Erg positief over de kennis van Desley (monteur). Vanaf het moment dat hij binnen kwam, straalde hij rust en vakkundigheid uit. Verbeterpunt bedrijf: bereikbaarheid via de telefoon. Zorg voor een te... Toon meer
Na ondertekenen van het contract start de ellende. Vandaag voor de tweede maal tevergeefs thuis gewacht op de installatie. Telefonisch is niemand te bereiken. Ook geen bericht ontvangen waarom men n... Toon meer
Ruim anderhalf jaar geleden een eerste pakket door Zonnemarkt laten plaatsen, verliep prima. Met de aanvulling daarvan in mei 2023 was het dramatisch. Communicatie zeer slecht, zzp’ers die niet goed i... Toon meer
Vandaag 11 Sunpower panelen bij ons geplaatst door Damian en collega (sorry, naam vergeten) en Niels deed de meterkast. Fantastisch werk. Netjes en over mijn vragen dacht men echt mee. Alles opgeruimd... Toon meer
Tevreden met toch wel aantal kanttekeningen
Tevreden over de zonnepanelen met een paar aantekeningen:
1. De elektricien liet bij de installatie toch wel een paar steken vallen: twee van de drie hoofdstoppen sloegen door tijdens installatie van de nieuwe meterkast dus Enexis moest er aan te pas komen. Hij ruimde zijn rommel niet op en - toch wel bijzonder - hij had 2 van de 4 draden van de kookgroep niet aangesloten!
2. De installatie van de zonnepanelen ging vlot maar de monteurs hadden zichzelf niet geankerd. Best eng om te zien.
3. De account manager die ik direct berichtte over punt 1 reageerde helemaal niet.
4. De betalingstermijn van 3 dagen is wel erg kort. 15 dagen zou veel prettiger overkomen.
Al met al weet ik nog niet of ik de Zonnemarkt ga aanbevelen bij kennisen en vrienden.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Bij mij is alles goed verlopen met Zonnemarkt…
Bij mij is alles goed verlopen met Zonnemarkt.
De plaatsing eind 2022 verliep vlot en werd uitgevoerd door prettige monteurs.
Alles functioneert tot nu toe perfect en er wordt meer energie opgewekt dan ik had verwacht.

Eindeloos, ondeskundig, slechte communicatie
We zijn nu al bijna een jaar met Zonnemarkt bezig om zonnepanelen optimaal gelegd te krijgen. Dat was onze expliciete vereiste.
Bij 1e ronde plaatsen legt elektricien elektriciteit in huis plat. Het ligt aan onze apparatuur. Niet dus.
Bij buren passen er 6 zonnepanelen bij ons op exact dezelfde maat dakkapel 5. Niet akkoord dus.
Eindeloos veel rappelleren over 6e paneel door ons. Eindeloos veel naar elkaar doorverwijzen binnen Zonnemarkt door hun.
Installateur komt eindelijk voor 6e paneel, heeft foute opdracht en paneel niet mee.
Factuur wordt al wel gestuurd.
Installateur komt opnieuw zonder dat dat ons gemeld wordt en staat dus voor een gesloten deur. De dame van planning maakt ons verwijten. Voor straf moeten wij nu wederom meer dan een maand wachten voor het 6e paneel geplaatst wordt. Er vanuit gaande dat het dan goed komt. Echt geloof daarin hebben we niet meer.
Duidelijke uitleg en offerte, leggen prima verlopen, communicatie over planning kan beter.
Duidelijke uitleg en offerte ontvangen.
Communicatie rondom planning van het leggen van de zonnepanelen kan beter. Mail praat over dat de monteurs tussen 8 en 12 uur er zullen zijn, meegestuurd document over tussen 8 en 10 uur. Uiteindelijk laat in de middag telefoontje ontvangen dat vanwege persoonlijke omstandigheden bij een van de monteurs het leggen die dag niet meer zou gaan plaatsvinden. Voor niets een vrije dag genomen.
Uiteindelijk nieuwe afspraak gemaakt. Het leggen is keurig gedaan, vriendelijke monteurs en goede uitleg over de werkzaamheden die gingen plaatsvinden.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Aub koop niet bij zonnemarkt zorgen van a tot z
Medewerkers proberen alles aan te pakken en af te schuiven om onder eigen gaos uit te komen
Richten schade aan ik kan zelf dak op
Laten mij btw betalen
Na 4 dagen al een betaalherrinnering

Zonnemarkt voor veel kabaal
Zonnemarkt Keurig geplaatste zonnepanelen zonder birdblockers en daar hebben we nu slapeloze nachten van want er nestelen 3 dagen na plaatsing al kraaien die vreselijk veel kabaal maken. Ze hadden ons op het gebruik van birdblockers moeten wijzen maar daar doen ze niet aan. Wel sturen ze een link over de gevaren van het niet plaatsen, brand, schade aan panelen, isolatiemateriaal, dakpannen etc. Wij kunnen thuis niet meer slapen van de herrie
Het montagepersoneel is wel erg vriendelijk

Hulde
Na vijf jaar was vandaag de piekopbrengst van mijn zonnepanelen nog altijd even groot als het vermogen van de 10 panelen bij plaatsing. In vijf jaar dus 0% rendementsverlies. Hulde voor Zonnemarkt, die inmiddels ook al gratis een nieuwe omvormer hebben geplaatst.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Prijs vs kwaliteit maakt het waarom wij…
Prijs vs kwaliteit maakt het waarom wij kozen om ons huidige systeem uit te breiden.

