We zijn tevreden over de service en communicatie. Het enige minpunt: Op grond van een (zogenaamd) tijdelijke kortingsactie waarover ik telefonisch contact had, hebben we snel beslissingen genomen zo... Toon meer
De afgesproken montagedatum is een week moeten uitgesteld worden omdat de douchebak nog niet binnen was. Op de dag van de montage hebben Mo en Saïd snel en degelijk hun werk gedaan. Alles netjes ac... Toon meer
Op 22 augustus 2026 heb ik een slechte (1 ster) review geschreven over de afwerking/ wijziging van mijn badkamer. Een vernietigende review. Als antwoord hierop kreeg ik op 25 augustus 2026 van Z... Toon meer
De vertegenwoordiger nam de tijd, Gaf goede informatie en maakte van de nieuwe situatie een interessante 3d opname en vertelde ons over de goede kwaliteit van materialen die ze zouden gebruiken,... Toon meer
Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Eigen montage en productielijn in Nederland De goedkoopste!
Nijverheidsweg 25, 3899AD, Zeewolde, Nederland
- 0800-0200 962
- info@veiligdouchen.nl
- www.zwaluwcomfortsanitair.nl
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit, en expertise, weinig flexibiliteit
Het concept waarlangs gewerkt wordt is nogal star.
Deskundige verkoper kwam aan huis.
Aangeboden producten van prima kwaliteit, maar weinig keuze wat betreft inrichting van meubilair.

Vervelend gesprek
Ik heb een vervelend gevoel overgehouden aan het gesprek met de adviseur die bij mij thuis was. Luisterde niet naar wat ik wilde. Ik had het idee dat ik in een gesprekje even moest beslissen of ik door hun mijn badkamer zou laten doen voor € 20.000.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Persoon heeft alke tijd genomen om onze…
Persoon heeft alke tijd genomen om onze situatie te beoordelen. Was niet opdringerig. Alle nodige informatie gekregen.

Eerlijk en flexibel
Alles zeer duidelijk uitgelegd en geadviseerd..

zeer vriendelijk en kundig
zeer vriendelijk, mooie opties, verstand van zaken, mooi design, goede uitleg. echt allemaal positief

Hebben t fantastisch gedaan
Hebben t fantastisch gedaan, ook probleempjes erg goed opgelost.
Ze hebben keihard gewerkt
Ik ben super tevreden.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Waarschuwing nooit mee in zee gaan!!
Nooit, nooit echt nooit mee in zee gaan. De interne zowel als de externe communicatie is absoluut niet op orde .
De beloofde datum van installeren werd tot twee toe zonder opgaaf van redenen uitgesteld.
De installateurs die hier zijn geweest waren oké en prettig om mee om te gaan en ze luisterden naar onze specifieke vragen en wensen.
Helaas ontstond er binnen 2 maanden een scheur in de douchevloer en daarnaast ook een lekkage. De oplossing daarvan heeft royaal 3 maanden geduurd waarbij we niet konden douchen.
Op mailtjes en telefoontjes werd over het algemeen genomen niet gereageerd ondanks dat dat wel werd beloofd.
Je kunt bij Zwaluw Comfortsanitair nooit de betreffende verantwoordelijk persoon aan de telefoon krijgen. Telefoontjes en ook mailtjes komen allemaal centraal aan en worden dan doorgezet naar de betreffende afdeling.
Kortom vreselijk als je klant bent.
Advies doe met iedereen zaken maar niet met Zwaluw Comfortsanitair. Zeer slechte ervaring

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Badkamer grotendeels gerenoveerd door…
Badkamer grotendeels gerenoveerd door zeer deskundige , nette geduldige monteurs Rafik en Driljon. Zeer tevreden en aanrader

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Zeer slechte ervaring met Zwaluwcomfort…
Zeer slechte ervaring met Zwaluwcomfort Sanitair.
Mijn ouders (beiden 80+) hebben hier een seniorenbadkamer laten plaatsen, specifiek met de wens voor een veilige douche zonder opstap vanwege mobiliteitsproblemen. In plaats daarvan is er een douchebak geplaatst met een opstap van circa 10 cm, wat totaal niet aansluit bij de gemaakte afspraken.
De werkzaamheden zijn uitgevoerd door monteurs die nauwelijks Nederlands spraken en geen transparantie gaven tijdens het proces. Achteraf blijkt dat de installatie ook technisch ondeugdelijk is uitgevoerd. De afvoer/sifon was niet correct aangesloten, wat heeft geleid tot langdurige, verborgen lekkage.
De constructie was bovendien zodanig afgewerkt dat inspectie of herstel niet mogelijk was zonder de volledige douchebak te slopen. Inmiddels heeft dit geleid tot ernstige waterschade, inclusief problemen in de meterkast en uitval van stroom.
Een nieuwe installateur heeft moeten ingrijpen om de situatie veilig te maken en de oorzaak te achterhalen.
Kort samengevat:
afspraken niet nagekomen (verkeerde doucheoplossing)
gebrekkige communicatie
ondeugdelijke installatie
ernstige gevolgschade
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan, zeker niet voor kwetsbare ouderen die afhankelijk zijn van vakmanschap en betrouwbaarheid.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Zodra je ze nodig hebt geven ze niet…
Zodra je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Geen reactie , niet terugbellen. Deur van douchecabine van 8000 !! Euro kapot na 3 jaar. Belabberde kwaliteit. Trap niet in de mooie verhalen en gelikte folder.

