Zonnemarkt BV Reviews

3,7

Erg positief over de kennis van Desley (monteur). Vanaf het moment dat hij binnen kwam, straalde hij rust en vakkundigheid uit. Verbeterpunt bedrijf: bereikbaarheid via de telefoon. Zorg voor een te... Toon meer

Na ondertekenen van het contract start de ellende. Vandaag voor de tweede maal tevergeefs thuis gewacht op de installatie. Telefonisch is niemand te bereiken. Ook geen bericht ontvangen waarom men n... Toon meer

Ruim anderhalf jaar geleden een eerste pakket door Zonnemarkt laten plaatsen, verliep prima. Met de aanvulling daarvan in mei 2023 was het dramatisch. Communicatie zeer slecht, zzp’ers die niet goed i... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedrijf komt afspraken niet na

Dag 1 (19 juni) elekticien geweest, heeft de meterkast vernieuwd, maar de installateurs konden niet meekomen want hadden het te druk.

2e dag (24 juni) kwamen de electricien en de installateurs, maar de installateurs hadden de verkeerde materiaal bij zich. Toen werd er beloofd dat ze zouden terugbellen voor een nieuwe afspraak. Helaas niet gebeurd.

Toen maar zelf gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt voor vrijdag de 8ste. Ze zouden er rond 1500uur zijn, maar kreeg een appje om 16.30uur dat ze het niet zouden redden en graag zaterdag terug willen komen. Dat kwam voor mij niet goed uit, dus gevraagd of ze een andere dag kunnen. Uiteindelijk afgesproken dat ze maandag langskomen om de panelen te plaatsen. Ook toen werd er gezegd "meneer we zijn er om 1500 uur en dat beloof ik, we zullen op tijd zijn". Om 16.00uur wordt ik weer gebeld " meneer het spijt ons maar we kunnen vandaag niet komen, we zullen er morgen zeker zijn tussen 8.00 uur en 8.30 uur". Inmiddels is het al 9.30 uur en er is nog niemand.
Ik heb geprobeerd te bellen maar hoor al meer dan 15 min dat er nog maar 1 wachtende voor me is.
Nu voor de 4e keer vrij genomen van werk en er is niet eens 1 paneel geplaatst.

Dit bedrijf verdiend niet eens 1 ster!

11 juli 2023

Het bedrijf was vroeger uitstekend…

Het bedrijf was vroeger uitstekend bezig. Keurige installatie maar dat is op de dag van vandaag wel anders te noemen. Ze behoren nu zeer duidelijk tot de cowboys in zonnepanelen land. Ze werken met zzp groepen die de veiligheid niet in acht nemen en van een correcte installatie nog nooit hebben gehoord. Gebruikte klemmen die zwart zouden moeten zijn worden met een spuitbus zwart gespoten. De rail blijkt ook niet netjes te liggen. Kortom bezint eer gij begint voor je met deze cowboys in zee gaat.

5 juli 2023

Nazorg bij problemen zonnepanelen is slecht.

Bijna 3 jaar geleden heb ik zonnepanelen aangeschaft bij dit bedrijf. Dat is allemaal vlot verlopen. Nu heb ik problemen met de zonnepanelen. Ze werken allemaal niet. Supportformulier netjes ingevuld op de site en er wordt aangegeven dat je binnen 5 dagen bericht krijgt. Deze termijn komen ze niet na en ook krijg je geen bevestiging van ontvangst van je melding of een vertragingsbericht. 2 keer gebeld met het bedrijf en je krijgt alleen te horen dat het allemaal wat langer gaat duren. Hoe lang dat kon de medewerker niet zeggen. Al die tijd geen opbrengst van de zonnepanelen. De nazorg (nakomen van garantie) bij dit bedrijf is behoorlijk slecht. Je bent aan ze overgeleverd, want ze doen gewoon niets voor je. Het lijkt op garantie tot de deur.