Alle afspraken nagekomen
Alle afspraken nagekomen, snelle levering en plaatsing

Zeer goede ervaring met Zonnemarkt
Vanaf het eerste contact goede en duidelijke communicatie met Yuri tijdens het advies- en voortraject. Afspraken over de datum van levering nagekomen. Technische installatie professioneel, duidelijke communicatie, netjes gewerkt, goede uitleg bijv. van Nabil (elektricien) en collega's.

Installatie top, service beperkt
Advies was onvolledig en vooral snel. Uitvoering van de installatie goed. Opleveren van een werkend monitoring systeem slecht, ondersteuning vanuit de service ook. En natuurlijk weer kosten in rekening brengen die op de offerte hadden moeten staan. Al met al 3 sterren maar het had eenvoudig veel beter kunnen zijn voor mij als klant. In deze markt gaat het om nummers, veel panelen plaatsen tegen zo min mogelijk inspanning. Daarna snel door naar de volgende. Dat gaat ten kosten van de klantbeleving.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Installateurs netjes en vakkundig…
Installateurs netjes en vakkundig gdwerkt

Antwoord van Zonnemarkt BV
Snelle installatie met wat minpuntjes
Snelle installatie, Helaas op de eerste afspraak was de electricien niet meegenomen en de zonnepanelen zijn niet mooi recht geplaatst, verder bij de afspraak met electicien is alles wel werkend afgeleverd. Zelf erg aan het stoeien om weer nieuwe zegels te krijgen op mijn meterkast, zou erg fijn zijn als de electriciens deze ook direct kunnen leveren
goed en snel panelen geplaatst
Fijn dat alles redelijk snel geleverd kon worden. met name super blij met de medewerkers die de panelen kwamen plaatsen. vriendelijk, meedenken, hardwerken, netjes en erg snel.

Kwaliteit zonder gezeik
Goede offerte! Prima communicatie. Meedenken met de klant. Deskundige montageploeg. Opnieuw meedenken. Met bruikbare oplossingen komen. Dan : After sales! Zonnemarkt belt zelf om te horen of alles goed is verlopen. Zijn er misschien nog vragen? Top!

Antwoord van Zonnemarkt BV
Goede adviseur professionele monteurs…
Goede adviseur professionele monteurs snelle levering en zeer goede panelen. Binnen halve dag gemonteerd kortom Zonnemarkt zeker aan te bevelen

Professioneel advies
Geen cowboys, professioneel advies. Het bedrijf bestaat ook al langer. Prijs is wel wat hoger dan veel andere aanbieders, daar tegenover staat betere kwaliteit panelen en zeer snelle levering, zelfs sneller dan afgesproken. Montage ging snel, monteur was voorbereid op de aanwezige elektrische installatie, binnen een halve dag gereed.

Aanrader!!
In de wereld van zonnepanelen is het lastig om een juiste installateur/leverancier te vinden. Uiteindelijk via via bij Zonnemarkt terecht gekomen. Deze partij zou ik bij iedereen aanbevelen. Partij geeft eerlijk advies en installeren netjes en goed.

Antwoord van Zonnemarkt BV
Zelfs na 6 jaar nog ellende met de…
Zelfs na 6 jaar nog ellende met de installatie en service.
3 Panelen zijn al 2 jaar defect. Zonnemarkt weigert ook maar iets te doen. Op eigen kosten 3 panelen vervangen en het volgende probleem is daar: ze hebben bij installatie te veel panelen op 1 string gezet. Met de 3 nieuwe panelen gaat het systeem op overload. Op mijn aanvragen voor ondersteuning reageren ze ook niet, slechter gaat volgens mij niet.

Installatie 12 panelen op 22 februari 2023
Op vragen wanneer installatie plaats zou vinden, werd snel gereageerd. Afspraak werd direct gemaakt. Op dag van installatie, tussen 8 en 12 uur, werd ik om 9.30 uur gebeld dat de installateurs er om ca. 10.30 uur zouden zijn, wat ook klopte. De installatie van 12 panelen nam vervolgens net amper 1 uur in beslag, waarbij er amper tijd werd genomen voor een bakje koffie. Alles keurig geïnstalleerd en weggewerkt binnen. Top bedrijf!