Zwaluwcomfortsanitair Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

We zijn tevreden over de service en communicatie. Het enige minpunt: Op grond van een (zogenaamd) tijdelijke kortingsactie waarover ik telefonisch contact had, hebben we snel beslissingen genomen zo... Toon meer

De afgesproken montagedatum is een week moeten uitgesteld worden omdat de douchebak nog niet binnen was. Op de dag van de montage hebben Mo en Saïd snel en degelijk hun werk gedaan. Alles netjes ac... Toon meer

Op 22 augustus 2026 heb ik een slechte (1 ster) review geschreven over de afwerking/ wijziging van mijn badkamer. Een vernietigende review. Als antwoord hierop kreeg ik op 25 augustus 2026 van Z... Toon meer

De vertegenwoordiger nam de tijd, Gaf goede informatie en maakte van de nieuwe situatie een interessante 3d opname en vertelde ons over de goede kwaliteit van materialen die ze zouden gebruiken,... Toon meer

1. Badkamerinstallateur

Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Eigen montage en productielijn in Nederland De goedkoopste!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

250 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede kwaliteit, en expertise, weinig flexibiliteit

Het concept waarlangs gewerkt wordt is nogal star.
Deskundige verkoper kwam aan huis.
Aangeboden producten van prima kwaliteit, maar weinig keuze wat betreft inrichting van meubilair.

29 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en het advies van onze verkoper aan huis.

We begrijpen tegelijkertijd uw opmerking over de beperkte flexibiliteit binnen ons concept en de keuzes in meubelinrichting. Uw feedback nemen we serieus en helpt ons om ons aanbod verder te verbeteren en beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten.

Nogmaals dank voor uw eerlijke beoordeling.

Vervelend gesprek

Ik heb een vervelend gevoel overgehouden aan het gesprek met de adviseur die bij mij thuis was. Luisterde niet naar wat ik wilde. Ik had het idee dat ik in een gesprekje even moest beslissen of ik door hun mijn badkamer zou laten doen voor € 20.000.

25 maart 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het gesprek met onze adviseur bij u een vervelend gevoel heeft achtergelaten. Dat is absoluut niet de indruk die wij willen achterlaten bij onze klanten.

Wij herkennen ons niet in de manier waarop u het gesprek omschrijft en kunnen uw gegevens op basis van deze review helaas niet terugvinden in ons systeem. Daarom nodigen wij u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat wij uw ervaring verder kunnen bespreken en indien nodig intern kunnen oppakken.

U kunt ons bereiken via 0800-0200962 of per e-mail via info@veiligdouchen.nl.

Team VeiligDouchen

Persoon heeft alke tijd genomen om onze…

Persoon heeft alke tijd genomen om onze situatie te beoordelen. Was niet opdringerig. Alle nodige informatie gekregen.

15 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze adviseur als prettig en niet opdringerig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om goed naar de situatie van onze klanten te luisteren en alle benodigde informatie duidelijk over te brengen.

Dank voor uw vertrouwen in VeiligDouchen!

Eerlijk en flexibel

Alles zeer duidelijk uitgelegd en geadviseerd..

21 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat u goed bent geadviseerd. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een prettig en vertrouwd gevoel alle informatie ontvangen.

Dank voor uw vertrouwen!

zeer vriendelijk en kundig

zeer vriendelijk, mooie opties, verstand van zaken, mooi design, goede uitleg. echt allemaal positief

1 mei 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over het adviesgesprek, de mooie mogelijkheden en het design. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen door deskundig advies en een vriendelijke benadering.

Hebben t fantastisch gedaan

Hebben t fantastisch gedaan, ook probleempjes erg goed opgelost.
Ze hebben keihard gewerkt
Ik ben super tevreden.

23 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw fantastische review. Wat geweldig om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat eventuele probleempjes snel en naar tevredenheid zijn opgelost. Ons team zet zich altijd volledig in en het is fijn om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Waarschuwing nooit mee in zee gaan!!

