30,-- per maand ex BTW.
1. Ze incasseerden de eerste keer 134,-- Euro van mijn bankrekening. Nooit iemand aan de telefoon om te zeggen waarom zoveel ipv 30,-- Euro
2. Ik had 5 weken geleden na de EK mijn sport pakket telefonisch opgezegd en dat werd bevestigd en toch heb ik voor juli Ziggo sport moeten betalen.
3,Ik mijn abonnement 7 weken voor vervaldatum, einde van mijn contract Ziggo opgezegd en overgestapt naar KPN. Vanaf morgen, 12 augustus
wordt KPN mijn leverancier voor Internet en TV.
WAAROM MOET IK VOOR DE MAAND AUGUSTUS BETALEN is mijn vraag.
Ik heb telefonisch contact gehad met Ziggo en de telefonist zegt dat ik moet betalen en krijg binnen 5 weken mijn geld terug. Waarom moet ik betalen als ik het terug zou krijgen en waarvoor moet ik nog betalen? Ik krijg al een jaar nooit iemand aan de telefoon die mij duidelijk antwoordt kan geven, Je wordt ook NOOIT doorverbonden.
Ik wil graag een bevestiging ontvangen dat ik het geld van Augustus terug krijg anders zal ik de betaling storneren
Terugzetten oude mediabox.
Terugzetten oude mediabox.
Dacht er goed aan te doen om de oude mediabox om te ruilen voor de mini , helaas dus niet . Ik heb vorige week een vriendelijke dame aan de lijn gehad ,mijn probleem voorgelegd en ze ging het voor mij in orde maken dat het terug gezet ging worden , belofte 1. Ook zou de een retourdoos sturen 2, en als kadootje en een wat kijkfilms bij doen 3 ,daar de gratis zenders toch wel heel beroerd zijn wat vriendelijke dame ook beaamde.
Gelet op dat het zo,n 72 uur kon duren stond de afspraak.( cq belofte )
Na 1 week weer gebeld , het ging niet door de case was gesloten. Ik weet dus van niets.
Dit omdat ik een week over termijn was voor een ruiling. Moest echt zoeken waar dat vermeld stond en dan was ik sowieso te laat geweest door prive omstandigheden.
Zeer slechte service van ziggo en JAWEL jullie kunnen dit terug zetten maar doen dat domweg niet !!
Nu moet ik de tv aan laten staan om mijn radio te luisteren.
Had, had ,had . ja had ik maar mijn oude box laten staan.
Ik weet nu wel wat me te doen staat .
Next is NIET gratis
Ziggo doet een aanbod om "gratis" je box om te ruilen voor een 'next' het klopt inderdaad dat je box gratis wordt omgeruild maar je maandbedrag gaat omhoog dat zie je pas als je de kleine letters opent. Nergens anders wordt dit vermeld dus pas op! Ik vindt dit pure oplichting en onduidelijke communicatie.
Ziggo is Klasse!
Al een kwart eeuw heel mooie en ook persoonlijke service.
Tot in de puntjes zijn ze voor je aan het werk om de hoogste kwaliteit te leveren. Dag en nacht houden ze in mijn ziggo app. Mij en hun cliënten op de hoogte. ZIGGO IS KLASSE!
Zeer slechte ervaring.Ik kan geen…
Zeer slechte ervaring.Ik kan geen zenders bekijken onder de vermelding dat ik niet geabonneerd ben, ik kan ook niet ziggogo gebruiken. Ik 📞 ziggo ,dan komt even goed en veer geen abonnement.de mevrouw aan de lijn maak een afspraak met de monteur voor 25 januari 2024 .Voor de vraag over ziggogo ze zeg dat een probleem is en dat ik over een maand weer moet proberen.Ik moet wel zeggen dat ik mijn rekening altijd heeft betaald.De 25 januari komt de monteur hij doet metingen en belt met een collega, komt in een text dat ik geen account meer heb, vreemd.wordt een nieuw tv box geplaatst en een nieuw tv aansluiting in de muur .De tv 📺 doet veer de monteur wil mij een wifi versterker verkopen, ik zeg nee omdat mijn wifi modem op 3 meter afstand is van de contactdoos is.de monteur vertrekt, een halfuurtje later is veer hetzelfde. Ik bel 📞 veer, een andere mevrouw aan de lijn, ik vertel mijn probleem en ze zegt « wij geven de zenders terug en ineens de tv doet het weer.ik ga naar de tandarts ik kom later terug en veer Geen zenders. Het wordt duidelijk dat bediening op afstand is . Het is schandalig.Ik bel veer, de inkompetentie van die mevrouw duidelijk is, ik heb nu een nieuw afspraak de 1 februari . Ik begrijp niet want eerder op de dag het kon op afstand aan en uitgezet worden
Ziggo al jaren vaste klant.