5 juli 2023

Zeker 0 sterren waard

Zeker 0 sterren waard! Zeer slechte communicatie, beschadigingen aan apparatuur, komen afspraken niet na. Absoluut geen aanrader enorm spijt dat wij met ze in zee zijn gegaan.

15 november 2022

Slecht bedrijf

Slechte communicatie, beschadigingen veroorzaakt door installatie, kapotte dak pannen na installatie, heel veel onderdelen liggen op de grond en in de dakgoot ook scherpe afgeslepen stukken (EPDM dakgoot) dit kan lekkage veroorzaken en de pomp die het regenwater uit reservoir moet oppompen kan vastlopen. 3 zonnepanelen zijn matig. Na diverse mail gestuurd te hebben was hun conclusie dat dat aan de Netbeheerder moet liggen en daarmee de kous af, afleveren zoals ze claimen van A tot Z (“van aanvraag tot oplevering”) ging niet zomaar dit heeft heel, heel veel mailtjes en telefoontjes gekost, subsidies aanvragen moest ik na een half jaar zelf aanvragen via een ander bedrijf want mijn aanvraag via Zonnemarkt was weg geraakt
Kortom ik ben nog niet klaar met zonnemarkt.nl
Advies? Zeker niet bij/door Zonnemarkt.nl je zonnepanelen laten plaatsen!!! Dit vraagt om min een jaar geduld en veel stress
Laat staan de schade rondom het huis en bij mijn buren.

15 september 2022

Wij zijn zeer tevreden met Zonnemarkt

Wij zijn zeer tevreden met onze zonnepanelen, het begon met een persoonlijk gesprek met adviseur Robin bij ons thuis waarna we dezelfde dag nog de uitgebreide offerte via de mail ontvingen. Na het verstrekken van de opdracht kregen we duidelijke informatie en werden onze vragen over het aanmelden van de zonnepanelen snel beantwoord. De jongens die de installatie kwamen doen waren heel vriendelijk en kundig in hun werk. Over het algemeen dus zeer tevreden nu hopelijk een mooie zomer tegemoet.

7 juni 2023

Goedemorgen Bart,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs en wensen je nog veel plezier van je systeem toe.
Zonnemarkt B.V.

Niet mee in zee gaan. Genoeg andere zonneboeren....

Bekijk andere reviews.... alle negatieve ervaringen hebben wij ook.
Afspraken niet nakomen. Ze komen niet, je mag tig keer zelf bellen en uiteindelijk hoor je 15:00 uur we komen niet...
Beunhazen sturen die weer weggaan omdat ze het niet snapten.
Verkeerde elektra geinstalleerd (bleek later gelukkig op tijd)
Dakpan gebroken en gewoon laten liggen terwijl ik netjes reservepannen had geregeld. Gemeld maar ze hebben nooit hierop gereageerd. Ik hoop voor ze dat er geen lekkage ontstaat....
3 Fase systeem en met veel zon knalt er één uit, daar waar het voltage het hoogst is. Volgens mij teveel zonnepanelen op 1 string en niet netjes verdeeld over de fasen. Zonnemarkt houdt vol van wel. Uiteindelijk een ander bedrijf de fases om laten draaien en nu geen last meer van. Had ik het zo gelaten dat had het mij zeker 1000 kwh opbrengst per jaar gekost.
Zonnemarkt = na tekenen offerte ben je de sigaar.
Als het goed gaat is er natuurlijk niks aan de hand.
Als het fout gaat, hoor je nooit meer wat van ze en draait je investering uit op een ramp.

5 juni 2023

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Uw mening is belangrijk voor ons. Wij vinden het dan ook spijtig dat u bij ons geen positief traject heeft mogen ervaren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. We gaan graag met u in gesprek om te kijken waar het fout is gegaan. Om uw gegevens te kunnen achterhalen hebben wij u gevraagd om uw gegevens met ons te delen. Helaas heeft u hier geen gehoor en is het voor ons onmogelijk om uw gegevens terug te vinden. Mocht u van gedachten veranderen en alsnog met ons in gesprek willen gaan dan horen wij dit natuurlijk graag.