Nooit, nooit echt nooit mee in zee gaan. De interne zowel als de externe communicatie is absoluut niet op orde .
De beloofde datum van installeren werd tot twee toe zonder opgaaf van redenen uitgesteld.
De installateurs die hier zijn geweest waren oké en prettig om mee om te gaan en ze luisterden naar onze specifieke vragen en wensen.
Helaas ontstond er binnen 2 maanden een scheur in de douchevloer en daarnaast ook een lekkage. De oplossing daarvan heeft royaal 3 maanden geduurd waarbij we niet konden douchen.
Op mailtjes en telefoontjes werd over het algemeen genomen niet gereageerd ondanks dat dat wel werd beloofd.
Je kunt bij Zwaluw Comfortsanitair nooit de betreffende verantwoordelijk persoon aan de telefoon krijgen. Telefoontjes en ook mailtjes komen allemaal centraal aan en worden dan doorgezet naar de betreffende afdeling.
Kortom vreselijk als je klant bent.
Advies doe met iedereen zaken maar niet met Zwaluw Comfortsanitair. Zeer slechte ervaring

20 maart 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met Zwaluw Comfortsanitair. Dit is uiteraard niet de kwaliteit en service die wij willen leveren en we vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren.

Uw opmerkingen over de communicatie, planning en de afhandeling van de problemen nemen wij serieus. Tegelijk vinden we het jammer om te lezen dat u tijdens het traject zoveel frustratie heeft ervaren, zeker omdat we begrijpen hoe ingrijpend het is wanneer een badkamer niet naar behoren functioneert.

We gaan uw feedback intern bespreken om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

We willen u daarnaast vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we uw situatie persoonlijk kunnen bekijken en samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.
U kunt ons bereiken via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl.

Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Badkamer grotendeels gerenoveerd door…

Badkamer grotendeels gerenoveerd door zeer deskundige , nette geduldige monteurs Rafik en Driljon. Zeer tevreden en aanrader

16 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de renovatie van uw badkamer en dat onze monteurs Rafik en Driljon hun werk zo deskundig, netjes en geduldig hebben uitgevoerd.

Wij geven uw complimenten graag aan hen door. Fijn dat u ons aanbeveelt, daar doen we het voor!

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Zeer slechte ervaring met Zwaluwcomfort…

Zeer slechte ervaring met Zwaluwcomfort Sanitair.
Mijn ouders (beiden 80+) hebben hier een seniorenbadkamer laten plaatsen, specifiek met de wens voor een veilige douche zonder opstap vanwege mobiliteitsproblemen. In plaats daarvan is er een douchebak geplaatst met een opstap van circa 10 cm, wat totaal niet aansluit bij de gemaakte afspraken.
De werkzaamheden zijn uitgevoerd door monteurs die nauwelijks Nederlands spraken en geen transparantie gaven tijdens het proces. Achteraf blijkt dat de installatie ook technisch ondeugdelijk is uitgevoerd. De afvoer/sifon was niet correct aangesloten, wat heeft geleid tot langdurige, verborgen lekkage.
De constructie was bovendien zodanig afgewerkt dat inspectie of herstel niet mogelijk was zonder de volledige douchebak te slopen. Inmiddels heeft dit geleid tot ernstige waterschade, inclusief problemen in de meterkast en uitval van stroom.
Een nieuwe installateur heeft moeten ingrijpen om de situatie veilig te maken en de oorzaak te achterhalen.
Kort samengevat:
afspraken niet nagekomen (verkeerde doucheoplossing)
gebrekkige communicatie
ondeugdelijke installatie
ernstige gevolgschade
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan, zeker niet voor kwetsbare ouderen die afhankelijk zijn van vakmanschap en betrouwbaarheid.

17 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Het spijt ons zeer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met Zwaluw Comfortsanitair. Dit is uiteraard niet de kwaliteit, zorg en service die wij willen leveren, en we vinden het vervelend dat dit zo is verlopen.

Uw uitgebreide toelichting over de afspraken, uitvoering en de ontstane problemen nemen wij serieus. Zeker in een situatie waarin mobiliteit en veiligheid een belangrijke rol spelen, hoort alles correct en zorgvuldig te worden uitgevoerd.

We willen dit graag intern nader bekijken en begrijpen wat er precies is misgegaan. Daarnaast gaan we hierover graag met u in gesprek om uw ervaring goed te kunnen bespreken en te zoeken naar een passende oplossing.

We vragen u daarom om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl.

Dank dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Zodra je ze nodig hebt geven ze niet…

Zodra je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Geen reactie , niet terugbellen. Deur van douchecabine van 8000 !! Euro kapot na 3 jaar. Belabberde kwaliteit. Trap niet in de mooie verhalen en gelikte folder.

19 februari 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft met Zwaluw Comfortsanitair. Dit is uiteraard niet de service en kwaliteit die wij willen bieden, en we vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren.

We nemen uw opmerkingen over het uitblijven van reactie en de problemen met uw douchecabine serieus. Dat dit na enkele jaren tot frustratie en teleurstelling leidt, begrijpen wij goed.