Installatie inloopdouche
De werken werden perfect op 1 dag uitgevoerd, zoals beloofd. Mooie afwerking. Vriendelijke installateurs. De offere- prijs werd gerespecteerd.
We hebben echter één punt van ergernis. De 2 aanbetalingen vooraleer de douche werd geplaatst, werden door ons heel stipt en direct uitgevoerd. De restfactuur moest pas na installatie worden vereffend. We konden de douche pas na 36u gebruiken en testen en beloofden dan ook dat we de factuur direct zouden vereffenen van zodra we de douche gebruikt hadden en goed bevonden hadden. De woensdag werd de douche geïnstallerd, de vrijdagavond konden we ze testen en de zaterdagmorgen werd de factuur stipt vereffend: de overschrijving werd met veel plezier uitgevoerd. De dinsdag erop kregen we echter reeds een 2de aanmaning met dreiging van een incassoburo. Het bedrag zou nog altijd niet op hun rekening te zien zijn en ze vonden dat ' de betalingstermijn reeds ruimschoots overschreden' was... de douche stond er nota bene nog geen week en we kregen al een 2de aanmaning!!! Men zou ons laten weten wanneer het bedrag in hun bezit was, maar dat bericht hebben we nu, bijna een maand later nog altijd niet ontvangen. Blijkbaar verwittigen ze alleen maar als ze het bedrag NIET hebben ontvangn, daarvoor komen de mails snel door... dit vinden wij niet kunnen, niet klantvriendelijk. Men gaf ons de indruk van echte wanbetalers te zijn!

Snel en netjes
Vandaag is mijn oude douchecabine vervangen voor een inloopdouche. Heel snel en keurig netjes gebeurt. Heel blij mee

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Vakkundig personeel denkt mee bij…
Vakkundig personeel denkt mee bij montage, (bv. Dat zou ik net even anders doen staat veel beter”) prima uitvoering, heel netjes werken zijn er op de tijd die is afgesproken. Erg blij met dit bedrijf, van harte aanbevolen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Slechte nazorg en niet reageren
Als de douche geïnstalleerd is en er ontbreken zaken aan zoals een deur die niet past of schade aan het badkamermeubel geeft men niet thuis. Reageren niet meer op mailtjes en telefoontjes en je wordt niet teruggebeld.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Het contact met Zwaluwcomfortsanitair…
Het contact met Zwaluwcomfortsanitair was moeizaam. Wat persoonlijk contact zou heel veel schelen. De dames van het callcenter doen hun best, maar vervelend als zij ook niet voor elkaar krijgen dat je terug gebeld wordt door iemand die de antwoorden weet!
Maar de monteurs Marvin en Eddie zijn fantastisch. Harde werkers en wat een geweldig resultaat hebben zij neergezet!
Toppers zijn het!

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Prachtige badkamer in 4dagen geplaats…
Prachtige badkamer in 4dagen geplaats door de harde werkers Douglas en Pako . kontakt met Zwalux was prima Kan het iedereen aan bevelen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
De eerlijkheid van de verkoper.
De eerlijkheid van de verkoper was een belangrijk onderdeel van het gesprek, toen bleek dat wat ik wou, nl een volledige renovatie van de badkamer met maatwerk, niet door het bedrijf kon geleverd worden.
Zij specialiseren zich in het vervangen van een bad door een inloopdouche, alles mooi afgewerkt, maar ook niets méér dan dat.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Ondanks alle tegenslagen (lekkage) en…
Ondanks alle tegenslagen (lekkage) en te grootte douchwand, deze kon niet naar boven, verkeerd kasje ben ik toch tevreden over het eind resultaat, monteurs o.a. Ravid en en het service team hebben hard gewerkt en een mooi resultaat opgeleverd, ook mijn dank aan Nick de verkoper die alles goed begleit heeft en goed bereikbaar was zelf op zijn vrije dagen.

Antwoord van Zwaluwcomfortsanitair
Geen comfort en niet veilig douchen
Zodra de douchecabine is geplaatst en de veel te dure rekening is voldaan trekt het bedrijf zijn handen overal vanaf.
Omdat de deur van de douche kapot is gegaan heb ik contact opgenomen met
veilig douchen. Je wordt niet terug gebeld (ondanks de belofte dit wel te doen). Mailtjes worden niet beantwoord.
Ik voel me niet serieus genomen!!
Het zou fijn zijn als mijn ouders ( 80+) met comfort weer veilig kunnen douchen!
Dus,
Wie pakt de verantwoordelijkheid nu eindelijk eens op?
Veiligdouchen? Of zwaluwcomfortsanitair.

Heel tevreden
Heel vriendelijk en mooi afgewerkt. Lieten alles proper achter.