Ziggo al jaren vaste klant.! Wordt echter steeds duurder en steeds meer ergenis over hun mail dienst. Zoveel spam !! Bij Hotmail nergens last van . Ziggo mail overstelpt me met spam ondanks alle instellingen
Zakelijke telefonie zo jammer je krijgt…
Zakelijke telefonie zo jammer je krijgt altijd de part afd aan de lijn en dan begint de ellende half uur in de wacht ivm niet kunnen vinden en na verbreken verbinding niet terugbellen
Volgende dag zowaar iemand van zakelijk aan de lijn rustig doorgenomen alleen ipv 1 lijn minder helemaal eruit dan weer bellen doorverbinden en hopen dat je iemand aan de lijn krijgt die wel weet hoe centrale werkt het is niet duur maar if you pay peanuts you get monkeys
>>> Slechte beurt van Ziggo <<<
Vorige maand heeft mijn moeder van 90 jaar (!!!) een verkoper van Ziggo aan de deur gehad. Deze verkoper wist mijn moeder te overtuigen dat zij een Ziggo abonnement zou moeten nemen. “Veel sneller Internet en veel beter kijkgenot via de TV”, wist hij haar te vertellen.
Na het zetten van haar handtekening werd kort daarna het installatiepakket bij haar bezorgd.
Echter na 2 weken wachten was er nog geen afspraak gemaakt door Ziggo om een installateur bij haar langs te sturen. In tussen was zij wel afgesloten van haar vorige provider. Zij kon dus niet meer het Internet op en ook geen TV meer kijken.
Tot overmaat van ramp heb ik voor mijn moeder de Klantenservice van Ziggo gebeld en hen gevraagd wanneer de installateur bij haar langskomt om de boel te installeren. Hij is afgelopen dinsdag 17 oktober 2023 geweest en heeft alleen het Internet voor haar kunnen aansluiten.
De TV aansluiten is niet gelukt, want die was te oud om de ZIggo zenders te ontvangen, was zijn bewering en zij moest maar een andere TV kopen en die dan zelf maar installeren, had bij haar verteld.
Toen ik dat van mijn moeder hoorde, heb ik meteen de Klantenservice weer gebeld en gezegd dat ik het geen stijl vind dat mijn moeder wordt afgescheept met de mededeling dat haar TV te oud zou zijn. De medewerker van deze Klantenservice had daar inderdaad ook nog niet eerder van gehoord.
Dan had de Ziggo verkoper eerst moeten checken of haar TV geschikt is voor Ziggo TV, alvorens een nieuwe klant te willen werven.
Nu wordt mijn moeder onnodig op kosten gejaagd, omdat zij in zee is gegaan met Ziggo.
Ik vind dit ronduit schandalig, hoe (vooral) oudere mensen, die veelal niet technisch zijn onderlegd, de dupe kunnen worden van verkoop aan de deur. Daarnaast vind ik dat Ziggo behoorlijk in gebreke is gebleven en dat mijn moeder het zelf maar verder moet uitzoeken, terwijl zij nu al betaalt voor een abonnement met Internet én Ziggo TV.
Op 14-07-2023 is mijn Ziggo abonnement…
Op 14-07-2023 is mijn Ziggo abonnement beeindigd op 21-07-2023 is er een termijn afgeschreven van mijn rekening van 01-08-2023 t/m 31-08-2023 dit heb ik via de bank laten terug boeken, daarop kreeg ik een mail dat er nog een termijn open staat gekeken op inlog Ziggo wel van 01-08-2023 t/m 31-08-2023 gebeld op 28-07-2023 met de klanten service dit voorgelegd deze moest overleggen met een collega na lang in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding verbroken, er is ook niet meer terug gebeld. wel heb ik weer een mail gestuurd maar nog geen reactie gekregen, ik vind dit diep triest hoe ze met klanten omgaan, ook zal ik andere aanraden ga niet meer naar Ziggo,
De callcenter medewerkster was zeer…
De callcenter medewerkster was zeer vaardig.