We willen graag met u meekijken naar uw situatie en dit alsnog zorgvuldig oppakken. Daarom vragen we u om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl.

Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Installatie inloopdouche

De werken werden perfect op 1 dag uitgevoerd, zoals beloofd. Mooie afwerking. Vriendelijke installateurs. De offere- prijs werd gerespecteerd.
We hebben echter één punt van ergernis. De 2 aanbetalingen vooraleer de douche werd geplaatst, werden door ons heel stipt en direct uitgevoerd. De restfactuur moest pas na installatie worden vereffend. We konden de douche pas na 36u gebruiken en testen en beloofden dan ook dat we de factuur direct zouden vereffenen van zodra we de douche gebruikt hadden en goed bevonden hadden. De woensdag werd de douche geïnstallerd, de vrijdagavond konden we ze testen en de zaterdagmorgen werd de factuur stipt vereffend: de overschrijving werd met veel plezier uitgevoerd. De dinsdag erop kregen we echter reeds een 2de aanmaning met dreiging van een incassoburo. Het bedrag zou nog altijd niet op hun rekening te zien zijn en ze vonden dat ' de betalingstermijn reeds ruimschoots overschreden' was... de douche stond er nota bene nog geen week en we kregen al een 2de aanmaning!!! Men zou ons laten weten wanneer het bedrag in hun bezit was, maar dat bericht hebben we nu, bijna een maand later nog altijd niet ontvangen. Blijkbaar verwittigen ze alleen maar als ze het bedrag NIET hebben ontvangn, daarvoor komen de mails snel door... dit vinden wij niet kunnen, niet klantvriendelijk. Men gaf ons de indruk van echte wanbetalers te zijn!

18 maart 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te lezen dat de werkzaamheden naar tevredenheid en zoals afgesproken zijn uitgevoerd, met een mooie afwerking en vriendelijke installateurs.

We vinden het vervelend dat u daarna onvrede heeft ervaren over de communicatie rondom de betaling en de aanmaning. Dit is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen dat dit als onprettig en onduidelijk kan zijn overgekomen, zeker gezien uw tijdige betaling.

We nemen uw feedback hierover serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie en opvolging te verbeteren.

Mocht u dit verder willen toelichten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl.

Dank voor uw terugkoppeling.

Snel en netjes

Vandaag is mijn oude douchecabine vervangen voor een inloopdouche. Heel snel en keurig netjes gebeurt. Heel blij mee

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw oude douchecabine snel en keurig is vervangen door een inloopdouche.

We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en dat alles naar wens is verlopen.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Vakkundig personeel denkt mee bij…

Vakkundig personeel denkt mee bij montage, (bv. Dat zou ik net even anders doen staat veel beter”) prima uitvoering, heel netjes werken zijn er op de tijd die is afgesproken. Erg blij met dit bedrijf, van harte aanbevolen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat ons vakkundige personeel goed met u heeft meegedacht tijdens de montage en dat kleine suggesties ter plekke hebben bijgedragen aan een nog beter resultaat.

We waarderen het dat u de uitvoering als prima en het werk als netjes ervaart, en dat alles volgens afspraak is verlopen.

Ook uw aanbeveling stellen wij zeer op prijs.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Slechte nazorg en niet reageren

Als de douche geïnstalleerd is en er ontbreken zaken aan zoals een deur die niet past of schade aan het badkamermeubel geeft men niet thuis. Reageren niet meer op mailtjes en telefoontjes en je wordt niet teruggebeld.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft met Zwaluw Comfortsanitair en dat u problemen ervaart na de installatie.

We vinden het vervelend om te horen dat er onderdelen ontbreken of schade is ontstaan en dat u geen reactie krijgt op uw pogingen om contact op te nemen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We nemen uw melding serieus en willen dit graag alsnog goed bekijken en oplossen. We vragen u daarom om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl, zodat we uw situatie kunnen oppakken.

Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Het contact met Zwaluwcomfortsanitair…

Het contact met Zwaluwcomfortsanitair was moeizaam. Wat persoonlijk contact zou heel veel schelen. De dames van het callcenter doen hun best, maar vervelend als zij ook niet voor elkaar krijgen dat je terug gebeld wordt door iemand die de antwoorden weet!
Maar de monteurs Marvin en Eddie zijn fantastisch. Harde werkers en wat een geweldig resultaat hebben zij neergezet!
Toppers zijn het!