Nul sterren

Het is dat je geen nul sterren kunt geven, anders had ik dat gedaan. Eerste afspraak komen ze niet opdagen. Pas na een telefoontje van ons, bellen ze na een paar uur op dat ze niet komen. Vrije dag genomen voor niks. Daarna meerdere dagen gebeld. Niet bereikbaar en gooien meerdere keren de haak erop. Na veel mailcontact en contact met de vertegenwoordiger komen ze uiteindelijk de panelen leggen. Dat is ook het enige wat ze gedaan hebben, op het dak leggen. En weer vertrokken zonder aan te sluiten. Weer veel bellen en mailen en uiteindelijk na twee weken worden ze aangesloten. Plan wat doorgenomen is, is niet gecommuniceerd met het team. Na vertrek blijkt er een rood lampje te branden, wat een storing aangeeft. Geen uitleg en geen wachtwoord of inloggegevens. Waar ze wel enorm goed in zijn, is rekeningen sturen. Bedragen kloppen niet. Storing niet opgelost, geen inloggegevens, niet bereikbaar, maar we moeten wel het restant betalen. Kortom, helemaal ruk! En dan benoemen dat ze de beste zijn op het gebied van zonnepanelen. Kul! Een advies, niet hier kopen.

30 mei 2023

Geachte mevrouw Coenders,
Uw mening is belangrijk voor ons. We vinden het dan ook spijtig dat u bij ons geen positief traject heeft ervaren en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. We gaan graag met u in gesprek om te kijken waar dit fout is gegaan. Om uw gegevens te kunnen achterhalen hebben wij u een verzoek gestuurd om uw gegevens met ons te delen. Fijn dat u hierop heeft gereageerd. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

WAARDELOOS BEDRIJF

Wat ging er mis? Ongeveer alles. We hebben meer dan 10 afspraken nodig gehad om de panelen op het dak te krijgen. Daarbij presteren ze om gewoon meerdere keren niet op te komen dagen op de dag van de afspraak. Daar wordt je niet over gebeld maar moet je dan zelf bellen of ze wel komen. Communicatie van alle lagen van de organisatie is slecht.

Koop ergens anders je panelen!

1 mei 2023

In het begin had ik wat twijfels na het…

In het begin had ik wat twijfels na het lezen van wat slechte reviews maar uiteindelijk zeer tevreden. Bezoek aan huis gebracht om alles van te voren door te spreken en vervolgens veel eerder dan verwacht een datum gekregen voor installatie. Buitenlands team deed de installatie, (alleen engels talig) maar na een lange dag uiteindelijk alles netjes werkend opgeleverd. Geen verassingen op de factuur en inmiddels zijn er al veel zonnestralen omgezet naar stroom!

Zeer tevreden klant

Van het begin tot het einde goede service en communicatie, zowel met de verkoop en de planning als met de installateurs. Zeer vriendelijke en bekwame mensen. Alles is netjes geïnstalleerd en opgeruimd zonder rommel achter te laten. Precies zoals je hoopt dat het zou gaan. Speciale dank aan Nabil voor zijn hulp 👍🏼. Aan alle mensen van Zonnemarkt, bedankt!!!

22 mei 2023

Alles was van begin tot eind goed geregeld.

Na een prima verlopen gesprek met adviseur Roy van Zonnemarkt en nadat er foto’s van de dakpannen (en meterkast 3fase) waren genomen kwam er een vrijblijvende offerte met legplan van de 14 Sunpower panelen metIQ8 micro omvormers. Na aanleiding hiervan (en snelle installatie planning) besloten voor Zonnemarkt te kiezen. Hierna verliep alles vlekkeloos. Als ik telefonisch contact zocht met Zonnemarkt om bv iets te vragen ivm terug levering voor Liander werd ik prima geholpen. Op de afgesproken datum begin mei kwamen 's morgens drie monteurs (D,N,R) om alles te instaleren. Plaatsing op dak en in meterkast ging goed. Ben zeer te spreken over Zonnemarkt / Zonfix. Plaatsing van de zonnepanelen wordt door het Elektrotechnisch installatiebedrijf Zonfix gedaan, beiden bedrijven zitten op het zelfde adres in Almere.