Maar Ziggo zelf DRAMA. Heb 3,5 maanden abonnement nog geen dag ongestoord tv kunnen kijken
5 monteurs over de vloer gehad, niemand kon ons helpen. Verschillende next mini's gehad werken niet in woonkamer. Zou nextbox opgestuurd krijgen kreeg een C.I module en geen box. Gebeld oh mevr. Box komt niet omdat u C.I. module nog heeft
Wist niet!! Dus weer waardeloos tv kijken, beeld geen beeld dan weer melding kanaal niet bereikbaar ga naar ziggo.nl dan weer geen geluid
Al 3,5 maanden lang
Zonder WiFi kan dit niet
Kortom ik dan de heer op mijn blote knietjes als ik weer terug kan naar KPN. Glasvezel
Klantnummer 17924507
Klantnummer: 17924507
Abonnement is beëindigd op 17-05-2023.
Bevestiging brief gekregen van Ziggo met dat het abonnement televisie en internet wordt per 17-05-2023 beëindigd. En met een doos om de apparatuur terug te sturen. Allemaal gedaan. Wordt er 26-05-2023 deze email gestuurd.
Beste mevrouw Mazo,
De nieuwe factuur staat klaar en rond 30 mei 2023 incasseren we € 55,50 van je rekening. De factuur vind je in de Mijn Ziggo app, net als al je facturen tot 18 maanden terug.
Gebrekkig product en slechte service
Dit bedrijf levert standaard gebrekkig internet en slechte klantenservice. Ik heb heel wat providers gehad, want, eerlijk is eerlijk, het is financieel interessanter om geregeld te wisselen. Geen één was er zo slecht als Ziggo. Ziggo lijkt voordelig, maar levert een product (internet) dat niet doet wat ze beloven in de aanbieding (te traag, gebrekkige verbinding). De monteur van Ziggo die dit op moet lossen kost geld maar lost niets op. Vervolgens laat Ziggo geen andere keus dan een snellere dus duurdere internetverbinding bij hen te nemen. Ook die lost het steeds wegvallen van de verbinding niet op. Ik zit nu op mobiele data omdat mijn Ziggo verbinding, nodig voor mijn werk, voor de zoveelste keer problemen oplevert. Al met al duurder uit en steeds weer gedoe met gebrekkig internet. Over een maand eindigt mijn contract bij Ziggo. Een feestelijke dag. Ik kom er NOOIT meer terug en adviseer anderen hetzelfde te doen. Misschien kan Ziggo de naam beter in Zero veranderen? Dat dekt de lading tenminste
Ziggo beliegt, bedriegt, en besodemieterd zijn vaste klant
Ik krijg een prachtig contract aangeboden voor een mooie prijs waarvan ik bevestiging per mail heb ontvangen, vervolgens wordt het teruggedraaid omdat ze die aanbieden niet mogen doen, ik krijg een totaal ander contract per post toegestuurd, na 4 keer telefonisch contact nog steeds geen oplossing, belofte maakt schuld schijnt voor Ziggo niet te gelden, nu op zoek naar een andere provider, ik ben zwaar voorgelogen en besodemieterd
Ik ben al vanaf 27 december bezig om…
Ik ben al vanaf 27 december bezig om een passend abonnement te krijgen uren, ja echt ! uren aan telefoon gezeten ook diverse mails gestuurd. Maar het lukt gewoonweg niet . Als je belt komt het vaak voor dat je weer na lang wachten zomaar verbroken wordt en opnieuw de hele riedel moet doen inspreken postcode etc. En als je al iemand aan de lijn hebt krijg je beloftes die niet worden nagekomen. En als je vraagt om terug te bellen omdat je zo'n hoge telefoonkosten hebt moeten maken beloven ze terug te bellen , maar je raadt het al noppes, niks terug bellen. Zeeeeeer slecht klantenbehandeling. Ook klachten doorgegeven van slecht internet. Is monteur geweest maar die zei niks aan de hand, toch met regelmaat uitval.
Waardeloos
Misleidend
Een reactie op mijn klacht over Ziggo er was nergens!vermeld dat er een jaarcontract aan vast zat dus dat is zeker misleidend.
En nu al 2 x gebeld en nog steeds niet opgelost.