We zijn tevreden over de service en communicatie. Het enige minpunt: Op grond van een (zogenaamd) tijdelijke kortingsactie waarover ik telefonisch contact had, hebben we snel beslissingen genomen zo... Toon meer
De afgesproken montagedatum is een week moeten uitgesteld worden omdat de douchebak nog niet binnen was. Op de dag van de montage hebben Mo en Saïd snel en degelijk hun werk gedaan. Alles netjes ac... Toon meer
Op 22 augustus 2026 heb ik een slechte (1 ster) review geschreven over de afwerking/ wijziging van mijn badkamer. Een vernietigende review. Als antwoord hierop kreeg ik op 25 augustus 2026 van Z... Toon meer
De vertegenwoordiger nam de tijd, Gaf goede informatie en maakte van de nieuwe situatie een interessante 3d opname en vertelde ons over de goede kwaliteit van materialen die ze zouden gebruiken,... Toon meer
Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Eigen montage en productielijn in Nederland De goedkoopste!
Nijverheidsweg 25, 3899AD, Zeewolde, Nederland
- 0800-0200 962
- info@veiligdouchen.nl
- www.zwaluwcomfortsanitair.nl
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vriendelijke adviseur
Vriendelijke adviseur, wist juiste toon voor het gesprek te treffen.
Geeft duidelijk de indruk dat alles geregeld gaat worden, verteld wat over de gang van zaken.
Heeft de tijd. Misschien alleen net niet genoeg omdat er op korte termijn veel geregeld moet worden, details schieten er iets bij in.
Ik heb er vertrouwen in dat het lopende het proces allemaal goed gaat komen
Goed advies gekregen van een…
Goed advies gekregen van een vriendelijke sanitairspecialist.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
De verkoper heeft echt mee gedacht met…
De verkoper heeft echt mee gedacht met wat voor ons nuttig en nodig is,
We zijn nu vooral benieuwd naar de uitvoering

Prima vakman
Prima vakman ! De goede man heeft zich behoorlijk uitgesloofd de klachten optimaal te verhelpen. Hierbij hadden wij beiden de mening, dat het -gelet op de situatie- niet beter kon. Heeft doorgegeven, iets na te sturen, maar dat zal nog wel komen en staat hij verder buiten.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
de contacten met de verkoper waren…heel fijn.
de contacten met de verkoper waren prettig en hij wist precies de juiste afwerking te adviseren. De monteurs hebben vandaag supersnel, netjes en vakkundig hun werk opgeleverd. Absolute aanrader.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
de oplossing was precies zoals ik het…
de oplossing was precies zoals ik het hebt gewild.

Fijn advies
Arjen was heel duidelijk en kon alle vragen beantwoorden.
Het was een fijn adviesgesprek. Hij kon iedere keus laten zien op de laptop zodat ik kon zien hoe het eruit gaat zien. Zo kon ik mijn keuze aanpassen en maken

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Fijne communicatie en een betrouwbaar advies
We hebben een erg leuk en prettig gesprek gehad met Niels van der Laan. Hij nam de tijd om alles door te spreken, dacht met ons mee en kwam met een goed voorstel.
Mijn man en ik hielden allebei een goed gevoel over aan dit gesprek en hebben er vertrouwen in dat we een mooie inloopdouche/aangepaste badkamer krijgen!

Buitengewoon vriendelijk
Open, eerlijk, belangstellend, ontspannen in de communicatie.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Vriendelijke adviseur die goed naar…
Vriendelijke adviseur die goed naar onze wensen luisterde en met een prima advies kwam.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Zwaluw Badkamer in Aalsmeer begint op 9 november.
De vertegenwoordiger nam de tijd,
Hij liet alle kleurstalen van de pvc vloeren en wandplaten zien,
Het kwam bij ons heel professioneel over en we hopen dan ook als het helemaal klaar is wij veilig en comfortabel in de mooie Zwaluw badkamer kunnen vertoeven.
Mvg.J.Timmer

Keurig net
Keurig net, vriendelijk gesprek. Wel vreemd dat de prijsafspraak telefonisch met een ander moet plaatsvinden.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Communicatie bij aanvang niet optimaal
Communicatie bij aanvang niet optimaal. Uitvoering werk perfect. Schoon gewerkt. Goed personeel. Klopt wat was beloofd.

Prachtige badkamer geplaatst
Prachtige badkamer geplaatst. Monteurs werken erg netjes.
Zeer tevreden

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Duidelijke uitleg en goede ideeën.
Duidelijke uitleg en goede ideeën.

Hij was kundig
Hij was vriendelijk, begreep mijn wensen, was kundig en liet me uitgebreid zien hoe mijn badkamer eruit zou zien

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Adviseur was erg meedenkend .
Adviseur was erg meedenkend en oplossingsgericht en heel belangrijk, veel verstand van zaken.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Het plafon is mooi afgewerkt maar was…
Het plafon is mooi afgewerkt maar was niet goed opgeruimd

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Aardige vent met kennis van zaken.

Heel aardig en vakkundig advies
Heel aardig en vakkundig advies