3 mei 2023

Goede ervaring met deze club

Eind vorig jaar panelen laten plaatsen door deze club. Goed oriëntatiegesprek, no nonsense, vakkundig en een eerlijk verhaal. Guido ook nog naderhand benaderd met vragen over alternatieve systemen. Ook vragen van mijn aannemer (nieuw dak geplaatst vlak voor plaatsen zonnepanelen, die moest weten welke pannen nog niet vastgeklikt moesten worden) werden opgevolgd door Guido en zijn collegae. De installatie gebeurde door drie aardige jonge jongens op het dak waarvan ik met 1 kon communiceren (nl/eng) en een Electricien die de binnenboel deed. Hardwerkende mannen.

De gegevens (waarmee de app wordt ingericht) lieten ze keurig achter. Zelf moest ik wel bellen met zonnemarkt om de gegevens in de app te laden. Waren ze vergeten door te geven.

De panelen liggen nu een tijdje op de daken en leveren ook op wat van te voren gezegd is. Werkt feilloos tot op de dag van vandaag .

18 mei 2023

ga zo door

Na een gezellig en informatief gesprek aan huis heb ik gekozen voor zonnemarkt en wat ben ik blij met deze keuze. Alles verliep vlekkeloos. De installatie werd uitgevoerd door vriendelijk en vakkundig personeel. Na installatie werkte het systeem meteen en is mij uitgelegd hoe het werkt.

Ga zo door zonnemarkt!

4 mei 2023

Traject van A-Z zoals vooraf besproken

Vanaf het eerste contact een soepel verloop gehad. Het fijne aan Zonnemarkt is dat zij vrijblijvend thuis advies komen geven en direct meedenken met de mogelijkheden.
Ook de installatie verliep zeer soepel, de installateurs werkten netjes en gaven inzicht dat het gehele systeem online was na installatie.
Helaas bleek een dag later 1 micro-omvormer defect. Ook dit is snel opgepakt door de service afdeling en binnen 3 dagen werd deze vervangen zodat wij zorgeloos van ons systeem kunnen genieten.

Zonnemarkt

In maart een afspraak gehad met Melchior na een deskundige en professionele uitleg, gekozen voor de Zonnemarkt. Gisteren zijn de panelen geleverd, de monteurs hebben keurig en snel de panelen geinstalleerd. Alles werkt pefect! Ik kan Zonnemarkt zeker aanraden.

Laat de zon maar schijnen!

9 mei 2023

Professioneel en klantvriendelijk

Vandaag 11 Sunpower panelen bij ons geplaatst door Damian en collega (sorry, naam vergeten) en Niels deed de meterkast. Fantastisch werk. Netjes en over mijn vragen dacht men echt mee. Alles opgeruimd achtergelaten. Klantvriendelijk moet ik echt benoemen. Service geheel in orde. Na vertrek werkte alles naar behoren. Men liet de weersomstandigheden op geen enkele wijze hun werk beïnvloeden (regen). Wij zijn echt zeer tevreden en ik raad Zonnemarkt te Almere aan. Wij in elk geval blij met dit bedrijf. Gr. Hans

9 mei 2023

Echte aanrader!

Echte aanrader!!
Na een prettige 1e kennismaking en duidelijk verhaal hebben we gekozen voor Zonnemarkt. Duidelijke afspraken, goed advies, goede prijs en goede service. De monteurs waren op tijd, vriendelijk en werkte snel. Ik had ook wat vragen en deze werden duidelijk beantwoord. In een mum van tijd was de klus geklaard! Kortom een aanrader!

29 april 2023