8 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat het contact met Zwaluw Comfortsanitair als moeizaam is ervaren en dat u graag meer persoonlijk contact had gezien. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer terugbelverzoeken niet tijdig worden opgepakt.

Tegelijkertijd is het fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de werkzaamheden van onze monteurs Marvin en Eddie. We geven uw complimenten met plezier aan hen door—mooi om te horen dat zij zo’n goed resultaat hebben neergezet.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Prachtige badkamer in 4dagen geplaats…

Prachtige badkamer in 4dagen geplaats door de harde werkers Douglas en Pako . kontakt met Zwalux was prima Kan het iedereen aan bevelen.

4 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw prachtige badkamer in 4 dagen is geplaatst door onze harde werkers Douglas en Pako.

Ook prettig dat het contact met Zwaluw als goed is ervaren. We waarderen uw aanbeveling zeer en geven uw complimenten graag door aan het team.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

De eerlijkheid van de verkoper.

De eerlijkheid van de verkoper was een belangrijk onderdeel van het gesprek, toen bleek dat wat ik wou, nl een volledige renovatie van de badkamer met maatwerk, niet door het bedrijf kon geleverd worden.
Zij specialiseren zich in het vervangen van een bad door een inloopdouche, alles mooi afgewerkt, maar ook niets méér dan dat.

27 februari 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie en eerlijke review. Fijn om te lezen dat de openheid en eerlijkheid van onze verkoper een belangrijk en positief onderdeel van het gesprek voor u was.

We vinden het belangrijk om vanaf het begin duidelijk te zijn over wat wel en niet binnen onze mogelijkheden valt. Zoals u terecht aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van een bad door een inloopdouche met een nette, zorgvuldige afwerking, en niet in volledige maatwerk badkamerrenovaties.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Ondanks alle tegenslagen (lekkage) en…

Ondanks alle tegenslagen (lekkage) en te grootte douchwand, deze kon niet naar boven, verkeerd kasje ben ik toch tevreden over het eind resultaat, monteurs o.a. Ravid en en het service team hebben hard gewerkt en een mooi resultaat opgeleverd, ook mijn dank aan Nick de verkoper die alles goed begleit heeft en goed bereikbaar was zelf op zijn vrije dagen.

3 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Ondanks enkele tegenslagen zoals de lekkage, de maatvoering van de douchewand en het kastje, is het fijn om te lezen dat u toch tevreden bent met het eindresultaat.

We waarderen het dat u de inzet van onze monteurs, waaronder Ravid en het serviceteam, positief benoemt. Goed om te horen dat zij hard hebben gewerkt om tot een mooi resultaat te komen.

Ook uw compliment voor Nick, onze verkoper, geven we graag door. Fijn dat u zijn begeleiding en bereikbaarheid zo heeft gewaardeerd, zelfs buiten zijn werktijden.

Dank voor uw vertrouwen in Zwaluw Comfortsanitair!

Geen comfort en niet veilig douchen

Zodra de douchecabine is geplaatst en de veel te dure rekening is voldaan trekt het bedrijf zijn handen overal vanaf.

Omdat de deur van de douche kapot is gegaan heb ik contact opgenomen met
veilig douchen. Je wordt niet terug gebeld (ondanks de belofte dit wel te doen). Mailtjes worden niet beantwoord.

Ik voel me niet serieus genomen!!

Het zou fijn zijn als mijn ouders ( 80+) met comfort weer veilig kunnen douchen!
Dus,
Wie pakt de verantwoordelijkheid nu eindelijk eens op?
Veiligdouchen? Of zwaluwcomfortsanitair.

3 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft met Zwaluw Comfortsanitair en dat u zich niet serieus genomen voelt. Dat is uiteraard niet hoe wij willen dat onze klanten het traject na oplevering ervaren.

We begrijpen uw frustratie over het uitblijven van terugkoppeling en het niet kunnen bereiken van ons na uw melding. Zeker wanneer het om een kwetsbare situatie gaat, zoals bij uw ouders, is snelle en duidelijke opvolging essentieel.

We willen dit graag alsnog zorgvuldig oppakken en zoeken naar een passende oplossing. Daarom vragen we u om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 0800-200962 of info@veiligdouchen.nl.

Heel tevreden

Heel vriendelijk en mooi afgewerkt. Lieten alles proper achter.

1 april 2026

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u onze medewerkers als heel vriendelijk heeft ervaren en dat de afwerking naar wens is uitgevoerd.

Ook prettig om te horen dat alles netjes is achtergelaten. We geven uw complimenten graag door aan het team.